Adventures στα... Γερμανικα ;!
- tsampikos
- Master of Dimensions
Less
More
12 Δεκ 2010 11:54 #29968
by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Adventures στα... Γερμανικα ;!
Λοιπόν παιδία, σχετικά με το "Book of Unwritten Tales" παρέλαβα σήμερα ένα e-mail από το GAMESEEK ,απ'οπου το είχα κάνει προπαραγγελία και μου έγραφαν μέσα ότι το προϊόν δεν θα μου το στείλουνε γιατι το βγάλανε από τη λίστα τουs, καθώς δεν παράγεται πλέον (!!!!). Μιλάμε για την αγγλική έκδοση, η οποιά καλά καλά δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει ακόμα (για την ακρίβεια επρεπε να βγεί στις 10 του μηνός, αλλά αυτό δεν έγινε)! Γνωρίζει κανείς τι στον κόρακα συμβαίνει με το παιχνίδι αυτό που τόσο πολύ έχει δοκιμάσει την υπομονή μας? Παρακάτω σας παραθέτω το σχετικό τμήμα από το email που μου έστειλαν.
"We do apologise the item you have ordered from us - Book of Unwritten Tales on PC has been delisted. (No longer manufactured)
Our Sincere apologies.
We have tried our very best to get your order out to you but this will not be possible.
We can either exchange your order for a different item or offer a refund."
"We do apologise the item you have ordered from us - Book of Unwritten Tales on PC has been delisted. (No longer manufactured)
Our Sincere apologies.
We have tried our very best to get your order out to you but this will not be possible.
We can either exchange your order for a different item or offer a refund."
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Praetorian
- Walker Survivor
12 Δεκ 2010 12:15 #29969
by Praetorian
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
Replied by Praetorian on topic Re: Adventures στα... Γερμανικα ;!
Σε forum
εδώ
αναφέρουν ότι η JoWood θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι το πρώτο τρίμηνο του 2011 (Ιαν-Μάρ). Η JoWooD έχει τα
δικαιώματα παγκόσμιας(?) κυκλοφορίας του παιχνιδιού
.
Από την άλλη πχ εδώ υπάρχει ένα 1.01 patch για την "JoWood edition" σαν να έχει ήδη κυκλοφορήσει.
Και στο site της JoWooD υπάρχει section με info και FAQ για το παιχνίδι.
Έχω μπερδευτεί.
Από την άλλη πχ εδώ υπάρχει ένα 1.01 patch για την "JoWood edition" σαν να έχει ήδη κυκλοφορήσει.
Και στο site της JoWooD υπάρχει section με info και FAQ για το παιχνίδι.
Έχω μπερδευτεί.
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- tsampikos
- Master of Dimensions
Less
More
12 Δεκ 2010 12:32 #29970
by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Adventures στα... Γερμανικα ;!
Έστειλα στο Gameseek ένα e-mail ρωτόντας τους τι ακριβώς συμβαίνει με το παιχνίδι. Αν ακυρώθηκε ή αν θα κυκλοφορήσει πιο μετά. Φυσικά τους είπα να μου στείλουν και τα λεφτά μου πίσω. Πάντως αγαπητέ @Praetorian από το απόσπασμα του adventuregamers.com forum που μου έστειλες, γράφει ενα μελος πως η εταιρία αυτή του απάντησε πως το παιχνίδι αναμένεται, όπως έγραψες κι εσύ, μέσα στο πρώτο τρίμινο του 2011. Αυτό μου φαίνεται σαν αρκετά 'εγγυρη πληροφορία. Τώρα γιατί υπάρχει ήδη διαθέσιμο patch, αυτό κι εγώ δεν το καταλαβαίνω, το κατέβασα πάντως .
Είναι γεγονός πάντως πως με το συγκεκριμένο παιχνίδι μας έχουν σπάσει τα νεύρα από την αναμονή. Μια μεταγλώτιση παιχνιδιού την έκαναν ολόκληρο σήριαλ. Έλεος δηλαδή!
Είναι γεγονός πάντως πως με το συγκεκριμένο παιχνίδι μας έχουν σπάσει τα νεύρα από την αναμονή. Μια μεταγλώτιση παιχνιδιού την έκαναν ολόκληρο σήριαλ. Έλεος δηλαδή!