Horror Adventures
- zorbas
- Topic Author
- Elite Member
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Καλώς ήλθες στην παρέα μας. Και συγχαρητήρια για το τέλειο Avatar όνομα. Ναι είναι Κυριακή, οι βροντές και οι αστραπές πέφτουν έξω. Ο καημένος ο γατούλης μου έχει κρυφτεί κάτω από τον καναπέ και εγώ να σου πω δύο πράγματα Scratches και Darkness within 2 The dark Lineage απλώς must Παιγνίδια τρόμου. Συνέχεια είμαι όρθια τα παίζω, πετάω ποντίκι και ουρλιάζω φοβερά, τέλεια ατμόσφαιρα για ατμοσφαιρικά, τρομακτικά παιγνίδια και ο Θεός βοηθός. Εγώ τρομάζω το ομολογώ αλλά και την καταβρίσκω, ζω την τέλεια παράνοια.
- zorbas
- Topic Author
- Elite Member
Έπεσε πάλι το ρεύμα :shock: Είναι η τέταρτη φορά που προσπαθώ να τελειώσω το post. Πάντως το Darkfall με κέρδισε θα το συνεχίσω αύριο το βράδυ γιατί τώρα δεν τολμάω να κατέβω την καταπακτή στο γκαράζ
- crocark
- Adventure's Advocate
Εγώ δεν έχω ταλειώσει κανένα darkfall. Καλά το 3 δεν το έχω καν. Το Lost Crown το τελείωσα με κλειστό τον ήχο στη μισή διάρκεια και διατηρώντας τα επίπεδα του αλκοόλ στο αίμα σε συγκεκριμένα επίπεδα (δεν είναι από τα παιχνίδια που τα συνοδεύεις με καφέ). Το Scratches το τελείωσα με διαρκή παρέα δίπλα μου και με λυσσάρι για να επιταχύνω τη διαδικασία. Το ίδιο έκξανα και με το Barrow Hill το οποίο δεν είναι κι από τα πιο τρομακτικά, αλλά ήταν το πρώτο που έπαιξα και που ψιλικολλούσε σ' αυτήν την κατηγορία. Είπα βλέπετε να αποκτήσω κι εγώ εμπειρία με θρίλερ πριν κάποια χρόνια και σκέφτηκα να μπω ομαλά στην κατηγορία. Αλλά να τα ξαναπαίξω; Ούτε με λιακάδα μέρα μεσημέρι
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Praetorian
- Walker Survivor
Το " The Void " ( official site ) θεωρείται horror adventure; Βασικά είδα κάποια gameplay videos και είναι πολύ παράξενο, και σε στυλ που μου αρέσει (αν και λίγο παραπάνω καταθλιπτικό και πανδύσκολο από ό,τι φαίνεται). Διαβάζω πολύ ακραία reviews βέβαια. Αλλού το αποθεώνουν και αλλού το γειώνουν...
Το βλέπω όμως σε καλή τιμή σε play.com και Amazon.co.uk και steam .
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- outcry
- Walker Survivor
Στο Scratches όταν κοιτάς μέσα απ τη κλειδαρότρυπα, ξέρεις ότι κάτι θα συμβεί, είσαι προετοιμασμένος και μπαμ, μόλις γίνεται και πάλι τρομάζεις κι έχεις μια ελαφρά ταχυκαρδία για λίγο.
Στο Darkfall, δε τολμούν όλοι να κατέβουν στο υπόγειο/basement προς το τέλος του παιχνιδιού. Ίσως να χουν και δίκιο.
Στο Lost Crown, ρίγη ανατριχίλας σε διαπερνούν όταν βρίσκεις ένα απόκομμα εφημερίδας και διαβάζεις κάτι, για ένα ζευγάρι ανθρώπων. Κρίμα που ήταν τόσο εκτός κλίματος η ηθοποιία των φωνών.
Προσωπικά νιώθω ένα σφίξιμο στη καρδιά μ αυτά τα παιχνίδια, κοιτάζω κλεφτά πίσω μου καμιά φορά την ώρα που παίζω αλλά δε θα τα σταμάταγα ποτέ από φόβο.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- Elessar
- Team
Όσο για το θέμα των υπογείων, αυτό του Scratches είναι μακράν το τρομακτικότερο. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που το επισκέφτηκα με έπιασε μία τρομακτική αίσθηση αγωνίας και ήθελα να φύγω από εκεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- zorbas
- Topic Author
- Elite Member
- Elessar
- Team
- treptolemus
- Elite Member
Μετά κλασικά Darkfall και... δε θυμάμαι άλλο αυτή τη στιγμή. Αυτό το Shadow of the Comet λέω να του δώσω ένα τράι πάντως, ούτε που το ξερα.
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Elessar
- Team
Όχι απλά τρόμαξα και πετάχτηκα πίσω τόσο δυνατά που γκρεμίστηκα από την καρέκλα
- outcry
- Walker Survivor
Αναρωτιέμαι αν το παθαίνω μόνο εγώ ή είναι συχνό φαινόμενο γι αυτό και το ποστ-άρω.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- treptolemus
- Elite Member
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]