Stacking - ένα ιδιαίτερο αλλά γνήσιο adventure
- mkllds
- Futuristic Fedora
Οπότε αν ισχύει αυτό που λέω τότε μάλλον κανείς δεν ξέρει αν πούλησε ή όχι και πόσο.
Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Δεν μπορεί τόσα εκατομμύρια μέλη να μην έχει και adventurάδες. Εδώ έχω ακούσει από πολλούς ότι έπαιξαν παιχνίδια που δεν θα τα αγόραζαν ποτέ σε retail μορφή.crocark wrote: Αν έφτιαχνα adventures θα κοιτούσα να το προωθήσω εκεί που συχνάζουν adventurάδες κι όχι εκεί που συχνάζει το Half life.
Οι εταιρίες κοιτάνε την πλειοψηφία και η πλειοψηφία δεν είναι η Ελλάδα. Σ' όλη την Ευρώπη μια χαρά ανεπτυγμένο είναι το internet.crocark wrote: κι εννοώ ότι πολύ απλά δεν έχει όλος ο κόσμος Internet.
Το να μη σ' αρέσει να διανέμεται μόνο σε digital μορφή ένα παιχνιδιού, όπως και σε εμένα άλλωστε, είναι τελείως διαφορετική συζήτηση.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΟΧΙ! Είναι αυτή ακριβώς η συζήτηση. Γιατί σ' αυτή την περίπτωση, αντί να γράφω γιατί το παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά (υποτίθεται ότι δεν έχει προβληθεί, δεν του έχουν γίνει reviews Κλπ.), θα έγραφα τη δική μου γνώμη για το ίδιο το παιχνίδι. Πιθανολογώ ότι θα συμφωνούσα με τον Castledoque, οπότε δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Δε θα το παίξω όμως, όσο καλό και να είναι. Και το Monkey Island 3 να ήταν, δε θα το έπαιζα μ' αυτές τις συνθήκες.mkllds wrote: Το να μη σ' αρέσει να διανέμεται μόνο σε digital μορφή ένα παιχνιδιού, όπως και σε εμένα άλλωστε, είναι τελείως διαφορετική συζήτηση.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- mkllds
- Futuristic Fedora
Και επίσης μην ξεχνάς ότι το steam προσφέρει την ευκαιρία σε πολλές low budget παραγωγές να προβληθούν.
Υ.Γ.
@Castledoque
Έστω και καθυστερημένα συγχαρητήρια για το review σου και εμένα με έψησες
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- crocark
- Adventure's Advocate
Συμφωνώ σε όλα όσα λες, αλλά όχι στο με τι έχει σχέση. Ναι το ότι δε μ' αρέσουν οι digital μορφές κι ότι δεν αγοράζω ποτέ έτσι είναι ένα δεδομένο. Σωστά. Αλλά δε θέλω να πω τον πόνο μου εδώ. Λέω ότι κλασικής μορφής παιχνίδια όπως τα adventures (άσχετα με τις πρωτοτυπίες τους), καλώς ή κακώς απευθύνονται εν πολλοίς σε παλιάς κοπής παίκτες. Και πρέπει να δίνεις σημασία στα χούγια των "παλιάς κοπής παικτών" άμα θες να πουλήσει περισσότερο το "κλασικής μορφής παιχνίδι" σου κι άμα θες να αφήσει ενδεχομένως "ιστορία" στο χώρο.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- mkllds
- Futuristic Fedora
Θα πάρω σαν παράδειγμα τον εαυτό μου. Steam έβαλα εδώ και κανένα μήνα λόγο Skyrim. Ξέρεις πόσες φορές μπήκα στον πειρασμό να αγοράσω παιχνίδια που σε άλλες περιπτώσεις ούτε που θα κοίταζα. Ε κάποιοι δεν αντιστέκονται...
Αφού το ξέρεις ότι ψοφάω για εικόνες!crocark wrote: Πρέπει μου φαίνεται να αντικαταστήσουμε τις λέξεις με εικόνες.
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- Tasos
- Templar Hunter
- Castledoque
- Topic Author
- Adventure Draic Kin
Απλώς τρέξτε!!!
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Αν και το περίμενα γιατί έβαλαν το costume quest πριν δυο εβδομάδες περίπου.
Παρόλα αυτά....... κάνω και υπομονή...
Το ότι ο Castle... κάνει σαν πωλητής telemarketing είναι άλλη ιστορία...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- tsampikos
- Master of Dimensions