Προτασεις...
- christos
- Topic Author
- Elite Member
Αναφερω ποια εχω παιξει μεχρι τωρα:
-Grey Matter
-Black Mirror 1,2,3
-Still Life 1,2
-Darkness Within 1,2
-Overclocked
-Fahrenheit (αν και οχι καθαροαιμο adventure)
Δεν νομιζω να ξεχασα κατι. Απο τα παραπανω αυτο που μου εχει αφησει την καλυτερη γευση ειναι το BM1. Ξερω οτι δεν ηταν το καλυτερο απο την λιστα αλλα το επαιξα
περυσι τα χριστουγεννα, μπροστα στο τζακι και εξω εβρεχε. Οποτε ενιωσα σαν να ημουν μεσα στο παιχνιδι. Επισης μου αρεσαν πολυ και τα Still Life 2 και Grey Matter.
Θα ηθελα κατι με καλο σεναριο βασικα για να με κρατησει, ατμοσφαιρικο και με λογικο βαθμο δυσκολιας. Επισης δεν θελω να ειναι κωμικο.
Απο το ψαξιμο που εχω ριξει μονος μου, εχω βρει τα εξης: Reprobates(Next Life), Alter Ego, Culpa Innata, Ghost in the Sheet. Aυτο ομως που μου εχει δωσει την καλυτερη εντυπωση ειναι το Reprobates. Εχετε να μου προτεινεται κατι αλλο?
Ευχαριστω.
ΥΓ: Καλο θα ηταν να γινει ενα sticky thread για τις προτασεις για νεα παιχνιδια. Ετσι θα μπορει ο καθενας ευκολα να δει τι εχει προταθει σε αλλα μελη και θα ειναι και πιο νοικοκυρεμενο το φορουμ.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Δηλαδή πόσο χρονών είσαι; Πόσο μικρός; Για να γίνουμε φίλοι το λέω. Παρουσιάζεις εξαιρετικά ενδιαφέρνοντα στοιχεία. Δεν είναι ότι έχεις μόνο γούστο, αλλά έχεις και τζάκι. Πολύ ενδιαφέρον αυτό ... Πολύ ενδιαφέρον ... και χρήσιμο στις μέρες μας ... Ψάχνω καιρό ένα φίλο με τζάκι ... Άμα είσαι κι από τζάκι, ακόμα καλύτερα! Πάντα ήθελα κι ένα φίλο από τζάκι ... Βεβαίως, θα παίξει ρόλο και το γεγονός ότι σου αρέσουν οι ίδιες παιχνιδάρες που αρέσουν και σε μένα.
Γιατί το λες αυτό; Μπορεί και να είναι. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι. Ένα που θα μπορούσε να σου αρέσει είναι το Scratches. Από αυτά που ρωτάς, από μένα, δαγκωτό στο Reprobates. ΤΟ παιχνίδι ...christos wrote: Ξερω οτι δεν ηταν το καλυτερο απο την λιστα αλλα το επαιξα
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- christos
- Topic Author
- Elite Member
Το Scratches το ξεκινησα περυσι, αλλα με ξενησε λιγο και το αφησα. Ομως τοτε δεν ειχα παιξει Darkness Within. Μοιαζουν λιγο απ'οτι καταλαβα. Και εχω διαβασει οτι εχει και επιρροες απο Lovecraft. Το κραταω για τις διακοπες των χριστουγεννων ομως. Ειπαμε βροχη, τζακι, σκοταδι ειναι ++ στην εμπειρια του παιχνιδιου. Ομως τωρα θελω κατι πιο mainstream. Εχω και τη σχολη και θελω κατι για οταν κανω διαλειμμα.
- moumiaq
- Spammer
- outcry
- Walker Survivor
Από αυτά που έχεις βρει έχω τελειώσει μόνο το Culpa Innata (στο μέλλον σκοπεύω να ασχοληθώ με το Next Life) το οποίο είναι έπος αλλά και σχετικά δύσκολο.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- skoros
- Banned
Σε ενδιαφέρουν μόνο τέτοιου τύπου;
Αν όχι, σου προτείνω τα Syberia. Πολύ καλή ιστορία, μικρή δυσκολία.
Δεν είναι κωμικά [τύπου Monkey Island] αλλά ούτε και μεταφυσικά.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Το Longest Journey είναι ανώτερο (κατ 'εμέ) των Syberia και δεν έχει φοβερό επίπεδο δυσκολίας επίσης... εδώ μπορείς να μας ζαλίσεις με την April άφοβα
Πάντως και στις δυο περίπτώσεις μπορεί να μην είναι αυτό που ψάχνεις σεναριακά, αλλά οπωσδήποτε είναι παιχνίδια για χειμώνα και δίπλα σε τζάκι
Από αυτά που έχεις βάλει στη λίστα σου, απέφυγε καλύτερα τα Darkness Within 1 και 2 τα υπόλοιπα είναι μια χαρά αν και δεν τα έχω παίξει όλα, προσωπικά θα σου πρότινα το Overclocked.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- moumiaq
- Spammer
moumiaq wrote: Ξεκίνα το Still Life 1 δεν θα σε παιδέψει ιδιαίτερα και έχει και την εναλλαγή στους χαρακτήρες , έχει και μυστήριο , εχει και συναίσθημα έχει και Ευρώπη. Προσωπικά εντυπωσιάστηκα απίστευτα απ'το συγκεκριμένο παιχνίδι , ίσως γιατί δεν κόλλησα πουθενά , δεν μπορώ να πω το ίδιο με το δεύτερο μέρος το οποίο το παράτησα.Θα το παίξω κάποια στιγμή στο μέλλον.
3 πουλάκια κάθονταν . Τώρα είδα οτι αυτα που έγραψες είναι αυτά που έχεις παίξει.Τα laptop που λύνω στην δουλειά φταίνε ( πολλές βίδες ) .
- crocark
- Adventure's Advocate
Βρε συ, αυτά που έχει στη λίστα είναι αυτά που έπαιξε λέμε Τι θες να κάνω για να σε ξεμπλοκάρω, να χαλάσω τη χωρίστρα; Χωρίς πλάκα όμως:
Έτοιμοι είμαστε να φύγουμε ένα σκαλί πιο πάνω και να τους κάνουμε όλους να νομίσουν ότι είσαι εγώ με άλλο ψευδώνυμο κι ότι όλες αυτές οι αγάπες είναι σαν τις αγάπες του Μελένιου που κοιτάζει τον καθρέφτη του Πάντως με απογοητεύεις ελαφρώς. Περίμενα ένας φυσικός αυτό να το σταματήσει στον αέρα:Constantine_R wrote: μόνο μην μας ζαλίσεις και εσύ με την Kate μετά...
Το Longest Journey είναι ανώτερο (κατ 'εμέ) των Syberia και δεν έχει φοβερό επίπεδο δυσκολίας επίσης... εδώ μπορείς να μας ζαλίσεις με την April άφοβα
Δεν είναι τα Syberia μεταφυσικά; Στην καλύτερη περίπτωση είναι υπερφυσικά. Δηλαδή και καλά εσείς έχετε δει τρένα που να τα κουρδίζεις κ.ά τέτοια πεντανόστιμα ... Ή σύμπαντα ολόκληρα που το μόνο που τους λείπει είναι ένα κούρδισμα. Λίγο ακόμη κι η διατήρηση της ενέργειας πάπαλα. Βέβαια ο παμμέγιστος Sokal είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με το CERN. Ποιος ξέρει τι άλλο ήταν έτοιμος να ξεφουρνίσει ωσάν να επρόκειτο για ομηρική προοικονομία, αν δε μας έκανε τη χάρη να χρεωκοπήσει, πριν μας φτάσει να μιλάμε με πνεύματα!skoros wrote: αλλά ούτε και μεταφυσικά.
Α, ναι!
Χρήστο εντάξει, έκλεισε, στο χωριό. Ποιος να κατεβαίνει Αθήνα τώρα έτσι κι αλλιώς.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Μα το Χριστό δεν πάω καλά σήμερα... έχω ξεκουρδίσει τελείως (το έπιασες το υπονοούμενο ε. Sorry Χρήστο... είσαι και νέος στο forum... οι μισοί εδώ μέσα είμαστε τρελοί και οι άλλοι μισοί νομίζουμε ότι δεν είμαστε
Crocark νομίζεις ότι δεν το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό που λες;; Αφού σκεφτόμουν να αλλάξω και avatar....
Τώρα όσο για το τρένο... καλά άστο... θα έπρεπε να έχει ένα έλασμα τριπλάσιο σε μήκος από τη διαδρομή που έκανε. Αν πήγαινε στο CERN και τους τα έλεγε αυτά θα του πετούσαν πέτρες
Και καλά ήθελε να ξυπνήσει παιδικές αναμνήσεις τρομάρα του.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
επειδή μ' αυτά που λέει αφήνει αιχμές κι επειδή είσαι καινούριος, να ξεκαθαρίσω πως εγώ είμαι δηλωμένος τρελός.
ΠΑΡ' ΟΛ' ΑΥΤΑ, τα Syberia, από γριφολογικής απόψεως, θα συμφωνήσω πως είναι ό,τι πρέπει για ξεκίνημα. Σχεδόν σίγουρη συνταγή.
Κι επειδή ίσως δεν μπορέσω να ασχοληθώ ξανά με το θέμα σου, είναι ώρα νομίζω να απαντήσω και σ' αυτό που ζητάς στο πρώτο σου post (να το κάνουμε sticky). Αυτό οι μισοί τουλάχιστον από εμάς (οι τρελοί μισοί) δεν το θέλουμε, γιατί μετά:
1. αυτά που γράψαμε θα είναι πάντα πρώτη μούρη και δεν αποζητούμε τόση έκθεση γενικώς.
2. άμα είναι βαλμένα μόνιμα πρώτα - πρώτα, μετά δε θα έχουμε πια τη δικαιολογία να τα γράφουμε ίδια με κάθε νέα αφορμή.
Σκέψου, ας πούμε αν γίνει sticky, πως όλοι θα μου λένε: Crocark, πάλι τα ίδια; Μας τα ξαναείπες 2 posts παραπάνω. Άσε μας να χαρείς έτσι που τη βρίσκουμε. Κι εγώ γι' αντάλλαγμα θα φέρω τις δικές μου παντόφλες στο σπίτι στο χωριό.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
Ξέρω ότι σε τρελάνανε τα παραπάνω φιλαράκια, αλλά θα σου εκμυστηρευθώ κάτι αυτό τον καιρό που έχω τελειώσει όλα τα παιγνίδια που κυκλοφορούν στην αγορά άρχιζα να ξαναπαίζω το Syberia II και για μια άλλη φορά με ανέβασε στα ουράνια. Μην τα χάσεις με τίποτα, εννοείται αρχίζεις με το πρώτο της σειρά
- christos
- Topic Author
- Elite Member
Μολις χθες τελειωσα το BM3 και εψαχνα κατι στο ιδιο υφος. Δεν με νοιαζει απαραιτητα να ειναι μεταφυσικο. Παντως για το Syberia αν και ολοι λενε οτι ειναι τρομερο, το στορυ μου φαινεται λιξο ξενερωτο (μην με φατε...). Λιγο παιδικο. Ψηνομουνα για το Sanitarium αλλα δεν εχω καταφερει ακομα να το κανω να τρεξει. Σπασανε τα νευρα μου 2 ωρες και το παρατησα. To Alter Ego αξιζει?
Εκτος απο το στυλ ομως θελω και κατι που να με ψησει στο θεμα του γριφου. Αποφασισα να ξενινησω προπονηση, θελω το καλοκαιρι να παιξω τα Myst. Το BM2 δηλαδη ηταν απογοητευση. Καλυτερα να το κανανε ενα μεγαλο intro video για το 3.
- crocark
- Adventure's Advocate
Έτσι είμαστε εμείς, πάρα πολλοί, μιλιούνια ....christos wrote: δεν περιμενα τοσο κοσμο εδω...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- christos
- Topic Author
- Elite Member
Επισης στο προηγουμενο θεμα μου, θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιο αξιολογο παιχνιδι σε φαση CSI (στο ρολο ενος ντεντεκτιβ δλδ). Σαν το Still Life ας πουμε. Τα Sherlock Holmes τι λενε?