Προβλημα με λογαριασμο
- Themistoklis
- Topic Author
- Gwydion's Pet
Less
More
03 Μαρ 2011 14:08 #31671
by Themistoklis
Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land
Προβλημα με λογαριασμο was created by Themistoklis
Ο κανονικος μου λογαριασμος εχει username : Gwydion
Ειχα ξεχασει τον κωδικο, τον ανεκτησα, αλλα οταν προσπαθω να συνδεθω, μου βγαζει συνεχως τον γνωστο "anti-bot" ελεγχο, με τους "mixed-up χαρακτηρες" που πρεπει να πληκτρολογησω.
Το προβλημα ειναι πως δεν μου βγαζει "πεδίο" για να τους πληκτρολογησω! Μαλιστα, το δοκιμασα απο διαφορετικους browsers αλλα τιποτα...
Εν πασει περιπτωσει δεν ειχα κ πολλα Posts, απλα επισημαινω το προβλημα. Αν μπορειτε να μου επαναφερετε το account, καλως. Αν οχι δεν πειραζει!!
Ευχαριστω πολυ.
Ειχα ξεχασει τον κωδικο, τον ανεκτησα, αλλα οταν προσπαθω να συνδεθω, μου βγαζει συνεχως τον γνωστο "anti-bot" ελεγχο, με τους "mixed-up χαρακτηρες" που πρεπει να πληκτρολογησω.
Το προβλημα ειναι πως δεν μου βγαζει "πεδίο" για να τους πληκτρολογησω! Μαλιστα, το δοκιμασα απο διαφορετικους browsers αλλα τιποτα...
Εν πασει περιπτωσει δεν ειχα κ πολλα Posts, απλα επισημαινω το προβλημα. Αν μπορειτε να μου επαναφερετε το account, καλως. Αν οχι δεν πειραζει!!
Ευχαριστω πολυ.
Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
03 Μαρ 2011 17:03 #31675
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Re: Προβλημα με λογαριασμο
Φίλε Θεμιστοκλή, ξέρεις πόσα θα έδινε ο Gwydion για να έχει ένα όνομα σαν το δικό σου; Μόνο το κλέος στο τέλος φτάνει!
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.