adventure games in January
- Topic Author
- Visitor
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Tasos
- Templar Hunter
Τώρα για άλλες κυκλοφορίες θα σε γελάσω...
Νομίζω, όμως, πως ο φετεινός Γενάρης δεν θα είναι γόνιμος για τα adventures.
Τάσος.
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Tasos
- Templar Hunter
To Evidence είναι όντως παιχνιδάρα.
Το τελείωσα πριν κανα μήνα και έπαθα πλάκα. Είναι πολύ καλύτερο από το In Memoriam αλλά giovanna πρέπει να οπλιστείς με πολλή υπομονή καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ειδικά μέχρι να μπεις στη λογική του φαντάζει ακατόρθωτο.
Εγώ τώρα παίζω το Awakend και σειρά έχει το Αtlantis...
Τάσος.
- Topic Author
- Visitor
Το Evidence για να το παίξεις πρέπει να είσαι στο internet ή μιλώ για άλλο παιχνίδι και μπερδεύτηκα;
- Tasos
- Templar Hunter
Ναι για το Sacred Legacy πρόκειται! Δεν ξέρω αν λέει σαν παιχνίδι πάντως εντυπωσιάστηκα από το φοβερό εξώφυλλό του dvd που θυμίζει noir ταινίες...
Τo Evidence είναι παιχνίδι σε dvd που απαιτεί, όμως, σύνδεση στο internet για να το παίξεις, καθώς αλληλογραφείς με διάφορα πρόσωπα και χρησιμοποιείς το διαδύκτιο για να λύσεις τους διάφορους γρίφους.
Είναι πάντως κορυφαίο και μοναδικό από κάθε πλευρά...
Τάσος.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Το κατάλαβα ότι πρέπει να έχω πολύ υπομονή. Και εγώ Awakened παίζω, που έχεις φτάσει? Εγώ είμαι στο Institute, ακόμη σαν την τρελλή χαρά. Α, δεν σου είπα τα νέα, στο <!-- w --> www.sherlockholmes.the <!-- w --> game.com στο forum, δημοσιεύσανε walkthrough, στα Αγγλικά εαν σε ενδιαφέρει.
Και φυσικά μετά Atlantis μόλις το παραλάβω.
- enwsiths
- Futuristic Fedora
upload img
πρώην nickname texmurphy, ημ. εγγραφής 09 Φεβ. 2005
...στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
- Tasos
- Templar Hunter
Μόλις τελείωσα το ίδρυμα...
Σε περιμένει μια έκπληξη σε ένα cutscene αμέσως μετά την Ελβετία που έχει σχέση με αυτά που συζητάμε στο thread του Orient Express
Πάντως κριμα που μια πολύ καλή ιστορία καταστρέφεται σχεδόν από ένα απαράδεκτο χειρισμό αλλά κυρίως από τον ηλίθιο γενικότερο σχεδιασμό του παιχνιδιού, που το κάνει να μην θυμίζει σε τίποτα τον Sherlock. Χίλιες φορές το Silver Earing...
@ Enwsiths
Το υποθέτω κι εγώ πως θα είναι μέτριο φίλε μου. Άλλωστε μετά από παιχνίδια σαν το Runaway 2 και το Evidence (δεν είναι παιχνίδι είναι εμπειρία!!) τι να λέμε...
Τάσος.
- enwsiths
- Futuristic Fedora
Βγήκε patch για το orient express σχετικά με το χειρισμό(έτσι νομίζω).Είναι 7,5 mb περίπου και το βρίσκετε επαέ και επαέ πέρα.
upload img
- Elessar
- Team
Διορθώνει κάτι μικροπροβληματάκια με κάποια hot-spots και τον γρίφο με τον ασύρματο.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Adventure's Advocate
Πόσο δίκιο έχεις, και εγώ μες στην καλή χαρά, με αυτό τον απαίσιο χειρισμό, πάλι φλέβες θέλω να κόψω. Εκανα την μ....κία και πέρασα το patch του Sherlock Holmes, αυτό δεν αναγνώρισε τα σωσμένα παιγνίδια μου παρόλω που τα έβλεπα μέσα στα αρχεία μου, το ξανάρχισα απο την αρχή. Τώρα είμαι κάπου εκεί στα Hell"s gate, και προσπαθώ να ανοίξω πάλι μια πόρτα κοντά στο κελί του Sigmonds, με το κουτάλι, αλλά πάλι τα βρήκα δύσκολα. Η λύση τι είναι πάλι 1-10. What? Πες....
- enwsiths
- Futuristic Fedora
upload img
- Tasos
- Templar Hunter
Είναι πανεύκολο βρε! Απλά πρέπει να βάλεις τα νούμερα στην κεντρική σειρά με τη σωστή σειρά 1-10, όπως και στο δικό σου κελί στην αρχή.
Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο κόλπο, απλά θέλει υπομονή.
Δεν ήξερα πως κυκλοφορούσε Patch για τον Sherlock... Δεν το εγκαθιστώ πάντως αφού δεν αναγνωρίζει τα saves.
Αυτό πάλι που δεν μπορείς να προσπεράσεις τους διαλόγους καιέίσαι υποχρεωμένος να τους ακούς δεκάδες φορές τι μπούρδα είναι?? Δοκιμάζω τα αντικείμενα μου ένα-ένα πάνω σ' ένα σαλεμένο κοριτσάκι και σε κάθε κλικ πρέπει να ακούω ένα ηλίθιο τραγουδάκι της για τη Heidi! Αίσχος!
Για το patch του Orient το έμαθα αν και το παιχνίδι βγαίνει άνετα χωρίς αυτό. Και το απολαμβάνεις...
Τάσος.
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς