The Last Crown

More
10 Ιαν 2011 19:39 #30435 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: The Last Crown
@tsampikos

Μάλλον εννοείς 2011, ξέρω είναι ακόμα νωρίς να το συνηθίσουμε. :D

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
10 Ιαν 2011 19:58 #30436 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: The Last Crown
Εεεεε....ναι...χμμμμμ...2011 εννοούσα! :)

More
29 Αυγ 2011 22:51 #33566 by Elessar
Replied by Elessar on topic The Last Crown
Φρέσκα screenshots από το παιχνίδι από το blog του Jonathan

Τι έχετε να πείτε για το Minimap κάτω αριστερά;

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
30 Αυγ 2011 03:33 #33567 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: The Last Crown
Αντιγράφω από το link σου, Elessar:

Lastly? I am relieved to confirm that, after an agonising wait, there is a third 'Crown' game in production. Following the 'Lost Crown' is 'The Last Crown', then the final instalment, currently titled 'The First Crown'. Eccentric titling aside (!!), there is a logic to the series, which investigates the three Anglo-Saxon noblemen, who arrived on Saxton Shore, many, many centuries ago. Ganwulf, Pendraed and their father, Auldwulf.

Τεράστια είδηση. Επίσης δείχνει ότι είναι πολύ σίγουρος για την επιτυχία του δεύτερου μέρους (τουλάχιστον ανάλογη του πρώτου). Καλό αυτό...

Επίσης:

The Last Crown definitely has a sea-faring queasy feel, as Nigel and Lucy attempt to steer a small fishing boat out to the island. It's fun, spooky, traditional fare, with plenty of Nigel's adored and hated 'DanversSpeak ?'. (Note, you will be able to skip lines this time!)

Ένα μεγάλο "Επιτέλους" για αυτό το τελευταίο. Αυτό το καταραμένο "sea creatures or ancient graffiti" το ακούω ακόμα στον ύπνο μου. :x Αν, μάλιστα, στο επόμενο blog μας αποκαλύψει ότι αντικατέστησε τον εαυτό του με κάποιον κανονικό ηθοποιό για το "ρόλο" του Danvers, θα είναι και ο πρώτος μάγκας. :lol:

Όσο για το minimap, πολύ καλό μου φαίνεται. Αισθητικά πανέμορφο το βρίσκω αυτό το "ζωγραφιστό" στυλ. Αρχικά μου θύμισε το αντίστοιχο των GTA. Χρησιμότατο, επίσης...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
30 Αυγ 2011 09:38 #33569 by crocark
Replied by crocark on topic Re:

Elessar wrote:
Τι έχετε να πείτε για το Minimap κάτω αριστερά;

Πολύ ευχάριστη προσθήκη.

ΓΙ' αυτό που λέει ο Wicked με το ancient graffiti ... τι εφιάλτης ...!

Πάντως εγώ τώρα θέλω τη φωνή του Boakes. Τη συνήθισα :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
30 Αυγ 2011 14:08 #33570 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: The Last Crown
με ποιον τρόπο εννοείς το 'πολύ ευχάριστη προσθήκη' το minimap Χάρη; Δεν είμαι και τόσο σίγουρος μιας και παραπέμπει σε rpg - αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός πως ο Jonathan έχει πει πως το παιχνίδι θα έχει τέτοια στοιχεία.

More
30 Αυγ 2011 14:13 #33571 by WickedMan
Μα το ξέραμε εξ αρχής ότι θα είναι adventure με rpg στοιχεία. Και μεταξύ μας, ποιον χαλάει αυτό, αν είναι όμορφα υλοποιημένο;

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
30 Αυγ 2011 16:34 #33574 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: The Last Crown
Καθόλου δεν χαλάει πίστεψε με, πιστεύω ότι ο Jonathan έχει κάνει για ακόμα μία φορά εκπληκτική δουλειά.

Το θέμα της τριλογίας με προβληματίζει και την μετατροπή των ηρώων σε δίδυμο Mulder - Scully δεν βλέπω και με πάρα πολύ καλό μάτι. Ήθελα το Lost Crown να είναι μοναδικό, ειδικά από την στιγμή που κατά μία ερμηνεία
Warning: Spoiler!

Τώρα με τα sequels μου δίνεται η εντύπωση πως όλα αυτά είναι απλά μία ωραία ιστορία του υπερφυσικού χωρίς περαιτέρω προεκτάσεις.

More
30 Αυγ 2011 17:19 #33575 by crocark
Replied by crocark on topic Re: The Last Crown
Χμμ... Σταύρο πρόκειται απλά για την πρώτη εντύπωση σε συνδυασμό με μια πρόχειρη ανάμνηση για το πάρα, πάρα πολύ πήγαιν' έλα του Lost Crown. Δεν ξέρω αν αναφέρεται κάτι συγκεκριμένο στα συνοδά κείμενα (που δε διάβασα), αλλά φαντάζομαι πως θα έχει να κάνει και με αυτόματη μεταφορά στις διάφορες τοποθεσίες (οι χάρτες στα adventures κάπως έτσι λειτουργούν συνήθως). Ομολογώ πως δε μου πέρασε καθόλου απ' το μυαλό η πιθανή σχέση με το rpg στοιχείο. Έχει γούστο να λειτουργεί και σαν "πυξίδα"!

Τώρα γι' αυτό που λέει ο Wicked, να θυμήσω πως εμένα με χαλάει με την έννοια, που έχω πολυαναπτύξει εδώ μέσα (καμιά φορά με αυτιστικό τρόπο), ότι δε μ' αρέσει να μου μπερδεύουν τα είδη, γιατί είναι θέμα διάθεσης ... απλά :rolleyes: Αν όμως ο JB παντρέψει το Lost Crown με το Quest for Glory, εντάξει. Δηλαδή δε θα με χαλούσε σε κανένα adventure να δω χτίσιμο χαρακτήρα και διαφορετική προσέγγιση στην επίλυση γρίφων ανάλογα αν έχω βάλει πόντους στην κολύμβηση ή όχι. Ο,τιδήποτε σε σχέση με μάχες και γενικά actionικές rpg καταστάσεις θα με ξένιζε. Όπως θα με ξένιζε (χωρίς να προσπερνώ την αύξηση της τρομάρας) και ο τρόμος για τον τρόμο. Όμως, κατά βάθος, πραγματικά πιστεύω πως ό,τι δούμε θα έχει ακριβώς να κάνει με role play στοιχείο και τίποτα περισσότερο, ελπίζοντας στη μικρή χρήση κάποιων χαρακτηριστικών του ήρωα και όχι στην κατ' επανάληψη. Λέω τώρα εγώ ...

Elessar wrote: Ήθελα το Lost Crown να είναι μοναδικό

Να σου πω κι εγώ το ίδιο. Για το λόγο ότι από μόνο του μπορεί και στέκει ολόρθο, γιατί φαίνεται να το έφτιαξε για "μόνο του". Με το φόβο ότι προχωρά στα 2 επόμενα βλέποντας την επιτυχία του 1ου, μήπως φαίνεται στα επόμενα η βία για κάτι παραπάνω. Γενικά ένα κακό μέρος π.χ. μιας τριλογίας καταστρέφει το συναίσθημα για το σύνολο. Αν και μέχρι τώρα ο τύπος φαίνεται να χτυπάει διάνα συνέχεια.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
31 Αυγ 2011 13:42 #33582 by WickedMan
Θα συμφωνήσω ότι το Lost Crown το έχει κανείς καλύτερα στο μυαλό του μόνο του. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι ο Boakes έκανε το ίδιο και για τα Darkfall. Χάρη στην επιτυχία του πρώτου ήρθε το δεύτερο κοκ... Στα Darkfall αδυναμία δε φάνηκε (ίσα ίσα που από ότι καταλαβαίνω, κάθε sequel βελτίωνε τη σειρά). Μπορεί να γίνει το ίδιο και εδώ...

More
01 Σεπ 2011 09:40 #33586 by crocark
Replied by crocark on topic Re: The Last Crown
Δεν έχω παίξει το 3ο αλλά από τα 2 πρώτα, η γνώμη μου είναι ότι το Journal είναι κατά κάτι καλύτερο από το 2o. Όχι βέβαι πως το 2 είναι κακό.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Visitor
  • Visitor
15 Ιουλ 2012 20:34 #38374 by
Replied by on topic Re: The Last Crown
Έχουμε κάποιο νέο για την κυκλοφορία του ? Ευχαριστώ!

More
16 Ιουλ 2012 09:24 #38377 by shodan
Replied by shodan on topic Re: The Last Crown
Κανένα απολύτως, ακόμη και το blog του Boakes είναι νεκρό εδώ και μήνες. Κάποια στιγμή είχαν πει για κυκλοφορία μέσα στο 2012.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]