Προσθήκη περιοχής Reviews;
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
03 Μάι 2004 19:08 #1094
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Προσθήκη περιοχής Reviews; was created by Mortal
Τι θα λέγατε να υπήρχε όπως στα forums του adventuregamers μια περιοχή στο forum για σχόλια και review (σαν τα δυο που έβαλα στο news) ώστε ο καθένας να έχει την άνεση να γράψει ένα απλό review ή να κάνει ένα σχόλιο πάνω σε κάποιο παιχνίδι; Όχι φυσικά με review links σε σελίδες που κάνουν 100 αιώνες να κατέβουν (mystery manor καλό αλλά αργεί βρε παιδί μου), αλλά με απλό κείμενο, είτε περιεκτικό και σύντομο, είτε μπλαμπλατζίδικο (ζωντανό παράδειγμα ); Απλά θα πρέπει να τεθούν κάποιοι κανόνες που θεωρώ πως όλοι σας μπορείτε να θέσετε καλύτερα και πιο σοβαρά απο ότι και να πρότεινα.
Έτσι ο καθένας όποτε έχει την διάθεση να κάνει σχόλιο, να έχει την άνεση να το κάνει πιο άμμεσα και χωρίς να μπλέκει και άλλους, προσωπική άποψη που δεν έχει αντίκτυπο και στο site. Θα μπορούσατε κατόπιν αν υπάρχει μια outstanding review να την περάσετε και στο κυρίως site. Ούτως ή άλλως ότι γράφεται στο forum έρχεται εν μέρει στην κατοχή σας, αναφέρετε όνομα και λοιπά και τελείωσε ή και όχι αν δεν το επιθυμεί ο χρήστης!!!
Έτσι ο καθένας όποτε έχει την διάθεση να κάνει σχόλιο, να έχει την άνεση να το κάνει πιο άμμεσα και χωρίς να μπλέκει και άλλους, προσωπική άποψη που δεν έχει αντίκτυπο και στο site. Θα μπορούσατε κατόπιν αν υπάρχει μια outstanding review να την περάσετε και στο κυρίως site. Ούτως ή άλλως ότι γράφεται στο forum έρχεται εν μέρει στην κατοχή σας, αναφέρετε όνομα και λοιπά και τελείωσε ή και όχι αν δεν το επιθυμεί ο χρήστης!!!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Real NC
- Banned
03 Μάι 2004 23:13 #1100
by Real NC
Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net
Replied by Real NC on topic Re: Προσθήκη περιοχής Reviews;
Μήπως θα ήταν καλύτερα να στέλνουν τα reviews στον Airness για να τα βάλει στο main site? Αν έχουμε reviews και στο forum και στην κεντρική σελίδα... ε, θα τα έχουμε σε δυο μεριές.
Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
03 Μάι 2004 23:20 #1103
by Mortal
Replied by Mortal on topic Προσθήκη περιοχής Reviews;
Αυτό βασικά είναι σωστό, αλλά όπως το σκέφτηκα κάποιο review ενδεχομένως να μην αρέσει σε κάποιους και να δημιουργήσει αντιπαλλότητες, οπότε με αυτήν την προσέγγιση (απλοϊκή) προστατεύεται καλύτερα το main site. Δεν ξέρω κατά πόσο βέβαια θα ήταν βιώσιμο. Απλά το έθεσα έτσι σαν μια ιδέα που έχω δει να εφαρμόζεται αλλού με τον α' ή τον β' τρόπο. Δεν είναι κάτι το πρωτότυπο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
- aiRness
- Platinum Member
04 Μάι 2004 00:37 #1111
by aiRness
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Replied by aiRness on topic Προσθήκη περιοχής Reviews;
Κάτι θα γίνει Mortal στο άμεσο μέλλον. Θα δούμε με ποιο τρόπο.
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- Stknightmare
- Moderator
04 Μάι 2004 01:50 #1122
by Stknightmare
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"
Replied by Stknightmare on topic Προσθήκη περιοχής Reviews;
Kai giati na mhn mpei kai sto kentriko site?
Yg:Siga mhn plakwthoume an kapoios pei kati kako gia to syberia as poume (To polu polu na tou kapsoume to spiti,ton skulo kai ola ta upoloipa)
Yg 2:As ta stelnoume se kapoion as ta koitazei kai an einai eupreph (oxi greeklish,eupreph glwssa,oxi mpip kai mia bathmologia apo 1 ews 5) as ta bazei sto geniko site!!!
Yg:Siga mhn plakwthoume an kapoios pei kati kako gia to syberia as poume (To polu polu na tou kapsoume to spiti,ton skulo kai ola ta upoloipa)
Yg 2:As ta stelnoume se kapoion as ta koitazei kai an einai eupreph (oxi greeklish,eupreph glwssa,oxi mpip kai mia bathmologia apo 1 ews 5) as ta bazei sto geniko site!!!
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
04 Μάι 2004 17:40 #1144
by Mortal
Replied by Mortal on topic Προσθήκη περιοχής Reviews;
Για τις αντιπαλλότητες που αναφέρθηκα εντάξει σε κανα planetquake πιστευω πως ότι αρνητικό έλεγες θα δεχόσουν και απειλητικό τηλεφώνημα ή καμια καλή δόση TNT. Εδώ πάλι είμαστε ίσως λίγο πιο προσεκτικoi, και πιο συμβιασμένoi με την λογική, κατηγορία ατόμων. (Ο γραφων αυτό εξαιρείται! )
Ναι, το πιο λογικό είναι κάποιος με σοβαρή εμπειρία να το ελέγχει για τυχόν χοντράδες, αλλά όπως έχω μάθει τα πολλά μάτια είναι καλύτερα απο 2 ή 4 (4 τα έχω οπότε βάλε 4 ή 6 ). Και με αυτόν τον τρόπο κάποιος ενδεχομένως να πετύχαινε κάποια χοντράδα πριν ανακοινωθεί σε έναν πιο οργανωμένο χώρο, και περισσότερο δυσκολότερο στην συντήρηση αλλά και διαχείρηση. Έτσι δεν φορτώνεις τα λάθη σου σε κανέναν αλλά τα διορθώνεις με απλές νύξεις!
[off-topic]Γενικά τα μπίπ τα έχω μόνιμα μέσα στο μυαλό μου!!! Σε κάθε σκέψη ο λογοκριτής καρφώνει και απο ένα μπίπ. Έτσι έμαθα να τα αποφεύγω κατα το δυνατόν περισσότερο γιατί είχε αρχίσει να βουϊζει για τα καλά το κεφάλι μου. [/off-topic]
Ναι, το πιο λογικό είναι κάποιος με σοβαρή εμπειρία να το ελέγχει για τυχόν χοντράδες, αλλά όπως έχω μάθει τα πολλά μάτια είναι καλύτερα απο 2 ή 4 (4 τα έχω οπότε βάλε 4 ή 6 ). Και με αυτόν τον τρόπο κάποιος ενδεχομένως να πετύχαινε κάποια χοντράδα πριν ανακοινωθεί σε έναν πιο οργανωμένο χώρο, και περισσότερο δυσκολότερο στην συντήρηση αλλά και διαχείρηση. Έτσι δεν φορτώνεις τα λάθη σου σε κανέναν αλλά τα διορθώνεις με απλές νύξεις!
[off-topic]Γενικά τα μπίπ τα έχω μόνιμα μέσα στο μυαλό μου!!! Σε κάθε σκέψη ο λογοκριτής καρφώνει και απο ένα μπίπ. Έτσι έμαθα να τα αποφεύγω κατα το δυνατόν περισσότερο γιατί είχε αρχίσει να βουϊζει για τα καλά το κεφάλι μου. [/off-topic]