BS4: Angel of Death
- kate
- Spammer
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Και εγώ μαζί σου είμαι παρόλω που ο υπολογιστής μου είναι γ..ώ ο κέρσορας τα ζώα μου τα αργά. Πότε θα δείρουμε?
- kate
- Spammer
- istar
- Templar Hunter
NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ
- CallMeDr
- Topic Author
- Moderator
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑιιιιιιιιιιι Γιαααααααα τααααααααα!!!!!!!
Define normal...
- maladroid
- Templar Hunter
CallMeDr wrote: *Φοραει τη στολη του καρατε κ τη μαυρη ζωνη με τα 475127 νταν*
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑιιιιιιιιιιι Γιαααααααα τααααααααα!!!!!!!
Τύφλα να 'χει η Φιλίνη.
No good deed goes unpunished
- lula1
- Elite Member
Anyway.
- kate
- Spammer
- lula1
- Elite Member
- giovanna
- Adventure's Advocate
Παρόλου που δεν πεθαίνεις σε καμμία σκηνή, η επανάληψη των σκηνών όταν πρέπει νά κανεις κάτι πολύ γρήγορα μέχρι να το πετύχεις (με αυτό τον κέρσορα που τρέμει) καταντάει ανυπόφορο.
Εγώ σαν μαζόχα adventuru, εκεί σαν την τρελλή χαρά θα το τελειώσω, που θα μου πάει.
- lula1
- Elite Member
www.strategyinformer.com/pc/brok ... eview.html
@giovanna
Κράτα γερά, που θα πάει, θα το τελειώσεις! Εξάλλου έχεις παίξει και χειρότερα παιχνίδια!!
- giovanna
- Adventure's Advocate
Πόσο δίκιο έχεις παλληκάρι μου, έχω φάει και έχω φάει μ...κίες αυτό θα μου ξεφύγει. Εγώ εκεί στις επάλξεις.
Και δεν τρέχει τιποτα με κάρτα γραφικών και ανάλυση που επιλέγουμε!!! Τα έχω δοκιμάσει όλα. Το παιγνίδι έχει πρόβλημα με κέρσορα που τρέμει για να βγεί η ψυχή του και να σου πω και κάτι, δεν πάνε απο εκεί που ήρθανε, εγώ αγόρασα το παιγνίδι τους και δεν είμαι υποχρεωμένη να τραβήξω τα χίλια μύρια για να το τρέξω. Ελεος, λοιπόν!!
Αυτοί τι θέλουνε απο εμένα να το πληρώσω, να το τρέξω, και να τους πω και απο πάνω μπράβο!!!
Αφού υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν το παραδέχονται. Εγώ όταν κάνω μ..κία το παραδέχομαι, αυτοί τη παραδεχτήκανε? Κάνανε ένα παιγνίδι για κονόμα, και τι έγινε καποιοι το βραβεύουνε και του βάζουνε 100 points και τί έγινε? Θα με πείσει έμενα ένα review ότι το παιγνίδι είναι τέλειο. Οταν ένα παιγνίδι έχει πρόβλημα χειρισμού απο εκεί και πέρα κάτι τρέχει. Οταν ο υπολογιστής μου όχι μόνο υπερκαλύπτει τα minimum για να τρέξει εγώ τι να πω.
Σας ευχαριστώ, που με αφήσατε να παίξω το παιγνίδι σας, και ας σάλεψα απο τις βλακίες σας. Οχι δεν ειμαι διατιθεμένη κάθε φορά που παίρνω ένα καινούργιο παιγνίδι να αγοράζω και και καινούργιο υπολογιστή. Δεν σφάξανε. Αυτό που έχω τον πλήρωσα 1500? και δεν έχω καμμία διάθεση να τον πετάξω στα σκουπίδια για τις βλακίες σας.
- Zagorin
- Spammer
Δοκίμασες να μειώσεις κατά ένα το Hardware Acceleration? Συνήθως αυτό διορθώνει προβλήματα με το mouse.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Και αυτό τό έκανα. Και σε άλλα forum που μπήκα είδα ότι και άλλοι έχουνε το ίδο πρόβλημα, αλλά η εταιρεία διατηρεί σιγή ιχθύος. Μακάρι να μπορούσα να πάω εκεί στα γραφεία τους και να τους βάλω να παίξουνε την δικιά μου κόπια του παιγνιδιού, που σαφώς είναι original και πληρωμένη.
- lula1
- Elite Member