Hitchhiker's Guide To The Galaxy (Ιnfocom Remake) - Trailer
- giovanna
- Adventure's Advocate
Μάλλον μετά από τόσα χρόνια που περάσανε που έχω παίξει τα Monkey Islands πραγματικά δεν θυμάμαι. Πέθαινα εκεί δεν ξέρω δεν θυμάμαι αλλά γενικά μακριά από εμάς αυτά τα θανατικά φτου ξορκισμένα να είναι. Πάντως από ότι θυμάμαι όταν πέθανα σε αυτά τα παιγνίδια πάντα είχα μια ταφόπλακα που επάνω έλεγε R.I.P φοβερά και με κόκκινα γράμματα rest in peace, φτου
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Topic Author
- Visitor
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Dualnames wrote: [...]Τελος πάντων χθές αποφάσισα στο normal mode να μην υπάρχουν dead-ends καθόλου. [...]Σκέφτομαι να εισάγω κάτι σαν god mode , δηλαδή να μην πεθαίνεις καθόλου...
Το να μην υπάρχουν dead-ends στο normal mode, αλλά να υπάρχουν στο hard για όποιον θέλει να μαζοχιστεί νομίζω πως είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ!!
Το God mode επίσης είναι πολύ καλό να υπάρχει ως επιλογή. Παρότι ίσως να μην το έπαιζα προσωπικά (ίσως), νομίζω πως θα ικανοποιήσει άλλους με αποτέλεσμα να παίξει περισσότερος κόσμος το παιχνίδι. Πολύ καλές σκέψεις και οι δύο, πάρα πολύ καλές. Μπράβο σου!!
Nothing happens unless first a dream...
- Topic Author
- Visitor
Fallen_Angel wrote: Το να μην υπάρχουν dead-ends στο normal mode, αλλά να υπάρχουν στο hard για όποιον θέλει να μαζοχιστεί νομίζω πως είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ!!
Το God mode επίσης είναι πολύ καλό να υπάρχει ως επιλογή. Παρότι ίσως να μην το έπαιζα προσωπικά (ίσως), νομίζω πως θα ικανοποιήσει άλλους με αποτέλεσμα να παίξει περισσότερος κόσμος το παιχνίδι. Πολύ καλές σκέψεις και οι δύο, πάρα πολύ καλές. Μπράβο σου!!
Χαίρομαι που σου αρέσει η ιδέα γενικά αποφάσισα να χωρίσω το παιχνίδι σε δύο modes, ένα κανονικό αλλά πιο φιλικό σε όποιον θέλει να ζήσει το pc του και ένα δύσκολο που είναι πιό κοντά στο original παιχνίδι όποτε θα χαροποιήσει τους purists.
- odnorf
- Templar Hunter
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Την ημέρα που θα το καθιερώσουν αυτό ως απαράβατο νόμο των adventures (τα επίπεδα δυσκολίας δηλαδή για να επιλέγει ο κάθε παίχτης ανάλογα με τις ορέξεις ή/και τις δυνατότητές του εκείνο που προτιμά), θα την καθιερώσω επίσημη παγκόσμια ημέρα των adventure games!! Την έλλειψη αυτής της επιλογής, τη θεωρώ το τραγικότερο λάθος όλων στα adventurάκια μας. Και πάλι μπράβο σου, Dualnames!!Dualnames wrote: [...]γενικά αποφάσισα να χωρίσω το παιχνίδι σε δύο modes, ένα κανονικό αλλά πιο φιλικό σε όποιον θέλει να ζήσει το pc του και ένα δύσκολο που είναι πιό κοντά στο original παιχνίδι όποτε θα χαροποιήσει τους purists.
Ενώ τις σκεφτόσουν, ξέχασες να γράψεις κιόλας τις λέξεις "στο hard mode", σωστά?!odnorf wrote: Τα dead ends πρέπει να υπάρχουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
- odnorf
- Templar Hunter
σμάιλ, σμάιλ, σμάιλ, Είχα και 3 επιπλέον προτάσεις που κόπηκαν από το quote που καλύπτουν το θέμα
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- giovanna
- Adventure's Advocate
Είσαι θεός προσκυνώ!!!
- Topic Author
- Visitor
- giovanna
- Adventure's Advocate
The Day of the Tentacle είναι το πιο cult παιγνίδι κατά την γνώμη μου που έχει εμφανισθεί ποτέ, είναι ένα must για τους aventurades. Όταν ανακάλυψα ότι μπορούσα να ανταλλάσσω αντικείμενα μεταξύ των ηρώων μέσα από την τουαλέτα, πάει τελείωσα σαν παίκτης.
- Topic Author
- Visitor
Εγώ βασικά κατάλαβα πόσο χρήσιμη είναι η τουαλέτα.. είναι το απόλυτο time-warp. Ούτε στο Star Trek δεν το σκεφτήκαν αυτό..
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- aiRness
- Platinum Member
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- Topic Author
- Visitor
Link?!
Α, ναι σωστά.
Download(6MB)
Elessar: Χαίρομαι για αυτό ιδιαίτερα γιατί είναι και ίσως ο βασικός λόγος που γίνεται αυτή η προσπάθεια.
aiRness: Δεν θα μπορούσα παρα να συμγωνήσω απόλυτα. Πολλές φορές σταματάω και σκέφτομαι "Παμέ προς την σωστή κατεύθυνση, ή θα τα σκατώσουμε?" (ελπίζω να μην παραβιάζω κάποιο κανόνα με την "βρισία" οπότε αν το κάνω, διορθώστε το.)
Προσπαθώ γενικότερα να απόδωσω και το όλο οτοστοπατζίδικο στιλ του βιβλίου/ων αλλά και παράλληλα οι μηχανισμοί του παιχνιδιού αν λειτουργούν άρτια. Άσχετα αλλά μιας και μού ρθε, αν κάποιος θέλει να κάνει voice-act ή κάποια μετάφραση(ελληνική δυστυχώς είναι αδύνατη λόγω της μη δυνατότητας χαρακτήρων unicode, δείτε και εδώ (Pumaman is Chris Jones, ο τύπος που έφτιαξε το Adventure Game Studio ) πραγματικά θα το ήθελα.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Στη μετάφραση μπορώ να βοηθήσω προς τα Ιταλικά αν σας ενδιαφέρει. Αρκεί να μην τη βιάζεστε.