Τι άλλο παίζουν οι αdventurers?

More
01 Ιουν 2012 23:58 #37554 by skoros

Constantine_R wrote: @Skoros
Ποια είναι τα παιχνίδια του GOG που είχαν λογοκρισία; Μόνο το Postal μου έρχεται στο μυαλό αν και για αυτό ξέρω ότι είχε απαγορευτεί σε κάποιες χώρες.

Δεν ξέρω αν υπάρχει λογοκριμένο καποιο παιχνίδι στο gog.
Το Fahrenheit που με ενδιέφερε ήταν χωρίς λογοκρισία.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
02 Ιουν 2012 02:02 #37559 by manos426f

WickedMan wrote: @manos426f
περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία την επιστροφή της F1 στους υπολογιστές και μάλιστα από εταιρεία με παράδοση στο χώρο (Codemasters), αλλά απογοητεύτηκα κάπως. Μα είναι δυνατόν τα αντίπαλα μονοθέσια να είναι ghost cars; Και να μην μπορούν να συγκρουστούν μεταξύ τους;

Αναφέρεσαι προφανώς στο F1 2010.
Το F1 2011 δεν πάσχει από αυτό το πρόβλημα και μετά το 1.2 update έχει γίνει ακόμη καλύτερο παιχνίδι,σε πολλούς και διαφόρους τομείς... :wink:

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
02 Ιουν 2012 16:19 #37562 by WickedMan
@manos
ναι; δεν το ήξερα! :) Πάλι καλά, διότι μου είχε κακοφανεί πολύ όταν το είχα διαβάσει...

@skoros, Contantine
thnx για την ενημέρωση :P

@Castle
από Max Payne το 2 έχω παίξει και το βρήκα πολύ καλό, αλλά και πολύ μικρό...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
04 Ιουν 2012 22:09 #37577 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Τι άλλο παίζουν οι αdventurers?
Τέλειωσα και το Max Payne 3. Δυστυχώς το τελευταίο τρίτο του παιχνιδιού για μένα ήταν απογοητευτικό. Το ωραίο νεο-νουάρ σενάριο που έχει χτιστεί μέχρι εκεί δίνει τη θέση του σε ένα blockbuster τύπου Hollywood, που εμένα τουλάχιστον με ξενέρωσε άγρια. Προς το τέλος της ιστορίας όλο περιμένεις να έρθει μια ανατροπή που να ξαναδώσει στο σενάριο τον σωστό τόνο, αλλά δυστυχώς η ιστορία τελειώνει εντελώς προβλέψιμα. Κρίμα γιατί μέχρι ενός σημείου δεν ήταν απλώς άξιος διάδοχος των δύο πρώτων παιχνιδιών αλλά σε κάποια σημεία μάλιστα τα ξεπερνούσε. Μετά από το ατυχές τελευταίο κομμάτι βέβαια τα πράγματα αλλάζουν ριζικά και για μένα τουλάχιστον η πραγματική ιστορία του Max Payne τελειώνει στο Max Payne 2. Τουλάχιστον στο gameplay κομμάτι του είναι μέχρι το τέλος συναρπαστικό και άψογο, έλα όμως που εγώ τα Max Payne τα παίζω για το σενάριο κι όχι για το shooting...
Κρίμα... Κρίμα το ωραίο χτίσιμο, που πήγε στράφι...
Πάντως μετά από αυτό που είδα εκτίμησα πολύ περισσότερο το φινάλε του Witcher 2, με το οποίο είχα κάποια θεματάκια. Μπροστά σε αυτή την αμερικανιά που είδα, ήταν αριστούργημα.
Και με το αριστουργηματικό φινάλε του LA Noire, εννοείται καμία απολύτως σχέση.