Darkstar

More
14 Ιαν 2011 17:52 #30570 by Pournelaos
Replied by Pournelaos on topic Re: Darkstar
:lol: :lol: :lol: άρα σε ''big box'' ήρθε. :shock:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
28 Ιαν 2011 22:12 #31123 by Pournelaos
Όσοι δεν το πήρατε (και το θέλετε) περιμένετε, θα κυκλοφορήσει από Lace mamba η platinum edition του φέτος (2o τρίμηνο).

More
22 Φεβ 2011 21:56 #31508 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Darkstar
Ξέρει κανείς αν θα κυκλοφορήσει κανονικά στο εμπόριο ή θα ψάχνουμε πάλι πιστωτικές? Διότι μέχρι τώρα, μόνο στο site του παιχνιδιού το βλέπω και δε δίνεται καμία περεταίρω πληροφορία. :(

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
30 Ιουν 2011 12:59 #33099 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Darkstar
Έκανα τη σχετική ερώτηση στη Lace Mamba για το πότε αναμένεται η ευρωπαϊκή έκδοση του Darkstar και μου απάντησαν ότι κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέριες και ότι σύντομα θα ανακοινώσουν ημερομηνία κυκλοφορίας. Τους έκανα και 2-3 κοπλιμέντα εκέι πέρα, έτσι για το καλό και άναμένουμε.

More
05 Ιουλ 2011 16:52 #33116 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: Darkstar
Προσωπικά με απογοήτευσε εντελώς το Darkstar.
Ασχολήθηκα βέβαια ελάχιστα μαζί του,αλλά δεν είχα την παραμικρή όρεξη να συνεχίσω...

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
05 Ιουλ 2011 18:21 #33119 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Darkstar
Γιατί Μάνο; Είναι ένα από τα παιχνίδια που έχω στα υπόψη και θα ήθελα να ξέρω τι είναι αυτό που κόβει την όρεξη. Δεν έχει πράγματα να κάνεις ή αλλιώς είναι περιορισμένο το interactivity; Δε σου άρεσε η ιστορία; Έχει μεγάλης διάρκειας βίντεο και σε κούρασαν;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
05 Ιουλ 2011 19:18 #33120 by tsampikos
Κι εμένα με ενδιαφέρει το παιχνίδι. Πες μας τις (όποιες) αρνητικές εντυπώσεις σου, θα μας βοηθούσαν. Στα Review κατά μέσο όρο πιάνει 3/5, δηλαδή ένα όχι τελειο παιχνίδι ωστόσο τα θετικά του σημεία υπερέχουν. Καλό σε γενικές γραμμές.

More
08 Σεπ 2011 21:08 #33657 by crocark
Παιδιά ή μάλλον Τσαμπίκο, έχουμε κανένα νέο για την ευρωπαική έκδοση; Γιατί το 2ο τρίμηνο πέρασε. Η τιμή του από Αμερική έχει πέσει, αλλά η Ευρώπη είναι καλύτερη.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
08 Σεπ 2011 22:02 #33658 by tsampikos
Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη. Ισχύουν τα όσα μου είχαν πει τότε. Η αλήθεια είναι όι το περιμένω κι εγώ. Έχουν πάρει εργολαβία όλες τις βαρβάτες κυκλοφορίες Darkstar,Haunted, Deponia, Book of Unwritten Tales, Lucius....και προφανώς δεν προλαβαίνουν. Αυτό που έχω καταλάβει από τις δημοσιεύσεις έιναι ότι έχουν ρήξει το βάρος στο Book of Unwritten Tales. Θα ξαναρωτήσω μπας και μάθω τίποτα και θα επανέλθω με νεώτερα! :)

More
19 Δεκ 2011 12:58 #35100 by crocark
Όπως λέγαμε με τον Κωνσταντίνο (βασικά αυτός το είδε), το παιχνίδι κυκλοφόρησε την Παρασκευή και στην Ευρώπη. Το μόνο που είδα εγώ είναι το πόσο "άτυχος" είμαι. Στην ευρωπαική έκδοση έχει πέντε δισκάκια κι όχι μόνο δύο, αλλά αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο είναι το manual, αν και δεν πιστεύω να δίνουν αυτό που πουλάνε στην Αμερική με 8 $ :rolleyes:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
19 Δεκ 2011 16:46 #35102 by tsampikos
Όντως κυκλοφόρησε. Μάλλον θα το αγοράσω κι εγώ. Από τα βιντεάκια του gameplay που είδα θα έλεγα ότι φέρνει στο Daedalus Encounter.

More
20 Δεκ 2011 13:43 #35121 by Pournelaos

crocark wrote: Στην ευρωπαική έκδοση έχει πέντε δισκάκια κι όχι μόνο δύο

3 dvd το παιχνίδι (1.5 για pc και 1.5 για mac) και 2 cd soundtrack.

More
20 Δεκ 2011 18:43 #35122 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Darkstar
Εχ, να πάρει! Το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον και η τιμή του είναι πολύ εντάξει για αυτά που (λέει πως) προσφέρει. Είδα και τη συνέντευξη του δημιουργού του στο Matt Chat, και με "έπεισε" :).

Μια εβδομάδα νωρίτερα να είχε βγει, θα το είχα παραγγείλει και θα το είχα μέσα στις γιορτές. Τώρα που θα είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι συνέχεια, τί διεύθυνση να δώσω;
Τώρα μάλλον από τέλη Γενάρη.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
20 Δεκ 2011 18:50 #35123 by crocark
Καλύτερα. Δες τα θετικά. Μάλλον θα είναι φθηνότερο τότε (έχω κολλήσει μιλάμε :lol: ).
Παιδιά, όλο και κάποιος θα το πάρει νωρίτερα ή αργότερα. Κάντε μου τη χάρη να μου πείτε όποιος το πάρει τι εννοούν manual, γιατί θα σκάσω. Και όσο κι αν θέλω η ευρωπαϊκή να έχει το καλό manual που πηγαίνει εξτρα ή μαζί με την αμερικάνικη collector's, φοβάμαι ότι δε θα το αντέξω ... Αφού πρώτη φορά μου πέρασε απ' το μυαλό να το εκτυπώσω αλλά εκτός που θα χρειαστώ 50 ? σε μελάνι, κάτι τέτοια τα βαριέμαι όσο τίποτα. Τέλος πάντων. Αν το πάρει κανείς, ας μου πει :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Δεκ 2011 19:03 #35125 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Darkstar
Crocark........... μόλις πάτησα..... buy :P

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”