Σπάνια Adventures
- aiRness
- Platinum Member
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- adreasnaxos
- Walker Survivor
aiRness wrote: Εσύ μπορεί να θεωρείς υποκειμενικά το Larry 1 καλαμπουράκι. Ο Al Lowe είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγούς όμως και τα Larry μία από τις πιο ιστορικές σειρές. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Επίσης σε ένα άλλο thread αναφέρεις 'ένα' (ξέρεις πιο λέω) adventure ως από τα καλύτερα τους είδους του..Όποτε το να λες το Larry 1 'καλαμπουράκι' κάπου δεν πείθει ως κριτική. Δικαιωμά σου βέβαια, πολύ απλά όμως το 'πολύ' κοινό το θεωρεί από τα κλασσικότερα.
Καί τίς Χολλυγουντιανές ταινίες τίς παρακολουθούν δισεκατομμύρια άνθρωποι... Πειράζει νά τίς θεωρώ σαβούρα;
Εννοείς τό "Down in the Dumps"; Μά δέν είναι απαραίτητο νά συμφωνούμε
ως πρός τί θεωρούμε καλό καί τί όχι. Ο καθένας μας ψάχνει γι' αυτό πού
θέλει νά βρεί καί βλέπει αυτό πού θέλει νά δεί...
- aiRness
- Platinum Member
Δεν εννόησα ποτέ να συμφωνήσουμε σόνι και καλά σε κάτι, δεν είναι αυτό ο σκοπός μου, απλά να καταλάβω μέσα από την κριτική σου σκέψη κάποια πράγματα ήθελα και κάποια πράγματα όμως απλά είναι κοινώς αποδεκτά, όπως η αξία του κλασσικού Larry.
- adreasnaxos
- Walker Survivor
καλά], εγώ τόν έπαιξα τό 2000 καί κάτι. Εχει τεράστια διαφορά. Τά adventures τά ξεκίνησα χάρις στά Myst, Zork Nemesis, Lighthouse, Rama
καί κάποια άλλα τής εποχής εκείνης. Κι όταν αυτά μάς τελείωσαν, από κεκτημένη ταχύτητα ίσως, άρχισα ν' ασχολούμαι καί μέ τά υπόλοιπα. Αλλά
τό ρίγος πού ένιωσα μπαίνοντας στό Ωδείο τού Zork Nemesis κι ακούγοντας τό φοβερό βιολί του, δέν τό ξαναβρήκα.
- aiRness
- Platinum Member
- Mortal
- Adventure's Advocate
Τα παιχνίδια που αναφέρεις, adreasnaxos, ανήκουν σε μια κατηγορία διαφορετική από τα πρώιμα παιχνίδια όπως τα πρώτα Larry/King's/Hero's Quest, που είχαν τις επιρρόες των home computers και ελάχιστα μέσα και δυνατότητες για να αποδωθούν σωστά σε αντίθεση με όσα υπάρχουν σήμερα. Δεν μπορούμε να κάνουμε άμεση σύγκριση, θα ήταν άδικο.
Ωστόσο υπάρχουν αυτά που η πλειοψηφία μας αποκαλεί κλασσικά, γιατί πριν απο αυτά υπήρχε το χάος και τα shoot'em'up, (καλά όχι μόνο) οπότε αυτά έδωσαν τον παλμό για να υπάρξουν τα μεταγενέστερα και πλέον εξελιγμένα του σήμερα (παίζεται τώρα αυτό). Θα ήταν σαν να πει κάποιος πως το Wolfenstein ή το Doom του νεαρού τότε Carmack δεν λέει τίποτα σήμερα, ωστόσο αν δεν υπήρχε αυτό ίσως να μην υπήρχε ακόμη ή να είχε καθυστερήσει πολύ ένα unreal, ένα Farcry, ένα Quake (εντάξει γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!!!)
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- adreasnaxos
- Walker Survivor
- Mortal
- Adventure's Advocate
- Mortal
- Adventure's Advocate
adreasnaxos wrote: Καί τίς Χολλυγουντιανές ταινίες τίς παρακολουθούν δισεκατομμύρια άνθρωποι... Πειράζει νά τίς θεωρώ σαβούρα;
[off-base-topic]Εντάξει, μερικές ίσως να είναι, αλλά σκέψου ότι έβγαλαν και έναν Άρχοντα που κινηματογραφικά είναι μια απο τις εκπληκτικότερες ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ!!! Και πλησιάζει το βιβλίο με τον Jackson να έχει πάρει λιγότερες ελευθερίες Το κακό δεν είναι το Hollywood, το κακό είναι το ότι διαρκώς προσπαθούν να σου χώσουν το "εμπόρευμα" τους στον λαιμό λέγωντας ότι είναι ότι καλύτερο. [/off-base-topic]
- Real NC
- Banned
Νομίζω εννοεί τα First Person Shooters (Quake, Half Life, etc).adreasnaxos wrote: Μέ κάποιες ονομασίες καί κάποια αρχικά δέν τά πηγαίνω καθόλου καλά.
Τί είναι αυτό τό FPS;
Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net
- zafos
- Topic Author
- Elite Member
Ευχαριστώ
- adreasnaxos
- Walker Survivor
zafos wrote: Ρε Αντρέα να σε ρωτήσω κάτι το οποίο θα φανεί πολύ γελοίο, αλλά εμένα με έχει απασχολήσει πολλές φορές, γιατί έχουν αρχίσει και μου τελειώνουν τα ντουλάπια της βιβλιοθήκης : ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
Στό Πατάρι!
- Atrus
- Spammer
andreasnaxos wrote: Στό Πατάρι!
Ρε Αντρέα, τι νόημα έχει να τα έχεις στο πατάρι?? Το καλό είναι να τα έχεις να τα χαζεύεις εσύ και οι φίλοι σου στο δωμάτιο π.χ. που έχεις τον Η/Υ. Αν φτιάξεις ράφια νομίζω ότι θα χωρέσουν. Εγώ 150 περίπου κουτιά που έχω τους έχω φτιάξει 2 ράφια από τον έναν τοίχο στον άλλο (σε ύψος περίπου 2 μέτρων και χωράνε μια χαρά). Είναι κρίμα δηλαδή!!!
Viva la Revolucion!
- adreasnaxos
- Walker Survivor
Atrus wrote: ...Είναι κρίμα δηλαδή!!!
Η απάντηση ήταν "τής πλάκας" σέ μιά ερώτηση πού θά μπορούσε επίσης νά ήταν "γιά πλάκα". Προσωπικά, δέν τά έχω καθόλου στό Πατάρι (τουλάχιστον τίς κασετίνες τους)... Μήν αγχώνεσαι!
Η καλύτερη λύση πάντως γιά τίς Κασετίνες, είναι μέσα σέ ειδικά κουτιά γιά CD's πού κυκλοφορούν στό εμπόριο. Γλυτώνεις έτσι καί τά κουτιά τους από τά συνεχή ανοιγοκλεισίματα πού τά καταστρέφει.