Heavy Rain

• shodan
  • Topic Author
  • Schattenjäger
  • Schattenjäger
More
09 Μαρ 2010 09:46 #27153 by shodan
Heavy Rain was created by shodan
Σήμερα το παρέλαβα και εγώ... Το μεσημέρι έχει εγκατάσταση, αναβάθμιση (μέχρι να περάσει η ώρα θα φτιάξω το pajarito) και το βράδυ μετά της 11 κλείσιμο τα φώτα και κάψιμο!!!!

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
14 Μαρ 2010 20:05 #27186 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Heavy Rain
Λοιπόν:

Το παιχνίδι το ξαναπαίζω αυτές τις ημέρες και έχω πάθει πλάκα γιατί πολύ απλά παίζω ένα ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με σκηνές που δεν είδα ποτέ μου την πρώτη φορά που το έπαιξα. Από ό,τι καταλαβαίνω μάλιστα ο δολοφόνος είναι ΑΛΛΟΣ από τον προηγούμενο που είδα την πρώτη φορά. Έχω πάθει απλά την πλάκα μου. Ειλικρινά, παιχνιδάρα by all means. 8)

Nothing happens unless first a dream...

More
14 Μαρ 2010 23:48 #27187 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Heavy Rain
@shodan

Από πού το πήρες θα σκάσω!! :(

More
15 Μαρ 2010 06:02 #27188 by woody
Replied by woody on topic Re: Heavy Rain
Οντως υπαρχουν πολλες εναλλακτικες οδοι για να ακολουθησει κανεις στο παιχνιδι.
Ο Δολοφονος παντως ειναι παντα ο ιδιος.

• shodan
  • Topic Author
  • Schattenjäger
  • Schattenjäger
More
15 Μαρ 2010 11:22 #27190 by shodan
Replied by shodan on topic Re: Heavy Rain
@giovanna, από redline.gr το πήρα. Έχεις όμως PS3? Δεν κυκλοφορεί για υπολογιστή!

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
15 Μαρ 2010 16:03 #27191 by Fallen Angel
@woody

Όντως ο δολοφόνος είναι ο ίδιος τελικά.

Παρόλα αυτά το παιχνίδι αξίζει μέχρι τελευταίου λεπτού.

giovanna, αν αγοράσεις ps3 και το ξεκινήσεις, επέλεξε το 'αρχάριο' στάδιο γιατί με τόσες εναλλαγές κουμπιών θα σου είναι πιστεύω δύσκολο.

More
15 Μαρ 2010 18:39 #27193 by giovanna
Πάει με τελειώσατε, άκου δεν κυκλοφορεί για PC όχι δεν μπορώ να αγοράσω αυτό το τέτοιο πως το είπατε. :(

More
16 Μαρ 2010 03:11 #27198 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Heavy Rain
Πιστεύω, πάντως, και χωρίς καμία παρεξήγηση προς τους απανταχού φαν του (προφανώς πολύ καλού) Heavy Rain, ότι το να πειστείς να αγοράσεις ps3 για να παίξεις ένα adventure είναι κατάντια για το adventure genre... Πείτε με παλιομοδίτη, κολλημένο ή ότι άλλο θέλετε... :oops: Να πάρω κονσόλα για να παίξω πχ το Halo ή το καινούριο pro ή πχ το Guitar Hero σε όλο τους το μεγαλείο είναι απόλυτα κατανοητό... Αλλά για adventure;;

edit: απλά για μένα adventures και προσωπικοί υπολογιστές είναι έννοιες απόλυτα αλληλένδετες και μη διαχωρίσιμες... Να το πω και διαφορετικά, χωρίς να αμφιβάλλω καθόλου για την ποιότητα του κάθe console adventure, για μένα ένα adventure ξεκινάει να υπάρχει από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει (αν κυκλοφορήσει) στους προσωπικούς υπολογιστές... Ξέρω ότι αυτό είναι απόλυτο, αλλά απλά το βλέπω έτσι...

