Runaway 2 (Hints)

More
12 Δεκ 2006 09:28 #13712 by ManOfSorrows
Replied by ManOfSorrows on topic Runaway 2 (Hints)
Δεν έχω παίξει ούτε το πρώτο. :oops:

Λοιπόν;

Tex Murphy is back!

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
12 Δεκ 2006 10:26 #13715 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic Runaway 2 (Hints)
το επαιξα μονο 10 λεπτα και εχει την αυρα του καλου παιχνιδιου που ηρθε απο τα παλια να μας σωσει απο τη μιζερια μας!

More
13 Δεκ 2006 00:15 #13730 by kate
Replied by kate on topic Runaway 2 (Hints)
Ξανακόλλησα! (τρομερό νέο!)

Λοιπόν, είμαι στο 6ο κεφάλαιο, έχω πάρει ένα χωνί, την μπουκάλα με grog, έχω ένα ξύλο, καρφιά, γλώσσα δράκου (ή ότι είναι άλλο μπορεί να είναι), ένα certificate, ένα μαχαίρι και μια μαϊμού. Τώρα τι πρέπει να κάνω???

Ευχαριστώ!!!

More
13 Δεκ 2006 00:45 #13732 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Runaway 2 (Hints)
Μόλις το τελείωσα... you're in for a HUGE surprice στο τέλος! Θα τρίβεις τα μάτια σου και δε θα το πιστεύεις! Έχω πάθει σοκ!

Anyway, στο θέμα μας...

Hint:
Πρέπει να βρεις seeds να ταϊσεις το χαμένο ιπτάμενο κορμί (τον παπαγάλο δηλαδή), ώστε να σου δώσει και τις τελευταίες οδηγίες για το πώς να φτάσεις στην πολυπόθητη πέτρα. Ποιος πετάει seeds? Γιατί δεν πετάει πια? Τι περιμένει να συμβεί?

Solution:
Οι πειρατές στο κατάστρωμα λένε πως πιστεύουν στα θαύματα και πως το μπουκάλι που έχουν κρεμάσει θα γεμίσει με ρούμι. Μέχρι να συμβεί αυτό, δεν πρόκειται να σου πετάξουν άλλα seeds στο σωρό αριστερά. Πρέπει, λοιπόν, να γεμίσεις το άδειο μπουκάλι με το ρούμι που πήρες ολοκληρώνοντας τις τρεις δοκιμασίες. Δεν το φτάνεις όμως το μπουκάλι. Επισκευάζουμε λοιπόν το παράθυρο (ουσαιστικά βάζεις πίσω αυτά που πήρες νωρίτερα). Μετά ταϊζεις τον παπαγάλο που σου λέει τα στοιχεία για το πού βρίσκεται η πέτρα. Νέος γρίφος! :wink:

Nothing happens unless first a dream...

More
13 Δεκ 2006 06:06 #13745 by ManOfSorrows
Το παιχνίδι είναι πανέμορφο, με πολύ ωραία γραφικά. Αν χρειαστώ βοήθεια (που θα την χρειαστώ) θα σας ενοχλήσω.

Προβλέπεται ξενύχτι σήμερα!

Tex Murphy is back!

More
13 Δεκ 2006 06:50 #13747 by kate
@Fallen Angel
Το ξύλο στο παράθυρο δεν μπαίνει. Λέει ότι έχει τα καρφιά αλλά δεν έχει κάτι για να τα χτυπήσει. Μήπως μου λείπει κάποιο αντικείμενο?

@Eragon
Παίξε και το 1. Θα σου αρέσει!

More
13 Δεκ 2006 07:35 #13748 by Fallen Angel
Δε μου είχε ζητήσει τίποτε όταν πήγα να το ξαναβάλω στη θέση του και δεν δείχνει τι χρησιμοποιεί. Χχμμμ... Μήπως δεν έχεις το βαρίδιο? Αυτό που χρησιμοποίησες για να βγεις από το αρχικό δωμάτιο? Το μάζεψες από εκεί που έπεσε (κάτω απ' τη σκάλα)?

More
13 Δεκ 2006 07:38 #13749 by kate
Ουπς, αυτό μου έλειπε. Thanks!

More
13 Δεκ 2006 08:06 #13752 by Sephir
Replied by Sephir on topic Runaway 2 (Hints)
Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος στο Adventure Advocate, αν και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια στο Runaway 2, καθώς κατάφερα και κόλλησα στην αρχή του παιχνιδιού και δεν λέω να ξεκολλήσω με τίποτα.

Στο πρώτο κεφάλαιο λοιπόν, δεν μπορώ να βρω με τίποτα κάποιο κλειδί για να ανοίξω το Compartment. Θεωρώ ότι είναι το μόνο που λείπει για να προχωρήσω, καθώς όλα τα άλλα νομίζω ότι τα έχω βρει. Μπορεί κάποιος να μου πει που περίπου είναι;

Ευχαριστώ!

I won't let this build up inside of me...

More
13 Δεκ 2006 08:12 #13753 by Fallen Angel
Πρώτα απ' όλα welcome! :)

Hint:
Πάνω από το αεροπλάνο κοίτα ψηλά, πολύ ψηλά! :wink:

Solution:
Κοιτώντας στις δεντροκορφές θα βρεις την τσάντα του πιλότου. Μόλις καταφέρεις να την πάρεις στα χέρια σου (χρειάζεσαι μια σφεντόνα), θα σου χαρίσει το (σπασμένο δυστυχώς) κλειδάκι.

More
13 Δεκ 2006 08:20 #13754 by Sephir
Replied by Sephir on topic Runaway 2 (Hints)
Καλώς σας βρήκα! :D

Thanks! Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι έπρεπε να κοιτάξω πάνω από το αεροπλάνο, αν και το παιχνίδι μου έδωσε σχετικό hint το οποίο αγνόησα παντελώς. Thanks again!:)

I won't let this build up inside of me...

More
13 Δεκ 2006 08:37 #13757 by kate
ΠΙΘΑΝΟ STORY SPOILER

@Fallen Angel

ΣΟΚ ΕΠΑΘΑ ΚΙ ΕΓΩ. Αν είναι δυνατόν! Μιλάμε άρχισα να βρίζω και να μουτζώνω. Τουλάχιστον η μουσική στα credits με ψιλοηρέμησε. Λέω, δεν μπορεί πλάκα μας κάνουν. Θα υπάρχει κάποιο βιντεάκι μετά τα credits και θα μπουν όλα σε τάξη αλλά...

More
13 Δεκ 2006 08:50 #13758 by Fallen Angel
You've got pm... δεν μπορώ να σου απαντήσω από εδώ χωρίς να το χαλάσω σε όσους δεν το έχουν τελειώσει. :wink:

More
13 Δεκ 2006 08:58 #13759 by ManOfSorrows
Είμαι στην γέφυρα και θέλω να περάσω απέναντι αλλά ο ήρωάς μας αρνείται. Κάποιο hint παρακαλώ;

Tex Murphy is back!

More
13 Δεκ 2006 09:02 #13760 by Fallen Angel
Εφόσον η γέφυρα είναι λίγο παλιά, κινδυνεύεις να σπάσεις τη σανίδα από το βάρος σου. Θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να μοιράσεις το βάρος σου, ώστε να μην ασκείται μεγάλη πίεση σε μία μόνο σανίδα σε κάθε σου βήμα.