Νέο adventure: Y - The Case of John Yesterday

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
09 Φεβ 2012 23:57 #36026 by Castledoque
@crocark
Καταρχήν ευχαριστώ για το επίσημο καλοσώρισμα. Ίσως κάνω κατάχρηση του χώρου στο συγκεκριμένο thread, μια και το θέμα είναι off-topic, όμως μια και πήγε εκεί η κουβέντα δε μου κάνει καρδιά να σταματήσω.
Το ότι διαφωνούμε είναι σίγουρο. Ίσως και να φταίει (εν μέρει) ότι έχουμε διαφορετικές adventure-ικές καταβολές. Εγώ στα (πολύ) νιάτα μου ήμουν περισσότερο fan της SIERRA, ενώ εσύ από ότι έχω καταλάβει από κάποια posts σου μάλλον προτιμάς την LUCASARTS. Είδα πάντως τις βαθμολογίες σου για τα παιχνίδια της Daedalic και τρόμαξα. Με τίποτα δε θα τα βαθμολογούσα τόσο χαμηλά. Πάντως προσωπικά δε μου αρέσει να βάζω βαθμούς (με εξαίρεση το 0 και το 10). Προτιμώ να λέω πως θεωρώ το παιχνίδι καλό ή κακό για τους εκάστοτε λόγους. Κι ό,τι έπαιξα από Daedalic (WW και NB) μου άρεσε - το NB ίσως λίγο περισσότερο. Όσο για τη Frogwares, πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν έχω παίξει όλα τα παιχνίδια της και, όχι, δεν είναι η εταιρία που θα την εμπιστευόμουν τυφλά (τουλάχιστον όχι ακόμα). Απο τα Sherlock της έχω παίξει μόνο το (απογοητευτικό) πρώτο και το (εξαιρετικό) τελευταίο. Όταν παίξω τα υπόλοιπα θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Η αλήθεια είναι πως το να βαρεθώ τον Sherlock μου φαίνεται λίγο δύσκολο, μια και οι αστυνομικές ιστορίες αυτού του τύπου (γενικά κάθε τύπου) μου αρέσουν πολύ, αλλά έχω αρκετές αμφιβολίες για το πόσο θα με ικανοποιήσουν οι γρίφοι τους, αν κρίνω από ότι είδα στο S vs JtR. Εκεί που θεωρώ ότι δίνει ώθηση στο είδος είναι στη μηχανή γραφικών, στην αξιοποίηση των χώρων και στο immersion. Σε αυτούς και μόνο σε αυτούς τους τομείς βλέπει προς τα εκεί που θα μπορούσε να βρίσκεται η εξέλιξη των adventure games. Κατά τα άλλα από όλες τις παραπάνω εταιρίες θεωρώ σαφώς πιο ώριμη την Pendulo, αφού δίνει τα πιο bug-free και πιο "ισορροπημένα" παιχνίδια (βέβαια νομίζω είναι και η παλιότερη απο τις τρεις;). Και λέγοντας "ισορροπημένα" ασφαλώς δεν εννοώ ως προς την πλοκή (πιο τρελή δε θα μπορούσε να είναι), αλλά ως προς την καθολική τους ποιότητα σε όλους τους τομείς. Δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιχνίδι της Pendulo με προβληματική ανάπτυξη της πλοκής, αδιάφορους-κακά αναπτυγμένους χαρακτήρες, άσκημα γραφικά, ακατανόητους γρίφους ή γρίφους άσχετους με το story του παιχνιδιού. Κοντολογής θεωρώ ότι είναι μια εταιρία που περιμένω με αρκετή βεβαιότητα ότι τα παιχνίδια της θα πληρούν κάποιες στάνταρ προϋποθέσεις ποιότητας, κάτι για το οποίο δε με έχουν πείσει ακόμα οι άλλες εταιρείες. Περιμένω τα φετινά τους παιχνίδια για να με πείσουν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Από την άλλη το Yesterday δεν περιμένω να με πείσει για τίποτα (και δεν το λέω με κακή έννοια). Προσδοκώ ότι θα ακολουθεί την εξαιρετική πορεία των προηγούμενων παιχνιδιών της Pendulo και θα είναι πραγματική (δυσάρεστη) έκπληξη για μένα, αν κάνει κάποιο στραβοπάτημα. (Παρεπιπτόντως κάπου διάβασα ότι θα βγει πρώτη και με αρκετή χρονική διαφορά η γερμανική έκδοση, ξέρει κανείς αν αληθεύει;)
Ορίστε λοιπόν ακόμα ένα μακροσκελές post αφιερωμένο εξαιρετικά στον crocark, που είχε την καλοσύνη να με καλοσωρίσει και θυμόταν μάλιστα και το περιεχόμενο των προηγούμενων post μου. :lol:
Και μάλιστα στο τέλος κατάφερα να επαναφέρω και κάπως το θέμα στην αρχική του ρότα, οπότε να μην έχω πολλές τύψεις για το off-topic. :D

