The Last Crown

More
28 Ιουλ 2009 19:51 #25577 by Elessar
The Last Crown was created by Elessar
Με αφορμή το νέο για την έναρξη της λειτουργίας του site για το The Last Crown επικοινωνήσαμε με τον Jonathan Boakes και του ζητήσαμε να μας επιβεβαιώσει πως όντως δουλεύει για την συνέχεια του εκπληκτικού The Lost Crown .

Ο Jonathan πράγματι μας επιβεβαίωσε την είδηση ενώ μας δήλωσε και τα ακόλουθα:

Nice to hear from you.

Yes! The next game is called The Last Crown: Haunting of Hallowed Isle. I talked about it in my recent Adventure Gamers interview. It is a direct sequel, featuring Lucy Reubans and Nigel Danvers. I do have some text, about the game, but keep in mind that the game will not be ready until late 2010. I am releasing Dark Fall: Lost Souls this year!

About The Last Crown: It is a direct sequel to The Lost Crown, set in the town of Saxton, but exploring new areas and a new story. Originally, Saxton had three kings, and three crowns. One was destroyed, one was 'found' in The Lost Crown, and the third is thought to have washed out to sea, many hundreds of years ago. But, Lucy Reubans and Nigel Danvers are on the case, so expect to find more than you'd expect, lurking out there, in the landscape. To increase gameplay, and enjoyment, gamers will be choosing between Nigel and Lucy, throughout the game, to exploit their differing strengths and weaknesses. Gamers will also have the chance to build their own, customised, ghost-hunting gadgets, from the electronics, junk and household items found in the gameworld. I am very excited about the game, as I believe series has a long way to go...and will be with us for some time to come.

I hope that tells you a little about the game...which is set for release late 2010.

Thanks,
Jonathan

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
28 Ιουλ 2009 23:41 #25579 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic The Last Crown

Jonathan Boakes wrote: [...]I am very excited about the game, as I believe series has a long way to go...and will be with us for some time to come.[...]

Πολύ ευχάριστη η συγκεκριμένη δήλωση, αρκεί να αρχίσουν να κλείνουν τα ερωτήματα κι όχι να αυξηθούν γραμμικά. ;)

Nothing happens unless first a dream...

More
31 Ιουλ 2009 12:30 #25591 by shodan
Replied by shodan on topic The Last Crown
Τέτοια να ακούω.... τέτοια να ακούω..

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
15 Απρ 2010 20:37 #27402 by crocark
Replied by crocark on topic Re: The Last Crown
Δείτε τι γράφει στο φόρουμ του Adv. Gamers, που είναι παρμένο από το adventure treff. Βασικά εγώ το προτότυπο δεν το βρήκα, αλλά όπως και να έχει ψιλοκουφάθηκα.

...
A-T: Anything you can tell us about the Last Crown plot and what new gameplay features you?re planning to implement?

Jonathan: I can say, that the sequel is going to be more similar to an RPG, rather than a classic ʽlinearʼ adventure, as the tasks will be quest based, and characters can be leveled up, to approach situations differently. The townʼs people will all be part of different factions, like ʽguildsʼ, but in a very English style! Trainspotters, Satanists, Bird Watchers, UFOlogogists and the like. Youʼll have to join up to these groups, or infiltrate them, to gain their trust and take on tasks, or quests. I think that will give the town of Saxton a wonderful feeling of complexity and realism.
...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
15 Απρ 2010 20:45 #27403 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: The Last Crown
Παρομοίως, έχω κουφαθεί εντελώς! Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι εννοεί ο Jonathan πάντως, μένει να το δούμε in-game.

More
16 Απρ 2010 02:08 #27404 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: The Last Crown
Έχω μείνει κόκαλο κι εγώ! Ελπίζω όλα αυτά να έχουν μια καλή λογική βάση και να μην αλλοιώσουν το Gameplay του παιχνιδιού.... To Lost Crown είναι ένα παιχνίδι που για μένα σημαίνει πάρα πολλά και θα ήθελα η συνέχεια του να είναι εξίσου εντυπωσιακή και έντονη σαν εμπειρία, όπως το πρώτο...

Αν και μεταξύ μας έχω τυφλή εμπιστοσύνη στο Jonathan Boakes...

More
16 Απρ 2010 10:47 #27405 by crocark
Elessar, όντως μένει να το δούμε και Tasos, όντως, έχουμε εμπιστοσύνη στον κο. Boakes, αλλά ρε παιδιά τι γίνεται με όλους τους adventuroδημιουργούς; Ξεκινάνε με adventures για να μάθουνε τη δουλειά και μόλις νιώσουν έτοιμοι για το επόμενο βήμα αρχίζουν τα rpgs; Όχι ότι με χαλάει, αλλά αφενός μου κάνει εντύπωση, αφετέρου προτιμώ τα είδη ξεκάθαρα. Βέβαια τώρα που το γράφω αυτό, θυμάμαι και τα Quest for Glory, όπου ο συνδυασμός έσκιζε και έχω ήδη αρχίσει να το ξανασκέφτομαι. Οψόμεθα ...

Τάσο, άσχετο λίγο, αλλά έστω και 12 ημέρες μετά χρόνια σου πολλά :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
16 Απρ 2010 21:28 #27406 by Tasos
@ crocark

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Να είσαι καλά!

More
19 Απρ 2010 17:32 #27412 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: The Last Crown
Τελικά είμαι θετικός σε αυτό. Αν ο Boakes το ενσωματώσει καλά στο παιχνίδι και με σωστό τρόπο τότε ίσως μιλάμε για πρώτου μεγέθους καινοτομία, η οποία ίσως πραγματικά εξελίξει το είδος προς νέες κατευθύνσεις.

Αρκεί βέβαια, τα rpg στοιχεία να ενταχθούν στο παιχνίδι σε αρμονική αναλογία με τα adventure κομμάτια και να μην πολεμάς απλά με φαντάσματα κλπ.

More
19 Απρ 2010 20:00 #27414 by crocark

Elessar wrote: Αρκεί βέβαια, τα rpg στοιχεία να ενταχθούν στο παιχνίδι σε αρμονική αναλογία με τα adventure κομμάτια και να μην πολεμάς απλά με φαντάσματα κλπ.

Φαντάζομαι πως κάπως έτσι θα είναι (και παρόλαυτά είμαι λίγο επιφυλακτικός). Δεν τολμώ να φανταστώ το Nigel με μαραφέτια από τη Hadden Industries που να θυμίζουν πιο πολύ αυτά των ghost busters και να προσπαθεί να λοκάρει "εχθρούς". Θα τολμούσα κι εγώ να πω ότι είμαι θετικός, αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο με ξενίζει η ιδέα των guilds, βασικά σεναριακά. Σκέφτομαι πως στο #1 το Saxton φαινόταν όλο κι όλο να 'χει 5 κατοίκους (λίγο πριν την απόλυτη ερημιά). Και τώρα θα έχει ολόκληρες φατρίες;;; Κάπου δε μου κολλάει. Δεν κολλάει και σαν ατμόσφαιρα. Έχουμε συνηθίσει στα συγκεκριμένα παιχνίδια ο Danvers με την εκάστοτε συνοδό του να είναι "μοναχικοί καβαλάρηδες". Τώρα τι θα έχει αλλάξει για να είναι τόσος κόσμος κολλημένος με το μεταφυσικό; Εκτός αν μας πει κάποιος χαρακτήρας ότι παίξαν το πρώτο και κόλλησαν κι έτσι μαζεύτηκαν πολλοί :lol: Πάντως ένα θετικό θα είναι οι πολλοί NPCs στην περίπτωση αυτή.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
05 Ιαν 2011 09:56 #30353 by shodan
Replied by shodan on topic Re: The Last Crown
Ανέβηκε το mini-site του παιχνιδιού The Last Crown: Haunting of Hallowed Isle. Εκεί θα βρούμε κάποιες πληροφορίες για το παιχνίδι το οποίο αναμένεται (αν όλα πάνε καλά) να κυκλοφορήσει το Πάσχα (σύμφωνα με τον Jonathan Boakes ).
Το ενδιαφέρον είναι ένα παιχνιδάκι/τεστάκι που υπάρχει στη σελίδα και έχει να κάνει με την Ψυχομετρία (το μεταφράζω σωστά;), την υπερφυσική δηλαδή ικανότητα που μπορεί να έχει κάποιος να διαισθάνεται πράγματα ή να αντλεί πληροφορίες από κάποιο αντικείμενο.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
05 Ιαν 2011 11:20 #30357 by Tasos
Ανυπομονώ πολύ γι' αυτό το παιχνίδι... Ελπίζω να είναι αντάξιο του πρώτου!

More
05 Ιαν 2011 14:02 #30358 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: The Last Crown
Σκουπίζω τα σάλια μου από το πάτωμα...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
06 Ιαν 2011 23:16 #30388 by istar
Replied by istar on topic Re: The Last Crown
oh yeahhhhhh!!!!!!!!!!!!

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
10 Ιαν 2011 11:52 #30427 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: The Last Crown
Από έναν αξιόλογο κατασκευαστή, σίγουρα θα μας έρθει ένα αξιόλογο παιχνίδι. Κι εγώ το περιμένω το συγκεκριμένο. Πραγματικά ενώ πολλοί θέλουν τα adventures κάθε μέρα να πεθαίνουν, τα αγαπημένα μας παιχνίδια όχι μόνο επιβιώνουν αλλά το 2010 θα είναι μια χρονιά γεμάτη από σπουδαίους τίτλους με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.