Hints for Sherlock Holmes VS Arsene Lupin

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
29 Δεκ 2007 12:18 #18831 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Hints for Sherlock Holmes VS Arsene Lupin

Tasos wrote: [...]Εκείνο που βέβαια που κανει και σκάω στα γέλια είναι η φάτσα του Watson που όποτε και να γυρίσεις στέκεται ακριβώς πίσω σου και σε κοιτά απορημένη... Το ίδιο συνέβαινε και στο Awakened. Λίγο μπούλης ο κολλητός του Holmes. Ο μέγας ντεντέκτιβ εντωμεταξύ τον έχει τρελλάνει στην αγγαρία. Τζάμπα τα νιάτα που φαγε στην ιατρική ο κακομοίρης!
:lol: :lol: :wink:

Θα έρθει ο καιρός που θα κάνει την επανάστασή του... τώρα πώς θα καταλήξει αυτή είναι άλλου παππά Ευαγγέλιο. :lol:

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
09 Ιαν 2008 15:24 #18958 by kate
Βρε παιδιά, έχω κολλήσει στο μουσείο (μετά τη κλοπή του πίνακα). Βασικά, χρειάζομαι μία σκάλα, την οποία δεν βρίσκω πουθενά και επίσης όταν είμαι στο restoration room δεν μπορώ να μετρήσω ένα footprint. Όσες φορές και αν προσπάθησα δεν το μετράει με τίποτα. Καμία βοήθεια???

More
09 Ιαν 2008 16:41 #18962 by Tasos
Replied by Tasos on topic Hints for Sherlock Holmes VS Arsene Lupin
Η σκάλα θα είναι διαθέσιμη αφού εξετάσεις όλα τα στοιχεία στη πινακοθήκη...
Πιο πριν απλά μπορείς να τη ζητήσεις από τον διευθυντή, αλλά σου λέει -αν θυμάμαι καλά- ότι τη χρησιμοποιούν.
Είναι περίεργο που δεν μετράει το αποτύπωμα... Η μετροταινία πρέπει να ξεκινάει ακριβώς από το ανώτερο σημείο του αποτυπώματος και να σταματάει στο κατώτερο! Δεν πρέπει να υπερβαίνει γενικά τα όρια του αποτυπώματος...

Το παιχνίδι για μένα ήταν τεράστια έκπληξη καθώς το ξεκίνησα σχεδόν με βαριά καρδία, αφού τα προηγούμενα sherlock της frogwares με είχαν απογοητεύσει, και κατέληξε σε ένα από τα αγαπημένα μου adventures. Walkthrough χρειάστηκα μόνο σε ένα σημείο...
Αν έχεις παίξει 5η Μέρα όλοι οι γρίφοι σου φαίνονται εύκολοι...

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
09 Ιαν 2008 16:41 #18963 by Fallen Angel
Tη σκάλα θα τη βρεις έξω από το γραφείο του διευθυντή (ή κάπου εκεί γύρω) όταν θα έχει έρθει η ώρα να τη χρησιμοποιήσεις (θα σε ενημερώσει ένας αστυνόμος πως δεν τη χρειάζονται άλλο και την άφησαν εκεί). Για να τη χρειαστείς πρέπει να έχεις ανακαλύψει πρώτα κάποια άλλα στοχιεία στη gallery. Οπότε ερεύνησε διεξοδικά όλες τις αίθουσες. Και μην κοιτάς μόνο ευθεία... κοίτα χαμηλά... ψηλά... ;)

Όσο για το αποτύπωμα πρέπει να το παίρνει. Δοκίμασε να το κάνεις αργά-αργά ώστε να πετύχεις τις άκρες του καλά. Καμιά φορά το "κατά προέγγιση" δεν πιάνει. ;)

Αν θες ακριβείς οδηγίες τι να κάνεις... ξέρεις... ;)

More
09 Ιαν 2008 18:05 #18969 by kate
Thanks για τη βοήθεια σας παιδιά αλλά δεν λέω να ξεκολλήσω. Μέχρι και σε walkthrough ανέτρεξα. :twisted:

Αυτό που μου μένει να κάνω για να προχωρήσει η ιστορία είναι να μετρήσω αυτό το ρημαδοfootprint (τα υπόλοιπα footprints μια χαρά τα μέτρησα)! Αλλά έχω προσπαθήσει τα πάντα και δεν γίνεται τίποτα. (μην μου πείτε τώρα να χρησιμοποιήσω Ultrex!!!) :shock:

Μήπως έχει κανείς κανά save για το σημείο αυτό??? Δεν λέει να το αφήσω το παιχνιδάκι για ένα footprint... :?