ps: σόρρυ για το σπάσιμο στη σελίδα του Heavy Rain, απλά θέλω να πω ότι το περιμένουμε και για τα pcs κάποια στιγμή...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
16 Μαρ 2010 18:15 #27201 by woody
Replied by woody on topic Re: Heavy Rain
Οι αποψεις αυτες ειναι χωρις επιχειρηματα και πηγαζουν απλα απο ταμπου. Κακως τα adventures κατα τη γνωμη μου ειναι συνδεδεμενα μονο με το pc. Mακαρι να υπηρχαν ενα σωρο adventures στις κονσολες, να υπαρχουν πιο πολλες επιλογες, και πιο ακριβες παραγωγες για το κοινο.

Τι σημαινει αν δεν βγει πρωτα σε pc δεν υπαρχει για μενα? Καλα κανεις και εχεις τις αποψεις σου αλλα να ξερεις οτι ειναι υποκειμενικο γουστο και δεν στηριζεται καπου αυτο που λες. Απλα λογω ελλειψης αγοραστικου κοινου τα adventures ειναι συνδεδεμενα μονο με το pc. Μακαρι αυτο να αλλαξει και οι πολυ καλες πωλησεις του Heavy Rain ενθαρρυνουν προς αυτη την κατευθυνση. Αν θες και τις δικες μου υποκειμενικες αποψεις να ακουσεις θα προτιμουσα να παιζω σε κονσολα ολα τα adventures, σε μεγαλη τηλεοραση, και χωρις να μην μου τρεχουν παιχνιδια, να κανω hardware update καθε τοσο κτλ.

To Heavy Rain δεν θα κυκλοφορησει για pc. Και ευτυχως, διοτι ειναι φτιαγμενο απο την αρχη ειδικα για το sixaxis controller tou PS3. Oλες οι κινησεις και ο χειρισμος ειναι μελετημενος ακριβως για αυτο το χειρστηριο. Δεν ειναι quick time events που απλα πατας κουμπια. Αν εκαναν port gia pc θα ηταν μια κινηση με αποκλειστικο σκοπο το κερδος.

Παντως γενικα αποτι εχω καταλαβει και απο το site αυτο, αλλα και απο αλλα adventures sites του εξωτερικου, οι adventure fans, (μια πολυ μεγαλη μεριδα τους για την ακριβεια) εχουν τα ιδια κολληματα που θα συναντησουμε στα λεγομενα fanboys που τσακωνονται στα forums για το αν to playstation η το xbox ειναι καλυτερο και ποιο εχει τα πιο καλα exclusives κτλ!! Δηλαδη θα περιμενα απο στατιστικα πιο μεγαλους σε ηλικια και πιο συνειδητοποιημενους παιχτες, να εχουν μια πιο ωριμη τοποθετηση απεναντι σε ζητηματα τετοια για τα παιχνιδια. Γενικα υπαρχει μια προκαταληψη τεραστια στους adventure gamers για το Heavy Rain επειδη εχει κυκλοφορησει μονο στο PS3. Eντωμεταξυ το παιχνιδι ειναι μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εμπειρια και οποιος δεν το εχει παιξει πραγματικα χανει κατι το εκπληκτικο. Δεν το θεωρω ΚΑΝ παιχνιδι, ειναι μια interactive εμπειρια που ομοια της δεν εχω ζησει ποτε σε παιχνιδι. Πολυ πιο δυνατη και extreme κατασταση απο το να παιζεις απλα ενα παιχνιδι. Κανενα adventure απο τα κλασσικα --και τα εχω παιξει ολα και τα αγαπω πολυ-δεν με εβαλε σε τετοιο immersion σαν να ζω αυτο που συμβαινει. Το παιχνιδι ειναι πρωτοφανες. Δεν συνεχιζω γιατι δεν μεταφερεται η αισθηση, παρα μονο αν το παιξει κανεις.
Ε λοιπον μια τετοια εμπειρια ειναι πραγματικα ΚΡΙΜΑ να την χανετε λογω ταμπου. Ενταξει αν δεν θελετε να αγορασετε PS3, αλλα ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΤΕ, καντε οτι μπορειτε αλλα παιξτε το. Μακαρι να μπορουσα να βρω τροπο να σας πεισω. Ειμαι σιγουρος οτι μετα θα με ευχαριστουσατε και θα θελατε κι αλλο.. Αλλα δυστυχως θα εχει τελειωσει...

Ειναι ενα οροσημο στην ιστορια των video games. Και οσοι διαφωνειτε μαζι μου, ας αφησουμε τον χρονο να δειξει.

More
16 Μαρ 2010 18:41 #27202 by Fallen Angel

woody wrote: Οι αποψεις αυτες ειναι χωρις επιχειρηματα και πηγαζουν απλα απο ταμπου. Κακως τα adventures κατα τη γνωμη μου ειναι συνδεδεμενα μονο με το pc. Mακαρι να υπηρχαν ενα σωρο adventures στις κονσολες, να υπαρχουν πιο πολλες επιλογες, και πιο ακριβες παραγωγες για το κοινο.

Τι σημαινει αν δεν βγει πρωτα σε pc δεν υπαρχει για μενα? Καλα κανεις και εχεις τις αποψεις σου αλλα να ξερεις οτι ειναι υποκειμενικο γουστο και δεν στηριζεται καπου αυτο που λες. Απλα λογω ελλειψης αγοραστικου κοινου τα adventures ειναι συνδεδεμενα μονο με το pc. Μακαρι αυτο να αλλαξει και οι πολυ καλες πωλησεις του Heavy Rain ενθαρρυνουν προς αυτη την κατευθυνση. Αν θες και τις δικες μου υποκειμενικες αποψεις να ακουσεις θα προτιμουσα να παιζω σε κονσολα ολα τα adventures, σε μεγαλη τηλεοραση, και χωρις να μην μου τρεχουν παιχνιδια, να κανω hardware update καθε τοσο κτλ.

To Heavy Rain δεν θα κυκλοφορησει για pc. Και ευτυχως, διοτι ειναι φτιαγμενο απο την αρχη ειδικα για το sixaxis controller tou PS3. Oλες οι κινησεις και ο χειρισμος ειναι μελετημενος ακριβως για αυτο το χειρστηριο. Δεν ειναι quick time events που απλα πατας κουμπια. Αν εκαναν port gia pc θα ηταν μια κινηση με αποκλειστικο σκοπο το κερδος.

Παντως γενικα αποτι εχω καταλαβει και απο το site αυτο, αλλα και απο αλλα adventures sites του εξωτερικου, οι adventure fans, (μια πολυ μεγαλη μεριδα τους για την ακριβεια) εχουν τα ιδια κολληματα που θα συναντησουμε στα λεγομενα fanboys που τσακωνονται στα forums για το αν to playstation η το xbox ειναι καλυτερο και ποιο εχει τα πιο καλα exclusives κτλ!! Δηλαδη θα περιμενα απο στατιστικα πιο μεγαλους σε ηλικια και πιο συνειδητοποιημενους παιχτες, να εχουν μια πιο ωριμη τοποθετηση απεναντι σε ζητηματα τετοια για τα παιχνιδια. Γενικα υπαρχει μια προκαταληψη τεραστια στους adventure gamers για το Heavy Rain επειδη εχει κυκλοφορησει μονο στο PS3. Eντωμεταξυ το παιχνιδι ειναι μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εμπειρια και οποιος δεν το εχει παιξει πραγματικα χανει κατι το εκπληκτικο. Δεν το θεωρω ΚΑΝ παιχνιδι, ειναι μια interactive εμπειρια που ομοια της δεν εχω ζησει ποτε σε παιχνιδι. Πολυ πιο δυνατη και extreme κατασταση απο το να παιζεις απλα ενα παιχνιδι. Κανενα adventure απο τα κλασσικα --και τα εχω παιξει ολα και τα αγαπω πολυ-δεν με εβαλε σε τετοιο immersion σαν να ζω αυτο που συμβαινει. Το παιχνιδι ειναι πρωτοφανες. Δεν συνεχιζω γιατι δεν μεταφερεται η αισθηση, παρα μονο αν το παιξει κανεις.
Ε λοιπον μια τετοια εμπειρια ειναι πραγματικα ΚΡΙΜΑ να την χανετε λογω ταμπου. Ενταξει αν δεν θελετε να αγορασετε PS3, αλλα ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΤΕ, καντε οτι μπορειτε αλλα παιξτε το. Μακαρι να μπορουσα να βρω τροπο να σας πεισω. Ειμαι σιγουρος οτι μετα θα με ευχαριστουσατε και θα θελατε κι αλλο.. Αλλα δυστυχως θα εχει τελειωσει...

Ειναι ενα οροσημο στην ιστορια των video games. Και οσοι διαφωνειτε μαζι μου, ας αφησουμε τον χρονο να δειξει.

Τα είπες όλα. :D

More
16 Μαρ 2010 19:09 #27203 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Heavy Rain
Αν και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το παιχνίδι, ανήκω σε αυτούς που με αφορμή τον συγκεκριμένο τίτλο θα πάρω PS3...
Είναι πραγαματικά θαύμα να έχει ένα παιχνίδι -ας μην το αποκαλέσουμε adventure- τέτοια δυναμική, ώστε να σε οδηγήσει στην απόφαση μιας παιχνιδομηχανής.
Και ναι υποστηρίζω ακράδαντα την εξάπλωση των adventures και σε κονσόλες.
Είναι επιτακτική ανάγκη να περάσουν και σε άλλες όχθες τα παιχνίδια αυτά, να συστηθούν και σε διαφορετικό κοινό και να εξελιχθούν.
Η εξίσωση των PC's με τα adventures, αλλά και άλλες 'παραδοσιακές' αντιλήψεις, όπως ο αναγκαστικός χειρισμός point and click ή το να μην ενσωματόνονται σκηνές δράσης αντανακλαστικών στα adventures, δίνει την εικόνα ενός στείρου, με την έννοια του 'μη εξελίξιμου', genre.
Ε, λοιπόν, μόνο αυτό δεν είναι τα adventures!
Αντίθετα, θα πρέπει να γίνονται αντιληπτά ως συνώνυμα των λεξεων 'πρωτοπορία' και 'καινοτομία', όπως ήταν πάντοτε!

More
16 Μαρ 2010 20:38 #27204 by giovanna
@Tasos

Από τι κατάλαβα θα πρέπει να είναι ένα υπέροχο παιγνίδι για να πάρεις το τέτοιο, αλλά εγώ δυστυχώς μπορώ να παίζω παιγνίδια μόνο με το ποντίκι και τίποτα άλλο. Μπορεί να είμαι παλιά κοπής και μόδας αλλά εγώ θα συνεχίσω έτσι. Δεν μπορώ να χειρίζομαι διάφορα κουμπάκια και τέτοια τρελαίνομαι. Όταν δεν θα ξαναβγάλουν παιγνίδια για PC τότε θα δούμε τι θα γίνει. Μάλλον θα πηδηχτώ από το παράθυρο :(

More
16 Μαρ 2010 20:40 #27205 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Heavy Rain
Πω, πω ... ! Τι ακούω ή μάλλον διαβάζω σήμερα;;; Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Woody, ο τρόπος που παρουσιάζεις το παιχνίδι είναι φοβερός :wink: Πραγματικά μοιάζει με διαφήμιση. Τόσο καλή που αν δεν ήμουν κολλημένος (όπως, όχι μόνο εσύ, αλλά γενικότερα κι άλλοι πιστεύουν για μένα), μπορεί και να το τολμούσα. Σημείωση για να μην υπάρξει ξανά παρεξήγηση, πρώτη φορά γράφω για το παιχνίδι που δεν έχω παίξει και προφανώς δεν πρόκειται να παίξω (για όλους τους πιθανούς λόγους), δεν έχω διάθεση να πω κάτι αρνητικό για το παιχνίδι και χαίρομαι που σε όλους σας αρέσει τόσο πολύ.
Αλλά, όσο δεν μπορώ εγώ να ισχυριστώ πως ένα παιχνίδι επειδή έχει action sequences δε συγκαταλέγεται στα adventures, άλλο τόσο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακές οι παραδοσιακές αντιλήψεις, γιατί ντε και καλά το point & click είναι ξεπερασμένο, γιατί ξεχνάμε τα adventures που δεν είναι point & click και δεν είναι τύπου Heavy Rain, γιατί πρέπει ντε και καλά να ενσωματώνονται σκηνές δράσης πλέον και γιατί ο δρόμος του Heavy Rain είναι μονόδρομος κι αν δεν ακολουθηθεί τα adventures θα μείνουν στάσιμα. Παιδιά, όλα καλά με το Heavy Rain και συγγνώμη κι από μένα που τα γράφω αυτά σ' ένα νήμα αφιερωμένο στο εν λόγω παιχνίδι, αλλά με τρομάξατε. Ας το πάνε το είδος όπου θέλουν οι εταιρείες. Κι αν πραγματικά πάει καλά η παραγωγή αυτή, λογικό είναι το πράγμα να οδηγηθεί προς τέτοια κατεύθυνση. Εγώ σα χρήστης δεν ακολουθώ. Ίσως είμαι όντως κολλημένος, οπισθοδρομικός ή ότι άλλο νομίζει ο καθένας ... Νομίζω όμως πως υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εμένα, που στην τελική βρε αδερφέ, άμα θέλω δράση παίρνω μια μπαλίτσα και πηγαίνω σ' ένα γηπεδάκι κι αντι για χειριστήρια χρησιμοποιώ τα ποδαράκια μου και τα χεράκαι μου. Γιατί αλήθεια θεωρείται το να θέλεις απλώς να λύνεις γρίφους με το πάσο σου (χαλαρά :) ) ξεπερασμένη ασχολία; Δε θα το καταλάβω ποτέ.

Υ.Γ. Έτσι όπως το έγραψα το τελευταίο θυμίζει τη διαμάχηανάμεσα στους οπαδούς του turn based και του real time strategy. Μαντέψτε ποιου είδους οπαδός είμαι του λόγου μου :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
16 Μαρ 2010 20:45 #27207 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Heavy Rain

giovanna wrote: @Tasos

Από τι κατάλαβα θα πρέπει να είναι ένα υπέροχο παιγνίδι για να πάρεις το τέτοιο, αλλά εγώ δυστυχώς μπορώ να παίζω παιγνίδια μόνο με το ποντίκι και τίποτα άλλο. Μπορεί να είμαι παλιά κοπής και μόδας αλλά εγώ θα συνεχίσω έτσι. Δεν μπορώ να χειρίζομαι διάφορα κουμπάκια και τέτοια τρελαίνομαι. Όταν δεν θα ξαναβγάλουν παιγνίδια για PC τότε θα δούμε τι θα γίνει. Μάλλον θα πηδηχτώ από το παράθυρο :(

Α, μπράβο παλιάς κοπής και μόδας. Καλά το είπες. Κι εσύ τα ίδια λοιπόν. Τσ, τσ, τσ ... Είμαστε αξιοθρήνητοι εμείς οι κολλημένοι με το ποντίκι :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
16 Μαρ 2010 20:48 #27208 by giovanna
@crocark

Ε όχι και αξιοθρήνητοι εμείς είμαστε οι αρχηγοί των ποντικιών. Viva the mouse!!! :shock: