SYBERIA I

More
02 Μαρ 2005 20:45 #4542 by Real NC
Replied by Real NC on topic SYBERIA I
Αυτό που έκανε αρνητική εντύπωση ήταν τα χαζά puzzles. Π.χ. δεν μπορούσες να περάσεις το ποτάμι αν και ήταν ριχό. Δεν ήθελε να βρέξει τα πόδια της; Ας γελάσω.

Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
03 Μαρ 2005 01:31 #4551 by qwerty
Replied by qwerty on topic SYBERIA I
Ε πως μια κυρία σαν την Kate Walker δεν μπορεί να περνάει έτσι όπως να ναι τα ποτάμια!!!

More
03 Μαρ 2005 02:31 #4554 by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic SYBERIA I
apopseis einai.oi pio polloi pantos to theoroun exoho adventure kai symfono mazi tous.ayto fainetai ki apo tis poliseis tou.makaroun na vgoun ki alla advents san to syberia.

More
03 Μαρ 2005 03:05 #4557 by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic SYBERIA I

Anonymous wrote: apopseis einai.oi pio polloi pantos to theoroun exoho adventure kai symfono mazi tous.ayto fainetai ki apo tis poliseis tou.makaroun na vgoun ki alla advents san to syberia.

Δε διαφωνώ, ο καθένας με την άποψή του. Εξάλλου το είπα και σε προηγούμενο μου μήνυμα ότι δεν το θεωρώ άσχημο παιχνίδι, το αντίθετο μάλιστα. Μακάρι όπως είπες κι εσύ να βγουν κι άλλα adventures στο στυλ του Syberia. Απλά προσωπική μου άποψη είναι ότι κάτι του έλειπε για να το χαρακτηρίσω έξοχο. Φιλικά...

More
03 Μαρ 2005 03:10 #4558 by qwerty
Replied by qwerty on topic SYBERIA I
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :evil: Για άλλη μια φορα ξέχασα να κάνω login και postάρισα. To προηγούμενο μήνυμα είναι δικό μου. Sorry

More
04 Μαρ 2005 16:23 #4586 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic SYBERIA I
Με το οτι η Κate δεν περνουσε το ποταμι στην αρχη ενω αργοτερα κανει πιο 'ακραια' πραγματα θελει να δειξει την αλλαγη στην προσωπικοτητα της.Μην ξεχνας πως εχει μολις ερθει στο χωριο απο τη χλιδατη νεα υορκη.σιγα μη κατσει να βρεξει τα ποδια της.δεν ειναι ο ραμπο!

More
04 Μαρ 2005 18:38 #4590 by Elessar
Replied by Elessar on topic SYBERIA I
Στο Syberia II όμως έγινε τρελή κασκαντέρ!!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
06 Μαρ 2005 00:54 #4608 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic SYBERIA I
ειδικα οταν ανεβαινει το ντουβαρι.δε μου αρεσε εκει αλλα δεν εδωσα σημασια

μαλλον ανεβηκε level 8)

100 posts!!!

More
17 Αυγ 2010 19:34 #28228 by crocark
Replied by crocark on topic Re: SYBERIA I
Είναι προφανές γιατί ξεθάβω αυτό το post. Ίσως με την εμμονή μου και το εκτός θέματος να αδικώ το άλλο thread.

Δεν είχα ξαναδιαβάσει αυτό το thread μέχρι τώρα και βρήκα ότι συμφωνώ με κάποιους από τους παλιότερους χρήστες του advocate (που έχουν πάει άραγε ; ). Αυτό που μου κίνησε την περιέργεια είναι οι αρκετές βαθμολογίες που είδα. Ο μέσος όρος που βγαίνει είναι 7,45/10. Μάλλον λανθασμένα πίστευα πως όλοι στο advocate το θεωρούν κορυφαίο σε αντίθεση με μένα.

Υ.Γ. Επίτηδες δεν έβαλα κι εγώ βαθμολογία για να μην κατηγορηθώ ότι στήνω το αποτέλεσμα :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
18 Αυγ 2010 00:44 #28233 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: SYBERIA I
Ίσως μερικοί από εσάς είναι σε ένα άλλο κόσμο, που όλες οι καταστροφές και οι κακίες είναι σε πρώτο πρόσωπο αλλά συγνώμη εγώ είμαι από αυτές που είδανε κάτι διαφορετικό στο παιγνίδι αυτό, και ναι ήτανε η ελπίδα, η αγωνία για το καινούργιο και ναι δάκρυσα δεν το κρύβω, εξάλλου πόσες φορές στην ζωή σας έχετε αυτό το καινούργιο, αυτό που σε ιντριγκάρει ναι το χιόνι πέφτει, και εγώ ακολουθώ την καρδιά μου. :P

More
18 Αυγ 2010 09:22 #28238 by shodan
Replied by shodan on topic Re: SYBERIA I
Τώρα εγώ θα γίνω λίγο κακός αλλά με 7,45/10 (ελπίζω φίλε crocark να έβγαλες σωστά το μέσο όρο) το παιχνίδι απέχει παρασάγγας από το να χαρακτηριστεί κακό έως μέτριο. Ακόμα και 5,1/10 να έπαιρνε (σε αυτό το φόρουμ τουλάχιστον, γιατί στο εξωτερικό και σε γνωστά site έχω δει αρκετά υψηλές βαθμολογίες) θα χαρακτηριζόταν και πάλι άνω του μετρίου. :D :D

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
18 Αυγ 2010 09:46 #28240 by crocark
Replied by crocark on topic Re: SYBERIA I
Για το μέσο όρο δεν ξέρω, τσεκάρετέ το όποιος θέλει. Κακό πάντως δεν το χαρακτήρισα. Μέτριο ναι. Με την έννοια ότι, εντάξει, ψιλοτρώγεται, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τη χρήση του τίτλου ως παράδειγμα προς μίμηση ώστε να πάει το είδος σε ανώτερα επίπεδα. Πάντως και επειδή αναφέρθηκες σε ξένα sites να θυμίσω πως και σ' αυτά ακόμη (στα forums) θα βρεις επικριτές ή τέλος πάντως ανθρώπους που σαν κι εμένα δε βρίσκουν κάτι το αριστουργηματικό στον τίτλο και που δεν καταλαβαίνουν το χαμό που γίνεται - και όχι δεν είμαι εγώ που τα γράφω με άλλο όνομα :wink:

@ Giovanna

Μην το παίρνεις στραβά Τζοβάννα. Αν προσέξεις ποια παιχνίδια θεωρώ καλά θα δεις (από τις προτιμήσεις μου) πως κι εμένα στον κόσμο μου η κακία κι οι καταστροφές δεν είναι σε πρώτο πλάνο. Μάλλον το αντίθετο :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
28 Αυγ 2010 02:32 #28278 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: SYBERIA I
Όυτως ή άλλως, όταν μιλάμε για κριτική σε κάτι, είναι σχεδόν αδύνατον να συμφωνούμε όλοι... :) προσωπικά δε θεωρώ το Syberia (το 1) αριστούργημα, αλλά ναι, το θεωρώ κορυφαίο adventure (για μένα το "αριστούργημα" είναι καλύτερο απ το "κορυφαίο" :D ). Για να είμαι ειλικρινής, βέβαια, όχι, δε δάκρυσα... :P

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...