mp3 downloading

More
14 Ιουλ 2006 00:28 #10244 by kate
mp3 downloading was created by kate
Ξέρει κανείς κανά site (ελληνικό ή ξένο) όπου να μπορείς να κατεβάσεις γνωστά mp3 ξένα και ελληνικά χωρίς καμία χρέωση? Όχι απο αυτά που πληρώνεις ένα ευρώ το μήνα. Εννοώ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!! [/b]

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
14 Ιουλ 2006 01:09 #10245 by qrious
Replied by qrious on topic mp3 downloading
δεν νομίζω ότι χρησιμοποιεί κανεις πια site για να κατεβάσει μεμονωμένα τραγούδια.

δες προγράμματα όπως τo limewire www.limewire.com/
για ελληνικά τώρα τραγούδια υπάρχουν κάποια ελληνικά site αλλα εκεί είναι μια κάποια διαδικασία να κατεβάσεις και επίσης υπάρχει και κάποιο όριο την ημερα.

More
14 Ιουλ 2006 01:19 #10247 by kate
Replied by kate on topic mp3
Thanks qrious!!!

More
14 Ιουλ 2006 01:20 #10248 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic mp3
dc++ και torrents

More
14 Ιουλ 2006 01:38 #10253 by kate
Replied by kate on topic LimeWire
Για Qrious

To εγκατέστησα και βρήκα κάποια τραγούδια. Τώρα αυτά μπορώ να τα κατεβάσω δωρεάν? Μην μου έρθει κανάς λογαριασμός και φρίξει ο my father.

More
14 Ιουλ 2006 01:44 #10254 by qrious
Replied by qrious on topic Re: LimeWire

kate wrote: Για Qrious

To εγκατέστησα και βρήκα κάποια τραγούδια. Τώρα αυτά μπορώ να τα κατεβάσω δωρεάν? Μην μου έρθει κανάς λογαριασμός και φρίξει ο my father.

εννοείτε δωρεάν

More
15 Ιουλ 2006 03:56 #10319 by EmperorXIII
Replied by EmperorXIII on topic Re: LimeWire
Exeis dsl Kate?Den to dieukrinizeis .. An oxi to DC++ oti kalytero alla einai manoura na to ftiakseis na dolueuei sosta.. an exeis dsl pantos iparxoun kala torrent sites kai ellinika opote dieukrinise gia sindesi..

Einai ena xorto magiko........

More
15 Ιουλ 2006 05:32 #10328 by BostonLow
Replied by BostonLow on topic Re: LimeWire
Υπάρχει και το κανάλι #mp3 στο grnet, αν χρησιμοποιεις irc, αλλά θέλει λίγο μανούρα κι αυτό

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)

• Visitor
  • Visitor
15 Ιουλ 2006 05:35 #10330 by
Replied by on topic Re: LimeWire
@BostonLow

Πάντως όσες φορές προσπάθησα να μπω IRC δεν τα κατάφερα. Δες το thread στις γενικές συζητήσεις και αν ξέρεις κάτι πες μου και σε μένα να χαρώ!

More
15 Ιουλ 2006 20:57 #10355 by kate
Replied by kate on topic mp3
Ναι, έχω dsl στα 385ΚB. Πάντως το Limewire με βόλεψε αλλά αργεί αρκετά ορισμένες φορές.

More
16 Ιουλ 2006 02:24 #10366 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic mp3
το limewire χρησιμοποιει ΠΑΡΑ πολυ τον επεξεργαστη, τουλαχιστον σε μενα και δεν ξερω γιατι. 95% cpu usage!

More
16 Ιουλ 2006 05:42 #10377 by Mortal
Replied by Mortal on topic mp3
Μια που το πρόσεξα θα πρότεινα το Azureus με την Java (πιο πρόσφατη έκδοση) της Sun. Σε έναν 3.2 με 1GB μνήμης τρώει κάπου 80ΜΒ μνήμης και μηδενική επεξεργαστική ισχύ (άντε να βλέπω από 2 έως 6% με 4 ή 5 ενεργά αρχεία) και αν πιάσεις καλή σύνδεση κατεβάζεις album μεγέθους 100-120MB full από 256Kbps έως 320Kbs σε μηδαμινό χρόνο. Το μόνο πισωγύρισμα (αν κάποιος θα το αποκαλούσε έτσι) είναι ότι ότι κατεβάσεις αυτό (και περισσότερο αν μπορείς) πρέπει να επιστρέψεις. Και μιλάω πάντοτε με το δεδομένο της 384. Από εκεί και μετά όπου βρίσκεις torrents που να έχουν 4-5 seeders (προτιμότερα σε δίκτυα που επιβάλλουν το upload με ποινή ban) κατεβάζεις ότι θέλεις.

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
16 Ιουλ 2006 07:33 #10382 by qrious
Replied by qrious on topic mp3
καλά από torrent clients δεν θα πρότεινα τo azureus.
utorrent is the way...

More
16 Ιουλ 2006 19:50 #10390 by Mortal
Replied by Mortal on topic mp3
Χμ, δεν μπορώ να πω, απλά από καλή μου τύχη ξεκίνησα με αυτό οπότε έχοντας δει τις δυνατότητες του δεν το αλλάζω πλέον με τίποτα άλλο (μόνο αν σταματήσουν το development του). Και από πολλά threads σε κάποια forums που έχω δει λέγεται πως αποτελεί την καλύτερη υλοποίηση του BT protocol. Anyway, άλλο θέμα αυτό.

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
16 Ιουλ 2006 20:20 #10395 by BostonLow
Replied by BostonLow on topic mp3
Μπορει να μου πει κανενας γιατι πρεπει αυτα τα !#%@#προγράμματα να καταλαμβανουν το 95% του επεξεργαστη μας;;;;

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)