The Dark Eye - Chains of Satinav (Deadalic)

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
05 Σεπ 2012 11:43 #39190 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: The Dark Eye - Chains of Satinav (Deadalic)
Ε πες μας βρε ποια είναι η δεκάδα, να δούμε τι περιλαμβάνει το μενού... :D

Εντυπώσεις για τον πακτωλό από παλιά παιχνίδια που ξεπέταξες προσφάτως, θα ακούσουμε; :wink:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
05 Σεπ 2012 12:06 #39191 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: The Dark Eye - Chains of Satinav (Deadalic)
Το Mενού περιλαμβάνει :) :

1.Deponia
2.Dark Eye-Satinav
3.Jack Keane
4.Broken Sword 3
5.Paradise
6.Bone 1-2
7.Conspiracies
8.AR-K A Dark Acid Commedy
9.Emerald City Confidential
10.Faust - 7 Games of the Soul (η μόνη εξαίρεση χρονολογικά).

Aπό τα παλία αν....δεήσω όλο και κάτι θα γράψω! :)

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
05 Σεπ 2012 12:20 #39192 by Castledoque
Ωραία λίστα προς παίξιμο, αλλά...

το υπερμέγιστο RESONANCE που είναι;;;;; :mrgreen:

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
05 Σεπ 2012 12:24 #39193 by tsampikos
Α, ναι είναι και αυτο.... :? κάπου θα το "στριμώξω" και αυτό.... :)

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
05 Σεπ 2012 12:27 #39194 by Castledoque
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
13 Σεπ 2012 00:00 #39404 by Castledoque
Λοιπόν ενημερώνω ότι ενέδωσα και παρήγγειλα την γαλλική (καθότι και γαλλομαθής εκτός των άλλων) retail έκδοση του Dark Eye: Chains of Satinav (που φυσικά θα μετατρέψω σε αγγλική μέσω STEAM), μια και έχω πλέον απογοητευτεί σχεδόν τελειωτικά για την κυκλοφορία αγγλικού box. Μόλις παραλάβω (την ερχόμενη εβδομάδα ελπίζω), θα ενημερώσω αν υπάρχει έστω και στοιχειώδες συνοδευτικό υλικό ή σκέτο δισκάκι. :rolleyes: (Και μόνο που θα έχω το κουτί με το ωραίο design πάντως κάτι θα είναι. :mrgreen: )

(Ποιος ακούει τώρα τον croc... :lol: )

More
13 Σεπ 2012 11:47 #39409 by crocark
Καλά έκανες φίλε. Κι εγώ αγόρασα το Overseer στη γαλλική η οποία παρεμπιπτόντως είναι παρασάγκας ανώτερη συσκευασία από τις αντίστοιχες αμερικανικές των Tex Murphy (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα ήθελα την αμερικάνικη ή καλύτερα ... και την αμερικάνικη). Και μετά κατέβασα το patch για τα αγγλικά. Βασικά δεν έκανα αυτό αλλά μην τα λέμε κι όλα ... Πάντως patch υπάρχει για αγγλικά.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
13 Σεπ 2012 13:49 #39411 by Castledoque
@crocark
Μπράβο πάντως φίλε. Βλέπω όπως ξέρεις να κατακεραυνώνεις αυτά που σε ενοχλούν (μερικές φορές αδίκως), ξέρεις και να υπερασπίζεσαι ότι αγαπάς, (στην προκειμένη περίπτωση την επιβίωση των retail εκδόσεων, ακόμα κι αν είναι της πολυαγαπημένης σου DAEDALIC). Το λέω αυτό ειλικρινά, χωρίς καμιά ειρωνεία, (το διευκρινίζω, επειδή κυκλοφορούν και μύγες).

More
13 Σεπ 2012 17:17 #39417 by crocark
:lol: (για τη μύγα)
Άκου. Προχθές που ρώτησες για το amazon.fr κάτι μ' έτρωγε να σου απαντήσω θετικά, αλλά δε θυμόμουν τι ήταν αυτό που μου έλεγε μέσα μου να το κάνω. Τώρα που το ξανάγραψες ή καλύτερα (επειδή εσύ το ξαναείπες) τώρα που το κατάλαβα, γιατί ως γνωστόν δεν έχω σχέση με το steam ουδεμία - μόνο μια φορά πάτησα κατά λάθος στην υπογραφή κάποιου και με πήγε εκεί, αλλά μετά έκανα στον υπολογιστή φορμάτ για το φόβο των ιουδαίων - θυμήθηκα αυτήν τη φάση. Βασικά έχω αγοράσει την εν λόγω έκδοση χωρίς να ξέρω ότι είναι γαλλική. Στη φωτό του αμαζον δεν έδειχνε το αυτοκόλλητο που αντίκρυσα εγώ όταν έσκισα το φάκελο και που πάνω έγραφε on parle francais. Για να πω την αλήθεια, μέχρι τότε δεν είχα υποψιαστεί ότι οι Γάλλοι τα παιχνίδια τα μεταγλωττίζαν ... Τέλος πάντων. Αφού τα έψαλλα στον πωλητή ένα χεράκι και μου πρότεινε επιστροφή κλπ. του λέω τι παίχτηκε κι ο Γάλλος ενθουσιάστηκε. "Έλα ρε μεγάλε!" μου λέει. "Γίνονται τέτοια πράγματα;" Του απαντάω κι εγώ:
"En Grece de la pauvrete tous arrivent."
Γέλασε και μετά εγώ ξύπνησα, γιατί στην πραγματικότητα δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, απλά είπα να βάλω λίγη σάλτσα, υποθέτοντας ότι θα σ' αρέσει :wink:

Καλή απόλαυση με το παιχνιδάκι :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
20 Σεπ 2012 16:00 #39611 by Castledoque
Τώρα κάποιοι μπορεί να γελάσετε μαζί μου και να πείτε καλά να πάθω, αλλά θα σας τα πω.

Φτάνει ωραία και καλά το ακριβοπληρωμένο πακετάκι από το amazon.fr και με το που το σηκώνω τρώω την πρώτη κρυάδα. "Ωχ ελαφρύ είναι, πάει το manual..."

Το ανοίγω και όντως manual ούτε για δείγμα. "Δεν πειράζει", λέω, "στο κάτω κάτω το ψιλο-περίμενα. Με αποζημιώνει τουλάχιστον το όμορφο art-work στο DVD-case και πάνω στο DVD του παιχνιδιού". Το βάζω στο PC για να το εγκαταστήσω και με μεγάλη χαρά βλέπω ότι η πρώτη ερώτηση που μου κάνει ο installer του παιχνιδιού είναι τι γλώσσα θέλω. "English" λέω με απέραντη ανακούφιση, μπαίνω στο STEAM και αρχίζω την εγκατάσταση. Και τότε βέβαια ο installer μου ζητάει το activation code. Ανοίγω κι εγώ ξανά το DVD-case και τρώω τη δεύτερη και χειρότερη κρυάδα. Πουθενά ο κωδικός!!!! "Αλλά στάσου, καμιά φορά τον τυπώνουν πάνω στο ίδιο το DVD. Με το ωραίο artwork, μπορεί να μην τον πρόσεξα..." Βγάζω με τρεμάμενα χέρια το DVD από τον υπολογιστή, απολαμβάνω με γλυκό αναστεναγμό για μια ακόμα φορά το όμορφο artwork και ψάχνω για το κωδικό. Τρίτη κρυάδα: Όπως καταλαβαίνετε, πουθενά ο κωδικός. Ξανακοιτάζω το DVD, ξανακοιτάζω το DVD-case, οριακά καταφέρνω να συγκρατήσω την παρόρμηση να πετάξω στα σκουπίδια DVD, DVD-case και ωραίο artwork, αφού βέβαια πρώτα τα σπάσω σε όσα κομματάκια μπορώ, παίρνω μια βαθιά ανάσα και επικοινωνώ με amazon και Daedalic. Και οι δυο μου απαντούν ομολογουμένως γρήγορα. Η Daedalic με ενημερώνει ότι μεταβίβασε το πρόβλημά μου στην πολυαγαπημένη Deep-Silver και ότι θα με ενημερώσει για την απάντησή της, το δε Amazon.fr μου ζήτησε χίλιες συγγνώμες και μου είπε να επιστρέψω ταχυδρομικώς το DVD με το όμορφο artwork με τη διαβεβαίωση ότι θα μου στείλει καινούργιο τεμάχιο (το οποίο θα έχει μέσα ελπίζω το activation code.) Εννοείται πως το πακετάκι με το ωραίο artwork επέστρεψε στο ταχυδρομείο σήμερα το μεσημέρι και μια και πήρε τον ελληνικό αέρα του θα επιστρέψει σύντομα στη μαμά Γαλλία.

Μετά από όλα αυτά τι να πω; Είχα ακούσει κατά καιρούς για παιχνίδια στα οποία ξεχνάνε να προσθέσουν μέσα το αυτοκολλητάκι για το activation, αλλά πρώτη φορά μου έτυχε. Ελπίζω το καινούργιο που θα μου έρθει να μην έχει το ίδιο πρόβλημα, αλλά και αυτό που επέστρεψα στους γάλλους να φτάσει σπιτάκι του σώο και αβλαβές, γιατί αλλιώς θα με χρεώσουν διπλά για το παιχνίδι!

More
20 Σεπ 2012 17:14 #39612 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: The Dark Eye - Chains of Satinav (Deadalic)
Την ίδια στιγμή,η τιμή του στο Steam έπεσε (επιτέλους) στα 20 ευρώ....

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
20 Σεπ 2012 18:32 #39614 by skoros

manos426f wrote: Την ίδια στιγμή,η τιμή του στο Steam έπεσε (επιτέλους) στα 20 ευρώ....

Πολύ γρήγορα δεν έπεσε; Δε το λέω ειρωνικά

More
21 Σεπ 2012 11:51 #39658 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: The Dark Eye - Chains of Satinav (Deadalic)
Nαι,αλλά αν σκεφτείς ότι η αρχική τιμή του στο Steam ήταν ΠΟΛΥ υψηλή,και με δεδομένο ότι retail english version δεν έχει βγει ακόμη (;),λογικό είναι (και πάλι καλά) που έπεσε γρήγορα...

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
21 Σεπ 2012 11:53 #39659 by tsampikos
Και ούτε πρόκειται να βγει αν κρίνουμε όπως λένε στα forum της Daedalic.... :rolleyes: