The Dark Eye - Chains of Satinav (Deadalic)
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Εντυπώσεις για τον πακτωλό από παλιά παιχνίδια που ξεπέταξες προσφάτως, θα ακούσουμε;
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- tsampikos
- Master of Dimensions
1.Deponia
2.Dark Eye-Satinav
3.Jack Keane
4.Broken Sword 3
5.Paradise
6.Bone 1-2
7.Conspiracies
8.AR-K A Dark Acid Commedy
9.Emerald City Confidential
10.Faust - 7 Games of the Soul (η μόνη εξαίρεση χρονολογικά).
Aπό τα παλία αν....δεήσω όλο και κάτι θα γράψω!
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
το υπερμέγιστο RESONANCE που είναι;;;;;
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
(Ποιος ακούει τώρα τον croc... )
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Μπράβο πάντως φίλε. Βλέπω όπως ξέρεις να κατακεραυνώνεις αυτά που σε ενοχλούν (μερικές φορές αδίκως), ξέρεις και να υπερασπίζεσαι ότι αγαπάς, (στην προκειμένη περίπτωση την επιβίωση των retail εκδόσεων, ακόμα κι αν είναι της πολυαγαπημένης σου DAEDALIC). Το λέω αυτό ειλικρινά, χωρίς καμιά ειρωνεία, (το διευκρινίζω, επειδή κυκλοφορούν και μύγες).
- crocark
- Adventure's Advocate
Άκου. Προχθές που ρώτησες για το amazon.fr κάτι μ' έτρωγε να σου απαντήσω θετικά, αλλά δε θυμόμουν τι ήταν αυτό που μου έλεγε μέσα μου να το κάνω. Τώρα που το ξανάγραψες ή καλύτερα (επειδή εσύ το ξαναείπες) τώρα που το κατάλαβα, γιατί ως γνωστόν δεν έχω σχέση με το steam ουδεμία - μόνο μια φορά πάτησα κατά λάθος στην υπογραφή κάποιου και με πήγε εκεί, αλλά μετά έκανα στον υπολογιστή φορμάτ για το φόβο των ιουδαίων - θυμήθηκα αυτήν τη φάση. Βασικά έχω αγοράσει την εν λόγω έκδοση χωρίς να ξέρω ότι είναι γαλλική. Στη φωτό του αμαζον δεν έδειχνε το αυτοκόλλητο που αντίκρυσα εγώ όταν έσκισα το φάκελο και που πάνω έγραφε on parle francais. Για να πω την αλήθεια, μέχρι τότε δεν είχα υποψιαστεί ότι οι Γάλλοι τα παιχνίδια τα μεταγλωττίζαν ... Τέλος πάντων. Αφού τα έψαλλα στον πωλητή ένα χεράκι και μου πρότεινε επιστροφή κλπ. του λέω τι παίχτηκε κι ο Γάλλος ενθουσιάστηκε. "Έλα ρε μεγάλε!" μου λέει. "Γίνονται τέτοια πράγματα;" Του απαντάω κι εγώ:
"En Grece de la pauvrete tous arrivent."
Γέλασε και μετά εγώ ξύπνησα, γιατί στην πραγματικότητα δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, απλά είπα να βάλω λίγη σάλτσα, υποθέτοντας ότι θα σ' αρέσει
Καλή απόλαυση με το παιχνιδάκι
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Φτάνει ωραία και καλά το ακριβοπληρωμένο πακετάκι από το amazon.fr και με το που το σηκώνω τρώω την πρώτη κρυάδα. "Ωχ ελαφρύ είναι, πάει το manual..."
Το ανοίγω και όντως manual ούτε για δείγμα. "Δεν πειράζει", λέω, "στο κάτω κάτω το ψιλο-περίμενα. Με αποζημιώνει τουλάχιστον το όμορφο art-work στο DVD-case και πάνω στο DVD του παιχνιδιού". Το βάζω στο PC για να το εγκαταστήσω και με μεγάλη χαρά βλέπω ότι η πρώτη ερώτηση που μου κάνει ο installer του παιχνιδιού είναι τι γλώσσα θέλω. "English" λέω με απέραντη ανακούφιση, μπαίνω στο STEAM και αρχίζω την εγκατάσταση. Και τότε βέβαια ο installer μου ζητάει το activation code. Ανοίγω κι εγώ ξανά το DVD-case και τρώω τη δεύτερη και χειρότερη κρυάδα. Πουθενά ο κωδικός!!!! "Αλλά στάσου, καμιά φορά τον τυπώνουν πάνω στο ίδιο το DVD. Με το ωραίο artwork, μπορεί να μην τον πρόσεξα..." Βγάζω με τρεμάμενα χέρια το DVD από τον υπολογιστή, απολαμβάνω με γλυκό αναστεναγμό για μια ακόμα φορά το όμορφο artwork και ψάχνω για το κωδικό. Τρίτη κρυάδα: Όπως καταλαβαίνετε, πουθενά ο κωδικός. Ξανακοιτάζω το DVD, ξανακοιτάζω το DVD-case, οριακά καταφέρνω να συγκρατήσω την παρόρμηση να πετάξω στα σκουπίδια DVD, DVD-case και ωραίο artwork, αφού βέβαια πρώτα τα σπάσω σε όσα κομματάκια μπορώ, παίρνω μια βαθιά ανάσα και επικοινωνώ με amazon και Daedalic. Και οι δυο μου απαντούν ομολογουμένως γρήγορα. Η Daedalic με ενημερώνει ότι μεταβίβασε το πρόβλημά μου στην πολυαγαπημένη Deep-Silver και ότι θα με ενημερώσει για την απάντησή της, το δε Amazon.fr μου ζήτησε χίλιες συγγνώμες και μου είπε να επιστρέψω ταχυδρομικώς το DVD με το όμορφο artwork με τη διαβεβαίωση ότι θα μου στείλει καινούργιο τεμάχιο (το οποίο θα έχει μέσα ελπίζω το activation code.) Εννοείται πως το πακετάκι με το ωραίο artwork επέστρεψε στο ταχυδρομείο σήμερα το μεσημέρι και μια και πήρε τον ελληνικό αέρα του θα επιστρέψει σύντομα στη μαμά Γαλλία.
Μετά από όλα αυτά τι να πω; Είχα ακούσει κατά καιρούς για παιχνίδια στα οποία ξεχνάνε να προσθέσουν μέσα το αυτοκολλητάκι για το activation, αλλά πρώτη φορά μου έτυχε. Ελπίζω το καινούργιο που θα μου έρθει να μην έχει το ίδιο πρόβλημα, αλλά και αυτό που επέστρεψα στους γάλλους να φτάσει σπιτάκι του σώο και αβλαβές, γιατί αλλιώς θα με χρεώσουν διπλά για το παιχνίδι!
- manos426f
- Futuristic Fedora
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- skoros
- Banned
Πολύ γρήγορα δεν έπεσε; Δε το λέω ειρωνικάmanos426f wrote: Την ίδια στιγμή,η τιμή του στο Steam έπεσε (επιτέλους) στα 20 ευρώ....
- manos426f
- Futuristic Fedora
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- tsampikos
- Master of Dimensions