Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ παιχνιδι που εχετε παιξει ποτε?
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Προφανώς και δεν πάω καλά!!!! Τώρα που βρήκα κάποιον να ξεσπάσω έρχεσαι και μου λες που πήγε το χιούμορ μου! Να μην συμφωνείς!!! Να πέσεις γονατιστός και να ζητήσεις συγνώμη!!!! Άντε μας κιόλλας!!!...crocark wrote: Πας καλά;
Άκου συμφωνεί...
.
.
.
.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
MoS [για όσους μάθαμε να γλυτώνουμε πληκτρολόγηση ] ManOfSorrows. Τα δάκτυλα θέλουν να ξεκουραστούν μερικές στιγμές.
Όσο για το JO game μόνο ο σοβάς (μπορεί να είναι και τούβλο ή άλλα οικοδομικά υλικά και μπάζα!) έχει μεινει στο μυαλό και ευτυχώς τους πειρασμούς έμαθα να τους σκοτώνω άμεσα. [Εικόνα κρεμασμένου πειρασμού πάνω από απύθμενο γκρεμό και ο Mortal να του πατάει τα δάκτυλα για να πέσει ώστε να συνεχίσει χαλαρά το δρόμο του δίχως έγνοιες. ]
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- crocark
- Adventure's Advocate
Το Ρότζερ λες;Constantine_R wrote: Τώρα που βρήκα κάποιον να ξεσπάσω
Μα άλλοι το λένε πιο πολύ αλλά εκείνοι από μέσα τους ...Constantine_R wrote: και μου λες που πήγε το χιούμορ μου!
... παρ' όλ' αυτά ... ό,τι θέλει τ' αγορι μου το χρυσό ...Constantine_R wrote: Να πέσεις γονατιστός και να ζητήσεις συγνώμη!!!!
Μα συμφωνώ στα περισσότερα. Εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ σε όσα είναι η μισή αλήθεια και για να μη σε κάνω ν' αναρωτιέσαι άδικα, θα περιμένω το επόμενο αφιέρωμα για τα KQs ... όχι, επειδή μερικοί - μερικοί τα έχουν περί πολλού ...Constantine_R wrote: Άκου συμφωνεί...
Πάντως, εσύ κάτι έχεις, δε μου το βγάζεις απ' το μυαλό και θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαστε εμείς. Προκειμένου όμως να είναι καμιά εφορία, καλύτερα εμείς ...
Α, κατάλαβα! Ήταν ένα offtopic κομμάτι ενώ έλεγες σε μένα ... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑMortal wrote: MoS [για όσους μάθαμε να γλυτώνουμε πληκτρολόγηση ] ManOfSorrows. Τα δάκτυλα θέλουν να ξεκουραστούν μερικές στιγμές.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- mkllds
- Futuristic Fedora
Ψιτ, πσηλέ. Λίγα τα λόγια σου για την Sierra για να μην έχουμε ιστορίες εδώ μέσα. Πήγαινε να παίξεις το 6456 Nancy Drew (ή όπως λέγετε) και μην ασχολείσαι με σοβαρές εταιρίες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο είδος.
Edit: ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟ JACK ORLANDO. Εδώ έχεις παρατήσει άλλα, μ' αυτό θα σπάσεις το πληκτρολόγιο, το mouse και την οθόνη του υπολογιστή σου.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- tsampikos
- Master of Dimensions
mkllds wrote: @crocark
Ψιτ, πσηλέ. Λίγα τα λόγια σου για την Sierra για να μην έχουμε ιστορίες εδώ μέσα. Πήγαινε να παίξεις το 6456 Nancy Drew (ή όπως λέγετε) και μην ασχολείσαι με σοβαρές εταιρίες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο είδος.
Ρε τι γίνεται.....
- crocark
- Adventure's Advocate
EDIT:
Όχι καπετάνιο. Μη φοβάσαι. Αυτήν τη φορά έχω στόχο και λέγεται Crystal Skulls.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.