Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ παιχνιδι που εχετε παιξει ποτε?
- istar
- Templar Hunter
....περί ορέξεος ...κολοκυθόπιτα.. ειδικά το ..χεράκι στο σαλάμπο με το νυχάκι ...αξέχαστοκαλά δεν ήταν και κανένα τρομερό παιχνίδι τo salamboo αλλα σε σχέση με τα atlantis είναι έπος...
NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- enwsiths
- Futuristic Fedora
Το ατλαντίς 1 ήταν πολύ ανώτερο απο το σαλαμπό.πάνε χρόνια φυσικά που το έχω παίξει αλλά ήταν πολύ ωραίο,θυμάμαι είχα κολλήσει μαζίτου για καιρό.
upload img
πρώην nickname texmurphy, ημ. εγγραφής 09 Φεβ. 2005
...στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
- toninio
- Elite Member
Ένα παιχνίδι που μου την έσπασε πολύ ήταν το "80 days". Περίμενα ένα πολύ καλό adventure και μου προέκυψε κάτι σε tomb raider, άσε μου δεν μπορούσες να κάνεις save όποτε ήθελες.... Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναεγκαταστήσω.
- talliman
- Moderator
It's all about the Story, the dialogs, the characters, the music, the atmosphere
adventurades.blogspot.com/
adventuradesgamepics.blogspot.com
bookhobby.blogspot.com/
dvdsandpopcorn.blogspot.com/
melaneas.blogspot.com
ultratechproducts.blogspot.com/
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Visitor
- nitro912gr
- Elite Member
- talliman
- Moderator
khayman wrote: Secret Files με χαώδη διαφορά από το επόμενο
Τι ακριβώς δεν σου άρεσε από το Secret files: Tunguska? Εγώ το βρήκα πολύ καλό
It's all about the Story, the dialogs, the characters, the music, the atmosphere
adventurades.blogspot.com/
adventuradesgamepics.blogspot.com
bookhobby.blogspot.com/
dvdsandpopcorn.blogspot.com/
melaneas.blogspot.com
ultratechproducts.blogspot.com/
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Visitor
talliman wrote: Τι ακριβώς δεν σου άρεσε από το Secret files: Tunguska? Εγώ το βρήκα πολύ καλό
Ήταν στείρο, χωρίς καμμία φαντασία και με έκανε να νιώθω οτι με αντιμετωπίζει σαν λοβοτομημένο. Αν πίστευα στο IQ θα έλεγα οτι ο -- ήδη όχι και πολύ υψηλός -- δείκτης μου έπεσε 20 βαθμούς μετά απο αυτή την εμπειρία. Για να καταλάβεις πόσο σαχλό το βρήκα, το έπαιζα με την τότε κοπέλα μου η οποία δεν είχε ξαναπαίξει adventure, όχι, λάθος, δεν είχε ξαναπαίξει παιχνίδι πέραν των σαχλοπαίχνιδων του Facebook και έλυνε με ένα βαριεστημένο ύφος όλους τους γρίφους (ακόμα και τους ηλίθιους). Αδίκως περιμέναμε να συμβεί κάτι ενδιαφέρον ή έστω αστείο. Μετά το session μας η κοπέλα μου έριξε ένα βλέμμα γεμάτο οίκτο, του τύπου "αυτά είναι οι ασχολίες σου και μου το'παιζες και ψαρωτικός κουλτουριάρης ρε μουρόχαβλε;". Εγώ θα με χώριζα στη θέση της για λόγους αρχής
Επίσης, μακράν, μακράν η χειρότερη πρωταγωνίστρια, το χειρότερο voice acting και το χειρότερο humor όλων των εποχών. Το secret files είναι για τα adventures ότι είναι η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια για τα cartoons
Και με κάποιον παρανοϊκό τρόπο αισθάνομαι οτι μόλις προσέβαλα όλους όσους γουστάρουν το παιχνιδάκι, κάτι που δεν είχα σκοπό. Απλά δεν μου άρεσε το concept και η εκτέλεση, για να το θέσω πιο διακριτικά.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
(κλαίω, ειλικρινά κλαίω...)khayman wrote: [...]Μετά το session μας η κοπέλα μου έριξε ένα βλέμμα γεμάτο οίκτο, του τύπου "αυτά είναι οι ασχολίες σου και μου το'παιζες και ψαρωτικός κουλτουριάρης ρε μουρόχαβλε;"[...]
Η Nicol από το Art of Murder κατέχει αυτή τη θέση στην καρδιά μου. Μακράν, όπως λες καλή ώρα!!khayman wrote: [...]Επίσης, μακράν, μακράν η χειρότερη πρωταγωνίστρια, το χειρότερο voice acting και το χειρότερο humor όλων των εποχών.[...]
Nothing happens unless first a dream...
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
- giovanna
- Adventure's Advocate
Ε υπάρχουνε γυναίκες και γυναίκες. Black Mirror και ξερό ψωμί
- tsampikos
- Master of Dimensions
www.mobygames.com/game/dos/dive- ... silver-eye