3 Cards to Midnight Impressions
- emmanuel
- Topic Author
- Spammer
Less
More
14 Μάι 2009 11:07 #24629
by emmanuel
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
Replied by emmanuel on topic 3 Cards to Midnight Impressions
Παράθεση από long_live_kurt:
Εγώ άρχισα να ξαναπαίζω το Pandora Directive , o long_live_kurt ξεκίνησε το Under A Killing Moon...τελικά αν το 3 Cards To Midnight πέτυχε κάτι , αυτό ήταν να μας κάνει να νοσταλγήσουμε τα παλιά καλά adventures της Access!
πάω να ξεκινήσω το -υπέρτατο- Under A Killing Moon για να συνέλθω.
Εγώ άρχισα να ξαναπαίζω το Pandora Directive , o long_live_kurt ξεκίνησε το Under A Killing Moon...τελικά αν το 3 Cards To Midnight πέτυχε κάτι , αυτό ήταν να μας κάνει να νοσταλγήσουμε τα παλιά καλά adventures της Access!
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Tasos
- Templar Hunter
Less
More
14 Μάι 2009 11:48 #24630
by Tasos
Replied by Tasos on topic 3 Cards to Midnight Impressions
Τελείωσα το 3 cards εχτές το βράδυ και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Η ιστορία μου άρεσε πάρα πόλυ, τη θεωρώ ιδαίτερα δυνατή και σωστά παρουσιασμένη στον παίκτη. Οισυνδυασμοί λέξεων ήταν απλώς απαράδεκτοι, απίστευτα κουραστικοί και είχαν αρκετά προβλήματα. Για παράδειγμα υπήρχε οθόνη που είχε 2 ρολόγια ένα ηλκτρονικό και ένα απλό. Τη λέξη time που ζητούσε όμως την δεχόταν μόνο αν έκανες κλικ στο ηλεκτρονικό!! Tα puzzles μου άρεσαν πολύ στην αρχή αλλά προς το τέλος μοιάζουν να ατονούν αντί να δυναμώνουν και επαναλαμβάνονται σε μεγάλο βαθμό. Γενικά πάντως το παιχνίδι μου άφησε πολύ θετική αίσθηση, κυρίως γιατί είχα πολύ μεγάλη αγωνία να δω τη συνέχεια της ιστορίας. Σίγουρα θα ξαναπαίξω ένα τμήμα του για να δω τα εναλλακτικά φινάλε. το ότι ο Chris Jones και ο Aarron Conners ασχολήθηκαν με ένα casual game, το οποίο θα έχει και δεύτερο μέρος, έγινε υποθέτω λόγω έλλειψης χρημάτων.
- Elessar
- Team
Less
More
14 Μάι 2009 12:31 #24631
by Elessar
Σωστός ο Emmannuel
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic 3 Cards to Midnight Impressions
Emmanuel wrote: Παράθεση από long_live_kurt:
πάω να ξεκινήσω το -υπέρτατο- Under A Killing Moon για να συνέλθω.
Σωστός ο Emmannuel
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς