Photos από την συλλογή σας
- moumiaq
- Spammer
Less
More
01 Ιουλ 2009 09:42 #25298
by moumiaq
Replied by moumiaq on topic Photos από την συλλογή σας
Χαχαχαχαχαχαχαχα panagios πόσο δίκιο έχεις.Πάρτε forensic tools από Csi από την McPhersson δεν ξέρω απο που θα τα πάρετε και εξετάστε το σεντοοοοοοοοοοοονιιιι μουυυυυυυ.Άντε τι adventurers είστε?
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
01 Ιουλ 2009 10:16 #25300
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Photos από την συλλογή σας
Άσε βρε Panagio τον άνθρωπο να ζήσει τη ζωή του ήσυχα. (Παρόλο που νομίζω ότι το ζητάει ο οργανισμός του) Ίσως χάνουμε το δάσος, αλλά εν προκειμένω ας αρκεστούμε στο δέντρο (γνώμες...)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
01 Ιουλ 2009 22:19 #25313
by giovanna
Replied by giovanna on topic Photos από την συλλογή σας
Συγγνώμη τι λέτε εσείς? Μάλλον εγώ μπερδεύτηκα,Παναγία μου τι τραβάω, πάλι λάθος είμαι ή έρμη!!!
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
02 Ιουλ 2009 09:59 #25323
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Πλέξαντες μηροίσι περι μηροίς.
Κοινώς μπλέξαμε τα μπούτια μας. Ορίστε τι καταφέρατε. Από το να μπλέκετε την πραγματικότητα με τα παιχνίδια (csi, McPherson κλπ.), κάνατε τη Giovanna να νομίζει πως κυκλοφόρησε καινούριο csi και δεν το κατάλαβε εγκαίρως για να το προσθέσει στη συλλογή της (που πολλοί, φαντάζομαι, ζηλεύουμε). Όχι Giovanna, είμαι σίγουρος πως αν κυκλοφορήσει νέο παιχνίδι, εσύ θα το μάθεις πρώτη.
Χα, χα, χα ....
Κοινώς μπλέξαμε τα μπούτια μας. Ορίστε τι καταφέρατε. Από το να μπλέκετε την πραγματικότητα με τα παιχνίδια (csi, McPherson κλπ.), κάνατε τη Giovanna να νομίζει πως κυκλοφόρησε καινούριο csi και δεν το κατάλαβε εγκαίρως για να το προσθέσει στη συλλογή της (που πολλοί, φαντάζομαι, ζηλεύουμε). Όχι Giovanna, είμαι σίγουρος πως αν κυκλοφορήσει νέο παιχνίδι, εσύ θα το μάθεις πρώτη.
Χα, χα, χα ....
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
02 Ιουλ 2009 10:39 #25328
by Fallen Angel
Και σε κάθε περίπτωση θα το ξαναπαίξω, δεν το συζητώ. Έχω κι αποστολή άλλωστε: μιας και δεν το θυμάμαι καθόλου, θέλω να δω αν θα με παιδέψει τώρα όσο και τότε που ήμουν εντελώς newbie (θυμάμαι μόνο πως ανεβαίνεις με το αυτοκίνητο σε ένα κάστρο πάνω στο λόφο και σε υποδέχεται ένα freak, και πως στον τελευταίο γρίφο έχει κάτι πειρατές(?) κι είχα καταφέρει να κολλήσω κοντά 2 εβδομάδες). Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα μου πάρει τώρα να τον καταλάβω/λύσω...
Και για να μην ξεχνιώμαστε...
Moumiaq, πολυαγαπημένε μου φίλε, πότε θα μου δώσεις το game?!
Nothing happens unless first a dream...
Replied by Fallen Angel on topic Photos από την συλλογή σας
Το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με ελληνικό κουτί και manual. Και παρότι πράγματι δεν κάνει καμία διαφορά αυτή η λεπτομέρεια στο gameplay, στις αναμνήσεις μου κάνει (για κάποιον παράλογο, αλλά πολύ έντονο συναισθηματικά λόγο).giovanna wrote: [...]Συγγνώμη τι θα πει Ελληνική έκδοση? Αφου το παιγνίδι είναι της Trilobyte? Με μπέρδεψες. [...] Αλλά δεν βλέπω γιατί να μην το ξαναπαίξεις. Τι διαφορετικό είχε το Ελληνικό? [...]
Και σε κάθε περίπτωση θα το ξαναπαίξω, δεν το συζητώ. Έχω κι αποστολή άλλωστε: μιας και δεν το θυμάμαι καθόλου, θέλω να δω αν θα με παιδέψει τώρα όσο και τότε που ήμουν εντελώς newbie (θυμάμαι μόνο πως ανεβαίνεις με το αυτοκίνητο σε ένα κάστρο πάνω στο λόφο και σε υποδέχεται ένα freak, και πως στον τελευταίο γρίφο έχει κάτι πειρατές(?) κι είχα καταφέρει να κολλήσω κοντά 2 εβδομάδες). Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα μου πάρει τώρα να τον καταλάβω/λύσω...
Και για να μην ξεχνιώμαστε...
Moumiaq, πολυαγαπημένε μου φίλε, πότε θα μου δώσεις το game?!
Nothing happens unless first a dream...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
02 Ιουλ 2009 19:46 #25339
by giovanna
@Fallen_
Κατάλαβα, εσύ παιδάκι μου είσαι πολύ ρομαντική, κρίμα που δεν έχω το Ελληνικό. Και ναι είναι πανδύσκολο και εμένα μου είχε βγάλει την ψυχή. Εαν δεν στο δώσει το αγόρι πες μου να σου δανείσω το δικό μου
@Crocark
Να σαι καλά και εγώ νόμIζα ότι το CSI 5 κυκλοφόρησε κσι δεν το πήρα πρέφα, τώρα μπορώ να φύγω ήσυχη για την Μύκονο και by the way ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FORUM
Κατάλαβα, εσύ παιδάκι μου είσαι πολύ ρομαντική, κρίμα που δεν έχω το Ελληνικό. Και ναι είναι πανδύσκολο και εμένα μου είχε βγάλει την ψυχή. Εαν δεν στο δώσει το αγόρι πες μου να σου δανείσω το δικό μου
@Crocark
Να σαι καλά και εγώ νόμIζα ότι το CSI 5 κυκλοφόρησε κσι δεν το πήρα πρέφα, τώρα μπορώ να φύγω ήσυχη για την Μύκονο και by the way ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FORUM
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
03 Ιουλ 2009 12:09 #25344
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Στη Μύκονο; Καλό καλοκαίρι;
Άντε, πάει κι αυτή.
Καλά να περάσεις Giovanna. Και να προσέχεις τα αερικά της Μυκόνου (εκείνα, τα πως τα λένε).
Άντε, πάει κι αυτή.
Καλά να περάσεις Giovanna. Και να προσέχεις τα αερικά της Μυκόνου (εκείνα, τα πως τα λένε).
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
04 Ιουλ 2009 01:20 #25347
by giovanna
@Crocark
Δεν είναι διακοπές μια μικρή απόδραση ήτανε μέχρι την Δευτέρα ποτ γυρίζουμε στις 3 για να πάμε ναι εκεί στους μοναδικούς τους εκπληκτικούς ,,και μαζί ο Βασίλης Scorpions!!!
Δεν είναι διακοπές μια μικρή απόδραση ήτανε μέχρι την Δευτέρα ποτ γυρίζουμε στις 3 για να πάμε ναι εκεί στους μοναδικούς τους εκπληκτικούς ,,και μαζί ο Βασίλης Scorpions!!!