Sam and Max-13 χρόνια μετά.
- qrious
- Yahvo
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- maladroid
- Templar Hunter
qrious wrote: Αποκλείεται να μην δέχονται Visa electron. Από ποια τράπεζα είναι η κάρτα σου την έχεις ξαναχρησιμοποιήσει για αγορές online?
Από την Πειραιώς. Την έχω χρησιμοποιήσει στα Play.com και Amazon.uk. Αν προχωρήσεις μια υποθετική παραγγελία από την Telltale ως το στάδιο της πληρωμής, αναφέρει ρητά ότι δέχονται "All major Credit cards". Υπάρχει το σήμα της Visa αλλά όχι της Electron, κάτι που δε συμβαίνει στα προαναφερθέντα sites με τα οποία έχω δοσοληψίες.
Ίσως κάποια στιγμή αλλάξουν τακτική αλλά as it is, πολύ φοβάμαι ότι απαιτείται πιστωτική.
No good deed goes unpunished
- qrious
- Yahvo
- maladroid
- Templar Hunter
Νομίζω ότι με την απογοήτευση που δοκίμασα βλέποντας ότι απουσιάζει το σήμα Electron, έστειλα αρνητικά vibes στο πληκτρολόγιο τη πρώτη φορά και εξαιτίας κάποιου τυπογραφικού λάθους η κάρτα μου κρίθηκε invalid (ενδεχομένως φταίει το κακόγουστο Adonios που ποζάρει ανάγλυφο στην επιφάνειά της). Εκτός αν άλλαξαν τροπάρι από τότε (μια βδομάδα πριν) κάτι για το οποίο αμφιβάλλω.
Ουάου, ευχαριστώ, that made my day. Τουλάχιστον, τώρα, αν βαρεθώ το demo του Bone και δώσω μια ευκαιρία στην ολοκληρωμένη έκδοση, θα αποφύγω τα απανωτά persuasion failures μέσω τηλεφώνου με την αδερφή μου. Nice.
Για να μη ξεχνιόμαστε, μετά από τη καίρια παρέμβαση του qrious και την αποκάλυψη ότι υποστηρίζονται και debit cards, εξαλείφονται σχεδόν ολοκληρωτικά οι δικαιολογίες για παρακαμπτήριες οδούς στην αγορά του παιχνιδιού. Τα χεράκια πάνω στο θρανίο, να τα βλέπω...
- qrious
- Yahvo
- maladroid
- Templar Hunter
Μάλλον πάει για τατουάζ στο μάγουλο (όχι του προσώπου).
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Αν και κατά τη γνώμη μου ο τίτλος είναι ψιλοάστοχος το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, ακριβώς όπως και το "Culture Shock", δηλαδή το πρώτο επισόδειο.
Πέρα από το αναμενόμενο χιούμορ, τα εντυπωσιακά γραφικά και τη μουσική κορυφαίο στοιχείο του παιχνιδιού παραμένουν οι χαρακτήρες του. Εκτός του αχτύπητου διδύμου των πρωταγνωνιστών οι χαρακτήρες από το πρώτο επισόδειο (Bosco, Sibylla, Jimmy Two-teeth και οι Soda Poppers), αξιοποιούνται τόσο καλά στο "Situation: Comedy" που δεν βαριέσαι καθόλου την επανάληψη της αλληλεπίδρασης μαζί τους. Οι καταστάσεις που βιώνεις στο tv-studio που εκτυλίσσεται το κύριο μέρος της δράσης είναι ξεκαρδιστικές, ενώ η κοινωνική σάτιρα που ασκείται μέσω του παιχνιδιού είναι πολύ εύστοχη και ασφαλώς έχει πολλές εφαρμογές στην ελληνική κοινωνική και κυρίως τηλεοπτική πραγματικότητα. Οι γρίφοι του είναι έξυπνοι και απόλυτα ενταγμένοι στην πλοκή και την χιουμοριστική ατμόσφαιρα και παράλληλα προτότυποι στον σχεδιασμό τους. Και ναι το παιχνίδι είναι μικρό σε διάρκεια! Το ξεπετάς σε ένα δίωρο χαλαρά. Είναι όμως ελλάτωμα αυτό τη στιγμή που είναι τόσο πλήρες ώστε νομίζεις ότι έπαιζες μήνες?? Προσωπικά δεν με ενοχλεί τη στιγμή μάλιστα που έχει τεράστιο replay value!
Μετά το Runaway 2 το Situation Comedy είναι πιστεύω από τα λίγα παιχνίδια που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητο. Επίσης, είναι το μοναδικό κατά τη γνώμη μου (μαζί εννοείται με το πρώτο επισόδειο) που κουβαλά όλα εκείνα τα στοιχεία των παλιών advnetures της Lucas Arts και τα μεταφέρει αλώβητα στο σήμερα.
Αριστούργημα!!
Τάσος.
- Elessar
- Team
Αυτό που με καίει είναι το εξής: Έχει διατηρηθεί η απόλυτα politically incorrect καφρίλα του Max ή το όλο εγχείρημα έχει γίνει περισσότερο cheesy;
Όσοι έχετε παίξει τα νέα επεισόδια παρακαλώ απαντήστε για να ξέρω πως πάει το πράγμα...
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Visitor
- Zagorin
- Spammer
EDIT: Αν και είμαι κατά της καινούργιας μόδας με τα επεισόδια, τελικά πιστεύω ότι στο Sam & Max του πάει. Αν ήτανε κανονικό παιχνίδι σίγουρα θα έκανε κοιλιά.
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Πιστεύω πως το καφροχιούμορ έχει διατηρηθει σχεδόν ανέπαφο...
Εξάλλου ο Steve Purcell ο δημιουργός των χαρακτήρων και του Hit the Road είναι co-designer και co-writter και στη Season 1. Ασε που η Telltale έχει επανδρωθεί. απ' όσο ξέρω, με πρώην εργαζόμενους της Lucas Arts.
Τάσος.
- Elessar
- Team
EDIT: Πω καλά, τώρα συνειδητοποίησα το "13 χρόνια μετά"...γέρασα το κέρατο μου...
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Adventure's Advocate
Ψυχραιμία παλληκάρι μου, δεν είσαι ο μόνος!!
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter