Adventures για PSP, ΝDS & Wii

More
14 Ιαν 2011 18:02 #30572 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Adventures για PSP, ΝDS & Wii
Ευχαριστώ Pournelaos.

(καταλαβαίνω ότι εννοείς saves πολλά, όπως στα περισσότερα adventures για pc)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
14 Ιαν 2011 19:50 #30576 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Adventures για PSP, ΝDS & Wii
Βασικά, εξαρτάται από το παιχνίδι. Σε άλλα παίζεις με checkpoints, σε άλλα με ένα μόνο save το οποίο όμως κάνεις όποτε θέλεις, και σε άλλα με πολλαπλά saves που κάνεις όποτε θέλεις. Τα adventures, συγκεκριμένα, δεν ακολουθούν κάποια διαφορετική/ιδιαίτερη λογική στις κονσόλες. Ειδικά εφόσον τις περισσότερες φορές είναι απλώς ports... ;)

Nothing happens unless first a dream...

More
14 Ιαν 2011 19:53 #30577 by f2bnp
Replied by f2bnp on topic Re: Adventures για PSP, ΝDS & Wii
Χριστίνα, τελικά το έπαιξες το Last Window; Εγώ το θεωρώ ισάξιο με το Hotel Dusk, ακριβώς το ίδιο σασπένς σου δημιουργούσε και νομίζω ότι είναι λίγο μεγαλύτερο. Θυμάμαι ήμουν άρρωστος τις μέρες που το έπαιζα και ήμουν στο κρεβάτι την περισσότερη μέρα. Εξοπλίστηκα με το DS και τον φορτιστή και έλιωσα. :lol:

More
14 Ιαν 2011 19:58 #30578 by crocark
Ευχαριστώ Fallen :wink: Για να δούμε ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
14 Ιαν 2011 20:04 #30579 by Fallen Angel
Χαχαχαχα... φοβερή σύμπτωση η ερώτησή σου!!
Με το που απάντησα (πριν λίγο) στη συγκεκριμένη ενότητα, θυμήθηκα το The Last Window και πήγα και χώθηκα μέσα σε ένα μπαούλο όπου κρατάω τα console games μου, για να δω το πήρα και δεν το έπαιξα, δεν το πήρα καν, τι έγινε με αυτό το παιχνίδι;! Τελικά, δεν το έχω καν αγοράσει ακόμη... :oops:

Πρέπει να επανορθώσω, φαινόταν τόσο ενδιαφέρον!! 8)

Edit:
Crocark, ποια πήρες; Και με ποια παιχνίδια;

More
14 Ιαν 2011 20:16 #30581 by crocark
Μόνο το last window για αρχή. Η πλάκα είναι ότι το είδα στο utube, εντυπωσιάστηκα και το παρήγγειλα. Μετά θυμήθηκα ότι έχουμε ενότητα εδώ κι είπα να ρωτήσω αυτό που με έκαιγε. Την τελευταία φορά που έπαιξα σε κονσόλα ήταν το alex kidd σε (νομίζω το λέγανε) sega master system. Θυμήθηκα ότι ήταν με κεφάλαια και λέω: άμα είναι και στο nds έτσι, τη βάψαμε.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
14 Ιαν 2011 20:26 #30583 by Fallen Angel
Εε, επιβάλλεται η ανταλλαγή υλικού... ;)

More
14 Ιαν 2011 21:23 #30590 by f2bnp
Δείτε και ένα φοβερό βιντεάκι που εξηγεί πως φτιάξανε τους χαρακτήρες στο Hotel Dusk και Last Window:

More
14 Ιαν 2011 22:37 #30593 by Fallen Angel
Tι τέλειο video ήταν αυτό;! Ήταν υπέροχο να βλέπεις πώς σκέφτονται, πώς σχεδιάζουν, πώς παίρνουν κινηματογραφημένες κινήσεις, πώς τις αλλοιώνουν, πώς παίζουν με τρία επίπεδα, και τελικά πώς παίρνουμε εκείνο το διακριτό κι υπέροχο αποτέλεσμα. Πανέμορφο vide-άκι, πανέμορφο. Thanks for sharing, F2bnp!! :)

More
15 Ιαν 2011 00:56 #30596 by f2bnp
Πράγματι είναι φοβερό, αλλά έχω απορία να δω πόσο έχει αλλάξει και ο Kyle Hyde κατα την ανάπτυξη των τίτλων και πώς ήτανε το μοντέλο που χρησιμοποίησαν. :)

More
17 Ιαν 2011 13:48 #30817 by woody
Replied by woody on topic Re: Adventures για PSP, ΝDS & Wii
Εγω τελειωσα το Last window προσφατα, αλλα παρολο που ειμαι μεγαλος fan του Hotel Dusk, το καινουριο μου φανηκε οτι χρειαζοταν καποιες αλλαγες..Δηλαδη πατησαν παρα πολυ στο πρωτο παιχνιδι, αλλαξαν την ιστορια, αλλα ενοιωσα σαν να επαιζα μια παραλλαγη του πρωτου. Δεν υπηρχε το στοιχειο της εκπληξης που ειχα την πρωτη φορα. Θα προτιμουσα να μην διαδραματιζεται παλι σε ξενοδοχειο, διοτι αυτο και μονο οδηγει το παιχνιδι στην ιδια δομη με το προηγουμενο.
Τελος παντων καλο ηταν το παιχνιδι αλλα η Cing μπορει και καλυτερα.. Παει χρεωκοπησε ομως για οσους δεν το γνωριζουν :(

More
17 Ιαν 2011 23:04 #30861 by f2bnp
Μα νομίζω πως ο λόγος για τον οποίον δουλεύει το όλο σύστημα είναι διότι είναι σε κλειστό χώρο, σε ξενοδοχείο δηλαδή. Εγώ πιστεύω πως ήτανε αρκετά καλά στημένο, αν και οι χαρακτήρες απλώς δεν συναγωνίζονται τον Dunning, τον Luie ή ακόμα και τον Summer :P. Ευτυχώς την κατάσταση σώζει ο Kyle που είναι το ίδιο γαμάτος και σε αυτό το παιχνίδι. Γενικότερα το σενάριο μου φάνηκε κάπως καλύτερο, η μουσική αλλού απίστευτη, αλλού χειρότερη από το πρώτο. Τα γραφικά και το όλο στυλ είναι απλώς απίστευτο παιδιά και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί το παιχνίδι σε βάζει στο κλίμα!

Πάντως θα διαφωνίσω πως δεν προσφέρει εκπλήξεις.

Warning: Spoiler!

Γενικότερα πιστεύω πως εαν το ξεκινήσετε και σας άρεσε το 1ο, δύσκολα θα σταματήσετε να παίζετε. Είναι υπερβολικά εθιστικό και απλώς θέλετε να δείτε τι συμβαίνει σε αυτό το ξενοδοχείο! Επίσης θετικό είναι ότι ο Kyle δεν σε πρίζει πια με τον κωλο-Bradley. Αυτό το πράγμα με εκνεύριζε αφάνταστα στο Hotel Dusk, είχε καταντήσει γραφικό!

More
18 Ιαν 2011 04:46 #30869 by woody
Replied by woody on topic Re: Adventures για PSP, ΝDS & Wii
Warning: Spoiler!

More
21 Ιαν 2011 12:05 #30972 by crocark
Replied by crocark on topic Re:

Fallen_Angel wrote: Λέει το εξής προς το τέλος της λίστας με τις πληροφορίες του παιχνιδιού:
"For those old-school gamers there is nothing better than unlocking the classic Indiana Jones and the Fate of Atlantis game!" ( εδώ )...

woody wrote: πάντως μάλλον απότι διαβάζω θα είναι μόνο στην έκδοση για wii η κάνω λάθος?

Ναι, ναι ξεθάβω ... ξέρω ... Λοιπόν, αυτο το παραπάνω με το Fate of the Atlantis μέσα στο Staff of kings το έχει τσεκάρει κανείς; Αν υπάρχει είναι δύσκολο το ξεκλείδωμά του; Δεν είμαστε τώρα να τρέχουμε σαν τ' αγριοκάτσικα και να χοροπηδάμε παλαβιάρικα από δω κι από κει :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
21 Ιαν 2011 12:12 #30974 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Adventures για PSP, ΝDS & Wii
Εγώ που έχω το staff of kings δεν θυμάμαι να ξεκλειδωσα το fate σε κάποιο σημείο. Το θέμα φίλε μου είναι να κλειδώσεις το staff of kings σε ένα ντουλάπι και να μην το ξαναανοίξεις ποτέ! Αθλιότατο παιχνίδι, ντροπή για όσους ξέρουν τι σημαίνει Indiana Jones....