A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale

More
31 Μάι 2009 23:31 #24811 by qwerty
Replied by qwerty on topic A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale
Preview του παιχνιδιού στο Adventure Gamers και μερικές νέες screenshots :

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Screenshot 4
Screenshot 5
Screenshot 6

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
28 Σεπ 2010 19:17 #28615 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale
Θα σας μεταφέρω το τραγελαφικό νέο που διάβασα , δίχως περαιτέρω σχόλια. Ό,τι είχα να πω το είπα 1,5 χρόνο πριν που ξανασυζητούσαμε γι' αυτό το παιχνίδι.

Το A Vampyre Story 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει Halloween του 2011, κι όχι τους πρώτους μήνες του 2011 όπως αρχικά ήλπιζε ο Bill Tiller. Δηλαδή, σε παραπάνω από ένα χρόνο από σήμερα. Από σήμερα, όχι από τόοοοτε που είχαμε παίξει το πρώτο μέρος. Κάτι τέτοιες στιγμές η λέξη "απογοήτευση" ακούγεται λίγη...

Nothing happens unless first a dream...

More
28 Σεπ 2010 19:54 #28616 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale
Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου πως το παιχνίδι δεν ολοκληρώνεται στο 2ο επεισόδιο αλλά θα υπάρξει 3ο και πιθανόν 4ο μέρος.
Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο τότε μιλάμε για τραγέλαφο.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
28 Σεπ 2010 20:51 #28621 by crocark
Replied by crocark on topic Re: A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale
Μα, νομίζω εξαρχής μιλούσαν για 3 μέρη. Έχω ξαναπεί ότι το τραγελαφικό για μένα είναι ότι χρειάζεται η Mona ένα ολόκληρο adventuroμέρος για το 1/3 του ταξιδιού της από την "Τρανσυλβανία" στη Γαλλία. Πάντως το παιχνίδι (το 1) ήταν διασκεδαστικό πολύ και περιμένω κάποια στιγμή τη συνέχεια. Αυτό που δε θα ήθελα με τίποτε να ξαναδώ είναι κι άλλο buggy παιχνίδι από την Autumn Moon, γιατί στον τομέα αυτό είναι πραγματικά τραγικοί.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
28 Σεπ 2010 22:22 #28628 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale
Η τριλογία είναι σίγουρη.. Το τρίτο μάλιστα μέρος θα διαδραματίζεται στο Παρίσι και όχι τη νύχτα, αλλά τη μέρα. Κάπου κυκλοφορεί και ένα concept της Μονα από το τρίτο (!) μέρος. Πριν καιρό βέβαια ο Tiller άρχισε να μιλάει και για ένα τέταρτο μέρος, ενώ πριν καμιά βδομάδα διάβασα πω ςπροτίθενται να κυκλοφορήσουν και ένα prequel αλλά μόνο σε συγκεκριμένες πλατφόρμες, νομίζω στο ipad...

Τραγικές καταστάσεις για ένα πολύ καλό αλλά ημιτελέστατο adventure....

More
29 Σεπ 2010 00:24 #28630 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale
Και να μην βγει καλό θα μας κάνει με αυτά που τραβήξαμε στο πρώτο για να το παίξουμε, άλλα βλέπαμε, άλλα λέγανε, άλλα σερνόντουσαν και κάποια στιγμή είμαστε τυχεροί να μας κάνουνε την χάρη να το παίξουμε :x

More
30 Σεπ 2010 12:10 #28641 by Pournelaos
Replied by Pournelaos on topic Re: A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale
Ήταν το 1 από τα 2 παιχνίδια που έκανα pre-order μέχρι τώρα και αφού θα έβγαινε το δεύτερο μέρος σύντομα, το άφησα να παίξω αργότερα και τα 2 μαζί. :evil:
(Επειδή σε παρόμοιες περιπτώσεις - runaway 2 κ.λπ. - δε θυμάμαι τίποτα μέχρι να βγει η συνέχεια).

More
30 Σεπ 2010 12:38 #28642 by crocark
Λάθος. Μέγα λάθος. Δεν τα κάνουν αυτά. Ξεχνάς φαίνεται ότι όταν βγει το 2, μπορεί το 1 να μην παίζει στον τότε υπολογιστή σου; Δε σκέφτεσαι ότι με τα σύγχρονα adventures και τα sequels το πιθανότερο είναι πως όταν κυκλοφορεί το νέο παιχνίδι τα παλιότερα είναι ήδη retro games και ίσως χρειάζονται και retro συστήματα για να παιχτούν. Αλλά, στην περίπτωση αυτή, προλαβαίνεις μάλλον. Παίξε λοιπόν το 1 τώρα κι άσε το 2 να το παίξεις με windows 9, directx - 25 κλπ. :lol:

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησα να το γράφω όλο αυτό για πλάκα (προφανώς), αλλά στην πορεία θυμήθηκα την περίπτωση του Maladroid με το Runaway: A road Adventure. Δηλ. όντως το Runaway 1 είναι κατά κάποιον τρόπο retro game :rolleyes:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
30 Σεπ 2010 15:04 #28643 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale
Μην πας μακριά...όταν βγήκε το Dreamfall, χρόνια μετά το TLJ, δεν θυμόμουν τίποτα από το πρώτο παιχνίδι. Αλλά οκ, εκεί λες ότι δεν είχαν προγραμματίσει συνέχεια.
Το Dreamfall όμως ήταν μισό παιχνίδι και πρέπει να υπάρξει sequel - έχει περάσει τόσος καιρός που δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από το DF. Όταν - ΑΝ - βγει ποτέ συνέχεια ελπίζω να έχει μια τεράστια εισαγωγή που να μας υπενθυμίζει τα πάντα.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
30 Σεπ 2010 17:42 #28649 by crocark
Εγώ πάντως ήθελα να πω απλώς ότι υπάρχουν περιπτώσεις που τα sequels αργούν να βγούν τόσο, που αν στο μεταξύ δεν αλλάζουν οι γενιές των χρηστών, αλλάζουν τουλάχιστον οι γενιές των υπολογιστών - αργούν πάρα πολύ. Φυσικά το παράδειγμα με το Dreamfall είναι πολύ επιτυχημένο, αλλά προς το παρόν το έχω εξαντλήσει σε προηγούμενες συζητήσεις.

Στο θέμα, κι εγώ φυσικά ξεχνάω τι έχει γίνει στο παρελθόν σε κάποια σειρά. Το πιο καλό είναι να ξαναπαίζεις τα προηγούμενα. Η εισαγωγή που προτείνει ο Elessar είναι μια καλή λύση. Στην περίπτωση πάντως του Runaway 3, εντάξει, σε άλλους άρεσε, σε άλλους όχι, αλλά στον τομέα αυτό (το να θυμίσεις τι είχε γίνει στα προηγούμενα) με τον τρόπο που το κάνει, νομίζω αποτελεί παιχνίδι σταθμό!

Για το παιχνίδι στο οποίο είναι αφιερωμένο το thread, νομίζω τα στραβά ξεκίνησαν ήδη απο την ανακοίνωση της εταιρείας περίπου πριν ενάμιση χρόνο με την οποία μας έλεγε ότι τώρα δεν μπορούμε να σας ικανοποιήσουμε τα γούστα, γιατί θέλουμε πρώτα να βάλουμε ένα λιθαράκι στο στερέωμα του πειρατικού σύμπαντος κλπ. (η οποία μάλιστα ανακοίνωση, αν δεν κάνω λάθος, ακόμη κοσμεί το επίσημο site τους). Για μένα όλη η "χαζομάρα" βρίσκεται εκεί. Στο μυαλό μου η Mona ακόμη ταξιδεύει από Ρουμανία για Γαλλία. Τι κι αν περάσαν 2 χρόνια από τότε που ξεκίνησε; Τι κι αν δεν έχει φτάσει ακόμη στα μισά της διαδρομής; Για σαλιγκάρι να μιλούσαμε, θα είχε φτάσει έρποντας στο Παρίσι 10 φορές μέχρι τώρα. Δεν πειράζει όμως. Φτιάχνουν διασκεδαστικά παιχνίδια και τους το "συγχωρώ". Μόνο ας προσέξουν τα bugs, γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και ... (θα είναι το 3ο τους παιχνίδι).

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
03 Οκτ 2010 02:39 #28678 by Pournelaos
Replied by Pournelaos on topic Re: A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale

crocark wrote: Λάθος. Μέγα λάθος. Δεν τα κάνουν αυτά. Ξεχνάς φαίνεται ότι όταν βγει το 2, μπορεί το 1 να μην παίζει στον τότε υπολογιστή σου; Δε σκέφτεσαι ότι με τα σύγχρονα adventures και τα sequels το πιθανότερο είναι πως όταν κυκλοφορεί το νέο παιχνίδι τα παλιότερα είναι ήδη retro games και ίσως χρειάζονται και retro συστήματα για να παιχτούν. Αλλά, στην περίπτωση αυτή, προλαβαίνεις μάλλον. Παίξε λοιπόν το 1 τώρα κι άσε το 2 να το παίξεις με windows 9, directx - 25 κλπ. :lol:

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησα να το γράφω όλο αυτό για πλάκα (προφανώς), αλλά στην πορεία θυμήθηκα την περίπτωση του Maladroid με το Runaway: A road Adventure. Δηλ. όντως το Runaway 1 είναι κατά κάποιον τρόπο retro game :rolleyes:

Νομίζουν. :twisted:
Έχω πρόχειρα Pentium με win 9x, Pentium 4 με win XP και i5 με win 7. Δεν υπάρχει τίποτα για pc που να μη μπορώ να παίξω. (Εκτός από το Down in the dumps τώρα που θυμάμαι, το παλεύω ακόμη en.wikipedia.org/wiki/Down_in_the_Dumps ).

More
04 Οκτ 2010 09:33 #28695 by crocark
Πω, πω φίλε ... Εσύ πρέπει να παίζεις πολύ ... :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
04 Οκτ 2010 16:56 #28703 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale

Pournelaos wrote: [...]Έχω πρόχειρα Pentium με win 9x, Pentium 4 με win XP και i5 με win 7. [...]

Nα ξεκαθαρίσω αρχικά πως δεν έχω καμμία απολύτως σχέση με την εφορία, και να σε ρωτήσω:
Σε πόσα τετραγωνικά σπίτι μένεις και έχεις "πρόχειρα" τόσα μηχανήματα, καλέ;! Απίστευτο!! :shock: :shock:

Nothing happens unless first a dream...

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
06 Μάι 2011 12:42 #32526 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale
To συγκεκριμένο παιχνίδι (σε αντίθεση με το year one) κατά τα φαινόμενα δύσκολα θα δεί το φως της ημέρας. Η κατάσταση είναι στάσιμη εδώ και δύο χρόνια περίπου, επενδυτής ενδιαφερόμενος να το χρηματοδοτήσει δεν υπάρχει και το όλο πρότζεκτ έχει σταματήσει στο 40% (τόσο έχει ετοιμαστεί). Άρα ας μην τρέφουμε ιδιαίτερες ελπίδες.

mixnmojo.com/news/AVS-prequel-ma ... come-never

More
06 Μάι 2011 21:48 #32530 by Vassilis_24
Replied by Vassilis_24 on topic Re: A Vampyre Story 2 : A Batʼs Tale
Μεγάλη βλακεία των συντελεστών του παιχνιδιού που έβγαλαν ένα ημιτελές παιχνίδι και χωρίς να έχουν εξασφαλίσει ότι θα υπάρξει συνέχεια και αντί να το ολοκληρώσουν πάμε και κάνουν ένα prequel!
Αν πάντως πάει καλά το Year One, είναι σχεδόν βέβαια ότι θα ξαναζωντανέψει το project, οπότε δε νομίζω ότι πρέπει να απογοητευόμαστε ακόμα. Τόσα χρόνια περιμένω να βγει το δεύτερο για να πάρω το πρώτο (μιας και μισό παιχνίδι δεν αγοράζω), θα περιμένω λίγο ακόμα...