Heavens shall burn, when we are gathered 2011

More
14 Φεβ 2011 21:24 #31404 by shodan
Μα και τα πιάτα photoshop είναι... Εμείς για το κρασί πήγαμε και τους λουκουμάδες :lol: :lol:

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
14 Φεβ 2011 21:26 #31405 by Tasos
Τέλεια φώτο!! Ανυπομονούμε και για την αποκάλυψη των προσώπων βέβαια.. Όσων το επιθυμούν τουλάχιστον!!

More
14 Φεβ 2011 21:28 #31406 by crocark
Για να τους τονίζετε τόσο αυτούς τους λουκουμάδες, πρέπει να ήταν πολύ καλοί :(

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
14 Φεβ 2011 21:30 #31407 by shodan

Tasos wrote: Τέλεια φώτο!! Ανυπομονούμε και για την αποκάλυψη των προσώπων βέβαια.. Όσων το επιθυμούν τουλάχιστον!!

Ο φίλος crocark (Χάρης) μπορεί να θέλει να κρατήσει τον ήρωά του. Οι υπόλοιποι από όσο θυμάμαι δεν έχουμε/τε πρόβλημα.

crocark wrote: Για να τους τονίζετε τόσο αυτούς τους λουκουμάδες, πρέπει να ήταν πολύ καλοί :(

Χάρη έχασες......... Αυτό σου λεω μόνο.

A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
14 Φεβ 2011 21:53 #31408 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Heavens shall burn, when we are gathered 2011
Να το και το ID-Card, το 'πε και το 'κανε ο αθεόφοβος!! :lol: :lol:

Η φωτό είναι τέλεια!! Και πολύ, πολύ χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά κι αποφασίσατε να το καθιερώσετε. Καιρός ήταν!! :) :)

ΥΓ: Θέλω κι εγώ λουκουμάδεεεες!!

Nothing happens unless first a dream...

More
14 Φεβ 2011 21:57 #31409 by shodan

Να το και το ID-Card, το 'πε και το 'κανε ο αθεόφοβος!! :lol: :lol:

Μα σε παρακαλώ.. Μάντεψε ποιός την κράτησε :D

Η φωτό είναι τέλεια!! Και πολύ, πολύ χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά κι αποφασίσατε να το καθιερώσετε. Καιρός ήταν!! :) :)

εμείς κυρία μου δεν βάζουμε ερωτηματικά/σκιές/πλακάκια/ψηφιδωτά/ομίχλη ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. τουλάχιστον βάζουμε κάτι που μας αντιπροσωπεύει, τους αγαπημένους μας ήρωες (οκ, μπορεί να μην τους πέτυχα όλους)
Αν είσαστε καλά παιδιά θα ανεβάσω και τις κανονικές.

ΥΓ: Θέλω κι εγώ λουκουμάδεεεες!!

νια νια νια νιαααααααα, ζήλευεεεεεεεεε

More
15 Φεβ 2011 09:44 #31411 by crocark

shodan wrote: νια νια νια νιαααααααα, ζήλευεεεεεεεεε

:lol: :lol: :lol:

shodan wrote: τουλάχιστον βάζουμε κάτι που μας αντιπροσωπεύει, τους αγαπημένους μας ήρωες (οκ, μπορεί να μην τους πέτυχα όλους)

Καταρχάς έκανες φανταστική δουλειά :!: :!: :!:
Αν όμως αποφασίσεις / ετε ν' αλλάξετε τη φωτογραφία καθ' οιονδήποτε τρόπο, εμένα θα μου κάνεις τη χάρη να μου αλλάξεις τη φάτσα (αφού βλέπω ότι έχεις μια σχετική άνεση). Αφενός δε με εκφράζει σα χαρακτήρας ο πρωταγωνιστής του Full Throttle, αφετέρου δε θα μπορούσα με τίποτε να έχω το όνομα Ben. Θα μπορούσα όμως, για να σε βοηθήσω, να έχω τη φάτσα του Brian. Ματαιοδοξία, ε; Ξέρω, ξέρω ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
15 Φεβ 2011 11:47 #31412 by shodan
Έχεις δίκιο αλλά έκατσε τόσο τέλεια η φάτσα του Ben που δεν μπόρεσα να αντισταθώ.
Να ανεβάσω καλύτερα το κανονικό πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τον ήρωα, όπως θα κάνω άλλωστε και με τους υπόλοιπους, για να δούνε όλοι ότι κατά βάθος είμαστε καλά παιδία;

More
15 Φεβ 2011 12:06 #31413 by crocark
Η αλήθεια είναι ότι έκατσε καλά. Πάντως θα επιμείνω. Αν έχεις τίποτα με το Brian Basco, θα με βόλευε. Κι έτσι να με αφήσεις όμως, καλό θα είναι το οπτικό αποτέλεσμα :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
15 Φεβ 2011 18:57 #31414 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Heavens shall burn, when we are gathered 2011

shodan wrote: Μα σε παρακαλώ.. Μάντεψε ποιός την κράτησε :D

Ποιος ή ποια;! Γιατί σε "ποια" μαντεύω... ;)

shodan wrote: νια νια νια νιαααααααα, ζήλευεεεεεεεεε

Είναι γεγονός πως ζηλεύω. Και που βρεθήκατε ασφαλώς, αλλά και τους λουκουμάδες!! Καταλαβαίνεις... :lol: :lol:

Nothing happens unless first a dream...

More
15 Φεβ 2011 20:35 #31420 by shodan

Γιατί σε "ποια" μαντεύω... ;)

σωστά μαντεύεις.

Είναι γεγονός πως ζηλεύω. Και που βρεθήκατε ασφαλώς, αλλά και τους λουκουμάδες!! Καταλαβαίνεις... :lol: :lol:

Την επόμενη φορά θα σου στείλουμε πακετάκι μερικούς, εκτός και αν καταφέρεις και έρθεις να μας δεις από κοντά.

Τέλος επειδή ξέρω πόσο πολύ θέλετε να δείτε και τα πρόσωπα πίσω από τις μάσκες (ή τους χαρακτήρες τέλος πάντων) ιδού:

Και άλλη μια σε στυλ Dexter :lol:

Την επόμενη φορά περισσότερες φωτό και στο πρόσωπο του αγαπητού crocark θα βάλω τον Oscar :lol: :lol:

More
15 Φεβ 2011 20:50 #31421 by crocark
Τώρα τι να πω; Ευχαριστώ και δημοσίως. Ξαφνικά νιώθω και πολύ μάγκας.
Oscar;;;;;; Ποιός Oscar; Αυτός που νομίζω; Να χαρείς ... Λυπήσου με :rolleyes:
:lol: :lol: :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
15 Φεβ 2011 20:57 #31422 by shodan
Αυτός αυτόοοοοοος!! Η μεγάλη σου αγάπη :lol: :lol:

More
15 Φεβ 2011 22:03 #31423 by WickedMan
Μια χαρά σας βρίσκω. Επίσης δε σας χάλασε που είχατε κοτζάμ Gina και Kate στο τραπέζι! :D

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
16 Φεβ 2011 18:38 #31428 by giovanna
Φτου να μην σας ματιάσω, μια χαρά τεκνά σας βλέπω, αλλά και οι κουκλάρες δίπλα σας τι να πούμε κλέβουν την παράσταση, πάντα τέτοια :)