Amnesia: The dark descent
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
22 Νοε 2010 18:44 #29254
by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Amnesia: The dark descent
Δηλαδή αυτό περιέχει συμβουλές πως να κάνετε υπέροχο σεξ με τον σύντροφο σας!!!! Κουφό τελείως αλλά για να το λέτε εσείς έτσι θα είναι.
@Fallen_
Έχεις απόλυτο δίκιο είναι τα παιγνίδια που δεν μου αρέσουν καθόλου, ούτε να τρέχω, ούτε να κρύβομαι άσε καλύτερα, θα προσπαθήσω να το δανειστώ για να το παίξω και όχι να το αγοράσω...γιατί τα αποτελέσματα τα περιέγραψες όπως θα γίνουνε
@Fallen_
Έχεις απόλυτο δίκιο είναι τα παιγνίδια που δεν μου αρέσουν καθόλου, ούτε να τρέχω, ούτε να κρύβομαι άσε καλύτερα, θα προσπαθήσω να το δανειστώ για να το παίξω και όχι να το αγοράσω...γιατί τα αποτελέσματα τα περιέγραψες όπως θα γίνουνε
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
22 Νοε 2010 19:11 #29256
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Re: Amnesia: The dark descent
Απ' το στόμα μου το πήρες Giovanna. Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Δηλαδή ο τρόμος ... συσφίγγει τις σχέσεις των δυο φύλων; Πολύ ενδιαφέρον ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
22 Νοε 2010 20:36 #29257
by Fallen Angel
Nothing happens unless first a dream...
Replied by Fallen Angel on topic Re: Amnesia: The dark descent
Ειλικρινά, έχω λιώσει στα γέλια!! Δάκρυα τρέχουν από τα μάτια μου, πονάει η κοιλιά μου, και δε λέω να σταματήσω...giovanna wrote: Δηλαδή αυτό περιέχει συμβουλές πως να κάνετε υπέροχο σεξ με τον σύντροφο σας!!!! Κουφό τελείως αλλά για να το λέτε εσείς έτσι θα είναι.[...]
Nothing happens unless first a dream...
- Topic Author
- Visitor
22 Νοε 2010 20:59 #29258
by
Replied by on topic Re: Amnesia: The dark descent
Ο τρόμος συσφίγγει πολλά πράγματα, στις διαπροσωπικές σχέσεις θα κολλούσε;
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
23 Νοε 2010 09:40 #29260
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Re: Amnesia: The dark descent
@ Khayman
Μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχουν και κάποια που τα χαλαρώνει. Και για να μην μπω σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, θα πω πως αναφέρομαι σε συγκεκριμένα τμήματα του πεπτικού συστήματος. Εν τοιαύτη περιπτώσει καλύτερα να μείνω με τις διαπροσωπικές σχέσεις λασκαρισμένες, παρά να ... χαλαρώσουν αυτά τα οποία έχω στο μυαλό μου.
Μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχουν και κάποια που τα χαλαρώνει. Και για να μην μπω σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, θα πω πως αναφέρομαι σε συγκεκριμένα τμήματα του πεπτικού συστήματος. Εν τοιαύτη περιπτώσει καλύτερα να μείνω με τις διαπροσωπικές σχέσεις λασκαρισμένες, παρά να ... χαλαρώσουν αυτά τα οποία έχω στο μυαλό μου.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
24 Νοε 2010 00:30 #29278
by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Amnesia: The dark descent
@Fallen_
Άκου έχει και συνέχεια το serial όταν είπα στον αγαπημένο μου ότι θα αγοράσω ένα παιγνίδι που έχει κατευθύνσεις σεξουαλικές μου είπε ότι βάζει σε μαύρες σακούλες τα 500 παιγνίδια adventure πού έχω και να φύγω και εγώ μαζί,Μωρέ αυτός δεν με πιστεύει, εγώ τον είπα ότι έτσι λέτε όλοι και αυτός μου είπε ή εγώ ή το τέτοιο...και εγώ τι να επιλέξω ή έρμη γαλανομάτης είναι και τον αγαπώ όποτε άσε δεν το παίζω
Άκου έχει και συνέχεια το serial όταν είπα στον αγαπημένο μου ότι θα αγοράσω ένα παιγνίδι που έχει κατευθύνσεις σεξουαλικές μου είπε ότι βάζει σε μαύρες σακούλες τα 500 παιγνίδια adventure πού έχω και να φύγω και εγώ μαζί,Μωρέ αυτός δεν με πιστεύει, εγώ τον είπα ότι έτσι λέτε όλοι και αυτός μου είπε ή εγώ ή το τέτοιο...και εγώ τι να επιλέξω ή έρμη γαλανομάτης είναι και τον αγαπώ όποτε άσε δεν το παίζω
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More