adventure games in January

More
04 Ιαν 2007 21:24 #14252 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic adventure games in January

Tasos wrote: Δεν ήξερα πως κυκλοφορούσε Patch για τον Sherlock... Δεν το εγκαθιστώ πάντως αφού δεν αναγνωρίζει τα saves.

Αυτό πάλι που δεν μπορείς να προσπεράσεις τους διαλόγους καιέίσαι υποχρεωμένος να τους ακούς δεκάδες φορές τι μπούρδα είναι??

Kι εγώ γι' αυτό και μόνο θα ήθελα να περάσω το patch. Τι σπάσιμο νεύρων είναι αυτό?! Να ακούς τα ίδια ξανά και ξανά... Δε φτάνει που έχασες και ξαναπαίζεις τα ίδια, πρέπει να τα ακούς κι αναλυτικά? Έλεος! Αλλά όπως σοφά είπες, αφού δεν αναγνωρίζει τα saves δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το περάσω τώρα. Αα, ρε Frogwares αθάνατη! :evil:

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
05 Ιαν 2007 02:18 #14264 by giovanna
Replied by giovanna on topic adventure games in January
@Tasos

Σε ευχαριστώ, για το hint, κατάλαβα ότι πρέπει να τα βάλω στην σειρά τα νούμερα, αλλά εχτές παιδεύτηκα αρκετά και τίποτα δεν έγινε. Σήμερα τα υπόλοιπα. Ανυπομονώ να δω την έκπληξη που μου λές.

Και εγώ αυτήν την τρελλάρα με την κούκλα μου ήρθε να την σκοτώσω, μέχρι να της δώσω την κούκλα και να βγάλει τον σκασμό. :D

More
05 Ιαν 2007 06:08 #14279 by Tasos
Replied by Tasos on topic adventure games in January
@ giovanna

Τίποτα βρε. Ελπίζω το υπόλοιπο παιχνίδι μας να κυλήσει αναίμακτα. Είναι που είναι μπούρδα ο χειρισμός μην μας τα πρηξουν με κανα χαζογρίφο φοβάμαι.

@ Fallen Angel

Δεν έχω κουράγιο να το ξαναπαίξω ακόμα κι αν προσπενώ τους διαλόγους. Τι να πω?? Θέλει ταλέντο να είσαι Frogwares...

Τάσος

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
05 Ιαν 2007 21:53 #14283 by
Replied by on topic adventure games in January
Πήγα σήμερα το πρωί βόλτα Παπασωτηρίου και από τα λεγόμενά σας δεν αγόρασα το Sacred Legacy. Δεν μου γέμισε και το μάτι δεδομένου ότι και οι κριτικές δεν είναι οι καλύτερες.

More
07 Ιαν 2007 22:25 #14324 by maladroid
Replied by maladroid on topic adventure games in January
Taso και giovanna, το Evidence: The Last Ritual, το προμηθευτήκατε αυθεντικό; Αν ναι, από πού; Στο play και το amazon δε βλέπω να υπάρχει καν ως αναμενόμενο game ενώ και το Πλαίσιο ούτε που το έχει ακουστά.

Το In Memoriam ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον και ως περιεχόμενο το Evidence μοιάζει ακόμη καλύτερο σύμφωνα με μερικά reviews. Σε περίπτωση που σας το έστειλε ο κουνιάδος από το Masachussets, no problem, απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν υπάρχει εύκαιρο στην Ευρώπη (υποτίθεται ότι το δημιούργησε και γαλλική εταιρεία, n'est pas?).

No good deed goes unpunished

More
08 Ιαν 2007 04:40 #14343 by Tasos
@ maladroid

Πολύ θα ήθελα να το είχα πάρει από το Πλαίσιο ή από κάποιο από τα sites που ανέφερες αλλά ήταν ένα από τα παιχνίδια που καιγόμουν να παίξω και δεν άντεχα στην αναμονή. Έτσι μου το έφερε ο Άη Βασίλης κανά μήνα πριν από τα Χριστούγεννα :lol: :lol: :wink:

Είναι 4 cd και αξίζει πολύ. Κατάφερε να ξεπεράσει και το In Memoriam...

@ giovanna

Εντυπώσεις μέχρι τώρα??

Τάσος.

More
08 Ιαν 2007 09:50 #14350 by giovanna
@tasos

Ναι αυθεντικό, εγώ είμαι η καλή που τα πάντα αγοράζει τίμια δε, μ...δε .Το αγόρασα απο Αμερική απο CD Universe και είναι ναι 3 CD και ξαφνιικά πετάγετε ένα CD που λέει για παίξιμο. Περίεργο, ίσως, τρελλό ίσως, δεν το έχω φορτώσει ακόμη γιατί παιδεύομαι ακόμα με τον τον Sherlock Holmes, τρείς να είναι ή ώρες του του κακούργου, αλλά..βρε που θα μου παει.

Υπομονή καλέ μου, ακόμα σαν την τρελλή χαρά προσπαθώ να τελειώσω το awakened!!! :D

More
09 Ιαν 2007 10:52 #14387 by giovanna
@tasos

Καλά έπαθα την πλάκα μου μέσα στο τραίνο με τον Sherlock Holmes!!!! Δεν το πίστευα. Hercules!!!! Απαικτο :shock:

More
09 Ιαν 2007 20:39 #14392 by Tasos
@ giovanna

Τελείωσα τη Νέα Ορλεάνη και τους βάλτους. Έχω να πω πως όσο πάει και χειροτερεύει... Το action στην Νέα Ορλεάνη ήταν σκέτο καραγκιοζιλίκι...!

Τάσος.

More
10 Ιαν 2007 03:06 #14404 by giovanna
@Tasos

Ωχ, με σκότωσες!!!!! Μετά την μ...κία να κυνηγάω τον κλέφτη στην Ν. Ορλεάνη χωρίς κανένα αποτέλεσμα θα φάω και άλλα. Πάω να κόψω τις φλέβες μου. Δεν έμαθα απο δεύτερο που πάλι είχε σκηνές action και ταχύτητας με τον ίδιο απαράδεχτο χειρισμό. Ας πρόσεχα!!!! :)

More
10 Ιαν 2007 06:51 #14411 by Fallen Angel
Δε νομίζω πως το κομματάκι με τον κλέφτη είναι action και σίγουρα δεν απαιτεί ταχύτητα αφού σε περιμένει πάντα μέχρι να τον φτάσεις. Ίσα-ίσα θεωρώ πως ήταν πολύ ευχάριστο διάλειμμα!

More
10 Ιαν 2007 06:54 #14412 by qrious
Replied by qrious on topic adventure games in January
μηπως πρεπει να αλλαχτει ο τιτλος του topic?

More
11 Ιαν 2007 01:06 #14428 by CallMeDr
Replied by CallMeDr on topic adventure games in January
@qrius

Για να μην ανοιξω τζαμπα καινουργιο thread μια ερωτησουλα να κανω :D

@everybody

Διαβαζω που γραφετε για το awakened κ πραγματικα μου κανει εντυπωση που κανεις δεν ανεφερε "προβληματα" στα γραφικα. Μου φαινεται μονο σε μενα τα βγαζει ε? Εγω π.χ αντι για φυτα βλεπω κατι πολυγωνα με φυλλα, στην ελβετια π.χ στο background αντι για βουνα ειχε παλι πολυγωνα με μια υποψια βουνου κτλ κτλ..wtf??! :rolleyes:

Define normal...

More
11 Ιαν 2007 01:13 #14430 by kate
Replied by kate on topic adventure games in January
@CallMeDr

Μάλλον δεν φταίει το παιχνίδι αλλά η κάρτα γραφικών σου. Προσπάθησε να ανανεώσεις τους drivers της ή να δεις μήπως υπερθερμαίνεται. Τι pc έχεις???

More
11 Ιαν 2007 07:41 #14448 by Fallen Angel
Πρόβλημα με τα γραφικά εγώ δεν έχω για τον πολύ απλό λόγο ότι από τα τρία παρακαλώ μηχανήματα που δοκίμασα να το παίξω (και σημειωτέον όλα πληρούσαν τις απαιτήσεις), τρέχει μόνο στο ένα ενώ στα άλλα δύο απλώς crashάρει από το πρώτο πεντάλεπτο. Τουλάχιστον σε αυτό που τρέχει, τα έχει όλα στο full και φαίνεται πολύ όμορφο.

Πάντως ένα καζάνι στο πρώτο κεφάλαιο (που παρεπιπτόντως ήταν απαραίτητο για τη λύση ενός γρίφου) εξαφανίστηκε ξαφνικά μέσα από μια αποθήκη που ήταν και βρέθηκε να αιωρείται στη μέση του δρόμου. Ασχολίαστο! :evil: