Πρόβλημα με αποστολή ενημερώσεων μέσω του forum
- Topic Author
- Visitor
Προσπαθούμε να διορθώσουμε ένα θεματάκι που αντιμετωπίζουμε με την πλατφόρμα του Forum μας κι αυτό το topic θα διαγραφεί μόλις βρούμε άκρη! Ως τότε όμως η βοήθειά σας θα ήταν πολύτιμη! Παρακαλούμε, αν δεν σας κάνει κόπο, αφήστε μια απάντηση σε αυτό το topic για να μπορέσουμε να τσεκάρουμε ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει (or not!)
Thank you in Adv-ance!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
- Topic Author
- Visitor
Τώρα το σύστημα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά κι οι ενημερώσεις έρχονται όπως θα έπρεπε. Όποιος συνεχίζει να έχει πρόβλημα παρακαλώ να ακολουθήσει τα εξής βήματα :
1. Να τσεκάρει ότι όντως έχει κάνει κλικ στο κουτάκι που λέει "Να ενημερωθώ μόλις υπάρξει απάντηση σε αυτή την δημοσίευση"
2. Να έχει τσεκάρει το spam folder του
3. Να προσπαθήσει να γκουγκλάρει το πρόβλημά του καθώς θα πίνει ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι
4. Να αναρωτηθεί πόσο σημαντικό είναι γι αυτόν να λαμβάνει αυτόματες ενημερώσεις χωρίς κανένα απολύτως κόστος, την στιγμή που τόσα παιδάκια πεινάνε εκεί έξω
5. Να στείλει μήνυμα σε κάποιον από τους υπεύθυνους του φόρουμ και να πει τον πόνο του (όχι σε μένα γιατί θα βρίσκομαι σε μυστική αποστολή στα βάθη της ζούγκλας της Αλάσκας)
Problem solved! Thank you. End & Out.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
είσαι μορφή εσύ, ε; Να γράφεις συχνότερα.
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Stefan_holdyourlight
- Moderator
Όλα τα reviews μου εδώ: rubberchickenreviews.tumblr.com/
Το Adventure μου, το παιδί μου: somepeaceofmindgame.blogspot.gr/
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα; Μέχρι σήμερα; Μετά που διόρθωσε το πρόβλημα η web-μαστόρισα;Stefan_holdyourlight wrote: [...]μπας και λυθεί - άνευ αποτελέσματος.[...].
Nothing happens unless first a dream...
- Stefan_holdyourlight
- Moderator
Όλα τα reviews μου εδώ: rubberchickenreviews.tumblr.com/
Το Adventure μου, το παιδί μου: somepeaceofmindgame.blogspot.gr/
- mkllds
- Futuristic Fedora
Με ουίσκι δεν γίνετε; Την ζεστή σοκολάτα μου την έχει απαγορέψει ο γιατρός γιατί μου φέρνει υπνηλία.wEbMastorisa wrote: 3. Να προσπαθήσει να γκουγκλάρει το πρόβλημά του καθώς θα πίνει ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Αυτό πρέπει να το αξιοποιήσεις κάπως, διότι είναι επιστημονικά πρωτοφανές...mkllds wrote: Την ζεστή σοκολάτα μου την έχει απαγορέψει ο γιατρός γιατί μου φέρνει υπνηλία.
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