Νέο forum (see inside)
- aiRness
- Topic Author
- Platinum Member
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Δεν έχει στήλη walkthroughs. Και ναι μεν, υπάρχει μέσα στο foroum ανάλογο section όπου μπορεί να βρίσκει ο καθένας τις λύσεις που αναζητά ή και να ρωτήσει άλλα μέλη του foroum αλλά... ένας απλός επισκέπτης που θα μπει για πρώτη φορά στο site αναζητώντας για λύσεις, μπορεί να μην μπει στο foroum και σε κάποια άλλη φάση που θα ψάχνει για κάποια άλλη βοήθεια να μην ξαναέρθει από εδώ.
Δεν ξέρω αν έγινε ηθελημένα αυτή η επιλογή αλλά προσωπικά πιστεύω πως θα έπρεπε (για το καλό του site, that is) να υπάρχει ένα ανάλογο section και στην main page, όπως πολύ όμορφα έχετε για τα reviews.
Nothing happens unless first a dream...
- Omenforever
- Elite Member
Και πάλι συγχαρητήρια και respect σε όλη την ομάδα του site.
Τα σέβη μου.
<!-- m --> www.userforever.com <!-- m -->
- Mortal
- Adventure's Advocate
Θα πει κάποιος μα καλά είμαστε μόνο 70 μέλη, με πολύ λιγότερα ενεργά σε καθημερινή βάση, και δεν έχουμε και τα άπειρα reviews στο επίσημο site. Εκεί θα απαντούσα πως τα καλύτερα review αναγνωστών θα μπορούσαν να περάσουν και να μείνουν και στον χώρο του site, αλλά έτσι ο καθένας θα μπορούσε να πει την γνώμη του για ένα παιχνίδι ή να πει και κάτι το οποίο δεν πρόσεξε κάποιος άλλος και το οποίο του έκανε εντύπωση σε κάποιο τίτλο.
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- aiRness
- Topic Author
- Platinum Member
Η ιδέα για τις αγοραπωλησίες μπορεί να γίνει απλά θέλει οργάνωση, γιατί θα γίνεται μπάχαλο με τα posts. Θα υπάρχουν πολλά πμ (private messages), e-mails *ΕΝΩ* θα υπάρχει συγκεκριμένος τόπος στο forum και θα υπάρχει ένα γενικότερο χάος. Αυτά τα πράγματα θέλουν προσωπική συννενοήση (βλ. παραπάνω τι είπα) ή συγκεκριμένο μηχανισμό στο forum.
Η ιδέα του Mortal τώρα, μάλλον θα υλοποιηθεί αλλά δεν ξέρω ακόμα *πως* θα λειτουργεί και τι θα γίνεται με τα reviews, θα δούμε όμως.
Συνεχίστε τις προτάσεις, ότι σας απασχολεί κάντε post.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
aiRness wrote: Fallen_Angel, καταρχήν να ξέρεις πως για να γράψεις μία καλή (γιατί οι καλές είναι λίγες) λύση ειναι δύσκολο και χρονοβόρο. Πιστεύουμε πως προέχουν πολλά σημαντικότερα πράγματα αντί των walkthroughs προς το παρόν. Τώρα αν μπορείς να αναλάβεις κάτι τέτοιο ή έχεις υλικό πέστο μας.
Σαφώς και είναι χρονοβόρο, αλλά αν αναλογιστείς πόσες μπορείς να αποκτήσεις αν γράφαμε όλοι από μια-δυο...
Να το αναλάβω δυστυχώς δε μπορώ γιατί ο ελεύθερος χρόνος μου είναι ελάχιστος και θα σας έστελνα ένα walkthrough το δίμηνο.
Όσον αφορά το υλικό, αν εννοείς να μεταφράσω άλλων, θα μπορούσα να έχω διάφορες. Αλλά δε νομίζω πως αναφέρεσαι σε κάτι τέτοιο!
- aiRness
- Topic Author
- Platinum Member
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
aiRness wrote: Δεν έχει νόημα να τις μεταφράσεις, έτσι κι αλλιώς θα βλέπουν τις original μορφές που ήδη υπάρχουν από διάφορα communities.
Μy point excactly.
- Stknightmare
- Moderator
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"
- aiRness
- Topic Author
- Platinum Member
- adreasnaxos
- Walker Survivor
αναδιοργάνωσα τούς Καταλόγους μέ τήν προσθήκη στό κάθε παιχνίδι 2 νέων συνδέσεων, ένα γιά Κριτική κι ένα γιά Λυσσάρι.
Οταν τελειώσουν όλα τά χρόνια, βλέπουμε τί θά γίνει... [προσωπικά θάθελα
νά υπήρχε καί η δυνατότητα νά μπούν καί φωτογραφίες, επικρατεί καί πολύ μουνταμάρα εδώ μέσα, θά τά πούμε αργότερα].
- aiRness
- Topic Author
- Platinum Member
2. Photos στο forum μπορείς να βάλεις (ανέκαθεν μπορούσες) αλλά γενικότερα δεν είναι καλό γιατί είναι τόπος ομιλιών και οι photos κουράζουν-βαραίνουν τα threads.
3. Στο Advocate θα μπουν και photos στα sections που χρειάζεται.
4. Επανελλειμένα μιλήσαμε για επαφή με τα υπόλοιπα παιδιά του team όμως δεν έχουμε ανταπόκριση (πέρα από κάποια μικρο-flames παλιότερα...anyway), γιατί ;