Νέο forum (see inside)

• aiRness
  • Topic Author
  • Platinum Member
  • Platinum Member
More
07 Οκτ 2004 13:48 #2557 by aiRness
Νέο forum (see inside) was created by aiRness
Χωρίς 'κούραση' και πολλά λόγια, ανοίγω αυτό το thread για να δούμε απόψεις μελών για νέες θεματικές ενότητες στο forum μας, σχετικές και μη με τα adventures. Οι περισσότεροι ψήφοι θα γίνουν και υλοποίηση. Θα κάνουμε και ένα σχετικό poll later on.

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
07 Οκτ 2004 14:54 #2559 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Νέο forum (see inside)
Μόνο όσον αφορά το forοum section του site? Γιατί θα ήθελα να σας πω το εξής για την main page του site που μου έκανε αρνητική εντύπωση όταν πρωτομπήκα:

Δεν έχει στήλη walkthroughs. Και ναι μεν, υπάρχει μέσα στο foroum ανάλογο section όπου μπορεί να βρίσκει ο καθένας τις λύσεις που αναζητά ή και να ρωτήσει άλλα μέλη του foroum αλλά... ένας απλός επισκέπτης που θα μπει για πρώτη φορά στο site αναζητώντας για λύσεις, μπορεί να μην μπει στο foroum και σε κάποια άλλη φάση που θα ψάχνει για κάποια άλλη βοήθεια να μην ξαναέρθει από εδώ.

Δεν ξέρω αν έγινε ηθελημένα αυτή η επιλογή αλλά προσωπικά πιστεύω πως θα έπρεπε (για το καλό του site, that is) να υπάρχει ένα ανάλογο section και στην main page, όπως πολύ όμορφα έχετε για τα reviews.

Nothing happens unless first a dream...

More
07 Οκτ 2004 18:47 #2562 by Omenforever
Replied by Omenforever on topic Νέο forum (see inside)
Forum για αγοροπωλησίες. Όλοι ψάχνουμε κάποιο παλιό adventure για να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας. Ίσως βέβαια να μη χρειάζεται οι αγοροπωλησίες να περιορίζονται μόνο σε adventures ούτε μόνο σε games.

Και πάλι συγχαρητήρια και respect σε όλη την ομάδα του site.

Τα σέβη μου.

<!-- m --> www.userforever.com <!-- m -->

More
07 Οκτ 2004 22:20 #2570 by Mortal
Replied by Mortal on topic Νέο forum (see inside)
Καλά εγώ θα μιλήσω τώρα σαν μέλος και όχι σαν WebAdmin (ακόμη δεν το έχω χωνέψει). Αυτό που είχα στο μυαλό μου απο πολύ παλιά, το είχα δει και αλλού πριν το AGs, ήταν μια περιοχή με reviews αναγνωστών όσων αφορά τα games, είτε και κάποια άλλα θέματα τα οποία να ενδιαφέρουν και να απασχολούν και τα υπόλοιπα μέλη. Και τα οποία θα είναι δυνατόν κατόπιν μιας απλής έγγρισης απο 1αν admin του forum να ανοίγουν στους υπόλοιπους για συζήτηση, είτε να κλειδώνουν.

Θα πει κάποιος μα καλά είμαστε μόνο 70 μέλη, με πολύ λιγότερα ενεργά σε καθημερινή βάση, και δεν έχουμε και τα άπειρα reviews στο επίσημο site. Εκεί θα απαντούσα πως τα καλύτερα review αναγνωστών θα μπορούσαν να περάσουν και να μείνουν και στον χώρο του site, αλλά έτσι ο καθένας θα μπορούσε να πει την γνώμη του για ένα παιχνίδι ή να πει και κάτι το οποίο δεν πρόσεξε κάποιος άλλος και το οποίο του έκανε εντύπωση σε κάποιο τίτλο.

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

• aiRness
  • Topic Author
  • Platinum Member
  • Platinum Member
More
10 Οκτ 2004 13:45 #2610 by aiRness
Replied by aiRness on topic Νέο forum (see inside)
Fallen_Angel, καταρχήν να ξέρεις πως για να γράψεις μία καλή (γιατί οι καλές είναι λίγες) λύση ειναι δύσκολο και χρονοβόρο. Πιστεύουμε πως προέχουν πολλά σημαντικότερα πράγματα αντί των walkthroughs προς το παρόν. Τώρα αν μπορείς να αναλάβεις κάτι τέτοιο ή έχεις υλικό πέστο μας.
Η ιδέα για τις αγοραπωλησίες μπορεί να γίνει απλά θέλει οργάνωση, γιατί θα γίνεται μπάχαλο με τα posts. Θα υπάρχουν πολλά πμ (private messages), e-mails *ΕΝΩ* θα υπάρχει συγκεκριμένος τόπος στο forum και θα υπάρχει ένα γενικότερο χάος. Αυτά τα πράγματα θέλουν προσωπική συννενοήση (βλ. παραπάνω τι είπα) ή συγκεκριμένο μηχανισμό στο forum.
Η ιδέα του Mortal τώρα, μάλλον θα υλοποιηθεί αλλά δεν ξέρω ακόμα *πως* θα λειτουργεί και τι θα γίνεται με τα reviews, θα δούμε όμως.

