DREAMFALL CHAPTERS
- Vassilis_24
- Elite Member
Τώρα εξηγείται γιατί κάθεστε και ψηφίζετε παιχνίδια της σειράς, σαν το Obduction, για καλύτερο adventure
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- GameLinguist
- Adventurous Titan
Vassilis_24 wrote: Kανείς σας δεν έχει πιάσει το chapters;
Τώρα εξηγείται γιατί κάθεστε και ψηφίζετε παιχνίδια της σειράς, σαν το Obduction, για καλύτερο adventure
To OBDUCTION δεν θα το πιάνεις στο στόμα σου. Το ΟBDUCTION!!!!!
Πλάκα κάνω. Το Chapters θέλω να το παίξω στο άμεσο μέλλον, αλλά ως φανατικός Myst-άς το λάτρεψα το Obduction.
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- crocark
- Adventure's Advocate
Εγώ ευχαριστώ (εμείς) ...Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια
Καλά να είμαστε και ναι.Πραγματικά ελπίζω να το παίξεις για να έχουμε να συζητάμε ...
Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν απαντάει στο ερώτημα αν θέλει ενεργοποίηση ένα παιχνίδι του PS4! Γιατί ρε είστε έτσι αδιάφοροι; Τέλος πάντων, θα το δούμε στην πράξη πλέον.
@ Βασίλης
Κάποιοι όχι απλώς δεν ψηφίζουν αλλά έχουν να παίξουν παιχνίδι 1+ χρόνο και πριν από αυτό περισσότερα χρόνια. Προσωπικά μάλλον περίμενα να διαβάσω κάτι που θα με συναρπάσει. Δεν ξέρω πως το κατάφερε ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- annapad
- Topic Author
- Elite Member
@akarasimos
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια ! Θα ήθελα να γράψω την άποψη μου και για άλλα παιχνίδια αλλά δυστυχώς όπως ανέφερε και ο crocark κι εγώ τα τελευταία 4 και χρόνια εκτός από το chapters έπαιξα μόνο το life is strange και το walking dead , (αναλογία ούτε ένα παιχνίδι/χρόνο)
όπότε είμαι αρκετά ανενημέρωτη οσον αφορά τα adventuro-δρώμενα
"Victims?aren't we all?" Eric Draven The CRow
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Άσχετα πάντως με το παιχνίδι μου γεννήθηκε μια απορία, γράφεις:
annapad wrote: με βλέπω να την αγοράζω παραυτα μόνο και μόνο για να το παίξω ολόκληρωμενο στην 46'' TV (awesome!!! γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο το pc και άλλο το ps4)
Γιατί τέτοια εξάρτηση με τις κονσόλες; Οκ, προσωπικά μου τη σπάει που 3 κονσερβοκούτια λανσάρονται σαν το πικ της τεχνολογίας όπως και η καραμέλα "με τις κονσόλες δεν έχω προβλήματα, όλα είναι πιο εύκολα", αλλά άστο αυτό.
Κάνε έναν κόπο και βγάλε δυο καλώδια, πάρε το κουτάκι σου και βάλε το στην τηλεόραση και θα δεις το DC όπως δεν θα το δεις στο ps4. Ξέρω ότι μπορεί χωροταξικά να μη σου είναι πολύ έυκολο αλλά μήπως πλέον πρέπει να αρχίσουμε να ξεκωλάμε το μυαλό μας από το στερεότυπο PC=γραφείο;
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- annapad
- Topic Author
- Elite Member
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
το παραθέτω με αφορμή το παρακάτωannapad wrote: επίσης θεωρώ πως η κονσόλα είναι μια "φθηνή" λύση για να παίζεις next-gen παιχνίδια
Η "φθηνή" λύση είναι αυταπάτη. Δίνεις 300-400 ευρώ για την κονσόλα και πληρώνεις μετά 70 ευρώ το παιχνίδι. Τα ίδια παιχνίδια στο pc είναι πάντοτε φθηνότερα.crocark¨ wrote: + ότι οι κονσόλες (που ξέρω τουλάχιστον) έχουν τα παιχνίδια σε κουτί ...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
Το παραπάνω είναι ένα άθλιο μήνυμα. Παρακαλώ θερμά να διαγραφεί αφού διαβαστεί.
EDIT
Για να μην ψάχνεις, τα Broken sword, BOUT 2 αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι κάτω από 20€, το Origins στα 35 νομίζω και το Chapters είναι γύρω στα 40, δε θυμάμαι καλά. ΑΝ περιμένεις όμως μέχρι τον Ιούλιο ή το Σεπτέμβριο θα είναι κι αυτό κάτω από 25 νομίζω. Τα 70 προφανώς είναι για τίτλους που δε με ενδιαφέρουν.
EDIT2
Ταπεινή μου γνώμη. Αν θέλει κανείς να θίξει τις κονσόλες εδώ μέσα, σε αυτό το κοινό, τα επιχειρήματα είναι δυο ειδών βασικά. Χειρισμός - Σώσιμο. Αυτοί που φτιάχνουν τα παιχνίδια έχουν στο μυαλό τους τους κονσολάδες, οπότε η μοναδική μου αγάπη, το ποντίκι, είναι γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια, στις μεγάλες παραγωγές. Το πρόβλημα είναι να μη χρειαστεί να πιάσω χειριστήριο. Αν πιάσω το λιγότερο που θα με ενδιαφέρει είναι το που συνδέεται αυτό το χειριστήριο (από κάποιον που ανέκαθεν θεωρούσε ότι το μόνο χειριστήριο με λόγο ύπαρξης είναι το joystick, ίιιιιιιισως λίγο και το τιμόνι). Τα saves πάλι να μην πω τι τα κάνανε. Όπου υπάρχουν ακόμα, χαίρομαι ιδαιτέρως, αλλά άμα είναι στο pc να σώζω σε checkpoints χαίρω πολύ ...
Και πάλι συγγνώμη στο βαθμό που μου αναλογεί το offtopic.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- annapad
- Topic Author
- Elite Member
- Constantine_R
- Voodoo Priest
- crocark
- Adventure's Advocate
Ωπ, κάτσε. Όντως έκανες πλάκα; Πες έτσι να γελάσουμε παρέα
Ήθελα να στο γράψω σε πμ αλλά εσύ έτσι άσχετος που είσαι ... θα το δεις το πμ το Μάιο και θα απαντήσεις όταν δε θα θυμάμαι τι είπα και που. Γι' αυτό θα συγκρατηθώ και δε θα σου πω την πρόταση που θα σου έκανα, να αφήσεις το ρίβιουινγκ εν μέρει και να αναλάβεις τη διαχείριση, μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα (θυμωμένος με τη διαχείριση που μπορεί να απαντήσει στην ερώτηση που έκανα δυο φορές και δεν απαντά ...)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- annapad
- Topic Author
- Elite Member
χαχαχαχαχαχαχαχ ! δεκτή η τιμωρία, πρότεινέ μου όποιο παιχνίδι θες και υποσχομαι να το παίξω !!!! και χωρίς walktrhrough , έτσι για να βασανίζομαι περίσσοτερο, μόνο θέλω μια χάρη , οι εποχές του Myst και Riven έχουν κλειδωθεί στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων μου και θέλω να παραμείνουν εκει , Προς το παρόν πάω να αυτοτιμωρηθώ με το cat lady ....Constantine_R wrote: Θα τιμωρηθείτε αμφότεροι παίζοντας non stop adventures με κανονικούς γρίφους!
ΥΓ. θα το πω γιατί θα σκάσω, και το chapters κανονικούς γρίφους έχει (γέλασε κανείς? ) σε ποσότητα και επίπεδο δυσκολίας υστερούν!
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Anna, είσαι σε καλό δρόμο με το cat lady μετά θα παίξεις το Thimbleweed Park να αλεγράρει η ψυχή σου από τη πολύ μαυρίλα και θα με θυμηθείς
Croc, συγνώμη ρε φίλε αλλά τον τελευταίο καιρό με τούτα και εκείνα δεν θυμάμαι (ή μου ξέφυγε) ποια ήταν η ερώτηση. Αλλά τους βρίζω και χωρίς αιτία αν θες.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Πάντως να πω την αλήθεια, το φοβάμαι λίγο τον Ράγκναρ. Δεν του έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο σέβεται τους φαν (αυτό όμως δεν είναι δικό του πρόβλημα ούτε ευθύνη του) αλλά κυρίως κατά πόσο σέβεται την ιστορία που είχε ξεκινήσει να αφηγηθεί κάποτε (εδώ θα του καταλογίσω ευθύνη, αν έχει προδώσει τη λογική και τη συνέχεια). Χαίρομαι που διαβάζω καλά λόγια για το Chapters, αλλά πρέπει να ομολογήσω πως εξακολουθώ να έχω πολύ κακό προαίσθημα. Μακάρι να διαψευστώ.