Καλό Πάσχα
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Less
More
21 Απρ 2011 13:32 #32404
by WickedMan
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Replied by WickedMan on topic Re: Καλό Πάσχα
πλάκα έκανα, δν είπα ότι δεν την είχα ξανακούσει. Έχω πολλούς φίλους που νηστέυουν, άλλωστε.. Όσο για την υγεία, όχι, η νηστεία δεν είναι καθόλου καλή και ειδικά για τους πιο ηλικιωμένους (που τείνουν να την ακολουθούν και περισσότερο). Εντάξει, εμείς στην ηλικία που είμαστε οι περισσότεροι, ό,τι και να τρώμε δεν θα χουμε πρόβλημα (για την ώρα )
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
21 Απρ 2011 14:02 #32405
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Re: Καλό Πάσχα
Λυπάμαι που θα διαφωνήσω και μάλιστα ενώ πηδάμε από το ένα θέμα στο άλλο. Καταρχάς για τη νηστεία, ζηλεύω ανθρώπους που μπορούν για οποιοδήποτε λόγο ο καθένας να επιβάλλουν στον εαυτό τους τρόπο ζωής και δη διατροφής πέρα από τα συνηθισμένα, έστω και για ένα διάστημα. Πιο γενικά, ποτέ κανείς δεν έπαθε τίποτα από τη νηστεία. Μην τη συγχέουμε με περιόδους λιμού. Αντιθέτως, οι μικρότεροι είναι αυτοί που δεν ξέρουν τι τρώνε. Σ' αυτούς θα βρεις όλες τις τραγικές περιπτώσεις. Βασικά ή θα είναι "σαρκοφάγοι" ή "χορτοφάγοι", η δε ηλικία των εμφραγμάτων έχει κατέβει πάρα πολύ. Τον τελευταίο χρόνο έχασα δυο συμμαθητές μου. Τώρα, αν μ' αυτά τα δεδομένα μπορεί κανείς να πειστεί ότι οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν κι οι μικροί δε χαμπαριάζουν ... δε ξέρω ... Πολύ το βάραινα;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- photiscta
- Spammer
Less
More
21 Απρ 2011 14:50 #32406
by photiscta
Replied by photiscta on topic Re: Καλό Πάσχα
Έχεις δίκιο φίλε μου crocark.
Και φυσικά η νηστεία που ακολουθείται από οποιονδήποτε πρέπει να συμβαδίζει με την υγεία του και τις δυνατότητες.
Το νηστεύω ασχέτως της υγείας μου είναι κακό και χάνει την ουσία όλη η προσπάθεια.
Χαρα σε όσους τιθαζεύουν τον εαυτό τους!
Και φυσικά η νηστεία που ακολουθείται από οποιονδήποτε πρέπει να συμβαδίζει με την υγεία του και τις δυνατότητες.
Το νηστεύω ασχέτως της υγείας μου είναι κακό και χάνει την ουσία όλη η προσπάθεια.
Χαρα σε όσους τιθαζεύουν τον εαυτό τους!
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Less
More
21 Απρ 2011 15:35 #32407
by WickedMan
Αυτό ακριβώς έλεγα. Και επειδή ελάχιστοι άνθωποι έχουν επίγνωση της υγείας τους και των πραγματικών τους αναγκών...
Replied by WickedMan on topic Re: Καλό Πάσχα
photiscta wrote: Και φυσικά η νηστεία που ακολουθείται από οποιονδήποτε πρέπει να συμβαδίζει με την υγεία του και τις δυνατότητες.
Αυτό ακριβώς έλεγα. Και επειδή ελάχιστοι άνθωποι έχουν επίγνωση της υγείας τους και των πραγματικών τους αναγκών...
- Leo Rise
- Elite Member
Less
More
21 Απρ 2011 21:55 #32408
by Leo Rise
Replied by Leo Rise on topic Re: Καλό Πάσχα
Εύχομαι σ'όλη την adventureπαρέα καλή Ανάσταση και καλό adventuring!!!
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
28 Απρ 2011 09:30 #32462
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Re: Καλό Πάσχα
Πρωινιάτικη αναλαμπή. Απαράδεκτοι ...
Τάσο μας χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα.
Επίσης χρόνια πολλά σε όσους άλλους τυχόν είχαν τη γιορτή τους (όλο και κάποιος Γιώργος ...)
Τάσο μας χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα.
Επίσης χρόνια πολλά σε όσους άλλους τυχόν είχαν τη γιορτή τους (όλο και κάποιος Γιώργος ...)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