Diamonds in the Rough: Τα διαμάντια έγιναν χρυσά

More
04 Μαρ 2008 00:56 #19273 by alkis21
Παιδιά γεια σας.

Με χαρά σας ανακοινώνω πως η δημιουργία του παιχνιδιού μας ολοκληρώθηκε. Η παραγωγή των CDs έχει ξεκινήσει και σύντομα θα μπορείτε να το παραγγείλετε από την επίσημη σελίδα της εταιρείας.

Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
04 Μαρ 2008 01:55 #19276 by giovanna
@alkis21

Δηλαδή εγώ δεν το κέρδισα στον διαγωνισμό και θα πρέπει να το αγοράσω. Κρίμα. Εν πάσει περιπτώσει τι κάνουμε σε αυτή την ζωή άλλοι κερδίζουν και άλλοι χάνουνε :(

More
04 Μαρ 2008 10:33 #19278 by Elessar
Τέλεια :) Για μένα το DitR είναι από τα πιο αναμενόμενα της χρονιάς...

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
05 Μαρ 2008 14:27 #19280 by Nuclear
E OXI DA!
Mia xronia pou mas exei yposxethei vampire story kai gray matter DEN MPOREI na to eipes ayto to prama!

Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker

More
05 Μαρ 2008 14:42 #19281 by Elessar
Και; Το ένα αποκλείει το άλλο;

More
06 Μαρ 2008 02:50 #19285 by Aya

Nuclear wrote: E OXI DA!
Mia xronia pou mas exei yposxethei vampire story kai gray matter DEN MPOREI na to eipes ayto to prama!

re megale, gia ekshghse mou, giati me exei faei h periergia... giati DEN MPOREI na to eipe ayto to prama... tha ithela na mou analyseis akrivos ti exeis dei kai ti ksereis gia ayta ta tria paixnidia oste na eisai toso sigouros oti DEN MPOREI na to eipe ayto to pragma

an fysika h analysh sou exei na kanei me grafika, tote na se soso apo perito typing, stamata edo... einai profanes oti eisai asxetos apo adventures opote proxora kanonika kai mhn kourazesai na analyeis

tora an DEN exei na kanei thema grafikon, analyse to... px ti AKRIVOS ksereis gia to gray matter kai ti akrivos exeis dei peran 2-3 sshots pou den to exoume dei emeis oste na eisai apolyta sigouros oti DEN MPOREI na to eipe ayto to pragma? an tora tyfla akolouthas ena onoma (jensen) san provataki sth sfagh kai den se niazei peri tinos prokeitai to paixnidi kai oute se endiaferei na deis kai na akouseis kati parapano prin peis oti DEN MPOREI na eipe ayto to pragma, tote pali asto perito typing... h periptosh sou einai hopeless

oxi fysika pos thelo na po pos ayta ta dyo paixnidia apokleiontai na einai sta top ths xronias (toulaxiston gia to vs kseroume kai kati tis), alla mexri na doseis kapoies leptomereies sto giati DEN MPOREI na to eipe ayto to pragma, pou na exoun mia vash kai na mhn einai anousia paralhrimata peri gfx kai jensen, to post sou einai vasika astoxo

@giovanna: sorry alla h thea tyxh dietakse oti tha anagkasteite na valete to xeri sthn tseph!

More
06 Μαρ 2008 03:15 #19286 by giovanna
@Aya_Brea

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ετσι εγώ είμαι συνέχεια πληρώνω και αγοράζω τα παιγνίδια που θέλω. Αλλά απλώς γ..το την ατυχία μου έτσι και εγώ μια φορά να κερδίσω ένα παιγνίδι δεν θα με χάλαγε καθόλου. Δεν πειράζει το άνεργο εδώ, βρε θα πληρώσει με τιμή και χαρά!! :(

More
06 Μαρ 2008 20:50 #19296 by BadSector
@Aya

Έγραψες!

More
07 Μαρ 2008 23:49 #19310 by nikolas
Aya,

Πολύ καλή απάντηση! Άσε που ο Elessar δεν είπε τίποτα. Το έγραψε απλά... ;)

<!-- m --> www.nikolas-sideris.com <!-- m -->

More
07 Μαρ 2008 23:53 #19311 by BadSector
@nikolas

Το σωστό είναι να γράψεις: ''Το έγραψε απλά αυτό το pragma". (με αμερικάνικη προφορά).

More
08 Μαρ 2008 00:55 #19313 by nikolas
Μάλλον εννοείς αυτό το prama, και όχι praGma, έτσι δεν είναι;

Τέλος πάντων, περά απο την πλάκα, να πω δυο λογάκια για την εμπειρία μου με το παιχνίδι (για όσους δεν το ξέρουν, έχω γάψει τη μουσική για το DiTR). Λοιπόν, καταρχήν ο Άλκης έιναι καταπληκτικό παιδί. Και καλά θα μου πείτε τα λές αυτά έτσι... έλα που όμως ΔΕΝ παίρνω ποσοστά... χαχαχα...

Το παιχνίδι τώρα. Έλαβα την τελική βετα 2-3 βδομάδες πριν (δηλ. αρχές-μέσα Φλεβάρη). Είχε μπει όλη η μουσική (εκτός απ'το Φινάλε) , όλα εντάξει και ήθελα να ελέγξω τον ήχο γενικά. Έπαιξα λοιπόν, βρήκα και ένα bug (!) και έπαιζα μέχρι να φτάσω στο τέλος, μαζί με το walkthrough! Τελειώνει λοιπόν το παιχνίδι, φτάνω στο φινάλε, εντυπωσιασμένος, απο την ιστοριά και την εξέλιξη, καθώς δεν ήξερα τίποτα, όπως κανείς απ'την ομάδα. Τελειώνει το παιχνίδι, και λέω, άντε να δουλέψω και λίγο. Να τραβήξω βίντεο το φινάλε για να κάνω τη μουσική επένδυση. Ξανανοίγω το παιχνίδι για να φορτώσω το τέλος, πουθενά save game! Είχα αποροφυθεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που δεν έσωσα παρα μόνο στο 1/3 του παιχνιδιού! Φυσικά είχα προσωπικό ενδιαφέρον, αλλα οι διάλογοι, ο τρόπος που ξεδυπλώνεται η ιστορία, οι λεπτομέρειες, μου έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση! Μάλιστα το είπα και στον Άλκη, την ιστορία με το savegame.

Δεν έχω συναντήσει παιχνίδι με τέτοιο θέμα, τελικά. Μπορεί να υπάρχει, αλλά εγώ δεν το έχω παίξει ποτέ. Οι διάλογοι και το voice acting, είναι πραγματικά πολύ καλά, και αν και είχα τα αρχεία για να τα καλοπίσω κάπως (όχι όλα αλλά για κάποιους χαρακτήρες, κάποιες φράσεις) και έτσι ήξερα τι λένε πάνω κάτω, στο παιχνίδι ήταν αλλιώς και πήρε νόημα η όλη ιστορία.

Τέλος πάντων, δεν έιναι σωστό να πω και τίποτα άλλο. Στο κάτω, κάτω, φανερό είναι, δεν μπορώ να είμαι 100% αντικειμενικός, ότι και να γίνει. Άρα ας βγει το παιχνίδι, και όσοι το αγοράσουν αν θέλουν ας μοιραστούν τη γνώμη τους με τους υπόλοιπούς (ή όχι).

<!-- m --> www.nikolas-sideris.com <!-- m -->

More
13 Μαρ 2008 01:57 #19351 by Nuclear
aya_whatever: Exm, oxi, de tha katso na analyo ta aytonoita.
Anousio alloste afou opos eipes kai esy: "einai profanes oti eimai asxetos apo adventures".
In a nutshell: blow me.

Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker

More
13 Μαρ 2008 06:27 #19354 by BadSector
Καλογεράκι που τρώει τα νύχια του ντύθηκες; Σε πάω ρε Nuclear!

More
13 Μαρ 2008 10:42 #19356 by BadSector
Οπως είπα και στο σαίτ του AGS, αν και δεν νομιζω οτι το ανέφερα αλλα τέλος παντων, το παιχνίδι είναι πολυ καλό.. μπορεί τα γραφίκα να μην συγκρίνονται με εκέινα του Jack Keane για παράδειγμα αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα και ειναι άκρως λογικό μιας και ο Άλκης έβαλε λογικά αυτός το όποιο κεφάλαιο για να δούμε αυτο το παιχνίδι στο φώς του ήλιου. Και ίσως έγω να παίρνω ολα τα παιχνιδια μου πειρατικα αλλα δεν κανω το ιδιο σορρυ αλλαζο σε greeklish giati tha mou parei mia ora na grapso. Loipon , egv sevomai ton Alki kai ton Niko kai tha agoraso to game oso kanei, gia dio logous. Proton, to other worlds itan poli kalo, an kai oxi toso grafika appealing, kai deyteron, giati ksero oti o Alkis an tou steilo e-mail me tixon hardware/software provlima pou antimetopiso den tha mou steilei kana e-mail me copy-paste pou that leei koitakste sto manual. Alla tha mou pei , ksereis edo ta ska&amp;*(&amp; opote kane ayto gia na to ftiakseis kai steile mou mail na mou peis an diorthothike. Kai go games paizo(kai ftiaxno) kai ksero ti tha pei o developer na nai dipla sou. Akomi kai gia games pou den mou arese pou ta ftiaksa opote xreiastei (paroti einai freeware) kai mou steiloun mail tous apantao. Den kserete poso spastiko einai na stelneis mail se etairia pou agorases game kai na lamvaneis apantisi meta apo deka xronia i pote. Loipon gia na po ayta pou aksizoun gia ton Alki prosopika, xairomai pou sinexizeis na ftiaxneis games an kai commercial(oxi oti ayto se kanei ligotero aresto), elpizo na sinexiseis me ayto to meraki kai na min to xalaseis stin poreia.

Sorry gia ta greeklish.

More
13 Μαρ 2008 18:44 #19363 by Elessar
Το ξεκίνησα και εγώ το game και μπορώ να πω πως με έχει απορροφήσει τελείως. Σίγουρα τα γραφικά είναι μέτρια αλλά έχει πολύ καλό speech, πολύ δυνατή μουσική (που συμβαδίζει απόλυτα με τις εξελίξεις στο σενάριο) και καταφέρνει να με κρατάει συνεχώς στην πρίζα με το σενάριο του.
Ακόμα δεν έχω ανακαλύψει κάτι σημαντικό σχετικά με το τι αφορά η ιστορία, αλλά μέχρι το σημείο που έχω φτάσει έχει καταφέρει να μην μπορώ να το αφήσω!

Παρακαλώ όποιος το έχει τερματίσει να μην γράψει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ σχετικά με το τι αφορά η ιστορία :)