Runaway 2 (Hints)

More
15 Δεκ 2006 10:19 #13818 by kate
Replied by kate on topic Runaway 2 (Hints)
@Fallen_Angel

Είμαι στην δεύτερη πίστα, το παιχνίδι είναι φοβερό, τα μάτια μου και το μυαλό μου εκεί και επιμένω σθεναρά χωρίς να ζητώ βοήθεια! (τουλάχιστον ακόμα). Πάντως αν μπεις στην λογική του καταφέρνεις πολλά πράγματα.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
16 Δεκ 2006 08:51 #13846 by kate
Είμαι στην καλύβα με τον μπόμπιρα στην δεύτερη πίστα και επίσης πρέπει να βρω τρόπο να μπω στο στρατόπεδο με κάποιο τρόπο. Εν τω μεταξύ ό,τι και να κάνω στον μπόμπιρα δεν ιδρώνει το αυτί του. Κάποιο hint για τα δύο παραπάνω;

Ευχαριστώ.

More
16 Δεκ 2006 22:54 #13858 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Runaway 2 (Hints)
α. O μπόμπιρας σίγουρα θα χαρεί να παίξει με έναν άλλο "μπόμπιρα"! Δεν έχεις κάποιον διαθέσιμο, ώστε να τον απασχολήσει?

β. Στο στρατόπεδο περιμένουν κάποιον. Αν έπαιρνες τη θέση του, δε θα κατάφερνες να μπεις μέσα ανενόχλητος? Πρέπει λοιπόν να βρεις ποιος μπορεί να σε βοηθήσει να μεταμφιεστείς, κι από κει και πέρα να κάνεις όλες τις απαραίτητες ενέργειες μέχρι να το καταφέρεις αυτό.

Nothing happens unless first a dream...

More
17 Δεκ 2006 07:11 #13870 by kate
α. Δίνω την μαϊμού αλλά ο μπόμπιρας δεν την δέχεται! Τι άλλο να κάνω; Help!

β. Το είχα ψυλλιαστεί αλλά δείχνω την φωτογραφία στον Joshua (για να του πάρω τα γυαλιά) αλλά δεν. Επίσης μου λέει ότι πεινάει. ( o Joshua)Αυτό το 'Seafood Cahuna' ανοίγει καθόλου;

More
17 Δεκ 2006 21:28 #13883 by Tasos
Replied by Tasos on topic Runaway 2 (Hints)
α. Είναι θέμα σειράς κινήσεων. Ο μικρός δεν παίρνει το ζωάκι αν εσύ πρώτα δεν χρειαστείς κάτι από τον μικρό...

β. Ο Joshua δεν έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει ανθρώπους, οπότε προσανατολίσου αλλού...

More
18 Δεκ 2006 06:38 #13895 by kate
Είμαι stuck τρεις ημέρες σχεδόν! Θα μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά..... τίποτα δεν γίνεται. Τι πρέπει να κάνω στην καλύβα;

More
18 Δεκ 2006 08:33 #13902 by istar
Replied by istar on topic Runaway 2 (Hints)
Υπομονή ...μέχρι να φτάσουμε εκεί που είσαι :P :wink:

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ

More
18 Δεκ 2006 17:12 #13912 by Fallen Angel

eragon wrote: Είμαι stuck τρεις ημέρες σχεδόν! Θα μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά..... τίποτα δεν γίνεται. Τι πρέπει να κάνω στην καλύβα;

Πρέπει να πάρεις το GPRS από τον πιτσιρικά για να βρεις σε ποιο σημείο του χάρτη αντιστοιχούν οι συντεταγμένες του χωριού που ψάχνεις. Ο πιτσιρικάς δε στο δίνει φυσικά. Του δίνεις εσύ τη μαϊμού, λοιπόν, για να ασχοληθεί μαζί της και να αφήσει-πετάξει το GPRS, ώστε να το πάρεις.

ΑΝ δεν σε αφήνει να το κάνεις αυτό, λογικά δεν έχεις κάνει κάτι άλλο νωρίτερα που χρειάζεται. Ξέρεις γιατί το χρειάζεσαι το GPRS, έχεις δει αυτό το διάλογο (για το χωριό)? Τις συντεταγμένες του χωριού τις έχεις βρει? Αν όχι, ασχολήσου πρώτα με αυτά, ώστε να έχει νόημα η ενέργεια με τον πιτσιρικά! :wink:

More
19 Δεκ 2006 00:22 #13916 by kate
Βασικά δεν είχα εξαντλήσει τον διάλογο για το make up με την Lokelani! Είχα μιλήσει την πρώτη φορά μαζί της γενικά για αυτό οπότε και δεν ξαναασχολήθηκα. Τώρα πρέπει να βρω το πτηνό. Όλο εκπλήξεις και έκτακτα περιστατικά έχει αυτό το παιχνίδι!! Για αυτό και το κάνει αξιόλογο όμως.

Σε ευχαριστώ πάντως!

More
19 Δεκ 2006 04:12 #13919 by kate
Λοιπόν, πρέπει να βρω την καλύβα για να 'αναστήσω' το πτηνό. Η καλύβα βρίσκεται στο συγκεκριμένο χωριό που αναφέρεις; Γιατί δίνω την μαϊμού (μεγάλο βάσανο) στον μικρό αλλά και πάλι πέρα βρέχει. Ρώτησα τον one-legged ο οποίος μου αναφέρει για την καλύβα αλλά δεν μου μιλάει για χωριό, village..... Κάνω κάτι λάθος; Κάποιο hint?

Τα νεύρα μου τσατάλια.....

More
19 Δεκ 2006 05:05 #13920 by kate
Βρήκα τις συντεταγμένες, ο ήρωάς μας λέει ότι πρέπει να βρει ένα GPS , δίνω την μαϊμού στον μικρό αλλά και πάλι τίποτα. Please help.

More
19 Δεκ 2006 05:53 #13923 by lotusgr
Replied by lotusgr on topic Runaway 2 (Hints)
πήγαινε στον o'connor και μιλησέ του για το gps. Μετά ξαναπήγαινε στο μικρό και δώσε του την μαιμού αφού πρώτα τσεκάρεις το gps που έχει στα χέρια του..
By the way, πολύ καλό site παιδιά καλώς σας βρήκα :)

More
19 Δεκ 2006 07:03 #13927 by kate
Επιτέλους είμαι στο τρίτο κεφάλαιο του παιχνιδιού.

(τι θα έκανα χωρίς εσάς;)

-αν και θεωρώ τον εαυτό μου απαράδεκτο να κολλήσω σε σημεία που το μόνο που έπρεπε να κάνω είναι να εξαντλήσω παντελώς τους διαλόγους, θαρρείς και έπαιξα πρώτη φορά adventure, τέλος πάντων-.

Ευχαριστώ και πάλι.

@lotusgr

Welcome Home!

More
19 Δεκ 2006 19:26 #13948 by lotusgr
Replied by lotusgr on topic Runaway 2 (Hints)
Κόλλησα σε ένα σημείο οπου βάζει τo χέρι του σε μια τρύπα και βγαίνει απο την άλλη στο chapter 3..To έχει περάσει κανείς?

More
19 Δεκ 2006 19:36 #13949 by Fallen Angel
Μίλα στον Joshua επί παντός επισθητού. Κάποια στιγμή θα σου δώσει κάτι που θα χρειαστείς αργότερα, ενώ παράλληλα θα γίνει κάτι που θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη! :wink: