Photos από την συλλογή σας

More
28 Ιουν 2009 21:17 #25244 by moumiaq
Replied by moumiaq on topic Photos από την συλλογή σας
Να υποθέσω ότι όλοι έχουμε adsl συνδέσεις (τελευταίο post 28 Αυγούστου, 2005 στο thread ) οπότε λογικά δεν θα αργήσουν να ανοίξουν και μιας και δεν έχω βιβλιοθήκη της προκοπής τα άπλωσα στι κρεββάτι (δεν θέλω σχόλια για το σεντόνι :p ).Αν υπάρχει πρόβλημα πείτε μου να τις ανεβάσω αλλιώς.

Και κάποια guides στα Αγγλικά

Αυξάνεστε και πληθύνεστε :P :D :lol:

img684.imageshack.us/slideshow/w ... 200005.jpg

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
29 Ιουν 2009 01:01 #25250 by giovanna
Replied by giovanna on topic Photos από την συλλογή σας
Τέλειος!!!!! 8)

More
29 Ιουν 2009 06:01 #25252 by ikarus260
Replied by ikarus260 on topic Photos από την συλλογή σας
Ωραίος ο φίλος!!!!

More
29 Ιουν 2009 10:00 #25256 by panagios
Replied by panagios on topic Photos από την συλλογή σας
Εγω θα το κανω το σχολιο: τι σεντονι ειναι αυτο ρε;
δεν το εβγαζες καλυτερα να φαινεται το στρωμα; οι κηλιδες ειναι σχεδιο η ειναι τιποτα αλλο;

More
29 Ιουν 2009 10:22 #25258 by Elessar
Replied by Elessar on topic Photos από την συλλογή σας
Όντως πολύ καλή συλλογή φίλε moumiaq :)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
29 Ιουν 2009 10:59 #25259 by moumiaq
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ'το να δίνεις τα games σου σε κάποιον άλλο.Και τότε κόστιζαν και 17000δρχ σχεδον δλδ 50?.Εκδόσεις floppy,cd θα με πιάσουν τα κλάμματα.Τώρα θα είχα τα τριπλάσια αλλά δεν ξενερώνουμε ποτέ The show must go on :p

More
29 Ιουν 2009 11:00 #25261 by moumiaq

panagios wrote: Εγω θα το κανω το σχολιο: τι σεντονι ειναι αυτο ρε;
δεν το εβγαζες καλυτερα να φαινεται το στρωμα; οι κηλιδες ειναι σχεδιο η ειναι τιποτα αλλο;

Είναι κάτι άλλο αλλά θα πρέπει να το βρείτε μόνοι σας δεν μπορώ να σας πώ :shock: :D :lol:

More
29 Ιουν 2009 12:55 #25265 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Photos από την συλλογή σας

moumiaq wrote: Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ'το να δίνεις τα games σου σε κάποιον άλλο.[...]

Βαράει για κάποιον συγκεκριμένα η καμπάνα ή γενικώς κι αορίστως το είπες?! Για να ξέρω!! 8) Όχι πως θα αλλάξει κάτι και "ειδικώς" να βαράει δηλαδή... ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, το Clandestiny θα κάνεις την προσκοπική σου πράξη να μου το δανείσεις -as promised!! :lol: :lol:

Κι επειδή είμαι σε "σλουρπ-σλουρπ" mode on (έως ότου φτάσει στα χέρια μου), πολυαγαπημένε μου φίλε, καταπληκτικέ adventurer, η συλλογή σου είναι φοβερή, υπέροχη, εξαιρετική!! Πότε θα μου το δώσεις είπαμε?! :lol: :lol:

Nothing happens unless first a dream...

More
29 Ιουν 2009 13:16 #25266 by moumiaq

Fallen_Angel wrote:

moumiaq wrote: Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ'το να δίνεις τα games σου σε κάποιον άλλο.[...]