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
09 Ιαν 2008 19:29 #18971 by Fallen Angel
Δυστυχώς, δεν έχω save αμέσως μετά από εκείνο το σημείο. Θες να μου στείλεις το δικό σου save, να στο περάσω και να στο στείλω πίσω? Το παιχνίδι δεν το έχω απεγκαταστήσει ακόμη, οπότε μπορούμε να το κάνουμε πολύ εύκολα και γρήγορα. ;)

(Τη διαφήμιση με το Ultrex πού τη θυμήθηκες? :lol:)

More
09 Ιαν 2008 23:41 #18972 by kate
Ok, θα σου στείλω το save με e-mail. Χίλια ευχαριστώ! :D

ΥΓ. Η διαφήμιση αυτή είναι διαχρονική!!! :lol:

• Visitor
  • Visitor
17 Ιαν 2008 18:35 #19014 by
Προσπαθώ να λύσω έναν γρίφο στο μουσείο. Μου λέει ότι κάποιος πίνακας έχει περισσότερες από 4 γωνίες ή κάτι τέτοιο και θα τον βρω με την βοήθεια της βελόνας. Κάποιο hint?

More
17 Ιαν 2008 21:38 #19017 by Tasos
Εragon πρέπει να εννοείς την πινακοθήκη...
Νομίζω οτι αυτό που ζητάς είναι ένας πίνακας σε πολυγωνικό κάδρο...
Ή ένας άλλος πίνακας στο πολυγωνικό δωμάτιο της πινακοθήκης!

• Visitor
  • Visitor
23 Ιαν 2008 19:00 #19065 by
Ψάχνω να βρω την συνθήκη στην οποία αναφέρεται ο γρίφος των " 'Εξι Πτηνών". Υπάρχει κάπου στο παιχνίδι η λύση ή πρέπει να ψάξω στο internet? Thanks.

More
23 Ιαν 2008 19:21 #19066 by Tasos
Υπάρχει στο παιχνίδι! Χρειάζεται να ξαναπάς στην πινακοθήκη και να αναζητήσεις τους 6 πίνακες που απεικονίζουν το ίδιο θέμα. Αυτό θα σου δώσει την απάντηση που χρειάζεσαι!

Αν θες μπορώ να γίνω και πιο συγκεκριμένος... :wink:

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
23 Ιαν 2008 19:25 #19067 by Fallen Angel
Δε χρειάζεται να ψάξεις στο Internet. Αν θυμάμαι καλά, η λύση βρίσκεται στα έγγραφα που έχεις στο χαρτοφύλακά σου με κάποια επιπλέον βοήθεια από συγκεκριμένους πίνακες στην πινακοθήκη.

Hint:
Σκέψου κάτι σε Αίγυπτο... σκέψου κάτι σε Αικατερίνη που συναντάς σε διάφορους πίνακες... ;)

• Visitor
  • Visitor
25 Ιαν 2008 08:04 #19072 by
Είμαι μπροστά στο χρηματοκιβώτιο στο Βρεττανικό Μουσείο. Μετά το σοκ που υπέστην τα πρώτα πέντε λεπτά με όλα αυτά τα κουμπιά προσπαθώ να καταλάβω τι μας δίνεται ως 'βοήθεια' από το χαρτί που υπάρχει πάνω στο γραφείο. Το νούμερο 15 σε κόκκινο χρώμα και δίπλα κάτι περίεργα σχήματα που δεν καταλαβαίνω τι διάολο λένε. Κάποιο hint; Μου φαίνεται θα βγάλω όλο το χειμώνα εδώ!

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
25 Ιαν 2008 10:38 #19073 by Fallen Angel
Στοιχεία:
1. Έχεις πέντε "κυκλάκια". Το κεντρικό έχει διάφορα βελάκια τα οποία αναλόγως της περιστροφής που θα κάνεις στο "κυκλάκι" σταματάνε αυτόματα και σε διαφορετικόυς αριθμούς. Τα τέσσερα γωνιακά ρυθμίζονται σε μοίρες ανά 5 (αν θυμάμαι καλά) κι έχουν θετικούς κι αρνητικούς αριθμούς (πάνω και κάτω από το σημείο μηδέν).

2. Το χαρτί που έχεις βρει σου δείχνει τη φορά περιστροφής αναλόγως χρώματος και το σημείο έναρξης.

Hint:
Ρύθμισε το κεντρικό κυκλάκι στο σημείο έναρξης, δες πού καταλήγουν τα υπόλοιπα βελάκια και στη συνέχεια ρύθμισε τα γωνιακά "κυκλάκια" βάσει των αριθμών που σου έδειξε το κεντρικό.
Προσοχή στα χρώματα (μπλε/κόκκινο) και τη φορά περιστροφής που έχουν (πάνω/κάτω από το μηδέν).

Αν θες, κάτι παραπάνω... ξέρεις! :wink:

• Visitor
  • Visitor
30 Ιαν 2008 19:05 #19097 by
Μπορώ να έχω περισσότερη βοήθεια; Κόλλησα για τα καλά. :oops: