The Dark Eye - Chains of Satinav (Deadalic)

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
16 Φεβ 2012 09:13 #36167 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: The Dark Eye - Chains of Satinav (Deadalic)
Ρε συ crock, αυτό το Dark Eye δείχνει εντυπωσιακό και ήδη το "γλυκοκοιτάζω". Μήπως να μου το αγοράσεις δώρο για το Πάσχα? Θα σου έλεγα για το Deponia, αλλά αυτό μου το έχει ήδη υποσχεθεί η Χριστίνα....

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
16 Φεβ 2012 10:06 #36171 by crocark
Άμα θ' αρχίσετε κι οι Ροδίτες το δυο - δυο, να προσέξεις να βρεις ένα ταίρι που να κατέχει το αντικείμενο (adventuring).
Κατά τ' άλλα, σου υπόσχομαι να σου το πάρω με μερικές προϋποθέσεις:
1. Να έχω δραχμές.
2. Να δέχονται στο amazon.de δραχμές.
3. Να σταματήσουν να μου βάζουν #$@%δάχτυλο.

Ειδικά το τρίτο. Όσο το #$@%δάχτυλο είναι εκεί που είναι, έχω ένα στούμπωμα που δε λέγεται. Όσο είμαι δυσκοίλιος δεν μπορώ παρά να έχω μόνο το ξαλάφρωμα* στο μυαλό μου.

* αλλιώς ήθελα να το γράψω, αλλά κάνω προσπάθεια να είμαι κόσμιος.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
16 Φεβ 2012 10:10 #36172 by tsampikos
:lol: :lol: :lol:

Δεν θέλω την γερμανική έκδοση! Την αγγλική θέλω! Verstanden? :x

More
16 Φεβ 2012 10:51 #36173 by crocark

tsampikos wrote: :lol: :lol: :lol:

Βρε αυτός ο άνθρωπος ... Του λέω τον πόνο μου κι αυτός γελάει ... Καλά, στο αρχιπέλαγος δεν ξέρουν τι θα πει στούμπωμα και ανάγκη για ... ξαλάφρωμα; Ή δε φτάνει το #$@%δάχτυλο; Ναι, βέβαια ... είναι 500 μίλια νοτιότερα και δεν έχουν την ίδια ανάγκη σε πετρέλαιο ...

tsampikos wrote: Verstanden?

Καταλαβαίνεις;

Καταλαβαίνω, αλλά εσύ καταλαβαίνεις ότι θέλω να "ξαλαφρώσω";

Σοβαρά τώρα. Κοίτα. Ή θα αρχίσουν να πουλάν και την αγγλική στο amazon.de ή δεν ... Δεν τις έβαλα τις προϋποθέσεις τυχαία. Ξαναέγραψα κάπου ότι το play αποκλείεται να στέλνει. Αυτοί πηγαίνουν από πριν με το "αγγλικό δίκαιο". Εσύ βέβαια είσαι εξαιρετική περίπτωση. Εκεί που είσαι (φιλέτο) μάλλον θα κατοικείς σε ένα από τα πρώτα κομμάτια που θ' αλλάξουν χέρια. Οπότε σαν μια από τις "νέες κτήσεις" τους, όχι μόνο θα είσαι μέρος της αυτοκρατορίας, αλλά μάλλον και στα ώπα-ώπα. Κι από το play θα μπορείς να πάρεις και (λόγω "ώπα-'ωπα" και περιόδου προσαρμογής για τους πολλούς) πιθανόν να σου στέλνουν κατευθείαν από την εταιρεία, αγγλική έκδοση. Αν δουλεύει το ταχυδρομείο θα σου στείλω μια ταχυδρομική επιταγή για να μπορεί να λειτουργήσει ως δώρο.

Μάλιστα, επειδή εγώ θα είμαι επόμενος κι επειδή δε θα μπορώ να το αγοράσω, θα μου κάνεις τη χάρη (ολόκληρο δώρο θα σου κάνω...) να το πάρεις και για μένα στα γερμανικά. Θα είμαι στη φάση που θα κάνω προπόνηση για να συνεννοούμαι στην επίσημη γλώσσα. Όπως η Lucas (σε καμία μα καμία περίπτωση η Sierra...offtopic, ξέρω) μας έμαθε αγγλικά, έτσι η ... πως τη λένε ... δε μου 'ρχεται τώρα, θα μας μάθει τη μελλοντική καθομιλουμένη :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
16 Φεβ 2012 11:02 #36174 by tsampikos
:lol: :lol: :lol: Σκέτη απόλαυση είσαι crok, αλλά είναι και η εσκεμμένη τροφή που σου δίνω για σχόλια. :D

Ας μην παρασυρόμαστε από τον καθένα που γράφει ό,τι του κατέβει. Καμία Γερμανία δεν μας φταίει. Πρώτοι απ'όλους φταίμε εμείς ως Έθνος. Όπως είχε πει και ο Θ. Κολοκοτρώνης (που τον βάλαμε και φυλακή) "π......α Ελλάδα δεν θα ισιώσεις ποτέ!". Αν είμαστε ανίκανοι να βάλουμε σε τάξη τα του οίκου μας, και αφού οι δικοί μας πολιτικοί είναι απατεώνεις (όπως πολύ εύστοχα αναφέρουν όλοι), τότε καλώς να μας κοτσάρουν έναν επίτροπο μπας και μπει καμία τάξη!

More
16 Φεβ 2012 11:07 #36175 by outcry
Θ'αναστηθούν κι οι νεκροί.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
16 Φεβ 2012 11:18 #36176 by mkllds
www.adventureadvocate.gr/phpBB3/viewtopi...8&p=36155#p36155

Έχω την εντύπωση ότι θα ψάχνεται τα μηνύματα σας αργότερα. Γι' αυτό να γράφετε λίγα ώστε να μη βαρεθείτε να τα ξαναγράψετε. :wink:

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
16 Φεβ 2012 12:09 #36177 by crocark
Καταρχάς mkllds, μου δίνει μια εξαιρετική offtopic πάσα για να πω κάτι που το ήθελα καιρό. Για τα περισσότερα μηνύματά μου θα ήθελα να μπορούν να αυτοκαταστραφούν. Δε θεωρώ ότι λέω χρήσιμα πράγματα, απλά τη γνώμη μου. Η γνώμη μου, αφενός αλλάζει :!: :!: :!: , αφετέρου είναι ασήμαντη σε αντίθεση με ό,τι έχω κάνει πολλούς εδώ μέσα να πιστέψουν κατά καιρούς. Για την ακρίβεια, θα ήθελα το post count μου να είναι κάτω από 300. Και να είναι όλα εντός. Ή να υπάρχει ένας μηχανισμός που να σβήνει τουλάχιστον τα offtopic μετά από λίγο καιρό. Γιατί σε καμία περίπτωση δε θεωρώ εαυτόν "the adventure' s advocate" μ' όλα αυτά τα άσχετα ... Τρελαίνομαι για άσχετα, αλλά μακάρι να μπορούσα να τα σβήσω μετά από καιρό :( :( :(

tsampikos wrote: :lol: :lol: :lol:
Σκέτη απόλαυση είσαι crok, αλλά είναι και η εσκεμμένη τροφή που σου δίνω για σχόλια.

Καταλαβαίνω το εσκεμμένο του πράγματος φυσικά και τρώγεται ο αποτέτοιος μου για κάτι τέτοια και σε παραδέχομαι :D

Πιστεύω όμως ότι έχεις καταλάβει τι πραγματικά σκέφτομαι.

tsampikos wrote: Ας μην παρασυρόμαστε από τον καθένα που γράφει ό,τι του κατέβει.

Δεν παρασύρομαι εύκολα. Η γνώμη μου για τα πράγματα είναι εκατομμύρια φορές χειρότερη από ό,τι παρουσιάζεται. Πρώτα απ' όλα φταίμε εμείς, ναι. Μέχρι εκεί συμφωνώ. Τι περιεχόμενο όμως βάζουμε σ' αυτό; Εκεί νομίζω διαφοροποιούμαστε τελείως. Το πρώτο πράγμα για το οποίο φταίμε είναι για το γεγονός ότι αγοράζουμε Kinder Bueno και όχι Σοκοφρέτα ION. Το εννοώ απολύτως. Εσύ στη Ρόδο είσαι καλά. Κι ο άλλος στην Κρήτη. Γιατί έχετε ήλιο και ήλιο δε βρίσκεις εύκολα. Στη Γερμανία με τίποτα. Είμαι πεπεισμένος ότι ζείτε σε "άλλη χώρα". Πρόσεχε, δεν το λέω ειρωνικά, ούτε με διάθεση κατακριτική. Δε θέλω να σου την πω με τίποτα. Και σε συμπαθώ ιδιαιτέρως. Αλλά δεν καταλαβαίνετε ότι για τον άλλο ο, π.χ., Μακεδονικός Χαλβάς, είναι η μοναδική βιομηχανία που έχει απομείνει από τη Λάρισσα και πάνω. Ότι στο Νευροκόπι δεν ξέρουν τι να προσευχηθούν κάθε βράδυ. Να χιονίσει για να τους βγουν καλές οι πατάτες ή να μη χιονίσει γιατί δεν έχει μείνει δέντρο όρθιο σε ορισμένα δάση και γιατί το πετρέλαιο χθες ανέβηκε άλλα 2$.

Το τι κάνει η Γερμανία, δε μπορεί να μου φταίει. Έχεις δίκιο. Κι εγώ αν ήμουν Γερμανός θα ήθελα να εκμεταλλευτώ τις αδυναμίες των άλλων και τη βλακεία τους για να τους καθυποτάξω. Εγώ όμως, αν δεν καταλαβαίνω ότι αγοράζοντας γερμανικό αυτοκίνητο τη σήμερον ημέρα, βγάζω ένα λιθαράκι από το σπίτι μου, που για να το χτίσει κάποιος, πιθανότατα, δούλεψε εργάτης στη Γερμανία, αφού τον είχαν αναγκάσει να το κάνει, κατά την ταπεινή μου άποψη, είμαι πολύ χειρότερος από οποιονδήποτε απατεώνα.

Αλλά τουλάχιστον, άμα θέλουν να μας πουλάν το όποιο παραμύθι, ας το φτιάχνουν σωστό. Είσαι άτυχος που δεν κέρδισες:

tsampikos wrote: Εγώ πάλι απ'οτι φαίνεται δεν κερδίζω με τίποτα. Μπορεί να κέρδισα το φλουρί στην βασιλόπιττα αλλά οι κληρώσεις γενικά δεν με ήθελαν. Αλλά δεν πειράζει. Τις συνωμοσίες ΙΙ το έχω, θα πάρω το Ι από τη συμμετοχή. Μια χαρά. :)

Δες τουλάχιστον στο 1 τι σημαίνει τεχνικά άρτιο παιχνίδι. Κι αν συναντήσεις το bug (το ένα που ξέρω γιατί το συνάντησα κι εγώ) στείλε email στον Κύριο Κοκκινίδη, να δεις τι σημαίνει επαγγελματισμός. Μέχρι και να σου ζητήσει το τελευταίο savegame σου για να σου το περάσει ο ίδιος, προκειμένου να μη σου βάλει π.χ. στο inventory περισσότερα αντικείμενα από αυτά που είχες βρει από μόνος σου και να μη στο σποϊλεριάσει. Που θα μου πουν εμένα οι γότθοι για επαγγελματισμό ... Βασικά σου εύχομαι να σου τύχει για να δεις τι είναι επαγγελματισμός από ερασιτέχνες που αγαπάν τη δουλειά τους και δε βγάζουν τη μια βλακεία μετά από την άλλη χωρίς καν ν 'αλλάξουν μελάνι στην πρέσσα τους (τα ίδια και τα ίδια όλη την ώρα - που θα μου πάνε και το adventuring μπροστά ... ευτυχώς μερικοί έχουμε να περιμένουμε κι από αλλού...). Επίσης, στο εύχομαι, για να μου κάνεις μια χάρη :D Να του γράψεις στο ΥΓ να κάνει το άλλο παιχνίδι, όχι απαραίτητα σύντομα, αλλά λίγο πιο εύκολο, γιατί έτσι όπως πάει μόνον ο crocark, ο shodan κι ο panagios θα το αγοράζουν. Δεν ξέρω, το λέω λίγο υπερβολικά για να βγάλω τον πόνο μου και μακάρι να πήγε πολύ καλά σε πωλήσεις.
On πάλι ...
Δεν είμαι εγκάθετος. Αναγνωρίζω ότι φτιάχνουν καλό ατσάλι. Αυτό που δεν ξέρουν είναι να το κολλάνε. Ή που θα σκουριάζει από τις κολλήσεις, ή που θα ανοίγει σα γαρύφαλλο στην εθνική οδό, ή που θα γέρνει.

Edit: συγγνώμη, τώρα πρόσεξα ότι το έχεις το 2. Μην αλλάζω όλο το κείμενο ... Έχει κι εκεί bug. Πολλές ευκαιρίες :wink:
Edit 2: Θα στο έκανα κι ατυό κίτρινο, αλλά για να φανεί και να το προσέξεις ... Ψέματα. Στο ένα άμα σου τύχει το bug μην στείλεις mail. Το παιχνίδι είναι σχεδόν δεκαετίας. Μην το βάζεις σε τέτοιους μπελάδες. Στείλε πρώτα εδώ. Νομίζω έχω εγώ save από την επίμαχη φάση. Το έχω βέβαια σε δισκέτα 3,5" και θα πρέπει να βρω έναν τρόπο να συνδέσω drives κλπ. αλλά κάτι θα κάνουμε :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
16 Φεβ 2012 12:29 #36178 by tsampikos
To θέμα δεν είναι τι κάνουν οι Γερμανοί. Εμείς τι κάνουμε. Και η απάντηση είναι ένα τεράστιον τίποτα. Τώρα με την πτώση του βιωτικού επιπέδου καλά θα κάνει και ο Έλληνας έμπορος να ρίξει την τιμή στα προϊόντα του. Δεν μπορεί τα οικονομικά του μέσου πολίτη να έχουν πάρει την κατιούσα και οι τιμές να παραμένουν σε επίπεδα π.χ. Γερμανίας.Εγώ προσωπικά στην περίπτωση αυτή θα προτιμήσω το ξένο στη μισή τιμή χωρίς δεύτερη σκέψη αφού ο Έλληνας εξακολουθεί να με θεωρεί κορόιδο.

More
16 Φεβ 2012 12:50 #36179 by crocark
Στις γκοφρέτες ποια είναι η σχέση τιμής των ελληνικών σε σχέση με τις ξένες;
Στα αυτοκίνητα ποια είναι η σχέση τιμής των ιαπωνικών π.χ. σε σχέση με τα γερμανικά; Σημ. τα ιαπωνικά είναι πολλές - πολλές κλάσεις ανώτερα από τα γερμανικά. Σε όλες τις κατηγορίες (ακόμη και στα πολυτελή). Και έχουν και εγγύηση 6-7 χρόνια. Έχουν κάτι ψιλά γραμματάκια βέβαια, αλλά είναι πιο ικανοποιημένοι οι χρήστες του.

tsampikos wrote: αφού ο Έλληνας εξακολουθεί να με θεωρεί κορόιδο

Τσαμπίκο, ο Έλληνας αυτήν τη στιγμή, δεν μπορεί να κάνει σκέψεις περί κοροϊδίας ... Να επιβιώσει ψάχνει ... Τα ξανάπαμε, αλλά τώρα τα πράγματα είναι χειρότερα. Την επόμενη φορά, αν υπάρξει θα είναι χειρότερα. Όπως λέει κι ένας φίλος μου γιατρός, "οι Έλληνες γιατροί δεν είναι χειρότεροι" από τους Έλληνες δικηγόρους, καθηγητές, εφοριακούς, ντοματοπαραγωγούς, ταβερνιάρηδες, ξενοδόχους και εμπόρους. Κατηγορώντας τους εμπόρους, καταλαβαίνεις, είμαι σίγουρος, ότι κατηγορείς ένα μέρος της,δυνητικά τουλάχιστον, πελατείας σου. Αυτά τα πράγματα είναι αλυσίδα. Αν δεν έχει αυτός να φάει (ή έστω να παίξει) δε θα έχεις κι εσύ. Και μην ξεχνάς ότι οι έμποροι είναι οι μοναδικοί Έλληνες που από παλιά πληρώνουν τόσα πολλά (είτε εισφορές, είτε φόροι). Δεν τους θες στο παιχνίδι; Βγάλ' τους κι επωμίσου τις συνέπειες :) Κι εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω. Τρώω ΙΟΝ, μπας και κερδίσω λίγο χρόνο.

Αλήθεια, ένας Κρητικός ξενοδόχος που χρεώνει για τις ίδιες υπηρεσίες πιο πολλά από ένα Κατερινιώτη μας πιάνει κώτσους το καλοκαίρι; Θα μ' ενδιέφερε η άποψη σου μιας και είσαι από τουριστικό μέρος.

Δες αν θες και τα edits από πάνω ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
16 Φεβ 2012 13:05 #36180 by tsampikos
Κι όμως αγαπητέ φίλε μου, δυστυχώς αυτό συμβαίνει. Τα μεγάλα σούπερ μάρκετ κρατάνε τις τιμές, κατόπιν συνεννοήσεως στα ύψη. Μιλάμε για τα βασικά αγαθά. Ενδεικτικό παράδειγμα το γάλα. Από περιέργεια σύγκρινα τις τιμές σε μεγάλο σούπερ μάρκετ την περασμένη εβδομάδα. ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ του 1 λίτρου 65 λεπτα (υψιλής παστερίωσης όχι μακράς διαρκείας). ΡΟΔΙΤΙΚΟ μισού λίτρου 75 λεπτά (!!!), ΕΛΛΗΝΙΚΟ (εκτός Ρόδου) 1 λίτρο 1,45 ΕΥΡΩ (!!!!). Αυτό το πράγμα ισχύει σε πολλά προϊόντα. Ας πάμε και σε κάτι πιο πολυτελές. Το κατσικάκι του Πάσχα. Μισή τιμή το σκοπιανό από το Ελληνικό. Επειδή είναι "ελληνικό" πρέπει εγώ να πληρώσω διπλά? Ο γέρος που παίρνει σύνταξη 450 ΕΥΡΩ τι θα αγοράσει? Το "Ελληνικό"? Άλλο παράδειγμα. Το λάδι. Το βγάζει ο παραγωγός και έρχεται η Χ Ελληνική εταιρέια και του λέει το παίρνω με 30 λεπτά/λίτρο. Έρχεται ο...Ιταλός και προσφέρει 60 λεπτά. Εννοείται ότι το παίρνει αυτός. Και μετά το βαφτίζει αυτός "ιταλικό" και το εξάγει στην...Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο ως ιταλικό! Εγκλήματα. Τα ωραία της Ελλάδας μας τα ξέρουμε.΄Για τα στραβά όμως δεν βλέπω να γίνεται λόγος. Αν δεν διορθωθούν αυτά, χαϊρι δεν θα δούμε ποτέ. Η Ελλάδα είναι χώρα-αυτόχειρας.