Βαράει για κάποιον συγκεκριμένα η καμπάνα ή γενικώς κι αορίστως το είπες?! Για να ξέρω!! 8) Όχι πως θα αλλάξει κάτι και "ειδικώς" να βαράει δηλαδή... ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, το Clandestiny θα κάνεις την προσκοπική σου πράξη να μου το δανείσεις -as promised!! :lol: :lol:

Κι επειδή είμαι σε "σλουρπ-σλουρπ" mode on (έως ότου φτάσει στα χέρια μου), πολυαγαπημένε μου φίλε, καταπληκτικέ adventurer, η συλλογή σου είναι φοβερή, υπέροχη, εξαιρετική!! Πότε θα μου το δώσεις είπαμε?! :lol: :lol:

Έχεις αποδείξεις οτι εγώ υποσχέθηκα κατι σε εσένα ?

More
29 Ιουν 2009 19:41 #25272 by giovanna
@Fallen_

Εαν θέλεις το Clandestiny πες το μου και στο δανείζω να το παίξεις, μόνο και για το κουτί του θα πάθεις την πλάκα σου 8)

More
29 Ιουν 2009 22:07 #25276 by moumiaq
Ορίστε τι άλλο θές βρε Φόλεν ? :lol:

More
30 Ιουν 2009 10:05 #25280 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Photos από την συλλογή σας
@Giovanna,
Έχεις την ελληνική έκδοση? Διότι θέλω οπωσδήποτε την ελληνική μιας κι ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχα αγοράσει ever από adventures και... κάτι μου κάνει. Αν αυτήν έχεις κι εσύ, νομίζω πως η τύχη μου χαμογελά πολύ συχνά (και ανησυχητικά) τον τελευταίο καιρό. :)

@Moumiaq,
Πολλά, αλλά επί της παρούσης θα δηλώσω happy-happy με αυτά (αντιπαρερχόμενη τον ευνουχισμό του nick)! Εσύ αντίθετως μην βιαστείς να χαρείς, γιατί you're not off the hook yet!! Θέλω την ελληνική έκδοση!! Ξένη βρίσκω πολύ εύκολα, αλλά δεν είναι το ίδιο... πολυαγαπημένε μου φίλε!! :lol: :lol:

Edit: Για να μη με περάσετε για τρελλή να διευκρινήσω πως είχα χαρίσει όλα τα παιχνίδια και τα κόμιξ μου στην ανισόρροπη (για εμένα) ηλικία των 17-18 ετών και γι' αυτό δεν το έχω ενώ το είχα αγοράσει... αι μαμακίαι πληρώνονται!! 8)

Nothing happens unless first a dream...

More
30 Ιουν 2009 10:57 #25281 by moumiaq

Fallen_Angel wrote: @Moumiaq,
Πολλά, αλλά επί της παρούσης θα δηλώσω happy-happy με αυτά (αντιπαρερχόμενη τον ευνουχισμό του nick)! Εσύ αντίθετως μην βιαστείς να χαρείς, γιατί you're not off the hook yet!! Θέλω την ελληνική έκδοση!! Ξένη βρίσκω πολύ εύκολα, αλλά δεν είναι το ίδιο... πολυαγαπημένε μου φίλε!! :lol: :lol:

Giovanna πες της οτι έχεις την ελληνική έκδοση plz. :lol: :lol: :lol:

More
30 Ιουν 2009 19:54 #25289 by giovanna
@Fallen_

Συγγνώμη τι θα πει Ελληνική έκδοση? Αφου το παιγνίδι είναι της Trilobyte ? Με μπέρδεψες. Το κουτί είναι ολόϊδιο με του moumiaq απλώς στο δικό μου κουτί φαίνεται το CL στον τίτλο ενώ του moumiaq κάτι έχει κολλημένο πάνω του.

Επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια που το έχω αγοράσει και με τόσα πολλά παιγνίδια δεν θυμάμαι εαν το αγόρασα απο Ελλάδα. Φοβάμαι ότι το αγόρασα απο Αμερική.

Αλλά δεν βλέπω γιατί να μην το ξαναπαίξεις. Τι διαφορετικό είχε το Ελληνικό?

Και εξάλλου είναι το πρωτότυπο 8)

More
01 Ιουλ 2009 09:01 #25297 by panagios
Replied by panagios on topic Photos από την συλλογή σας
εγω επιμενω οτι κοιτατε το δεντρο και χανετε το δασος. Το θεμα ειναι το σεντονι και η προελευση των στιγματων πανω σ αυτο.

Το πουλας;