Πρόταση για νεο section στο forum
- Elessar
- Topic Author
- Team
Less
More
17 Οκτ 2004 23:06 #2778
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Πρόταση για νεο section στο forum was created by Elessar
Προτείνω να καταργηθεί το "Oldies Compatibilities" (μιας και είναι αρκετά περιοριστικό) και να αντικατασταθεί από ένα γενικοτερο Technical Problems ή κατι τέτοιο.
Πιστεύω οτι το έχει αναγκη το forum.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
18 Οκτ 2004 00:03 #2779
by Mortal
Βασικά το συζήτησα ελαφρώς με τον Airness, και έτσι όπως μου το έθεσε, πιστεύω πως δεν τίθεται κάποιο σημαντικό πρόβλημα στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ωστόσο για κάποιο παλαιότερο παιχνίδι ίσως κάποιοι απο μας να έχουν συναντήσει κάποιο πρόβλημα και να μπορούν να το αναφέρουν. Όσο για τα πιο καινούργια αν δεν είναι bug, για το οποίο μόνο οι προγραμματιστές του παιχνιδιού να έχουν κάποια ιδέα για το πρόβλημα, τότε και πάλι πρόκειται για πρόβλημα συμβατότητας με το υλικό ή το λειτουργικό κάποιου μηχανήματος. Κοίτα να δεις που όλα έχουν να κάνουν με την συμβατότητα τελικά, ποιός θα το περίμενε;
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic Re: Πρόταση για νεο section στο forum
Elessar wrote: Προτείνω να καταργηθεί το "Oldies Compatibilities" (μιας και είναι αρκετά περιοριστικό) και να αντικατασταθεί από ένα γενικοτερο Technical Problems ή κατι τέτοιο.
Βασικά το συζήτησα ελαφρώς με τον Airness, και έτσι όπως μου το έθεσε, πιστεύω πως δεν τίθεται κάποιο σημαντικό πρόβλημα στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ωστόσο για κάποιο παλαιότερο παιχνίδι ίσως κάποιοι απο μας να έχουν συναντήσει κάποιο πρόβλημα και να μπορούν να το αναφέρουν. Όσο για τα πιο καινούργια αν δεν είναι bug, για το οποίο μόνο οι προγραμματιστές του παιχνιδιού να έχουν κάποια ιδέα για το πρόβλημα, τότε και πάλι πρόκειται για πρόβλημα συμβατότητας με το υλικό ή το λειτουργικό κάποιου μηχανήματος. Κοίτα να δεις που όλα έχουν να κάνουν με την συμβατότητα τελικά, ποιός θα το περίμενε;
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.