Για τον τουρισμό, τώρα με το all inclusive και τους εκβιασμούς και τα φέσια των πρακτορείων προς τους ξενοδόχους η κατάσταση έχει γίνει στριμόκωλη. Από εκεί και πέρα όταν ο μαγαζάτορας χρεώνει 7 και 8 ΕΥΡΩ (!!!) το...ice tea στον τουρίστα, συγγνώμη, αλλά αν δεν ξαναπατήσει το πόδι του θα τον δικαιολογήσω.

More
16 Φεβ 2012 14:27 #36181 by crocark
Συμφωνώ με τα περισσότερα και τα παραδείγματα. Και με το ότι η χώρα είναι αυτόχειρας. Το θέμα είναι ότι ο Ιταλός χοντρέμπορος λαδιού ή ο Αυστριακός κτηνοτρόφος δε θα έχει ποτέ ανάγκη από Ροδίτη δικηγόρο. Ειδικά ο Ιταλός δε βλέπω να ξαναμπλέκει με Ρόδο ... Ο Αυστριακός όμως ίσως και να σε χρειαστεί. Όταν θα είναι και η τελευταία φορά που θα σου ζητήσει βοήθεια ο Ροδίτης γαλακτοπαραγωγός, όταν θα το συνοδεύεις (ή τον έναν ή τον άλλο) στο συμβολαιογράφο για την υπογραφή των ξε-πωλητηρίων συμβολαίων.

tsampikos wrote: Ο γέρος που παίρνει σύνταξη 450 ΕΥΡΩ τι θα αγοράσει?

Άκου φίλε. Στη δουλειά μου από αυτό το σενάριο, που ισχύει φυσικά, είμαστε οι βαρύτερα πληγμένοι από όλους τους Έλληνες επαγγελματίες με πολύ μεγάλη απόσταση από ο,τιδήποτε άλλο. Θα σου πω κάτι επειδή είμαι πιο κοντά στα Σκόπια από εσένα, άσχετα από πολιτική, εθνικά θέματα κλπ. Καθαρά οικονομία. ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Δίπλα στα σύνορα. Τα πάντα όλοι από έξω. Για να έχουν τα πάντα που έχουν όλοι οι άλλοι από μόνοι τους. Να μην μπω σε λεπτομέρειες. Μπορώ να σου μιλήσω από γάλα που λες μέχρι σπίτια. Τελειώνει ... Αυτά είναι τα σημαντικά τα αρνητικά τα εδώ και όχι αυτά που λες εσύ. Μισθωτοί και συνταξιούχοι που πάνε και τ' ακουμπάνε έξω. Καλά κάνουν. Αλλά τελειώνει ... Δεν υπάρχει σάλιο ... Άντε να μπορέσω να πληρώσω και φέτος φόρους. Μετά τέλος ... Και τότε το #$@%δάχτυλο θα έχει μπει τόσο βαθιά που για να βγει θα πάρει μαζί του και το έντερο. Όπως ψοφάνε οι μέλισσες όταν τσιμπούν ...

Έχεις δίκιο σε πολλά, αλλά πίστεψέ με, το ζω 10 χρόνια τώρα, ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Εσύ βέβαια έχεις την, από μια άποψη, πολυτέλεια να τα βλέπεις από μια πιο ηλιόλουστη περιοχή, που ό,τι και να γίνει θα τη βγάλει στον αφρό. Εγώ επειδή τρώω "αυτά που τρώω" εδώ και 10 χρόνια κοιτάζω αλλιώς. Κι εμένα δε με προτιμούν γιατί σε σχέση με ένα Σκοπιανό π.χ. είμαι ακριβότερος. Φεύγουν όλοι και πάνε στα Σκόπια. Εγώ έχω καταλάβει ότι αν πάω κι εγώ στα Σκόπια για κατσίκι, επισπεύδω την οικονομική καταστροφή. Δεν τρώω κατσίκι αν δεν έχω κι αν έχω πηγαίνω σε ένα ντόπιο νταγλαρά, κατευθείαν στη στάνη και τα βρίσκουμε. Και πιο φτηνά ακόμη κι απ' το Σκοπιανό το παίρνω το κατσίκι μου και ξέρω και τον άνθρωπο που το μεγάλωσε (δεν έχει σημασία αν είναι Έλληνας ή Σκοπιανός, αρκεί να τον ξέρω προσωπικά). Στην πόλη μου φίλε Έχουμε περί τους 400 δικηγόρους. Πάνω από 200 από αυτούς είναι κάτω από 40-45. Για να μη χτυπάν μύγες, βρίσκονται στα καφέ, πληρώνουν τον καφέ με τη σύνταξη του παππού, ο οποίος για να ζήσει με "τόσα έξοδα" νοικιάζει εκτός των συνόρων κι έρχεται εντός μόνο για να πάρει τη σύνταξη και για ν' ακουμπήσει τη μισή στον εγγονό δικηγόρο. Ο δικηγόρος ο 30χρονος, ας πούμε, αν θέλει μια γραβάτα καινούρια, επειδή του χύθηκε κρέμα γάλακτος από το espresso latte που έπινε, πετιέται κι αυτό έξω, αγοράζει και συνεχίζει να πίνει καφεδάκι. Αλλά σιγά - σιγά κι ο τελυταίος νταγλαράς που φτιάχνει κατσίκια, τα παρατάει, γιατί με ένα κατσίκι που παίρνει o crocark το Πάσχα, δουλειά δε γίνεται. Κι έτσι, τόσο απλά, έρχεται ο επίτροπος και σου λέει: ο μόνος που δούλευε εδώ ήταν ο νταγλαράς, τώρα που τα παράτησε, τα 450? θα γίνουν 150?. Και σε λίγο δε θα φτάνουν ούτε για να φιλοξενείται ο δικηγόρος στο σπίτι του παππού στα Σκόπια.

Ειλικρινά, συγγνώμη :neutral: Για τα παραδείγματα και για το ύφος. Με συγχωρείς που τον 30άρη δικηγόρο τον έδειξα τόσο πολύ. ήθελα απλώς να κάνω πιο κατανοητή την άποψή μου γιατί δε δουλεύει :)

Σημ.: Δικαίωμα φυσικά του καθενός να αγοράζει ό,τι θέλει από ό,που θέλει. Δε θα του πω εγώ τι να κάνει. Όλοι έχουμε απόψεις και δεν τις λέμε για να τις επιβάλουμε στους άλλους :)

tsampikos wrote: Για τα στραβά όμως δεν βλέπω να γίνεται λόγος.

Να πούμε όσα θες, δεν έχω πρόβλημα :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
16 Φεβ 2012 19:40 #36184 by tsampikos
Mιά απορία για το παιχνίδι (το ξεσκίσαμε το thread, άσε που δεν μπορούμε να λύσουμε το θέμα εδώ μέσα). αυτός ο...Satinav ποιός είναι? :)

More
16 Φεβ 2012 20:14 #36185 by crocark
Dark eye ... chains ... satin-av ... δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά νομίζω μιλάει από μόνο του.
Μη σε νοιάζει για το thread. Γράφουμε γιατί θα καθαρίσει αυτόματα με τη μεταφορά. Αλλιώς δε θα έγραφα εγώ τουλάχιστον.

Και κάτι που ξέχασα, χωρίς πολλές λεπτομέρειες, συνοπτικά, γιατί όντως δεν τη βλέπω να συνεχίζεται τη συζήτηση. Για τα καρτέλ που λες παραπάνω. Τα μεγάλα σουπερμάρκετ που αναφέρεις είναι συγκεκριμένων συμφερόντων.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
17 Απρ 2012 17:03 #36920 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: The Dark Eye - Chains of Satinav (Deadalic)
"The English, French and German version will be released at the same date, which we currently plan to be the 22nd of June this year. A change of date is still possible, though."

Από το forum της Daedalic.....

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware