Free Adventure Games

More
21 Απρ 2008 10:39 #19766 by Elessar
Replied by Elessar on topic Free Adventure Games
Zak McKraken 2: Between Time & Space (2GB) - επιτέλους κυκλοφορεί!

Site και download (μάλλον προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο η γερμανική έκδοση)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
27 Μάι 2008 00:54 #20118 by Sephir
Replied by Sephir on topic Free Adventure Games
Dirty Split

Official Site

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε στα Γερμανικά, από τα screenshots φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και με πρωτότυπη '60s αισθητική. Αναμένουμε την αγγλική version το συντομότερο δυνατό.

I won't let this build up inside of me...

More
11 Ιουν 2008 12:30 #20367 by sasa
Replied by sasa on topic Free Adventure Games
@Mortal

Apo tin arxiki lista sto White wolf vgazei file not found sto download demo

-"You must use the stars as your management guide."
-"Does that work?"
-"If you believe it works, then you are not bright enough to make your own decisions
anyway. So randomness is probably an improvement."

• Mortal
  • Mortal's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
11 Ιουν 2008 21:00 #20376 by Mortal
Replied by Mortal on topic Free Adventure Games
A! Sorry εδώ και καιρό δεν την έχω κοιτάξει καν αυτή την λίστα! Μιας και μου το θύμησες λοιπόν είναι ευκαιρία για να το δω λίγο. [Καλώς όρισες κιόλας (έχω αρκετό καιρό που δεν κοιτάζω το forum σε καθημερινή βάση). ]

Update. Χμ... μήπως είχε πρόβλημα την ώρα που το είδες; Τώρα μου το σήκωσε αμέσως. Σε τέτοια πράγματα γενικά δοκίμαζε τα και μετά από λίγο μήπως είναι κάποιο κόλλημα του server τους ή μήπως έπεσες πάνω σε ώρα συντήρησης.

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
26 Ιουν 2008 19:49 #20585 by Elessar
Space Quest IV.5 (64MB)

Διαδραματίζεται ανάμεσα στα SQ4 & 5.

Download

ΥΓ. Για το πότε επιτέλους θα βγει η αγγλική έκδοση του Zak McKraken 2 διαβάστε εδώ

More
03 Ιουλ 2008 15:02 #20664 by Sephir
Κυκλοφόρησε η αγγλική version του Dirty Split .

Το παιχνίδι είναι ίσως το καλύτερο indie adventure που έχω παίξει ποτέ. Το τερμάτισα και μπορώ να πω ότι πρόκειται για επαγγελματική δουλειά σε όλους τους τομείς: από το καλοφτιαγμένο σενάριο, τους όμορφους διαλόγους, τον άψογο χειρισμό εώς τα εξαιρετικής αισθητικής γραφικά και την πολύ καλή μουσική του επένδυση. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

More
03 Ιουλ 2008 15:10 #20665 by Elessar
Το κατεβάζω αμέσως φίλε, thanx για την ενημέρωση :)

More
03 Ιουλ 2008 17:32 #20666 by long_live_kurt
Replied by long_live_kurt on topic Free Adventure Games
Sephir από διάρκεια και γρίφους τί λέει?

"Maybe you should use your brain,you know, the one in your head,rather than just randomly combining objects together." Simon the Sorcerer

More
03 Ιουλ 2008 19:44 #20668 by giovanna
Replied by giovanna on topic Free Adventure Games
@Sephir

Σε ευχαριστούμε φαίνεται γλύκα. Απο διάρκεια δεν ξέρω αλλά απο μέγεθος είναι 182.7 ΜΒ 8)

More
03 Ιουλ 2008 20:21 #20669 by Sephir
Η διάρκειά του είναι πολύ μικρή, δύο ώρες μου πήρε για να το τελειώσω και δεν κόλλησα κάπου ιδιαίτερα. Οι γρίφοι του θα έλεγα ότι είναι ισομερώς χωρισμένοι σε dialog-based και inventory-based, δεν είναι δύσκολοι και τις περισσότερες φορές είναι απόλυτα λογικοί (υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις, όπως η "ευκολία" που βρίσκεις κάποια αντικείμενα αλλά δεν χαλούν την γενική εικόνα).

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πρόκειται, κατά κύριο λόγο, για δουλειά ενός ατόμου. Ελπίζω να δούμε και άλλα adventures από το συγκεκριμένο δημιουργό.

More
03 Ιουλ 2008 20:50 #20670 by long_live_kurt
Replied by long_live_kurt on topic Free Adventure Games
Οk ευχαριστώ φίλε μου.

"Maybe you should use your brain,you know, the one in your head,rather than just randomly combining objects together." Simon the Sorcerer

More
04 Ιουλ 2008 17:11 #20686 by maladroid
Replied by maladroid on topic Dirty Split
Συμπαθέστατο το Dirty Split, σύντομο σε διάρκεια αλλά φροντισμένο σαν παραγωγή. Ειδικά η λιτή αλλά πολύχρωμη εικαστική προσέγγιση του χαρίζει έντονη προσωπικότητα και δημιουργεί μια εντύπωση ανάλαφρου και "κοσμοπολίτικου" αστυνομικού μυστηρίου που ταιριάζει απόλυτα στη πλοκή. Το ίδιο ελαφρώς ρετρό στυλ υπηρετεί και η ηχητική επένδυση ενώ οι ερμηνείες νομίζω ότι είναι στην πλειονότητά τους πολύ πιο ευχάριστες από αυτές που ακούμε ενίοτε σε ακριβοθώρητα adventures του εμπορίου.

Πάντως, για κάποιον απροσδιόριστο λόγο μου θύμισε τις περιπέτειες του κατάσκοπου Spy που είχε παρουσιάσει πριν από μερικά εκατομμύρια χρόνια ο ΟΤΕ προκειμένου να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Νομίζω, δε, ότι η ολοκλήρωσή των εν λόγω flash adventures έδινε στον παίκτη το δικαίωμα να λάβει μέρος σε διαγωνισμό της εταιρείας. Αναρωτιέμαι αν τα θυμάται και κανένας άλλος ή πρόκειται για του μυαλού μου χαλάσματα καθώς και αν υπάρχουν ακόμα κάπου διαθέσιμα στο Internet για τυχόν νοσταλγικές επισκέψεις γερο-ξεμωραμένων σαν και του λόγου μου..

No good deed goes unpunished

More
04 Ιουλ 2008 17:16 #20687 by Elessar
Replied by Elessar on topic Dirty Split
Το θυμάμαι το Spy και μάλιστα το είχα προχωρήσει μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Το είχα παρατήσει όμως λόγω του ότι τότε είχα dial-up και σερνότανε.

More
02 Οκτ 2008 18:54 #21310 by Elessar
Βάζω στην λίστα και το Broken Sword 2.5 που μόλις κυκλοφόρησε. Μην ξεχνάτε όμως, προς το παρόν έχει γερμανικό speech αλλά με αγγλικούς υπότιτλους.

Άρη όταν έχεις χρόνο ενημέρωσε και την λίστα σου στην πρώτη σελίδα, κάνεις πάρα πολύ καλή δουλειά :)

More
29 Ιαν 2009 10:40 #22844 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic King's Quest 1: Quest for the Crown
Δεν είμαι σίγουρη αν έχει αναφερθεί ήδη από άλλον, οπότε τα γράφω καλού-κακού.

Η AGDInteractive Studio διέθεσε για δωρεάν download το King's Quest 1: Quest for the Crown (στη νέα remake έκδοση 4.0, με αγγλικούς υποτίτλους), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ .

Στο site της AGDInteractive μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το Quest for Glory 2: Trial by Fire, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το King's Quest 2: Romancing the Throne.

Nothing happens unless first a dream...