Tales of Monkey Island
- alkapel
- Topic Author
- Elite Member
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- qrious
- Yahvo
alkapel wrote: Θα θέλατε η Telltale να φτιάξει κι άλλο Monkey Island;
Short answer : Όχι!
Long one : Ναι , αν αποφάσιζε να βγάλει ένα fullgame υψηλών προδριαγραφων που θα σε κέρδιζε όχι μόνο για το ανά σημεία καλό σενάριο του αλά για όλο το πακέτο.
Δηλαδή ένα monkey island που θα έμοιαζε με τα 3 πρώτα... τόσο απλά.
Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι η telltale δύσκολα θα εγκαταλείψει τα lowbadget fast-food επεισοδιάκια
- Tasos
- Templar Hunter
Και επίσης να επισημάνω πως τα επισόδεια της Telltale δεν μου φαίνονται low badget και σίγουρα δεν είναι fast food...
Αντίθετα θα έλεγα πως διακρίνονται από πολύ υψυλή ποιότητα στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη τους και όσο και αν φαίνονται πως καταναλώνονται γρήγορα κατι τέτοιο δεν ισχύει στην πράξη, καθώς η replayability τους είναι εξαιρετικά υψηλή...
Τέλος, τα επισόδεια αυτά δεν παύουν να συνθέτουν ένα σύνολο. Σταδιακά βέβαια αλλά το σύνολο δεν παύει να υφίσταται. Συνεπώς η ανάγνωση που οφείλουμε να κάνουμε πρέπει να είναι διπλή: τόσο σαν επισόδεια, όσο και σαν ολοκληρωμένο παιχνίδι.
Και τουλάχιστον στην περίπτωση του TMI το σενάριο ήταν καλό στο σύνολο του, άσχετα από καποιες ατυχείς στιγμές που υπάρχουν σε οποιοδήποτε παιχνίδι.
- crocark
- Adventure's Advocate
Άντε πάμε πάλι από την αρχή
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- qrious
- Yahvo
crocark wrote: Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Άντε πάμε πάλι από την αρχή
Όντως
Θα συνεχίσω την κουβέντα στο meeting...
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- alkapel
- Topic Author
- Elite Member
- giovanna
- Adventure's Advocate
Ενθουσιάστηκα μαζί του και ευχαριστήθηκα που συνάντησα όλα τα παλιά φιλαράκια από τα προηγούμενα παιγνίδια και πιο πολύ τον Murray την νεκροκεφαλή που μιλάει που πάντα του είχα μια αδυναμία, γιατί ότι λέει είναι πιπεράτο και προκλητικό.
Το πρώτο επεισόδιο Launch of the Screaming Narwhal πραγματικά το λ ά τ ρ ε ψ α. Είναι πανέξυπνο, γρήγορο και η λύση των γρίφων στο σπίτι του Marquis De Singe ίσως είναι οι εξυπνότεροι γρίφοι που έχω συναντήσει ποτέ σε παιγνίδι περιπέτειας.
Τα επόμενα επεισόδια δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, και γενικά όπου είχε πάλι «σκάψε και βρες στο Χ τον θησαυρό» όπως σε όλα τα Monkey Island τα βαριέμαι αφάνταστα.
Τα γραφικά του είναι πανέμορφα σχεδιασμένα με εξαιρετικούς χρωματισμούς.
Όλα τα επεισόδια μαζί δίνουνε ένα ολοκληρωμένο παιγνίδι, γεμάτο χιούμορ, απρόβλεπτες καταστάσεις και γρίφους που μερικές φορές είναι σπαζοκεφαλιά.
Δείτε το είναι πολύ χαριτωμένο
Και τώρα πραγματικά εγώ δεν έχω να παίξω κανένα παιγνίδι.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Visitor
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Τώρα όσον αφορά την collectorʼs edition? sorry αλλά παραείναι ακριβή. Προσωπικά είχα προπαραγγείλει το παιχνίδι από την ίδια την Telltales για 35 δολάρια συν τα έξοδα αποστολής. Με αυτή την τιμή είχα την digital έκδοση και θα μου έστελναν την collectorʼs edition όταν αυτή θα ήταν έτοιμη. Μάλιστα όταν μετά από κάποιους μήνες ενημερωθήκαμε ότι άρχισαν οι παραδόσεις, έκαναν το εξής κόλπο. Αν έκανες παραγγελία άνω των 50 δολαρίων είχες δωρεάν έξοδα αποστολής. Εμένα μαζί με τα έξοδα αποστολής μου ερχόντουσαν περίπου 40 και κάτι δολάρια, οπότε what the heck? πήρα και ένα t-shirt με το λογότυπο του παιχνιδιού (cool) και μια τεράστια κούπα που μοιάζει με κανάτα για να πίνω το grog μου arghhh!!! (τρομερή) και όλα αυτά όχι πάνω από 55 δολάρια. Πιστεύω ότι μια τιμή στα 30 με 35 ευρώ θα ήταν πιο λογική αν λάβουμε υπόψη το τι περιέχει.
Υπάρχει τρόπο να ανεβάσω στο forum φωτογραφίες; Έχω βγάλει κάποιες για να έχετε μια καλύτερη εικόνα του τι αγοράζετε. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει καθώς το img στο forum ζητά διεύθυνση ιστοσελίδας. Πάντως η εικόνα στο Play.com είναι αρκετά κατατοπιστική. Α! και κάτι τελευταίο το Production art gallery που αναφέρεται δεν είναι κάποιο βιβλίο, απλά αρχεία στο DVD.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
@ helltech
Δηλαδή θα το φέρετε με το λογότυπό σας στα 50?; Θα φέρετε και την απλή έκδοση και αν ναι πόσο υπολογίζετε να κοστίζει;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Visitor
...nai tha kykloforisi kai i kanoniki ekdosi...i opia protinomeni timi tha einai sta 29,99 euro..i antistixi protinomeni stin agglia tha einai 35-36 Euro (kai pali peripou)...