Photos από την συλλογή σας
- moumiaq
- Spammer
Και κάποια guides στα Αγγλικά
Αυξάνεστε και πληθύνεστε
img684.imageshack.us/slideshow/w ... 200005.jpg
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
- ikarus260
- Moderator
- panagios
- Banned
δεν το εβγαζες καλυτερα να φαινεται το στρωμα; οι κηλιδες ειναι σχεδιο η ειναι τιποτα αλλο;
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- moumiaq
- Spammer
- moumiaq
- Spammer
panagios wrote: Εγω θα το κανω το σχολιο: τι σεντονι ειναι αυτο ρε;
δεν το εβγαζες καλυτερα να φαινεται το στρωμα; οι κηλιδες ειναι σχεδιο η ειναι τιποτα αλλο;
Είναι κάτι άλλο αλλά θα πρέπει να το βρείτε μόνοι σας δεν μπορώ να σας πώ :shock:
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Βαράει για κάποιον συγκεκριμένα η καμπάνα ή γενικώς κι αορίστως το είπες?! Για να ξέρω!! Όχι πως θα αλλάξει κάτι και "ειδικώς" να βαράει δηλαδή... ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, το Clandestiny θα κάνεις την προσκοπική σου πράξη να μου το δανείσεις -as promised!!moumiaq wrote: Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ'το να δίνεις τα games σου σε κάποιον άλλο.[...]
Κι επειδή είμαι σε "σλουρπ-σλουρπ" mode on (έως ότου φτάσει στα χέρια μου), πολυαγαπημένε μου φίλε, καταπληκτικέ adventurer, η συλλογή σου είναι φοβερή, υπέροχη, εξαιρετική!! Πότε θα μου το δώσεις είπαμε?!
Nothing happens unless first a dream...
- moumiaq
- Spammer
Fallen_Angel wrote:
Βαράει για κάποιον συγκεκριμένα η καμπάνα ή γενικώς κι αορίστως το είπες?! Για να ξέρω!! Όχι πως θα αλλάξει κάτι και "ειδικώς" να βαράει δηλαδή... ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, το Clandestiny θα κάνεις την προσκοπική σου πράξη να μου το δανείσεις -as promised!!moumiaq wrote: Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ'το να δίνεις τα games σου σε κάποιον άλλο.[...]
Κι επειδή είμαι σε "σλουρπ-σλουρπ" mode on (έως ότου φτάσει στα χέρια μου), πολυαγαπημένε μου φίλε, καταπληκτικέ adventurer, η συλλογή σου είναι φοβερή, υπέροχη, εξαιρετική!! Πότε θα μου το δώσεις είπαμε?!
Έχεις αποδείξεις οτι εγώ υποσχέθηκα κατι σε εσένα ?
- giovanna
- Adventure's Advocate
Εαν θέλεις το Clandestiny πες το μου και στο δανείζω να το παίξεις, μόνο και για το κουτί του θα πάθεις την πλάκα σου
- moumiaq
- Spammer
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Έχεις την ελληνική έκδοση? Διότι θέλω οπωσδήποτε την ελληνική μιας κι ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχα αγοράσει ever από adventures και... κάτι μου κάνει. Αν αυτήν έχεις κι εσύ, νομίζω πως η τύχη μου χαμογελά πολύ συχνά (και ανησυχητικά) τον τελευταίο καιρό.
@Moumiaq,
Πολλά, αλλά επί της παρούσης θα δηλώσω happy-happy με αυτά (αντιπαρερχόμενη τον ευνουχισμό του nick)! Εσύ αντίθετως μην βιαστείς να χαρείς, γιατί you're not off the hook yet!! Θέλω την ελληνική έκδοση!! Ξένη βρίσκω πολύ εύκολα, αλλά δεν είναι το ίδιο... πολυαγαπημένε μου φίλε!!
Edit: Για να μη με περάσετε για τρελλή να διευκρινήσω πως είχα χαρίσει όλα τα παιχνίδια και τα κόμιξ μου στην ανισόρροπη (για εμένα) ηλικία των 17-18 ετών και γι' αυτό δεν το έχω ενώ το είχα αγοράσει... αι μαμακίαι πληρώνονται!!
Nothing happens unless first a dream...
- moumiaq
- Spammer
Fallen_Angel wrote: @Moumiaq,
Πολλά, αλλά επί της παρούσης θα δηλώσω happy-happy με αυτά (αντιπαρερχόμενη τον ευνουχισμό του nick)! Εσύ αντίθετως μην βιαστείς να χαρείς, γιατί you're not off the hook yet!! Θέλω την ελληνική έκδοση!! Ξένη βρίσκω πολύ εύκολα, αλλά δεν είναι το ίδιο... πολυαγαπημένε μου φίλε!!
Giovanna πες της οτι έχεις την ελληνική έκδοση plz.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Συγγνώμη τι θα πει Ελληνική έκδοση? Αφου το παιγνίδι είναι της Trilobyte ? Με μπέρδεψες. Το κουτί είναι ολόϊδιο με του moumiaq απλώς στο δικό μου κουτί φαίνεται το CL στον τίτλο ενώ του moumiaq κάτι έχει κολλημένο πάνω του.
Επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια που το έχω αγοράσει και με τόσα πολλά παιγνίδια δεν θυμάμαι εαν το αγόρασα απο Ελλάδα. Φοβάμαι ότι το αγόρασα απο Αμερική.
Αλλά δεν βλέπω γιατί να μην το ξαναπαίξεις. Τι διαφορετικό είχε το Ελληνικό?
Και εξάλλου είναι το πρωτότυπο
- panagios
- Banned
Το πουλας;