Chaos on Deponia.
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Επανέρχομαι στο θέμα για να αναφέρω ότι προσωπικά δε συνάντησα κανένα γράψιμο από την εταιρεία. Σήμερα μου απάντησαν στο mail που τους έστειλα με τα αρχεία που είχαν ζητήσει για να με ενημερώσουν ότι αναζητούν λύση στο πρόβλημα κι ότι επειδή θα αργήσει να βγει το patch, μου συνέστησαν να ακολουθήσω τη λύση του skip.crocark wrote: Με το καλό κι οι αναφορές στις ανύπαρκτες απαντήσεις και στο παραδοσιακό πλέον γράψιμο από την εταιρεία.
Επειδή βλέπω ότι έχει γίνει ολόκληρο θέμα για ένα όχι και τόσο σημαντικό mini-game παραθέτω ακόμα ένα απόσπασμα από την επερχόμενη παρουσίαση του παιχνιδιού που έχω γράψει για το adventureadvocate, στο οποίο αναφέρομαι αναλυτικά στο συγκεκριμένο bug:
"Κάπου στα μισά του παιχνιδιού εισέρχεστε σε μια αρένα για μια μονομαχία. Εκεί καλείστε να παίξετε ένα πολύ απλό arcade παιχνίδι, το οποίο θα δοκιμάσει όμως τα αντανακλαστικά σας. Αν καταφέρετε να νικήσετε, έχει καλώς. Το bug που καραδοκεί ούτε καν σας αφορά. Αν όμως δεν έχετε καλά αντανακλαστικά, τι γίνεται; Ευτυχώς το παιχνίδι έχει προβλέψει. Δυστυχώς εκεί εμφανίζεται το bug. Αν λοιπόν χάσετε στην εν λόγω μονομαχία, το παιχνίδι σας πηγαίνει να εξασκηθείτε με ένα ανδρείκελο-στόχο σε ένα mini-game. Τα μέλη του στόχου αναβοσβήνουν με συγκεκριμένη σειρά και εσείς πρέπει να τα χτυπήσετε με τη σωστή σειρά. Κάθε φορά που κερδίζετε, τα αντανακλαστικά του Rufus βελτιώνονται. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όταν επαναλάβετε τη μονομαχία στην αρένα, αυτή γίνεται πιο αργή. Αν βελτιώσετε τα αντανακλαστικά του στο πενταπλάσιο, που είναι και το μέγιστο, η μάχη γίνεται πλέον πανεύκολη, αφού έχετε άπλετο χρόνο να πατήσετε το αριστερό πλήκτρο του mouse. Απλό; Όχι, γιατί εδώ ακριβώς εμφανίζεται το bug. Στην αγγλική έκδοση του παιχνιδιού το mini-game με το ανδρείκελο δε λειτουργεί σωστά και τα μέλη του αναβοσβήνουν ασταμάτητα, χωρίς να σας δίνουν ποτέ την ευκαιρία να πατήσετε τη σωστή ακολουθία. Για το πρόβλημα αυτό υπάρχουν δύο λύσεις.
Α) Να κερδίσετε τη μάχη στη μέγιστη δυσκολία. (Γίνεται, με χίλια βάσανα και δοκιμάζοντας την υπομονή μου τα κατάφερα.)
Β) Μια και η εξάσκηση με το ανδρείκελο είναι mini-game, δεν έχετε παρά να πατήσετε 5 φορές το σωτήριο κουμπί skip, για να μπορέσετε να παίξετε τη μάχη στην ελάχιστη και ουσιαστικά ανύπαρκτη δυσκολία."
- crocark
- Adventure's Advocate
Ααα, εντάαααξεειιι τόοοοοοοοτεεεCastledoque wrote: Να κερδίσετε τη μάχη στη μέγιστη δυσκολία. (Γίνεται, με χίλια βάσανα και δοκιμάζοντας την υπομονή μου τα κατάφερα.)
Ως μη γενόμενο που λένε και στο μπάσκετ
Αφού την παίζουμε τη μέγιστη δυσκολία στα δάχτυλα λέμε Τςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ...
Πέρα όμως από αυτό, καταρχάς απορώ γιατί ένα παιχνίδι με τέτοια τερτίπια, πέρα από το μπαγκ, θα μπορούσε να με αφορά. Τι χαζή και ηλίθια, ανόητη κι ως τα κατάβαθα βλαμμένη σύλληψη μπορεί να έχει κανείς για να βάλει τέτοιες .....ιές σ' ένα παιχνίδι;
Κι αφού, το κέρατό τους, ... το βλέπουν ... δεν το έχουν! Γιατί επιμένουν; Τι; Αληθοφάνεια;
Πάντα με μπέρδευε η ανθρώπινη ανοησία
Διάβασα προχθές το μήνυμά σου στο support της Ντ. Και την απάντηση. Βασικά είχα να μπω σε site εταιρείας χρόνια ... Αλλά το ότι απάντησε η Ντ. ήθελα να το δω με τα μάτια μου, για να είμαι ειλικρινής Που το πάω. Λέει στην απάντηση κάπου ότι το συνάντησε και κάποιος που έπαιζε τη γερμανική έκδοση (έτσι θυμάμαι). Αν ισχύει, οφείλω να ομολογήσω ότι ακόμη και για τα δικά μου δεδομένα, τους αδίκησα ελαφρώς. Στη σάλτσα, όχι στην ουσία.
Ωστόσο:
Τίποτα δεν έχει γίνει. Τϊποτα λέμε. Γράφτηκαν δυο μηνύματα παραπάνω και δεν έγινε τίποτα. Απολύτως. Όλα καλάCastledoque wrote: Επειδή βλέπω ότι έχει γίνει ολόκληρο θέμα
Και για του λόγου το αληθές:
Εγώ ειλικρινά χαίρομαι. Από το "ούτε φωνή, ούτε ακρόαση", είναι σαφέστατα μια τεράστια πρόοδος, που θα ολοκληρωθεί βεβαίως όταν με το καλό βγει το πατς κι ακόμη περισσότερο όταν την επόμενη φορά το δώσουν σε καναδυο βήτα τέστερς πριν ζητήσουν χρήματα.Castledoque wrote: Σήμερα μου απάντησαν στο mail που τους έστειλα με τα αρχεία που είχαν ζητήσει για να με ενημερώσουν ότι αναζητούν λύση στο πρόβλημα κι ότι επειδή θα αργήσει να βγει το patch, μου συνέστησαν να ακολουθήσω τη λύση του skip.
Κάτι τελευταίο, ελαφρώς χιουμοριστικό, θέλω να με πιστέψεις.
Πιο πιθανό το βρίσκω να αρχίσω το ατελείωτο ποστάρισμα σε σχετικά φόρουμς απανταχού της γης (δεν υπάρχει βεβαίως τέτοια πιθανότητα για παιχνίδι που δεν έχω τελειώσει - μόνο εδώ έχετε αυτήν την τιμή ) για την ανικανότητά τους να τεστάρουν ένα παιχνίδι, από το να πατήσω το σκιπ. Μερικοί έχουμε τα κολλήματά μας. Αν τυχόν το πατούσα ποτέ σε παιχνίδι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δε θα καταδεχόμουν να συνεχίσω να παίζω μέχρι το τέλος.Castledoque wrote: Μια και η εξάσκηση με το ανδρείκελο είναι mini-game, δεν έχετε παρά να πατήσετε 5 φορές το σωτήριο κουμπί skip, για να μπορέσετε να παίξετε τη μάχη στην ελάχιστη και ουσιαστικά ανύπαρκτη δυσκολία."
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Ρε φέρτο δω στον αδυσώπητο να του αλλάξω τις βαλβίδες....
Και ήμουν επιφυλακτικός αν θα το ξεκίναγα.
Α μη τι άλλο, τουλάχιστον η D. έδειξε αντανακλαστικά.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”