BS4: Angel of Death
- lia
- Elite Member
Μόλις το έκανα εγκατάσταση και πάω να το τρέξω συνειδητοποιώ ότι κάτι δεν πάει καλά με την οθόνη... Τα πάντα είναι stretchαρισμένα λες και υπάρχει άλλη τόση οθόνη από δεξιά... Και φυσικά βλέπω μόνο τα μισά και δεν μπορώ να κάνω τπτ.
Βρε, το εκανα uninstall και reinstall, βρε ξαναπέρασα directx, τπτ αυτό...
Και ψαχνοντας στο ίντερνετ δε βλέπω κανένας άλλος να έχει το ίδιο πρόβλημα...
Any help?
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- qrious
- Yahvo
Επίσης δοκίμασε το εξής:
Δεξι κλικ στην επιφάνεια εργασιας - Properties - Settings - Advanced - Επέλεξε απο τα tabs πανω την κάρτα γραφικών σου - Ρυθμίσεις οθόνης nview - Δες αν εκει ειναι επιλεγμενο το 'Οριζόντια επέκταση' (αν και δεν νομίζω)
- istar
- Templar Hunter
Σ εμένα (το χω νοικιάσει...μετά από τόσα που άκουσα..για να δω αν θα παίζει κατά κύριο λόγο) αλλά δεν... παρουσιάζεται το εξής:
Συγκερκριμένα αφού κάνω install κανονικά, μόλις πατήσω play βγαίνει ένα μήνυμα που δεν έχω ξανασυναντήσει..
{A bug report will be created, saved to a file and copied to the clipboard. Application will now terminate. Bug reference : user EmViewer[08 03 49 22 10 2006]
Bug report file C:\Programfiles\THQ\Revplution Software Ltd\ Broken shord The Angel of Deat\userEMViewer[08 03 49 22 10 2006]0.txt}
Ανοίγοντας το συγκεκριμένο txt file, βγαίνει ένα κατεβατό...
Τί γίνεται???
any ideas???
thanks
NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ
- kate
- Spammer
Το ίδιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχα με μια παλιά κάρτα γραφικών.
- istar
- Templar Hunter
Μάλλον και με μια ματιά που έριξα σε άλλα forum, η φτωχή μου κάρτα φταίει! (geforce 4000 στα 128 MB)...(καλά καλά ξέρω!.. που πας ρε καραμήτρο! είπα μήπως....)
Κατά τα άλλα (Pentium 4 2,6mh, ram 512, 120GB δίσκος.
Anyway ..δε θα τα βάψω και μαύρα!
NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ
- kate
- Spammer
- lia
- Elite Member
kate: Επειδή κι εγώ αυτήν την κάρτα έχω (5200) κι αναρωτιέμαι αν φταίει αυτή γι' αυτό που συμβαίνει, εσύ το έπαιξες με αυτή την κάρτα και έτρεξε κανονικά;
- Tasos
- Templar Hunter
Εγώ πάλι δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στα γραφικά, αλλά στον ήχο!
Μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού κάποιες φράσεις δεν ακούγονται καθόλου, ενώ κάποιες φορές οι ήρωες βουβαίνωνται εντελώς!
Το πρόβλημα βέβαια λύνεται με ένα load...
By the way, το παιχνίδι είναι αρκετά καλό κυρίως σ' ότι αφορά το story και τους γρίφους του. Ευτυχώς δεν έχει σχεδόν κανένα crate puzzle!
Τάσος.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Το ίδο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ, μόλις έκανα upgrade την Nvidia κάρτα μου. Ολη η οθόνη αριστερά και να μην βλέπω τίποτα και φυσικά να μην μπορέσω να το συνεχίσω, γιατί πριν ήτανε όλα κανονικά.
Η λύση έκανα επανεκίνηση του υπολογιστή μου σε ένα παλαιότερο σημείο αναφοράς και όλα γίνανε όπως πρώτα, για δοκίμασε το δεν χάνεις τίποτα.
- kate
- Spammer
Με την 5200 δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Άλλα παιχνίδια παίζουν κανονικά ή παρουσιάζεται και σ'αυτά το ίδιο πρόβλημα?
- lia
- Elite Member
kate: Τα υπόλοιπα παιχνίδια παίζουν κανονικά, πρώτη φορά το βλέπω αυτό να γίνεται.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Δεν εχει σημασία ότι δεν έχεις ακόμη αρχίσει το παιγνίδι.
Τα Windows XP σου δίνουνε την δυνατότητα να πας στα εργαλεία του συστήματος και να επαναφέρεις τον υπολογιστή σου σε ένα προηγούμενο σημείο αναφορά.
Παράδειγμα πέρασες το παιγνίδι 20 Οκτωβρίου και είχες το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Πήγαινε στην βοήθεια και κάνε επαναφορά συστήματος σε μια ημερομηνία πριν απο τις 20 Οκτωβρίου, ας πούμε 19 Οκτωβρίου.
Το σημείο αναφοράς σου βγάζει ένα ημερολόγιο και εκεί μπορείς να επιλέξεις όποια ημερομηνία θέλεις.
Δεν είναι δύσκολο. Εαν δεν τα καταφέρεις πες μου να σου πω ακριβώς τα βήματα που πρέπεις να κάνεις.
- CallMeDr
- Moderator
Define normal...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Κλίκ επάνω στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
εκεί πάμε στην εντολή ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
εκεί διαλέγουμε ΑΝΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ πατάμε Ο.Κ.
Μας βγάζει μια οθόνη με την εντολη ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ
Πατάμε επόμενο
Μας βγάζει ένα ημερολόγιο που εκεί επιλέγομαι σε ποιά ημερομηνία θέλουμε να επανέλθει ο υπολογιστής μας. Συνήθως επιλέγουμε μια ημερομηνία πριν την ημερομηνία που είχαμε το πρόβλημα.
Εαν στην ημερομηνία που επιλέξατε, δεν υπάρχει σημείο αναφοράς ή αλλαγής, ο υπολογιστής θα σας προτείνει μια άλλη ημερομηνία.
Επιλέξτε μια άλλη στην οποία έχουν γίνει αλλαγές. Και πατώντας επόμενο ο υπολογιστής σας εξηγεί ότι θα κάνει αναφορά στο σημείο που επιλέξατε χωρίς να χάσετε κανένα απο τα δεδομένα σας.
Το σημείο αναφοράς δημιουργείται αυτόματα κάθε φορά που περνάτε ένα παιγνίδι, ή το σβύνετε ή κάνετε κάποια αλλαγή στα προγράμματα σας.
Να σας το εξηγήσω με ένα απλό παράδειγμα. Οταν την προγούμενη εβδομάδα είχα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, έκανα επαναφορά συστήματος και αυτός βρήκε το παιγνίδι Broken sword που είχα σβύσει και μου το επανέφερε, αλλά μαζί και όλες τις ρυθμίσεις του υπολογιστή μου που τις είχα πειράξει. Ετσι ξανάκανα unistall το παιγνίδι, αλλά είχα κερδίσει τις σωστές ρυθμίσεις του υπολογιστη μου.
Πιστεύω να σας βοήθησα, γιατί αυτή είναι η μοναδική εντολή στα windows, που έχω να με βοηθάει στις βλακείες που κάνω μερικές φορές και να με ξελασπώνει.
- CallMeDr
- Moderator
Όταν λες 'δεν υπάρχει σημείο αναφοράς ή αλλαγής' τι εννοείς;
Define normal...