O Rufus μιλάει ελληνικά
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
18 Μαρ 2014 08:52 #42713
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Re: O Rufus μιλάει ελληνικά
Αγαπητέ Κώστα,
σου γράφω αυτό το γράμμα για να εκφράσω ταυτόχρονα τις ευχαριστίες μου και τα παράπονά μου. Ας ξεκινήσουμε από τα δεύτερα για να καταλήξουμε ευχάριστα. Παρατήρησα το τελευταίο διάστημα ότι γενικώς, αλλά και ειδικώς από εσένα, εκφράζονται οι όποιες λογικές απορίες και αντιθέσεις μέσα από το διαρκές πρίσμα του πως θα τα έβλεπε ο crocάνα. Γιατί; Αναρωτιέμαι. Είναι τόσο δύσκολο κανείς να πάει κόντρα στο ρεύμα απλώς για να εκφράσει το αυτονόητο; Μήπως θα έπρεπε να έχουμε περισσότερο θάρρος όταν πρέπει να αντιτεθούμε στη χαζομάρα π.χ.; Το ευχάριστο τώρα. Χαίρομαι που ακόμη και τώρα βρίσκετε, όσοι βρίσκετε, ένα αποκούμπι, ένα κανάλι διοχέτευσης αντιδράσεων εμποτισμένων με κοινή λογική, στην αφεντιά μου.
Φιλικά (με ιδιαίτερα πολλά και ζουμερά φιλιά)
c.
ΥΓ. Βρε μπας και σου λείπει το φιλαράκι σου ο Κασλ και θες να ρίξεις εσύ το λάδι στη φωτιά;
ΥΓ2. Μπράβο στο κορίτσι. Ξέρουμε τίποτα περισσότερο; Ύψος; Βάρος; Χρώμα ματιών. Τέτοια ... ξέρεις ...
σου γράφω αυτό το γράμμα για να εκφράσω ταυτόχρονα τις ευχαριστίες μου και τα παράπονά μου. Ας ξεκινήσουμε από τα δεύτερα για να καταλήξουμε ευχάριστα. Παρατήρησα το τελευταίο διάστημα ότι γενικώς, αλλά και ειδικώς από εσένα, εκφράζονται οι όποιες λογικές απορίες και αντιθέσεις μέσα από το διαρκές πρίσμα του πως θα τα έβλεπε ο crocάνα. Γιατί; Αναρωτιέμαι. Είναι τόσο δύσκολο κανείς να πάει κόντρα στο ρεύμα απλώς για να εκφράσει το αυτονόητο; Μήπως θα έπρεπε να έχουμε περισσότερο θάρρος όταν πρέπει να αντιτεθούμε στη χαζομάρα π.χ.; Το ευχάριστο τώρα. Χαίρομαι που ακόμη και τώρα βρίσκετε, όσοι βρίσκετε, ένα αποκούμπι, ένα κανάλι διοχέτευσης αντιδράσεων εμποτισμένων με κοινή λογική, στην αφεντιά μου.
Φιλικά (με ιδιαίτερα πολλά και ζουμερά φιλιά)
c.
ΥΓ. Βρε μπας και σου λείπει το φιλαράκι σου ο Κασλ και θες να ρίξεις εσύ το λάδι στη φωτιά;
ΥΓ2. Μπράβο στο κορίτσι. Ξέρουμε τίποτα περισσότερο; Ύψος; Βάρος; Χρώμα ματιών. Τέτοια ... ξέρεις ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
18 Μαρ 2014 21:10 #42725
by Fallen Angel
Nothing happens unless first a dream...
Replied by Fallen Angel on topic Re: O Rufus μιλάει ελληνικά
Η Πολυνίκη είναι πολύ καλή στη δουλειά της, έχει μεταφράσει πολλά-πολλά παιχνίδια (όχι όμως και πολλά adventures ακόμη) μέχρι σήμερα. Μακάρι να συνεχίσει και με τα υπόλοιπα δύο της σειράς!!Constantine_R wrote: Η μετάφραση έγινε από την Polyniki Varakli και είναι άψογη.
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.