Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
10 Νοε 2007 01:32 #18053 by giovanna
Μόλις το παρέλαβα και ναι είναι ένα Chilling Horror Adventure inspired by the works of H.P. Lovecraft.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που το έχω στα χέρια μου και ναί, μπορείς να επιλέξεις βαθμό δυσκολίας. Απλώς τα λατρεύω αυτά. Ανυπομονώ να το παίξω και να το τελειώσω!! :oops:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
14 Νοε 2007 20:16 #18113 by giovanna
Replied by giovanna on topic Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder
Με είχατε προειδοποιήσει αλλά δεν το πίστευα. Τι υπόγεια, τι πηγάδια, τι τρόμος είναι αυτό. Το ωραιότερο θρίλερ που έχω παίξει ποτέ στην ζωή μου. Το σταματάω τώρα γιατί για πρώτη φορά ήτανε αρκετό. Σκέψου τι θα δούμε παρακάτω. Μαμά μου. :!:

More
14 Νοε 2007 23:01 #18116 by kate
Χαχα!! Πραγματικά ανατριχιαστικό! Θα το ευχαριστηθείς τρελά!

More
27 Νοε 2007 09:29 #18295 by Mike
Σοβαρά μιλάς τώρα? το πήρες?!! Σούπερ! Είμαι πολύ φαν του Λαβκραφτ και πιστεύω ειδικά σε παιχνίδια μπορούν να αποδώσουν αρκετά πιστα το κόσμο του. πες μας κι άλλα. Cutscenes έχει?

Διάλεξα το δρόμο το λιγότερο ταξιδεμένο και αυτό έκανε όλη τη διαφορά..

More
03 Δεκ 2007 12:48 #18471 by azannetop
Replied by azannetop on topic Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder
Ναι έχει κάποιες cut scenes όχι υπερβολικά πολλές ωστέ να κουράσει. Τα γραφικά εντός κτιρίων είναι πολύ καλά, ο ήχος ικανοποιητικός, το σενάριο πολύ καλό, οι γρίφοι ενδιαφέροντες και γενικά είναι ένα προσεγμένο παιχνίδι. Ίσως θα ήθελα να ήταν λίγο μεγαλύτερο και το τέλος πιο πρωτότυπο, αλλά δεν μπορώ να πω οτι δεν έμεινα ευχαριστημένος.

More
03 Δεκ 2007 13:58 #18472 by Elessar
Replied by Elessar on topic Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder
Μίλησα με τον admin του forum του παιχνιδιού και μου είπε ότι έδωσαν το patch στον publisher για να το τεστάρουν. Μόλις τελειώσει το testing θα κυκλοφορήσει.

Το παιχνίδι πάντως είναι κορυφή, σίγουρα από τα καλύτερα της χρονιάς - πραγματική απόλαυση :)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Visitor
  • Visitor
03 Δεκ 2007 22:21 #18478 by
Όταν βγει το patch μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις. Αύριο θα το αγοράσω και θα περιμένω το patch να βγει!

• Visitor
  • Visitor
10 Δεκ 2007 15:30 #18589 by
Δεν άντεξα και το ξεκίνησα εχθές. Παιχνιδάρα. Τρομακτικότερο κι από το scratches. Η μουσική φοβερή, οι θόρυβοι ανατριχιαστικοί, ήμουν μπροστά στην οθόνη από την 01:00 μέχρι τις 04:00 και τα είδα όλα!! Πολύ καλό. 8)

More
10 Δεκ 2007 15:40 #18591 by Tasos
Replied by Tasos on topic Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder
Eragon έχουμε πλήρη συγχρονισμό στα παιχνίδια... Κι εγω το ξεκίνησα χτες και έχω να πω τα καλύτερα. Οι γριφοι του έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ το παιχνίδι παραείναι ατμοσφαιρικό και τρομακτικό. Πολύ φοβάμαι οτι ο θρόνος του Scratches τριζει για τα καλά...

More
11 Δεκ 2007 11:26 #18603 by Mike
Το ξεκίνησα χθες. Απίστευτο, με συνεπήρε τελείως η ατμόσφαιρα του.
O ήχος είναι ΟΛΑ τα λεφτά! really really scary..
Μαζί με το Penumbra Overture και το Barrow Hill τα κατατάσω στα πιο τρομακτικά των τελευταίων ετών. Τέλος.

Διάλεξα το δρόμο το λιγότερο ταξιδεμένο και αυτό έκανε όλη τη διαφορά..

More
11 Δεκ 2007 12:59 #18605 by Elessar
Τελικά ήταν όντως πάρα πολύ καλό - αυτά τα μικρά bugs να μην είχε θα ήταν όλα τέλεια. Τρομερή gaming εμπειρία πάντως - φανταστικοί γρίφοι, τρομερή ατμόσφαιρα. Μάλλον πάει για βαθμολογία 4.5/5 ;)

More
18 Δεκ 2007 11:24 #18667 by Elessar
Σύμφωνα με τους κατασκευαστέ το επερχόμενο patch

It's been tested and probably will be out next week.

• Visitor
  • Visitor
21 Δεκ 2007 10:14 #18724 by
Μου παρουσίασε ένα ψιλοπρόβλημα και αναγκάστηκα να κάνω load προηγούμενη θέση για να συνεχίσω. Είμαι στην σπηλιά με το μουσικό όργανο, it's freezing outside αλλά μόνο μια λευκή οθόνη έβλεπα. Δεν ξέρω αν συνέβη κάτι παρόμοιο σε εσάς απλά το καταγράφω for the records!

• Visitor
  • Visitor
21 Δεκ 2007 12:23 #18725 by
Λοιπόν.... είμαι στου Ivar το σπίτι και έχω το εξής πρόβλημα: έχω ανοίξει το μπαουλάκι και έχει δύο έγγραφα στα οποία πρέπει να γίνουν υπογραμμίσεις. Το πρώτο έγγραφο έχει 0/1 και ενώ πατώ το research page δεν βγάζει τίποτα, δεν υπογραμμίζει τίποτα. Το δεύτερο έγγραφο έχει 1/2 γιατί υπογράμμισα ένα από τα δύο hint του εγγράφου που αφορά έναν κωδικό (kd78gt8). Έκανα load ένα προηγούμενο σημείο αλλά τίποτα δεν υπογραμμίζεται ούτε το πρώτο έγγραφο που έχει ένα στοιχείο να ανακαλυφθεί ούτε το δεύτερο που έχει υπογραμμιστεί μόνο το ένα από τα δύο στοιχεία. Τι να κάνω;

More
21 Δεκ 2007 15:16 #18728 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder
Δεν το θυμάμαι ακριβώς εκείνο το σημείο για να σου πω με βεβαιότητα, αλλά νομίζω πως απλώς δεν έχεις λόγο ακόμη να υπογραμμίσεις κάτι. Πρέπει πρώτα να ασχοληθείς με κάτι άλλο και μετά που θα ξέρεις τι clues ψάχνεις, να υπογραμμίσεις τα κείμενα. ;)

Nothing happens unless first a dream...