@Constantine_R και @mkllds
Ετοιμαζόμουν να υποβάλλω το post, όταν είδα τα δικά σας. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Αφού ανέχεστε τις φλυαρίες μου θα συνεχίσω και σε επόμενα posts. :twisted: Στο σχολείο είχα καλό βαθμό στην έκθεση απ'όσο θυμάμαι (γιατί έχουν περάσει και κάτι λίγα "γκουχ γκουχ" χρόνια), αλλά με καμία δύναμη δεν έγραφα όπως τώρα. Μια φορά πριν λίγα χρόνια είχε πέσει στα χέρια μου μια παλιά μου έκθεση και κόντεψα να τη σκίσω από τα νεύρα μου για της μ...ες που έγραφα. Τώρα όσον αφορά την Telltale, την είχα σε μεγάλη εκτίμηση μετά το Wallace and Grommit και κυρίως το Tales of Monkey Island, αλλά μετά το Jurassic Park και όσα έχω διαβάσει για το Law and Order φοβάμαι ότι έχει μπει σε πολύ κακό δρόμο. :(

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
10 Φεβ 2012 00:06 #36029 by manos426f

crocark wrote: Με αυστηρά κριτήρια: WW 4/10, ΝΒ 6/10, E&H 6,5/10

Kαλά όλα τα άλλα βρε crocark (ΟΚ,το ξέρεις ότι διαφωνώ πλήρως,αλλά προφανώς αυτό δεν έχει πολλή σημασία),αλλά πώς γίνεται αλήθεια μεταξύ των τριών παραπάνω games να βαθμολογείς χαμηλότερα όλων το Whispered world;

Τι ήταν αυτό που σε χάλασε τόσο στο συγκεκριμένο,ώστε να το ρίχνεις κάτω από τη βάση;

Και γεννάται κι ένα άλλο ερώτημα:Με την ίδια λογική βαθμολόγησης,πόσο θα έβαζες σε άλλα παιχνίδια,π.χ. Next BIG thing,Hector,Jurassic Park,Book of unwritten tales (αν τα έχεις παίξει βέβαια) ;

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
10 Φεβ 2012 00:09 #36030 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Νέο adventure: Y - The Case of John Yesterday

Castledoque wrote: Μια φορά πριν λίγα χρόνια είχε πέσει στα χέρια μου μια παλιά μου έκθεση και κόντεψα να τη σκίσω από τα νεύρα μου για της μ...ες που έγραφα.

Φίλε, στις σχολικές εκθέσεις πάντα γράφαμε μ...ες. Αν έγραφες κάτι έξυπνο στο έπαιρναν λάθος ή εκτός θέματος... :D

Και για να πω κάτι σχετικό με αυτό που συζητάμε, καθώς πάντα το έχω στο μυαλό μου να το πω και πάντα το ξεχνάω. Θεωρώ ότι η Pendulo είναι η εταιρία της δεκαετίας μακράν κυρίως για τους λόγους που προαναφέρεις.

manos426f wrote: αλλά πώς γίνεται αλήθεια μεταξύ των τριών παραπάνω games να βαθμολογείς χαμηλότερα όλων το Whispered world;

Ε; ε; για πες;; :P :D

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
10 Φεβ 2012 00:25 #36034 by outcry
@Constantine_R
Τότε, λίγο μετά το 2000, ξεκίνησα να adventur-ίζω (και γενικώς να έχω επαφή με τους υπολογιστές). Αλλά ασχολήθηκα, σχεδόν κατευθείαν, με τη χρυσή εποχή.

@crocark
Σε διάλεξα γιατί αφενός ξέρω τα γούστα σου και αφετέρου σ'αρέσει να φαίνεσαι ο κακός της υπόθεσης :lol:
Κάνω ότι δεν είδα ότι είπες χαζοβιόλη τον Holmes.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
10 Φεβ 2012 09:54 #36044 by crocark
:shock:
Παιδιά (στους παλιότερους) ... αυτός συνεχίζει :shock: Είμαι έτοιμος να σπάσω την πένα μου ...

Ανάποδα (βολεύει):

outcry wrote: Σε διάλεξα γιατί αφενός ξέρω τα γούστα σου και αφετέρου σ'αρέσει να φαίνεσαι ο κακός της υπόθεσης

Δεν είναι αστείο. Εγώ παίρνω το ρόλο μου στα σοβαρά. Σε παρακαλώ μη μου το γελοιοποιείς :?

:lol: :lol: :lol:

outcry wrote: Κάνω ότι δεν είδα ότι είπες χαζοβιόλη τον Holmes.

Είστε όλοι ένας κι ένας! Τα πετυχαίνετε όλα! Είτε είναι γρίφοι, είτε easter eggs ... !
Μια σου και μια μου :mrgreen:

outcry wrote: Αλλά ασχολήθηκα, σχεδόν κατευθείαν, με τη χρυσή εποχή.

Αυτό φαίνεται από πολύ μακριά :)

Constantine_R wrote: Φίλε, στις σχολικές εκθέσεις πάντα γράφαμε μ...ες. Αν έγραφες κάτι έξυπνο στο έπαιρναν λάθος ή εκτός θέματος...

Σωστή παρατήρηση! Ούτε αυτό το είχα σκεφτεί ποτέ. Μπαίνει στην κατηγορία με το γιατί τα εστιατόρια πλασάρουν το κρέας σα να είχαν πελάτες homo erectus ...

manos426f wrote: αλλά πώς γίνεται αλήθεια μεταξύ των τριών παραπάνω games να βαθμολογείς χαμηλότερα όλων το Whispered world;

Κοίτα. Θα μιλήσω προσωπικά. Αν μου έλεγε κάποιος να γράψω review για daedalic (κατηγορία: δακρύβρεχτα καραγκιοζιλίκια για αρχή, buggώδη καραγκιοζιλίκια και άλλα πολλά) θα αρνιόμουν, γιατί προφανώς δεν εκφράζω το κοινό αίσθημα και την κοινή αντίληψη των πραγμάτων. Το ίδιο παρεμπιπτόντως θα έκανα και για frogwares (κατηγορία: η απέναντι όχθη, ό,τι πιο ανιαρό, επαναλαμβανόμενο, ξερό - τα αμερικάνικα σταυρόλεξα έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον), μιας που αναφέρθηκε ή ο,τιδήποτε σε σχέση με Sokal (κατηγορία: δακρύβρεχτα καραγκιοζιλίκια - υποσημείωση: ο πρώτος διδάξας). Λέω ότι δεν περιμένω ντε και καλά να βλέπω reviews που θα βάζαν την daedalic εκεί που τη βάζω εγώ. Παρένθεση (επειδή το έχω ξαναπεί) - ΔΕΝ ισχύει το ίδιο για παιχνίδια τύπου BM3, όπου προσωπικά θα περίμενα να μην κυκλοφορεί review με πάνω από 1/10. Υποσημείωση - εννοείται πως αναφέρομαι στους βαθμούς για οικονομία χώρου, μπορώ να τα πω με λεπτομέρειες όπως στο παρελθό ή όπως θα ξανακάνω στο μέλλον, αλλά για την ώρα νομίζω αρκεί. Επαναφορά - Οι βαθμοί αυτοί είναι οι δικοί μου, οι ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, για να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ πρώτ' απ' όλα στον εαυτό μου τον ενδεχόμενο ενθουσιασμό μου για ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ. Τελείως εντός θέματος. Ακούω πρώτα ότι θα γίνει το Υ. Ώπα, νάτα, νάτα ... Ωραία! Μετά διαβάζω μερικές αρλούμπες από δω κι από 'κει. Απογοήτευση ... πήραν τον κακό δρόμο (μεταξύ μας αυτό το σενάριο παίζει, γιατί βλέπουν βορειοανατολικά τους είπαμε - στην εκεί αγορά). Διαβάζω προχθές στο JA το preview και ξαναπαίρνω λιγουλάκι πάνω μου. Τη σύγκριση σε βαθμολογίες τη βάζω για να δικαιολογήσω επιπροσθέτως το γιατί περιμένω το Υ - προσφορά στη σκέψη μου από την προιστορία μου με τις εταιρείες. Επειδή με ρωτάς. Κι επειδή θέλει να μάθει κι ο Κ_Ρ. Το NBT ήταν πολύ καλύτερο από πολλά που κυκλοφόρησαν πέρσι, αλλά για Pendulo ήταν πατάτα. Σε σχέση με τα άλλα, για να γίνει η σύγκριση, θα του έβαζα ένα 6 - 6,5. Δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι 10. Κι αν βάλω 10 στο R1, 8,5 στο R2, 9 στο R3, καταλαβαίνεις ότι για μένα η Pendulo, με το NBT κλώτσησε την καρδάρα και το γάλα άρχισε να φέρνει βόλτες. Άλλη μια "κοιλιά" και θα σημαίνει ότι δεν πρόλαβε να την πιάσει για να μείνει το γάλα μέσα. Χύθηκε κι αποτελεί πλέον λίπασμα στο χωράφι του γερμανικού adventuring. Στο χωράφι της ομογενοποίησης και της απανωτής κυκλοφορίας των ίδιων πραγμάτων με διαφορετικό περιτύλιγμα. Χρησιμοποίησα αυτό το παράδειγμα γιατί από τα άλλα που προτείνεις μόνο αυτό έχω παίξει. Και από όλα που υπολείπονται, για διάφορους λόγους, παίζει να δω κάποια στιγμή το bout, αν και όχι στα κοντά, γιατί, είπαμε, είμαι και μιας ηλικίας και τόση μαζεμένη "συγκίνηση" δεν την αντέχω. Ναι είναι χιουμοριστικό ξέρω ... Αλλά άμα δω elves και orcs και άλλες τέτοιες υπερηχητικές εμπνεύσεις μια συγκίνηση θα την πάρω έτσι κι αλλιώς :wink: Καλά, το JP από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε έλεγα ότι θα είναι ό,τι να 'ναι. Τώρα που το λέτε όλοι σας, εγώ θα πάω να το παίξω;

Castledoque wrote: Καταρχήν ευχαριστώ για το επίσημο καλοσώρισμα.

Να 'σαι καλά :D

Castledoque wrote: μια και το θέμα είναι off-topic, όμως μια και πήγε εκεί η κουβέντα δε μου κάνει καρδιά να σταματήσω.

Μη μασάς. Η adventuroνομία έχει πάρει άδεια και δε βρίσκεται κανείς να κάνει υπηρεσία, οπότε ... :wink:

Castledoque wrote: Εγώ στα (πολύ) νιάτα μου ήμουν περισσότερο fan της SIERRA, ενώ εσύ από ότι έχω καταλάβει από κάποια posts σου μάλλον προτιμάς την LUCASARTS.

... φιου ... καλός!

Castledoque wrote: Κι ό,τι έπαιξα από Daedalic (WW και NB) μου άρεσε - το NB ίσως λίγο περισσότερο.

Συμφωνούμε σ' αυτό :!:

Castledoque wrote: Απο τα Sherlock της έχω παίξει μόνο το (απογοητευτικό) πρώτο και το (εξαιρετικό) τελευταίο.

Μέχρι το Arsene Lupin έχω φτάσει, που απλώς το έχω αρχίσει ... Κανονικά αυτό το "εξαιρετικό τελευταίο" θα έπρεπε να με βάλει σε πειρασμό, αλλά πρώτον, απ' ό,τι φάινεται συνολικά έχω φάει στη μάπα περισσότερη frogwares από εσένα και δεύτερον, η λογική λέει ότι δεν είμαι ανγκασμένος να τρώω γενικά στη μάπα μια εταιρεία στην προσπάθειά της να μάθει αυτή να φτιάχνει παιχνίδια. Ή με άλλα λόγια, τα παιχνίδια πρέπει να τα παίζω για να διασκεδάζω εγώ κι όχι για να παρακολουθώ την πρόοδο μιας εταιρείας ή για να την ενισχύω μέχρι να καταφέρει να φτιάχνει παιχνίδια (καλά αυτό το τελευταίο πάει αλλού, αλλά ευκαιρία ήταν).

Castledoque wrote: Η αλήθεια είναι πως το να βαρεθώ τον Sherlock μου φαίνεται λίγο δύσκολο,

Κοίτα, είμαι ειλικρινής εξαρχής. Μ' αρέσουν οι ατυνομικές ιστορίες, αλλά ο SH είναι η λιγότερο συμπαθής περίπτωση. Παίζει ρόλο κι αυτό σίγουρα, αλλά προσπαθώ να μείνω στα των παιχνιδιών και να τονίσω ότι ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ. Ελάχιστα πράγματα διαφοροποιούν. ΑΝ με βάλεςι να σε δω να παίζεις και μου πεις ότι παίζεις το AL (που ξέρω), ενώ παίζεις το JtR (που δεν το ξέρω) θα το πιστέψω.

Castledoque wrote: αλλά έχω αρκετές αμφιβολίες για το πόσο θα με ικανοποιήσουν οι γρίφοι τους, αν κρίνω από ότι είδα στο S vs JtR.

Αν και δεν πρόκειται να το δω τώρα στα κοντά, αυτό με κέντρισε λιγάκι. Εννοείς ότι χαλαρώνουν με τους γρίφους, όσο περνάει ο καιρός;

Castledoque wrote: Εκεί που θεωρώ ότι δίνει ώθηση στο είδος είναι στη μηχανή γραφικών, στην αξιοποίηση των χώρων και στο immersion.

Καλά. Immersion από Holmes δεν παίζει με τίποτα. Μα με τίποτα. Όσο για τη μηχανή γραφικών είναι πράγματι ένα από τα πράγματα που με ενδιαφέρει! μου αρέσει ιδιαίτερα η μηχανή γραφικών στα παιχνίδια της Legend, στα spellcasting ας πούμε :wink: :) :lol: Επειδή είσαι καινούριος, να ξέρεις ότι δεν ειρωνεύομαι εσένα :wink: Πάντως η αλήθεια είναι ότι μόνο η frogwares, άντε και κανά δυο άλλοι περίεργοι, είναι ικανοί να σε κάνουν να ψάχνεις ρυθμίσεις για να παίξεις τα παιχνίδια τους. Κι έτσι όπως το πάνε, μπορεί να χρειαστεί κάποια τιγμή ν' αλλάξω και κάρτα γραφικών για πάρτη τους. Καλά, πλάκα κάνω. Για κανένα "ραλάκι" ναι, αλλά για τη frogwares με τίποτα! Πάντως, ειλικρινά, θα μου άρεσε τα παιχνίδια να μείνουν στο SCUMM μιας και το είπε ο φίλος μου χθες στο άλλο thread.

Castledoque wrote: Κατά τα άλλα από όλες τις παραπάνω εταιρίες θεωρώ σαφώς πιο ώριμη την Pendulo, αφού δίνει τα πιο bug-free και πιο "ισορροπημένα" παιχνίδια

Συμφωνούμε κι εδώ.

Castledoque wrote: Και λέγοντας "ισορροπημένα" ασφαλώς δεν εννοώ ως προς την πλοκή

Εγώ θα το 'βαζα κι αυτό μέσα, αν εξαιρούσα το NBT.

Castledoque wrote: Από την άλλη το Yesterday δεν περιμένω να με πείσει για τίποτα (και δεν το λέω με κακή έννοια).

Είμαι ενθουσιασμένος αλλά λιγάκι. Περιμένω να με πείσει σαφέστατα.

Castledoque wrote: θα είναι πραγματική (δυσάρεστη) έκπληξη για μένα, αν κάνει κάποιο στραβοπάτημα.

Δυσάρεστο θα είναι, έκπληξη όχι.

Castledoque wrote: Παρεπιπτόντως κάπου διάβασα ότι θα βγει πρώτη και με αρκετή χρονική διαφορά η γερμανική έκδοση, ξέρει κανείς αν αληθεύει;

Είναι τυχαίο άραγε που αυτά τα δυο τα έβαλες δίπλα. Μπαααα! Είσαι πολύ καλός στην έκθεση εσύ ... Γι' αυτό δε θα είναι έκπληξη. Γιατί αρχίσανε και βλέπουν τόσο πολύ έντονα προς βορειοανατολικά. Εκεί που υπάρχουν τα "τσούρμα" των οπαδών του ομογενοποιημένου, μαζικής παραγωγής και για λαϊκή κατανάλωση adventuring. Σαν το πρώτο σκαθάρι ένα πράγμα (προοριζόταν για τον πολύ λαό). Νομίζω δικαιολόγησα επαρκώς την άποψή μου για το γιατί δε θα είναι έκπληξη.

Castledoque wrote: Ορίστε λοιπόν ακόμα ένα μακροσκελές post αφιερωμένο εξαιρετικά στον crocark, που είχε την καλοσύνη να με καλοσωρίσει και θυμόταν μάλιστα και το περιεχόμενο των προηγούμενων post μου.

Ευχαριστώ :D
Άσχετο:

Castledoque wrote: Μια φορά πριν λίγα χρόνια είχε πέσει στα χέρια μου μια παλιά μου έκθεση και κόντεψα να τη σκίσω από τα νεύρα μου για της μ...ες που έγραφα.

Στο λύκειο είχε πέσει στα χέρια μου έκθεσή μου από το δημοτικό (Ε'). Αυτοί (εκείνοι) οι "κερατάδες" μας έλεγαν ότι θα τις κρατήσουν για ανακύκλωση (σπάργανα τότε) κι εγώ είχα φτάσει λύκειο κι οι εκθέσεις ήταν ακόμη στις σακούλες. Τέλος πάντων. Έγραφα πως φανταζόμουν τον εαυτό μου σε μια μίξη Ρομπέν και Jim Hawkins (που έλεγα παραπάνω). Συγκινήθηκα. Φαντάζομαι τη σημερινή κατα-καημένη (-καμμένη) νεολαία να γράφει πως φαντάζεται τον εαυτό της σε μίξη pokemon, benten και Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας.

Constantine_R wrote: Croc... δες τη σειρά Sherlock του BBC. θα αποκαταστήσει τις σχέσεις σου με τον ήρωα.

Ναι, σιγά. Άλλο τι θα κάνω; 8)

Constantine_R wrote: Κρίμα τα όμορφα γραφικά τους.

Άμα σου πω ότι ούτε τα γραφικά τους μου φαίνονται ενδιαφέροντα, τι θα πεις; Προκατειλημμένος; Ναι, μάλλον :)

mkllds wrote: Και ο crocark γράφει μεγάλα posts αλλά άμα είναι πρωί και δεν έχει επιδράσει η καφεϊνη ακόμα τα μισά καταλαβαίνω από αυτά που γράφει

Μη νομίζεις. Εγώ δεν καταλαβαίνω κάθε φορά περί τα 2/3, ακόμη και μετά από 2 καφέδες :lol:

mkllds wrote: Πάντως crocark για τη Frogwares και τον Jim Hawkins συμφωνώ μαζί σου

Το ξέρω φίλε μου. Απ' την αρχή φαινόσουν παιδί από καλό σπίτι και με σωστή ανατροφή :!: :wink:

mkllds wrote: Crocark θα συνεχίσεις να συμπαθάς μετά από αυτά που είπα;

Φίλε, το μόνο που θα σου κρατάω πάντα (και δεν πρόκειται ν' αλλάξει αυτό πλέον) είναι ότι με πέταξες απ' το αεροπλάνο και μάλιστα αφού με είχες κάνει να ελπίζω ότι θα ξαναδώ τις μαϊμούδες. Βέβαια καταλαβαίνω την προτίμηση σου στο μάγειρα. 105 κιλά πλέον βλέπεις. Σε νιώθω. Καλή η φιλία, αλλά πάνω από όλα το στομάχι και κυρίως η γλώσσα.
Τα θετικά σου βέβαια υπερτερούν κι έτσι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα :wink:
Άλλωστε μαζέψαν και τα παιδιά τόσες εκατοντάδες χιλιάδες $ που άρχισα να ξαναελπίζω για τις μαϊμούδες. Αν και δε θα τους αφήσουν ...

Constantine_R wrote: Καλέ μου croc σου έριξε στ' αυτιά.... και ούτε ένα quote

Χαλαρά! Αυτό με το quote κι εγώ το παρατήρησα ... Πως το κάνει; :?

Άντε καλημέρα σας :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
10 Φεβ 2012 10:35 #36048 by mkllds
Πάλι χρειάστηκε να τα διαβάσω 2 φορές για να καταλάβω τι λέει. Συμπέρασμα: Ο crocark και το πρωινό διάβασμα των κειμένων του πριν το καφέ δεν πάνε μαζί! :mrgreen:

crocark wrote: Φίλε, το μόνο που θα σου κρατάω πάντα (και δεν πρόκειται ν' αλλάξει αυτό πλέον) είναι ότι με πέταξες απ' το αεροπλάνο και μάλιστα αφού με είχες κάνει να ελπίζω ότι θα ξαναδώ τις μαϊμούδες......... Άλλωστε μαζέψαν και τα παιδιά τόσες εκατοντάδες χιλιάδες $ που άρχισα να ξαναελπίζω για τις μαϊμούδες. Αν και δε θα τους αφήσουν ...

Ρε μανία με τις μαϊμούδες. Θα με αναγκάσεις να σου αγοράσω όλες τις ταινίες που παίζει η Scarlett Johansson για να τις ξεχάσεις. 8)

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
10 Φεβ 2012 10:39 #36049 by crocark

mkllds wrote: Πάλι χρειάστηκε να τα διαβάσω 2 φορές για να καταλάβω τι λέει. Συμπέρασμα: Ο crocark και το πρωινό διάβασμα των κειμένων του πριν το καφέ δεν πάνε μαζί! :mrgreen:

crocark wrote: Φίλε, το μόνο που θα σου κρατάω πάντα (και δεν πρόκειται ν' αλλάξει αυτό πλέον) είναι ότι με πέταξες απ' το αεροπλάνο και μάλιστα αφού με είχες κάνει να ελπίζω ότι θα ξαναδώ τις μαϊμούδες......... Άλλωστε μαζέψαν και τα παιδιά τόσες εκατοντάδες χιλιάδες $ που άρχισα να ξαναελπίζω για τις μαϊμούδες. Αν και δε θα τους αφήσουν ...

Ρε μανία με τις μαϊμούδες. Θα με αναγκάσεις να σου αγοράσω όλες τις ταινίες που παίζει η Scarlett Johansson για να τις ξεχάσεις. 8)

Ποια είναι αυτή; Έχει τριχωτές μασχάλες; Γιατί εμένα η αγαπημένη μου από το EFMI έχει.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
10 Φεβ 2012 10:53 #36050 by mkllds

crocark wrote: Ποια είναι αυτή;

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :(

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
10 Φεβ 2012 17:11 #36061 by WickedMan

Castledoque wrote: Εγώ στα (πολύ) νιάτα μου ήμουν περισσότερο fan της SIERRA

Εγώ, πάντως, που είμαι εγκάθετος και προβοκάτορας όπως πάντα, έχω να πω ότι απ όσα είναι το παιδί, αυτό συγκράτησα περισσότερο... :lol:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
10 Φεβ 2012 17:30 #36064 by crocark
Τι παιδί; Σου λέει στα πολύ νιάτα του και σου μιλάει για τη Sierra. Το παιδί από που προκύπτει; Παππούς θα είναι μάλλον και θα ξεσκονίζει μπαούλα με κειμήλια.

Αλλά εντάξει. Το καταλάβαμε. Θέλετε να οργανώσετε αντάρτικο. Θα σας πατάξουμε ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
10 Φεβ 2012 18:08 #36065 by WickedMan
Εμείς οι φανμπόυδες της Sierra είμαστε πάντα παιδιά, φίλε. Παππούδες είναι οι υπόλοιποι :lol:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
10 Φεβ 2012 18:16 #36066 by crocark
Με πονάει λίγο η μέση μου αυτήν τη στιγμή και δεν μπορώ να σκύψω. Κάποια άλλη στιγμή, θα το σηκώσω το γάντι :wink:
(όχι, δε θέλω αλοιφή...)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
30 Ιουν 2012 18:08 #38075 by Castledoque
Αν και ξέρω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι για πολλούς εδώ (αδίκως κατά τη γνώμη μου) κόκκινο πανί (χωρίς βέβαια να είναι και κανένα αριστούργημα) θέλω απλώς να αναφέρω για τους τυχόν ενδιαφερόμενους ότι η δυσεύρετη retail έκδοση είναι πια διαθέσιμη στο Amazon.co.uk προς 19 £/23.56 ΕΥΡΩ (χωρίς τα μεταφορικά).

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
01 Ιουλ 2012 12:34 #38089 by tsampikos
Θα το χτυπήσω σε κουτι. Μια αγορά που αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent. Πολύ αξιόλογο παιχνίδι.