Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
12 Φεβ 2008 18:21 #19169 by giovanna
Replied by giovanna on topic Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder
Αυτό και εάν είναι ΝΕΟ!!!!! Ούτε να σκεφτώ τι θα μας περιμενει :)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Visitor
  • Visitor
12 Φεβ 2008 19:14 #19171 by
Αυτό είναι πολύ καλό νέο αν προσέξουν να αποφύγουν αυτά τα ενοχλητικότατα bugs και να κρατήσουν το επίπεδο του παιχνιδιού υψηλό όπως και το πρώτο.

More
21 Αυγ 2008 07:23 #20956 by Phlegethon
Καλημερα σε ολους (μιας και αυτο ειναι το πρωτο μου post στο forum) :D

Το παιχνιδι ειναι απλα κορυφη! Το αρχισα προχτες και μπορω να πω οτι εχει απιστευτη ατμοσφαιρα! Σε σημειο που πεταχτηκα κανα-δυο φορες απο τη καρεκλα, εκανα 2 βολτες στο δωματιο για να ηρεμήσω και μετα συνεχισα παρακατω! Λιγο οι μεταμεσονυκτιες ωρες που συνηθίζω να παιζω, λιγο και η καμερα πρωτου προσωπου που σου μεταφερει 100% τις αντιδρασεις και τη ψυχολογια του χαρακτηρα... με εστειλαν αδιαβαστο!! :shock:

Οι γριφοι γενικα πολυ καλοι και μεσα σε λογικα πλαισια. Να συμφωνησω και εγω οτι η επιλογη επιπεδου δυσκολιας ειναι ενα απο τα πολυ καλα στοιχεια του παιχνιδιου.

Τα γραφικα λεπτομερεστατα στους εσωτερικους χωρους αν και δν μπορω να πω και το ιδιο για τους εξωτερικους. Ειναι καλα μεχρι το σημειο στο να διατηρουν την ατμοσφαιρα. Γενικως ομως, αυτο δεν εχει ιδιαιτερη σημασια πιστευω μιας και το παιχνιδι εξελισεται κυριως στους εσωτερικους χωρους (μεχρι το σημειο που εχω φτασει εγω τουλαχιστον).

Ο ηχος και η μουσικη ειναι ασυναγωνιστα! Πολλες φορες ανατριχιασα και μονο απο τα τριξιματα και τους θορυβους που ακουγονταν στο background. Η μουσικη συμπληρωνει και αυξανει με τη σειρα της αυτη την στοιχειωτικη, παρανοϊκή ατμοσφαιρα του παιχνιδιου. Ο Lovecraft στα καλυτερα του απλα!

Δεν ξερω αν παραειμαι ενθουσιωδης λογω του οτι παιζω το παιχνιδι αυτο το καιρο αλλα αν παραμεινει το ιδιο και στη συνεχεια θα ειναι σιγουρα απο τα καλυτερα horror adventure που εχω παιξει ως τωρα... :P

PS: Και εγω παρατηρησα καποιο bug με τις υπογραμμισεις. Τωρα κατεβαζω το patch ελπιζοντας να διορθωθει... :wink:

Edit: Μολις παρατηρησα οτι υπαρχει και αλλο thread για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Σορρυ εαν απαντησα σε λαθος μερος. Που θα παει θα προσαρμοστω... :?

More
21 Αυγ 2008 11:34 #20957 by qrious
Welcome :)

Το Dark Fall το εχεις παίξει?

More
21 Αυγ 2008 13:38 #20959 by Phlegethon

qrious wrote: Welcome :)

Το Dark Fall το εχεις παίξει?

Να πω την αληθεια οχι (μονο ελαχιστα πραγματα απο το Lights Out στο pc ενος φιλου). Καποια στιγμη θα ηθελα να παιξω και τα 2 παιχνιδια αρχιζοντας απο το πρωτο εαν το βρω καπου... :rolleyes:

Επισεις να διορθωσω κ αυτο που λεω παραπανω για τους εξωτερικους χωρους του Darkness Within, αφου εφτασα στη Braunbell Mansion και πηρα μια καλυτερη γευση απο τους εξωτερικους χωρους του παιχνιδιου... 8)

• Visitor
  • Visitor
06 Σεπ 2012 17:03 #39203 by
Καλώς σας βρήκα!
Ζητάω συγγνώμη που ανασταίνω ένα θέμα 4 ετών, αλλά βρήκα τη σελίδα σας τυχαία, αναζητώντας πληροφορίες για την ιστορία του παιχνιδιού και σκέφτηκα ότι ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε.

Δε παίζω horror παιχνίδια επειδή, να το θέσω κομψά και ήπια, ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ XD
Τέτοιου είδους παιχνίδια τα παρακολουθώ ως πλήρη walkthrough στο youtube. Έτσι έκανα και με αυτό! Όμως, καθώς δε καθόμουν να διαβάσω την κάθε σελίδα που υπήρχε στο παιχνίδι, δε κατάλαβα καθόλου την ιστορία του (ούτε το τέλος)!
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιά είναι, συνοπτικά, η ιστορία του παιχνιδιού και κυρίως, πώς τελείωσε;

άσχετο: μ' αρέσει πολύ η σελίδα, επιτέλους ένα ελληνικό forum για adventures! θα μείνω :)

More
06 Σεπ 2012 21:45 #39208 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder
Loaderini καλώς ήρθες :D
Ελπίζουμε πραγματικά να μείνεις και να τα λέμε.

Για το Loath δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Το ξέρω το παιχνίδι αλλά δεν το έχω παίξει. Όποιος όμως το κάνει παρακαλώ να μπει σε ένα ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟ spoiler. :)

Δεν είσαι ο μόνος που δεν παίζει horror adventure και άλλος μέλος δεν τα αντέχει. :mrgreen:
Για να μην το παίζω αδίστακτος και εγώ τα είχα κάνει απάνω μου όταν έπαιξα το Penumbra και θυμάμαι να τα χρειάστηκα στο Scratches το πρώτο βράδυ της περιπέτειας. :lol: :lol:

Μα avatar από strategy σε site για adventures;;
Warning: Spoiler!

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
06 Σεπ 2012 21:47 #39210 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder
Καλά μην νομίζετε ότι κι εγώ τα παίζω σαν να μην τρέχει τίποτα.... :mrgreen:

Καλώς ήρθες φίλε, περνάμε καλά εδώ μέσα. :D

More
06 Σεπ 2012 21:51 #39213 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder

Constantine_R wrote: και άλλος μέλος δεν τα αντέχει.

Ποιος; Εσύ; Δε μας τα 'χες πει αυτά.

Constantine_R wrote: Για να μην το παίζω αδίστακτος και εγώ τα είχα κάνει απάνω μου όταν έπαιξα το Penumbra

Εγώ στο Penumbra δεν πρόλαβα να τρομάξω. Έκανα τρεις φορές εμετό απανωτά κι αποφάσισα ότι δε με παίρνει για τέταρτο.

Constantine_R wrote: Μα avatar από strategy

Ποιο είναι αν επιτρέπεται;

ΥΓ το μήνυμα, ως offtopic μπορεί να σβηστεί μόλις μου απαντήσει το αδίστακτο φιλαράκι μου.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
06 Σεπ 2012 22:04 #39217 by Phlegethon
Replied by Phlegethon on topic Re: Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder
Οπως βλεπεις και στο παραπανω mini review μου πριν 4(!) χρονια κανεις μας σε αυτο το thread δεν τα παιρνει στο φλου τα horror adventures! :lol:
Warning: Spoiler!

Οσο για το σεναριο του Darkness Within, καλυτερα να ρωταγες για το σεναριο ταινιας μυστηριου.. πολυ διαστροφη και μπαχαλο! (με την καλη εννοια - εσκιζε) Εγω που το'χα παιξει εξονυχιστικα παλι ειχα πολλα κενα στο τελος (πολλα τα αφηνει να αιωρουνται απο μονο του το παιχνιδι) Oπως καταλαβαινεις ομως παει καιρος και δεν θυμαμαι πολλα...

Θα'θελα να το ξαναπαιξω παντως καποια στιγμη ξανα, ισως με την αφορμη του να παιξω επιτελους και το δευτερο παιχνιδι (αν και εχω ακουσει οτι υπολειπεται κατα πολυ του Loath...). :)

More
06 Σεπ 2012 22:10 #39218 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder
@croc...
Όχι, ας το πει ο ίδιος/ίδια δεν το έχει μυστικό.
Penumbra: πέντε λεπτά κρυμμένος πίσω από ένα βαρέλι να περιμένω το κ&^%&σκυλο να φύγει.... :oops:
Πρέπει να είναι από κάποιο Command n Conquer ας με διορθώσει ο φίλος.

Για το Loath, έχω σχηματίσει μια άποψη ότι είναι σχετικά δύσκολο παιχνίδι. Ισχύει;

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
06 Σεπ 2012 22:14 #39219 by Phlegethon
Replied by Phlegethon on topic Re: Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder

Constantine_R wrote: Για το Loath, έχω σχηματίσει μια άποψη ότι είναι σχετικά δύσκολο παιχνίδι. Ισχύει;

Εχω καιρο να παιξω adventure οποτε εξαρταται την εμπειρια που εχει ο καθενας...
Παντως θυμαμαι οτι σε σχεση με τα Scratches, Lights Out και Lost Souls που ειχα παιξει στα κοντα εκεινη την περιοδο (horror addicted περιοδος) με εχει δυσκολεψει παραπανω σε σημειο να καταφυγω σε walkthrough για καποια σημεια.

More
06 Σεπ 2012 22:23 #39222 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder
Οπότε καταλαβαίνεις. Και να μην μπορείς να το λύσεις και να τρομάζεις ... Δε λέει ... Μπρρρρ ...

Κοπρόσκυλο ποιο λες, αυτό της Super 3; Καλά φοβούνται οι δικέφαλοι; Το αρπάζουν και το τρώνε εν πτήσει.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
06 Σεπ 2012 22:28 #39224 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder
Όλα κι όλα, το μπουλντογκ του super-3 είναι ο εφιάλτης των...αλλόθρησκων πουλερικών! Μπορεί να μην το παραδέχονται ευθέως αλλά η καρδούλα τους ξέρει....! :)

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
06 Σεπ 2012 23:43 #39230 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Darknes Within In Pursuit of Loath Nolder
Τι έχετε φτιάξει εδώ βρε; Θα τον τρομάξετε τον άνθρωπο και δε θα ξαναπατήσει. :lol:
Πάντως καλώς ήρθες Loaderini. :mrgreen:
(Για το παιχνίδι δυστυχώς κι εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω, γιατί δεν το έχω παίξει. Άλλο ένα στα υπόψη. Αμάν πια αυτή η λίστα...)