Darkstar
- tsampikos
- Master of Dimensions
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- crocark
- Adventure's Advocate
Καημένο παιδί ... Τσ, τσ, τσ ... Τι σε βρήκε! Κάθεσαι κι ακούς από δω κι από κει ... Επειδή όμως είσαι καινούριος και σε συμπαθώ, δεν μπορώ να σε βλέπω να προβληματίζεσαι κι έτσι θα σου δώσω ένα hint. Μην τρελαίνεσαι. Στο 70% των περιπτώσεων τα παιχνίδια που αρέσουν σε μένα δεν αρέσουν στους άλλους και το αντίστροφο. Είναι ένα από τα θέματα που ψάχνει ο γιατρός μου. Και μάλιστα ένα από αυτά για τα οποία μου λέει ότι σηκώνει τα χέρια ψηλά Μη σκας άδικα
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- mkllds
- Futuristic Fedora
Λοιπόν σύμφωνα με τη παραπάνω λίστα σου που έγραψες στις 15 Δεκ 2011 δεν γίνεται να συμφωνώ σε όλα εκτός από το Darkstar. Και μάλιστα τα 2 μπαίνουν στη δική μου αγαπημένη δεκάδα και τα υπόλοιπα άνετα μπαίνουν στην εικοσάδα μου. Εντάξει δεν γίνεται να έχουμε απόλυτη ταύτιση ιδεών...crocark wrote: Όχι μόνο γιατί το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου και στο παιχνίδι το ίδιο, αλλά γιατί το πιστεύω πραγματικά. Κι άσχετα αν έχει περάσει λίγος καιρός και συνήθως τέτοιες αποφάσεις χρειάζονται ωρίμανση. Ξέρουμε δα ποιοι είμαστε λίγο πολύ. Εγώ πάντα πετούσα στα σύννεφα και σ' αυτό το χώρο πάντα περίμενα ένα καλό παιχνίδι από το "προσωπικό μου αγαπημένο κομμάτι φαντασίας". Βάλτε στο παιχνίδι ότι μιλάμε για αριστουργηματική FMV δημιουργία ή τη σκέψη του πως θα μπορούσε να είναι το Morpheus αν κάποιος το έκανε 10 φορές πιο ενδιαφέρον και να γιατί δε διστάζω καθόλου να προβώ στην προαναγγελθείσα αποκαθήλωση:
1. Darkstar
2. The Longest Journey
3. Still Life
4. The moment of silence
5. The Secret of Monkey Island
6. The DIG
7. The Beast Within
8. Runaway
9. Bad Mojo
10. Black Mirror
Εεεε ... εντάξει ... δε θα δεσμευτώ κιόλας για τις θέσεις. Ας πούμε ότι διατηρώ το δικαίωμα στη ρευστότητά τους
ΑΛΛΑ
Και FMV είναι και sci-fi σενάριο έχει. Ε δεν το δέχομαι, κάτι πρέπει λάθος να έκανα την πρώτη φορά που το έπαιξα.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- giovanna
- Adventure's Advocate
- tsampikos
- Master of Dimensions
Το παιχνίδι είναι κλασσικό FMV Adventure πρώτου προσώπου με αρκετή δόση από interactive movie. Μάλιστα πιάνει καλές βαθμολογίες στα review και πολλοί μάλιστα λένε ότι θυμίζει τα παλιά καλά FMV σε στυλ, γι αυτό και προτείνεται σε νοσταλγούς του είδους. Α! Και μιας και το έφερε η κουβέντα, καιρός να το παραγγείλω. Λογικά τα 50 ΕΥΡΩ που έβαλα στην κάρτα θα είναι διαθέσιμα ήδη....
- giovanna
- Adventure's Advocate
50? κάνει? ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
- tsampikos
- Master of Dimensions
Reviews για το παιχνίδι:
www.adventureclassicgaming.com/i ... views/635/
www.gameboomers.com/reviews/Dd/D ... rkstar.htm
- Praetorian
- Walker Survivor
Το manual είναι 12σέλιδο με οδηγίες εγκατάστασης, getting started, χειρισμό κλπ.
Μερικά screenshots (sorry για την ποιότητα, είναι από webcam και με όχι τόσο σταθερά χέρια-πολλοί καφέδες):
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- Constantine_R
- Voodoo Priest
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
Praetorian, ωραίος Αυτές δεν είναι φωτογραφίες ... είναι αφίσες Πες μου ότι δεν το έκανες για να ζηλέψω ...
Πάντως, σοβαρά, άλλο μεν 12σέλιδο κι άλλο δισέλιδο που είχε το δικό μου, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ικανή η συγκεκριμένη έκδοση να με εκνευρίσει περισσότερο, μιας και το manual το ... καλό ... είναι hardback και νομίζω ακόμη πιο πλυσέλιδο. Καλό παιχνίδι.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Ανάμικτα τα συναισθήματα, ένα adventure που όπως έγραψε και το PC Master σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται.
Αν δω το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό, μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό adventure. Μπορεί να μην έχει ΤΟΥΣ γρίφους αλλά σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείς μαζί του και να μην σου μείνει χαραγμένο στη μνήμη. Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση προσωπικά ήταν η "αληθοφάνεια" των σκαφών. Σου έδινε την εντύπωση ότι αυτό το πράγμα πραγματικά δουλεύει και ότι δεν έχουμε αραδιάσει 10 κουμπιά δεξιά -αριστερά να κάνουν μπλικ-μπλικ.
Εκεί όμως που το πράγμα χωλαίνει είναι ο τεχνικός τομέας. Και δεν μιλάω ούτε για τα γραφικά του -που μια χαρά είναι- ούτε για την ποιότητα των βίντεο -μην ξεχνάτε ότι το παιχνίδι ξεκίνησε μια δεκαετία πιο πριν- αλλά ρε φίλε, γιατί; ΓΙΑΤΙ χρησιμοποίησες το Quicktime;;;;; Δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω να παίξω και να μην με πετάξει έστω και μια φορά στο deskotop. Όταν δε, δεν με πέταγε μετά το τέλος κάποιου βίντεο ο κέρσορας γινόταν τι κλασικό βελάκι και δεν μπορούσε να αλληλεπιδράσεις με το παιχνίδι, βέβαια μπορούσες να σώσεις τη θέση του και να ξανακάνεις load και όλα μια χαρά αλλά ρε παιδί μου από ένα σημείο και μετά μου χάλαγε το ρυθμό μου και το άφηνα να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Φανταστείτε ότι ο Χριστιανός ( αναφέρει το πρόβλημα αυτό στο manual του παιχνιδιού υποθέτω γιατί ήταν πάνω από τις δυνάμεις του να διορθώσει το πρόβλημα. Εντάξει είσαι Αμερικανός και το παιχνίδι ήθελες να τρέχει και σε Mac αλλά δεν βλέπεις τι γίνεται;
Μαζί με την υπέροχη συσκευασία του (δείτε πιο πάνω), δίνεται και σε μορφή PDF (δυστυχώς) ένα βιβλίο με φωτογραφίες, σκίτσα και άλλα ωραία γύρω από παιχνίδι. Στην τελευταία σελίδα έχει μια φωτογραφία του δημιουργού και γράφει...
"If people knew how hard I worked to get my mastery, it wouldn't seem so wonderful at all. -Michelangelo".
Ναι φίλε έχεις δίκιο και πραγματικά σε ευχαριστώ για την εμπειρία που έζησα αλλά ο Michelangelo χρησιμοποιούσε τις καλύτερες μπογιές για τα έργα του.
Edit: Περιμένουμε review.....
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
Ωραίος Τουλάχιστον το τελείωσες, οπότε τα λεφτά δεν πήγαν πεταμένα. Αλήθεια, αυτός είναι ο λόγος που ταλαιπωρούμαστε; Για να τρέχουν και σε Mac; Δηλαδή αν το έπαιζα σε Mac θα ήταν όλα καλά;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
Κρίμα δεν νομίζω ότι άξιζε τα λεφτά σου