A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale
- qwerty
- Topic Author
- Moderator
Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Screenshot 4
Screenshot 5
Screenshot 6
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Το A Vampyre Story 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει Halloween του 2011, κι όχι τους πρώτους μήνες του 2011 όπως αρχικά ήλπιζε ο Bill Tiller. Δηλαδή, σε παραπάνω από ένα χρόνο από σήμερα. Από σήμερα, όχι από τόοοοτε που είχαμε παίξει το πρώτο μέρος. Κάτι τέτοιες στιγμές η λέξη "απογοήτευση" ακούγεται λίγη...
Nothing happens unless first a dream...
- Elessar
- Team
Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο τότε μιλάμε για τραγέλαφο.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter
Τραγικές καταστάσεις για ένα πολύ καλό αλλά ημιτελέστατο adventure....
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Pournelaos
- Moderator
(Επειδή σε παρόμοιες περιπτώσεις - runaway 2 κ.λπ. - δε θυμάμαι τίποτα μέχρι να βγει η συνέχεια).
- crocark
- Adventure's Advocate
Εν τω μεταξύ, ξεκίνησα να το γράφω όλο αυτό για πλάκα (προφανώς), αλλά στην πορεία θυμήθηκα την περίπτωση του Maladroid με το Runaway: A road Adventure. Δηλ. όντως το Runaway 1 είναι κατά κάποιον τρόπο retro game
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Elessar
- Team
Το Dreamfall όμως ήταν μισό παιχνίδι και πρέπει να υπάρξει sequel - έχει περάσει τόσος καιρός που δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από το DF. Όταν - ΑΝ - βγει ποτέ συνέχεια ελπίζω να έχει μια τεράστια εισαγωγή που να μας υπενθυμίζει τα πάντα.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- crocark
- Adventure's Advocate
Στο θέμα, κι εγώ φυσικά ξεχνάω τι έχει γίνει στο παρελθόν σε κάποια σειρά. Το πιο καλό είναι να ξαναπαίζεις τα προηγούμενα. Η εισαγωγή που προτείνει ο Elessar είναι μια καλή λύση. Στην περίπτωση πάντως του Runaway 3, εντάξει, σε άλλους άρεσε, σε άλλους όχι, αλλά στον τομέα αυτό (το να θυμίσεις τι είχε γίνει στα προηγούμενα) με τον τρόπο που το κάνει, νομίζω αποτελεί παιχνίδι σταθμό!
Για το παιχνίδι στο οποίο είναι αφιερωμένο το thread, νομίζω τα στραβά ξεκίνησαν ήδη απο την ανακοίνωση της εταιρείας περίπου πριν ενάμιση χρόνο με την οποία μας έλεγε ότι τώρα δεν μπορούμε να σας ικανοποιήσουμε τα γούστα, γιατί θέλουμε πρώτα να βάλουμε ένα λιθαράκι στο στερέωμα του πειρατικού σύμπαντος κλπ. (η οποία μάλιστα ανακοίνωση, αν δεν κάνω λάθος, ακόμη κοσμεί το επίσημο site τους). Για μένα όλη η "χαζομάρα" βρίσκεται εκεί. Στο μυαλό μου η Mona ακόμη ταξιδεύει από Ρουμανία για Γαλλία. Τι κι αν περάσαν 2 χρόνια από τότε που ξεκίνησε; Τι κι αν δεν έχει φτάσει ακόμη στα μισά της διαδρομής; Για σαλιγκάρι να μιλούσαμε, θα είχε φτάσει έρποντας στο Παρίσι 10 φορές μέχρι τώρα. Δεν πειράζει όμως. Φτιάχνουν διασκεδαστικά παιχνίδια και τους το "συγχωρώ". Μόνο ας προσέξουν τα bugs, γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και ... (θα είναι το 3ο τους παιχνίδι).
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Pournelaos
- Moderator
Νομίζουν.crocark wrote: Λάθος. Μέγα λάθος. Δεν τα κάνουν αυτά. Ξεχνάς φαίνεται ότι όταν βγει το 2, μπορεί το 1 να μην παίζει στον τότε υπολογιστή σου; Δε σκέφτεσαι ότι με τα σύγχρονα adventures και τα sequels το πιθανότερο είναι πως όταν κυκλοφορεί το νέο παιχνίδι τα παλιότερα είναι ήδη retro games και ίσως χρειάζονται και retro συστήματα για να παιχτούν. Αλλά, στην περίπτωση αυτή, προλαβαίνεις μάλλον. Παίξε λοιπόν το 1 τώρα κι άσε το 2 να το παίξεις με windows 9, directx - 25 κλπ.
Εν τω μεταξύ, ξεκίνησα να το γράφω όλο αυτό για πλάκα (προφανώς), αλλά στην πορεία θυμήθηκα την περίπτωση του Maladroid με το Runaway: A road Adventure. Δηλ. όντως το Runaway 1 είναι κατά κάποιον τρόπο retro game
Έχω πρόχειρα Pentium με win 9x, Pentium 4 με win XP και i5 με win 7. Δεν υπάρχει τίποτα για pc που να μη μπορώ να παίξω. (Εκτός από το Down in the dumps τώρα που θυμάμαι, το παλεύω ακόμη en.wikipedia.org/wiki/Down_in_the_Dumps ).
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nα ξεκαθαρίσω αρχικά πως δεν έχω καμμία απολύτως σχέση με την εφορία, και να σε ρωτήσω:Pournelaos wrote: [...]Έχω πρόχειρα Pentium με win 9x, Pentium 4 με win XP και i5 με win 7. [...]
Σε πόσα τετραγωνικά σπίτι μένεις και έχεις "πρόχειρα" τόσα μηχανήματα, καλέ;! Απίστευτο!! :shock: :shock:
Nothing happens unless first a dream...
- tsampikos
- Master of Dimensions
mixnmojo.com/news/AVS-prequel-ma ... come-never
- Vassilis_24
- Elite Member
Αν πάντως πάει καλά το Year One, είναι σχεδόν βέβαια ότι θα ξαναζωντανέψει το project, οπότε δε νομίζω ότι πρέπει να απογοητευόμαστε ακόμα. Τόσα χρόνια περιμένω να βγει το δεύτερο για να πάρω το πρώτο (μιας και μισό παιχνίδι δεν αγοράζω), θα περιμένω λίγο ακόμα...