Stacking - ένα ιδιαίτερο αλλά γνήσιο adventure

More
22 Μαρ 2012 10:21 #36291 by mkllds
Νομίζω ότι το steam δεν δημοσιεύει τις πωλήσεις. Νομίζω ότι απλώς λένε ότι τα πιο δημοφιλή αυτή τη περίοδο είναι αυτά τα παιχνίδια. Αλλά δεν δημοσιεύουν αριθμούς. Δεν είμαι και σίγουρος ότι αυτό που λέω είναι και σωστό. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας μας πληροφορήσει.

Οπότε αν ισχύει αυτό που λέω τότε μάλλον κανείς δεν ξέρει αν πούλησε ή όχι και πόσο.

crocark wrote: Αν έφτιαχνα adventures θα κοιτούσα να το προωθήσω εκεί που συχνάζουν adventurάδες κι όχι εκεί που συχνάζει το Half life.

Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Δεν μπορεί τόσα εκατομμύρια μέλη να μην έχει και adventurάδες. Εδώ έχω ακούσει από πολλούς ότι έπαιξαν παιχνίδια που δεν θα τα αγόραζαν ποτέ σε retail μορφή.

crocark wrote: κι εννοώ ότι πολύ απλά δεν έχει όλος ο κόσμος Internet.

Οι εταιρίες κοιτάνε την πλειοψηφία και η πλειοψηφία δεν είναι η Ελλάδα. Σ' όλη την Ευρώπη μια χαρά ανεπτυγμένο είναι το internet.

Το να μη σ' αρέσει να διανέμεται μόνο σε digital μορφή ένα παιχνιδιού, όπως και σε εμένα άλλωστε, είναι τελείως διαφορετική συζήτηση.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
22 Μαρ 2012 10:30 #36292 by crocark

mkllds wrote: Το να μη σ' αρέσει να διανέμεται μόνο σε digital μορφή ένα παιχνιδιού, όπως και σε εμένα άλλωστε, είναι τελείως διαφορετική συζήτηση.

ΟΧΙ! Είναι αυτή ακριβώς η συζήτηση. Γιατί σ' αυτή την περίπτωση, αντί να γράφω γιατί το παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά (υποτίθεται ότι δεν έχει προβληθεί, δεν του έχουν γίνει reviews Κλπ.), θα έγραφα τη δική μου γνώμη για το ίδιο το παιχνίδι. Πιθανολογώ ότι θα συμφωνούσα με τον Castledoque, οπότε δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Δε θα το παίξω όμως, όσο καλό και να είναι. Και το Monkey Island 3 να ήταν, δε θα το έπαιζα μ' αυτές τις συνθήκες.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
22 Μαρ 2012 10:44 #36294 by mkllds
Άρα δεν έχει σχέση με το πόσο έχει πουλήσει αλλά με το γεγονός ότι δεν σ' αρέσει η digital μορφή και ότι δεν αγοράζεις ποτέ έτσι. Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω. Αλλά είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν σκέφτονται σαν εσένα και εμένα. Πολύ περισσότεροι απ’ όσο νομίζεις και νομίζω.

Και επίσης μην ξεχνάς ότι το steam προσφέρει την ευκαιρία σε πολλές low budget παραγωγές να προβληθούν.

Υ.Γ.
@Castledoque
Έστω και καθυστερημένα συγχαρητήρια για το review σου και εμένα με έψησες

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
22 Μαρ 2012 10:53 #36296 by crocark
Αααααα ... δεν το βλέπω να συνεννοούμαστε ... Πρέπει μου φαίνεται να αντικαταστήσουμε τις λέξεις με εικόνες.

Συμφωνώ σε όλα όσα λες, αλλά όχι στο με τι έχει σχέση. Ναι το ότι δε μ' αρέσουν οι digital μορφές κι ότι δεν αγοράζω ποτέ έτσι είναι ένα δεδομένο. Σωστά. Αλλά δε θέλω να πω τον πόνο μου εδώ. Λέω ότι κλασικής μορφής παιχνίδια όπως τα adventures (άσχετα με τις πρωτοτυπίες τους), καλώς ή κακώς απευθύνονται εν πολλοίς σε παλιάς κοπής παίκτες. Και πρέπει να δίνεις σημασία στα χούγια των "παλιάς κοπής παικτών" άμα θες να πουλήσει περισσότερο το "κλασικής μορφής παιχνίδι" σου κι άμα θες να αφήσει ενδεχομένως "ιστορία" στο χώρο.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
22 Μαρ 2012 11:16 #36298 by mkllds
Ναι γιατί αν το έβγαζαν σε retail μορφή θα έτρεχαν όλοι οι παλιάς κοπής παίκτες για να το αγοράσουν. Μπορεί και να πούλησε περισσότερο μέσω steam παρά αν το έβγαζαν σε retail μορφή... Και καλώς ή κακώς όλοι το κέρδος κοιτάνε οπότε θα το διανείμουν εκεί που θα έχουν το μεγαλύτερο κέρδος και αν δεν έχουν λεφτά τότε θα το διανείμουν μόνο σε digital μορφή.

Θα πάρω σαν παράδειγμα τον εαυτό μου. Steam έβαλα εδώ και κανένα μήνα λόγο Skyrim. Ξέρεις πόσες φορές μπήκα στον πειρασμό να αγοράσω παιχνίδια που σε άλλες περιπτώσεις ούτε που θα κοίταζα. Ε κάποιοι δεν αντιστέκονται...

crocark wrote: Πρέπει μου φαίνεται να αντικαταστήσουμε τις λέξεις με εικόνες.

Αφού το ξέρεις ότι ψοφάω για εικόνες! :mrgreen:

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
23 Μαρ 2012 20:26 #36341 by Tasos
Δεν ξέρω αν θα έλεγα το Stacking 'γνησιο' adventure. Πάντως θα το έλεγα συγγενή πρώτου βαθμού, απίστευτης σύλληψης και άρτιας υλοποίησης, που θα σας κάνει να περάσετε τέλεια και να χαθείτε στον κόσμο με τις μπαμπούσκες.

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
27 Νοε 2012 18:52 #40449 by Castledoque
Λοιπόν όσοι δεν έχετε παίξει ακόμα το μικρό αριστούργημα ονόματι Stacking λόγω αντιπάθειας προς την πλατφόρμα του Steam, μόλις έχετε χάσει κάθε δικαιολογία. Από σήμερα το Stacking είναι διαθέσιμο σε DRM-free έκδοση από το GOG προς 14.99$ και για λίγες μέρες με 33% έκπτωση προς 9.99$ (7.7-7.8€).

Απλώς τρέξτε!!! :!: :!: :!:

More
28 Νοε 2012 00:03 #40454 by WickedMan
υποπτεύομαι ότι πολλοί από αυτούς που δεν αγοράζουν από Steam, δεν ενθουσιάζονται γενικότερα με την ιδέα της downloadable μορφής, οπότε μην ενθουσιάζεσαι τόσο... :rolleyes:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
28 Νοε 2012 00:16 #40455 by Constantine_R
Μια χαρά ενθουσιάστηκα... και σπάνια αγοράζω από steam (έως και καθόλου πλέον).
Αν και το περίμενα γιατί έβαλαν το costume quest πριν δυο εβδομάδες περίπου.
Παρόλα αυτά....... κάνω και υπομονή... :rolleyes:

Το ότι ο Castle... κάνει σαν πωλητής telemarketing είναι άλλη ιστορία... :mrgreen:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
28 Νοε 2012 13:20 #40462 by WickedMan
... Σηκωθείτε από κρεβάτια, ντιβάνια, καναπέδες... :lol:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
28 Νοε 2012 13:23 #40463 by tsampikos
Από την gog.com αξίζει πραγματικά να παραγγείλει κανείς. Ό,τι είναι DRM free και μάλιστα σε καλές τιμές αξίζει και με το παραπάνω. Σεβασμός στον πελάτη, σε αυτόν που στηρίζει. :)