Still Life 2

More
29 Αυγ 2009 17:01 #25769 by woody
Replied by woody on topic Still Life 2
Fallen Angel τους εστειλες email στο οποιο τους ζητας εξηγησεις και να σου στείλουν το κουτι? Σου απάντησαν? κρατησε μας ενημερους για το τι θα σου πουν..Εχω μεγαλη περιεργεια.
Παντως kai εγω προσωπικα δεν βλέπω με καθολου καλο ματι τα downloable games. Στο adventuregamers shop εχουν ενα σωρο παλια adventures σε απιστευτα υψηλες τιμες.
Μετα αναρωτιουνται γιατι υπαρχει πειρατεια..

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
30 Αυγ 2009 20:40 #25772 by crocark
Replied by crocark on topic Still Life 2
Αυτά κι άλλα παρόμοια κάνουν και λίγο πολύ όλοι έχουμε σκεφτεί όπως ο Woody.
Fallen, η διαφωνία που έχω μαζί σου έχει να κάνει περίπου με το πως βλέπει κανείς το ποτήρι, μισογεμάτο ή μισοάδειο. Για μένα αυτό που μου είχες πει στην περίπτωση του remake του TSOMI, είναι ορθότερο από αυτό που λες τώρα. Δηλαδή, δε θα ήθελα να πωλείται το κουτί ακριβότερα επειδή πλήρωσα ήδη την download έκδοση. Αντίθετα θα έπρεπε η download έκδοση να κοστίζει όσο "μια ταινία στο σινεμά" (προυπόθεση), απλώς γιατί αγοράζεις αέρα! Και ναι, τότε το κουτί να το πληρώσω ακριβότερα. Με τον τρόπο που μιλάς τώρα, σε λίγο θα αγοράζεις το παιχνίδι απ' το steam 50€ και το κουτί 100€. Για το κομμάτι που λες ότι έχοντας ήδη πληρώσει χρήματα για το παιχνίδι δεν πρέπει πλέον να ξαναπληρώσεις ή έστω να πληρώσεις λιγότερα, δεν το συζητώ. Η συμπεριφορά τους είναι αδιανόητη και συμφωνώ μαζί σου απολύτως.

Δε φοβάμαι πλέον γι' αυτά που σου έγραψα την παρεξήγηση, απλά ελπίζω να γίνομαι κατανοητός :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
31 Αυγ 2009 22:50 #25778 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Still Life 2
crocark,
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά με τόσα νεύρα που είχα και δε με κατάλαβες. Δεν έκρινα /σχολίασα την τιμή πώλησης αυτή καθ' εαυτή (άλλου πονεμένου παππά Ευαγγέλιο είναι αυτό). Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ στην προκειμένη είναι η οικονομική διαφορά (ως μέτρο, συγκριτικά, όχι ως καθαρή αξία) που είναι παντελώς παράλογη. Στο Still Life 2 έχουμε 50% ακριβότερο το download!! Πού ξανακούστηκε αυτό?! :shock:
Και just for the record, 30 δολάρια σε download δε θα τα έδινα για "όποιο κι όποιο" παιχνίδι. Το συγκεκριμένο με φώναζε σα σειρήνα, όμως. Είχαμε βλέπεις ανοιχτούς λογαριασμούς χρόνια τώρα... ;)

Woody,
Nαι, έστειλα στο sales dept ένα mail στο οποίο δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση. Εάν ποτέ απαντήσουν, θα σου πω και τι μου είπαν. 99% πάντως η απάντηση θα είναι αστεία -επειδή πολύ απλά δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο με αυτά που συμβαίνουν!!

Ούσα πιο ήρεμη τώρα πάντως (τα μπανάκια το ΣΚ κάνουν καλό στην υγεία ;)), ανακαλώ πως δε θα ξαναγοράσω πια τίποτε από Μicroids. Δε διανοούμαι να μην παίξω το Syberia 3 όταν με το καλό βγει!! Και που το σκέφτηκα, ανατρίχιασα με την ιεροσυλία μου. Οπότε απλώς θα δηλώσω πως δε θα ξαναγοράσω download από τη Microids. Θα περιμένω (σκάβοντας λάκκους στο πάτωμα από τους κύκλους προσμονής γύρω-γύρω) να κυκλοφορούν τα παιχνίδια της σε κουτί. Αυτό ναι!! Τόσο... εχμ... "κότσος" (για να το θέσω ευγενικά) αρνούμαι να ξανανοιώσω!! 8)

Nothing happens unless first a dream...

More
01 Σεπ 2009 01:17 #25780 by giovanna
Replied by giovanna on topic Still Life 2
@Fallen_

Ετσι για να σε φτιάξω και να τα δώσεις όλα. Εγώ αγόρασα 3 παιγνίδια και δεν μπορώ να τα κάνω downloading όπως λέγανε οι αρχηγοί οπότε περιμένω και εγώ με την σειρά μου τα κουτάκια και όποτε εαν θέλουνε να βγούνε. Εγώ ξανά αγορά donloading δεν κάνω που να σκάσω και το σίγουρο είναι ότι θα σκάσω. Αμαν!! :x

More
01 Σεπ 2009 11:24 #25782 by Fallen Angel
Τζιοβάννα,
Για τη Microids συγκεκριμένα το λες αυτό? Επειδή κι εγώ είχα πρόβλημα με το download (απλώς δεν ήθελε να κατέβει ένα αρχείο), αλλά η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση, αυθημερόν μου έλυσαν το πρόβλημα για την ακρίβεια. Σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης δεν έχω κανένα παράπονο. Αλλού έχω... :evil:

More
01 Σεπ 2009 11:44 #25783 by crocark
@ Fallen

Χαίρομαι που είσαι πιο ήρεμη πλέον. Εγώ, ξέρεις είμαι σταθερός στο κουτί. Σαν την Giovanna. Που ρε παιδί άμα σου βγει ελαττωματικό το γυρνάς και πίσω... Τέλος πάντων, άλλο θέλω να σε ρωτήσω τώρα γιατί μου κίνησες την περιέργεια. Εκτός από adventurού είσαι και φαν του Θείου Σκρουτζ; Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε θέματα οικονομικά, πόσω μάλλον τσιγγουνιάς (άλλωστε το έχεις αποδείξει πως δεν είσαι τσιγγούνα). Στους κύκλους και τις λακούβες αναφέρομαι.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
01 Σεπ 2009 19:19 #25785 by giovanna
@Fallen_

Οχι για Big Fish μιλάω :x

More
02 Σεπ 2009 13:22 #25788 by Fallen Angel
**OFF TOPIC**

crocark wrote: [...]είσαι και φαν του Θείου Σκρουτζ; [...]Στους κύκλους και τις λακούβες αναφέρομαι.

Ήταν πολύ προφανές πως στο μυαλό μου είχα την εικόνα του Skroutz να κόβει βόλτες στο λάκο της απόγνωσης, εε?! :lol: :lol:
(ΜΑJOR fan, με αυτά μεγάλωσα!! ;))

giovanna wrote: Οχι για Big Fish μιλάω :x

Σκοπεύω να αγοράσω αύριο-μεθαύριο ένα από αυτούς. Ευελπιστώ να μην έχω τα ίδια προβλήματα... 8)

More
02 Σεπ 2009 18:56 #25792 by giovanna
Fallen_

Καλή τύχη εμένα δεν μου πέτυχε και το ξαναγόρασα γιατί ήτανε πραγματικά μεγάλο το παιγνίδι για Downloading. Αλλά τώρα έχω την 20η μου Nancy Drew μπροστά μου μέσα στο κουτάκι της και είμαι πανευτυχής. Viva τα κουτάκια!!! :P

More
03 Σεπ 2009 10:24 #25802 by crocark
@ Gionanna

Viva !

@ Fallen

Από περιέργεια και μόνο. Μ' αυτά μεγάλωσες σε ελληνικές εκδόσεις ή διάβαζες και Topolino, μιας και ξέρεις κι Ιταλικά; Αλήθεια, έχω μια φοβερή φωτογραφία με τον εν λόγω ήρωα. Να στη στείλω να τη βάλεις στο thread με τα κόμιξ;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
08 Σεπ 2009 13:35 #25808 by Fallen Angel
OFF TOPIC

crocark wrote: [...]Από περιέργεια και μόνο. Μ' αυτά μεγάλωσες σε ελληνικές εκδόσεις ή διάβαζες και Topolino, μιας και ξέρεις κι Ιταλικά; Αλήθεια, έχω μια φοβερή φωτογραφία με τον εν λόγω ήρωα. Να στη στείλω να τη βάλεις στο thread με τα κόμιξ;

Με μια μικρή καθυστέρηση (τρέχω και δε φτάνω αυτές τις μέρες):
Δεν υπήρξα ποτέ μεγάλη fan του Mickey, οπότε συνήθως αγόραζα το Topolino μόνο εάν είχε αρκετές Donaldο-ιστορίες. Το Paperino ήταν (και είναι) περισσότερο του στυλ μου, κι ασφαλώς τα θεϊκά Κόμιξ (το ομώνυμο). Παρόλα αυτά, ομολογουμένως στα νιάτα μου τα αγόραζα όλα ανεξαιρέτως κάθε εβδομάδα/μήνα και στις δύο γλώσσες. :)

Και φυσικά να στείλεις την εικόνα να την προσθέσω στην αντίστοιχη ενότητα και να συνεχίσουμε εκεί τη συζήτησή μας... ;)

More
26 Σεπ 2010 21:02 #28603 by treptolemus
Replied by treptolemus on topic Re: Still Life 2
Ξαφνικά έπεσε το μάτι μου στο directory που έχω κάνει install το παιχνίδι. Το εκτελέσιμο .exe είναι αυτό:

:shock:

[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]

More
27 Σεπ 2010 11:23 #28605 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Still Life 2
:shock:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
28 Σεπ 2010 21:45 #28626 by emmanuel
Replied by emmanuel on topic Re: Still Life 2
Προφανώς το Still Life 2 χρησιμοποιεί το ίδιο engine με τo Dracula 3:The Path of the Dragon. Πού είναι το παράξενο βρε παιδιά;

“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)

More
15 Ιαν 2011 02:21 #30597 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Still Life 2
Επειδή μόλις ολοκλήρωσα το παιχνίδι, ξεθάβω το thread για να το...ξαναθάψω με τον τρόπο μου :twisted:

Πρώτα πρώτα ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω δει κανένα από τα Saw γιατί είμαι κότα λυράτη και αυτού του είδους ο "χειρουργικός τρόμος" (δική μου επινόηση ο όρος) με ανακατώνει, οπότε αποφεύγω όλες τις ταινίες που ξέρω ότι τον περιέχουν (τελευταίο μου λάθος ήταν το Hostel). Παρόλα αυτά, το feeling που προσπαθεί να πετύχει το Still Life 2 μου άρεσε αρκετά και πιστεύω πως αν δεν ήταν τόσο ανεπαρκές στον τεχνικό τομέα και στο γενικότερο polishing (αμφότερα βρίσκονται κάτω του μετρίου με πολλά bugs και διάφορες χοντροκοπιές) θα τα κατάφερνε ακόμα καλύτερα στη δημιουργία υποβλητικής ατμόσφαιρας.

Από την άλλη, το σενάριο είναι γραμμένο στο πόδι, οι "ανατροπές" εντελώς επιτηδευμένες και χωρίς ίχνος αληθοφάνειας στη συντριπτική τους πλειοψηφία και στο τέλος δε βγαίνει κανένα νόημα. Ειδικά το σημείο λίγο πριν το φινάλε, όπου βρίσκεις ένα έγγραφο στο οποίο ο δολοφόνος έχει κάνει checklist τύπου σουπερμάρκετ με όλες τις επιμέρους κινήσεις του τρομερού του master plan και ο παίκτης πρέπει να κάνει "ουάου, κοίτα που τα είχε σχεδιάσει όλα ο κερατάς!", σχεδόν έμπηξα τα γέλια. Δε μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί θα χρειαστούν spoiler tags.

Για τον τεχνικό τομέα έχει ήδη γίνει εκτενής αναφορά, οπότε δεν έχει νόημα να μιλήσω: το παιχνίδι είναι πολύ "φτωχό" αλλά εκείνο που περισσότερο με αιφνιδίασε (και χαλάει κάθε τόσο την ατμόσφαιρα) είναι οι λάθος ηχογραφήσεις εξαιτίας των οποίων καθώς παίζουμε με τη Victoria ακούμε την Paloma να αναφωνεί "I can't open it!" ή "It's not that!" και ησυχάζουμε ότι είναι ακόμα ζωντανή, έστω κάπου στο υπερπέραν...

ΥΓ: Τουλάχιστον τα κομμάτια των flashbacks από την πρώτη υπόθεση σώζουν κάπως τα προσχήματα, παρότι είναι αρκετά προβλέψιμα και ο δολοφόνος έχει μια εντελώς φλούφλικη, εκνευριστική ερμηνεία που με έκανε να αδημονώ για το πότε θα ξεμπερδέψω μαζί του.

No good deed goes unpunished