Συνεχίστε τις προτάσεις, ότι σας απασχολεί κάντε post.

More
12 Οκτ 2004 09:29 #2645 by Fallen Angel

aiRness wrote: Fallen_Angel, καταρχήν να ξέρεις πως για να γράψεις μία καλή (γιατί οι καλές είναι λίγες) λύση ειναι δύσκολο και χρονοβόρο. Πιστεύουμε πως προέχουν πολλά σημαντικότερα πράγματα αντί των walkthroughs προς το παρόν. Τώρα αν μπορείς να αναλάβεις κάτι τέτοιο ή έχεις υλικό πέστο μας.

Σαφώς και είναι χρονοβόρο, αλλά αν αναλογιστείς πόσες μπορείς να αποκτήσεις αν γράφαμε όλοι από μια-δυο...
Να το αναλάβω δυστυχώς δε μπορώ γιατί ο ελεύθερος χρόνος μου είναι ελάχιστος και θα σας έστελνα ένα walkthrough το δίμηνο.
Όσον αφορά το υλικό, αν εννοείς να μεταφράσω άλλων, θα μπορούσα να έχω διάφορες. Αλλά δε νομίζω πως αναφέρεσαι σε κάτι τέτοιο! :wink:

• aiRness
  • Topic Author
  • Platinum Member
  • Platinum Member
More
12 Οκτ 2004 14:40 #2648 by aiRness
Δεν έχει νόημα να τις μεταφράσεις, έτσι κι αλλιώς θα βλέπουν τις original μορφές που ήδη υπάρχουν από διάφορα communities.

More
12 Οκτ 2004 17:35 #2653 by Fallen Angel

aiRness wrote: Δεν έχει νόημα να τις μεταφράσεις, έτσι κι αλλιώς θα βλέπουν τις original μορφές που ήδη υπάρχουν από διάφορα communities.

Μy point excactly. :wink:

More
12 Οκτ 2004 19:18 #2655 by Stknightmare
Replied by Stknightmare on topic Νέο forum (see inside)
Basika to kalutero pou xei na kaneis opoios thelei walkthrough einai na rwtaei emas kai na tou dinoume ena sprwksimataki.Ama diabazeis walkthrough mpeneis se peirasmo. :D :D :D

[url:1ivrqgyu]http&#58;//dtps&#46;unipi&#46;gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"

• aiRness
  • Topic Author
  • Platinum Member
  • Platinum Member
More
12 Οκτ 2004 22:19 #2659 by aiRness
Άρα είμαστε καλυμένοι εδώ από το forum μας για hints etc.

More
12 Οκτ 2004 23:44 #2665 by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic Νέο forum (see inside)
Επειδή στό μπλά-μπλά, όλοι καλοί είσαστε - από κεί κι ύστερα τί γίνεται -
αναδιοργάνωσα τούς Καταλόγους μέ τήν προσθήκη στό κάθε παιχνίδι 2 νέων συνδέσεων, ένα γιά Κριτική κι ένα γιά Λυσσάρι.
Οταν τελειώσουν όλα τά χρόνια, βλέπουμε τί θά γίνει... [προσωπικά θάθελα
νά υπήρχε καί η δυνατότητα νά μπούν καί φωτογραφίες, επικρατεί καί πολύ μουνταμάρα εδώ μέσα, θά τά πούμε αργότερα].

• aiRness
  • Topic Author
  • Platinum Member
  • Platinum Member
More
13 Οκτ 2004 01:44 #2666 by aiRness
1. Αυτό με το μπλα-μπλα εξηγησέτο καλύτερα και επιχειρηματολογικά.
2. Photos στο forum μπορείς να βάλεις (ανέκαθεν μπορούσες) αλλά γενικότερα δεν είναι καλό γιατί είναι τόπος ομιλιών και οι photos κουράζουν-βαραίνουν τα threads.
3. Στο Advocate θα μπουν και photos στα sections που χρειάζεται.
4. Επανελλειμένα μιλήσαμε για επαφή με τα υπόλοιπα παιδιά του team όμως δεν έχουμε ανταπόκριση (πέρα από κάποια μικρο-flames παλιότερα...anyway), γιατί ;