Virtual Reality στο OBDUCTION!!!!: Νεο παιχνιδι CYAN

• fijidreamer
  • Topic Author
  • Spammer
  • Spammer
More
19 Οκτ 2013 20:03 #40470 by fijidreamer
Θα τρελαθω :shock: αλλα.... μετα. Τωρα προεχει :rolleyes: ....Spread the word!!!!!!!!!!!!
www.kickstarter.com/projects/cya ... n?ref=live
Παιδια εσεις που ειστε πιο προχωρημενοι απο μενα Spread the word!!!!! :oops:
Εμπρος για να γινει ενα ακομα διαμαντι πραγματικοτητα! :D
Οτι θελω λεω ο ..... Παω να πουλησω το αυτοκινητο μου τωρα!! :shock:
Δημητρης.

Α!!!! και καλωσηρθαμε back online!!! :lol:
Edit: Virtual Reality στο Obduction www.oculusvr.com/

obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Οκτ 2013 19:59 #40485 by Fallen Angel
Ιστορική αναβίωση είναι η αλήθεια. Κι αναπάντεχη. Βέβαια, κι ο κόσμος δείχνει τον ενθουσιασμό του, έτσι; Έχουν μαζέψει 450.000 δολάρια σε δύο μόλις ημέρες. :)

Nothing happens unless first a dream...

More
20 Οκτ 2013 22:27 #40488 by Constantine_R
Δεν ξέρω αν το περίμενε κανένας αλλά για μένα είναι μεγάλη έκπληξη. Ήρθε από το πουθενα. Αναμένουμε και θεωρώ ότι θα δούμε κάτι τουλάχιστον καλό.
Πάντως για να είμαι ειλικρινής το ότι θα προσεγγίσουν την ιστορία σαν το Myst δεν με ενθουσιάζει. Αυτό το "δεν ξέρω τι μου γίνεται" και τα "κακά" φινάλε δεν μου λένε και πολλά.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
21 Οκτ 2013 02:43 #40498 by skoros
Είναι από τις ελάχιστες φορές σε Kickstarter που θα προτιμούσα remake παρά καινούριο παιχνίδι.
Θέλω Myst και ειδικά Riven σε 4k definition, 7.1 ήχο, oculus rift και leap motion.

• fijidreamer
  • Topic Author
  • Spammer
  • Spammer
More
21 Οκτ 2013 19:24 #40534 by fijidreamer
@skoros Σε νιωθω ! :( Αλλα σκεψου θετικα! 8) Αν πανε οι πωλησεις τρελα, τοτε μας περιμενει Οbduction2,3,4,5 :P
και αν πανε (που θα πανε :rolleyes: ) ακομα πιο καλα Myst 6,7,8,9.......hehe μεχρι να φτασουμε σε αυτο που θα θελαμε ολοι Myst Virtual Reality :shock:
@ Fallen που να μην ειχε κρίση!!!! 50+ $ εκαστος... Παντως εγω θα παρω σιγουρα τα 75$ και πανω ακομα και αν δεν εχω να φαω τον αλλο μηνα!! 8)

More
21 Οκτ 2013 23:37 #40549 by Constantine_R
Εγώ λέω να αγοράσουν 5-6 νησιά και να τα μετατρέψουν στα νησιά των παιχνιδιών και να διοργανώνουν εκδρομές σε επίδοξους adventurers που θα ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά τι πρέπει να κάνουν από τα πολλά remake που θα έχουν παίξει... :P
Βρε παιδιά αφήστε το Myst εκεί που κάθετε, πόσα remake δηλαδή πρέπει να παίξουμε; Αφήστε τους να σκεφτούν και κάτι καινούργιο...

www.mobygames.com/game/pyst
χε χε χε...

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
21 Οκτ 2013 23:51 #40550 by Fallen Angel

Constantine_R wrote: Εγώ λέω να αγοράσουν 5-6 νησιά και να τα μετατρέψουν στα νησιά των παιχνιδιών και να διοργανώνουν εκδρομές σε επίδοξους adventurers που θα ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά τι πρέπει να κάνουν[...]

Πόσο τέλεια ιδέα;! Και δεν έχουμε καρδούλες να σου βάλω...

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
22 Οκτ 2013 19:31 #40590 by tsampikos
Για μένα πάλι δεν είναι έκπληξη...Τόσα έχουμε δει....Και εδώ που τα λέμε κακά τα ψέμματα. Τα Adventures πλέον έχουν πάρει την ανιούσα....Αρχίζουν να στέκονται επάξια και πάλι δίπλα στα άλλα παιχνίδια. Αυτό κατάλαβε και η Cyan και είπε να λάβει δράση.

More
23 Οκτ 2013 01:05 #40602 by Fallen Angel
O Rand Miller απαντά στις ερωτήσεις μας σε σημερινό ΑΜΑ του Reddit:
Ρωτήστε τον ό,τι θέλετε!

More
23 Οκτ 2013 13:05 #40611 by Elessar
"Έκατσε" λίγο το KS, λογικό μετά τον αρχικό ενθουσιασμό να πέφτει κάπως η ορμή της χρηματοδότησης. Προσωπικά όσο και αν απεχθάνομαι τα Myst το συγκεκριμένο δεν φαίνεται κακό, ίσα-ίσα που ο Miller σίγουρα θα παραδώσει κάτι αξιόλογο.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
24 Οκτ 2013 20:26 #40679 by Praetorian
Ελπίζω να τα καταφέρουν. Αν και Myst fan (τουλάχιστον των 3 πρώτων, και για τα υπόλοιπα το συζητώ :) ) δεν ψήνομαι να στηρίξω το Kickstarter τους για την ώρα. Τους έχω στηρίξει σε όλους τους τίτλους τους, μέχρι και τα URU, το POTS expansion με το ανήκουστο DRM, και το Myst V. Εδώ έχω κάπως ψυχραθεί :/

Μου αρέσει που επέλεξαν μια διαφορετική ιστορία και μυθολογία, επιτέλους, και ότι υπόσχονται να κινηθούν σε παρόμοια πλαίσια έξυπνων γρίφων και ατμόσφαιρας που είχε η σειρά Myst.

Δεν μου αρέσει το ότι έχουν πολύ λίγα low tiers για pledges, πολύ λίγη πληροφορία για το ίδιο το παιχνίδι, καθόλου gameplay να δείξουν, πολύ μπλαμπλα και λίγη ουσία σε κάποια section (how will the funding be used?) και ότι εξισώνουν πάνω-κάτω την όποια πληροφορία για το gameplay και την υπόθεση με spoiler. (Επίσης τι σκατά συμβαίνει και ο Robyn δεν συμμετέχει πια στα projects, ε; :evil: )

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
24 Οκτ 2013 20:52 #40681 by qrious

Praetorian wrote: (Επίσης τι σκατά συμβαίνει και ο Robyn δεν συμμετέχει πια στα projects, ε; :evil: )

O Robyn ασχολείστε με την σκηνοθεσία πλέον
The Immortal Augustus Gladstone

Επίσης ο Rand Miller σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον Robyn στο πρόσφατο AMA απάντησε το εξής :

We have a few ideas for the music, and it's exciting to start thinking about working with an amazing composer again who brings worlds to life. Robyn is working on other things and won't be directly involved, but offers suggestion, comments, and moral support regularly. (Check out his Augustus Gladstone movie!)

More
25 Οκτ 2013 00:23 #40693 by WickedMan
Έχω μεγάλη αγάπη για το Myst (όχι τόσο για τις συνέχειες του) και βρίσκω και εγώ επίσης πολύ θετική τη διάθεσή τους να φτιάξουν έναν καινούργιο κόσμο. Αν δεν παραμελήσουν το σενάριο τόσο όσο στο Myst, μπορούν αναμφίβολα να προσφέρουν κάτι εξαιρετικό.

Δε θα στηρίξω το kickstarter (ως γνωστόν λόγω αντίθεσης στη συνολική ιδέα των KS), αλλά αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα. :)

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• fijidreamer
  • Topic Author
  • Spammer
  • Spammer
More
28 Οκτ 2013 01:01 #40739 by fijidreamer
Βρε παιδια, θα ειναι αξιολογο, καλο, ποιοτικο μπλα μπλα ......μονο αν φτασει το στοχο που ειναι 1100000$
Επισης με τα addon μπορεις να (ουσιαστικα) αγορασεις πχ. το παιχνιδι με λιγοτερα λεφτα.
Α!!!!! δεν σας ειπα μαλλον θα παιξει VIRTUAL REALITY!!!!! :shock: :shock: Oculus rift!!!!!!
Ειμαι σχεδον σιγουρος δηλαδη....... Καταλαβαινετε γιατι πρεπει η καμπανια αυτη να πετυχει? Και θα πετυχει μονο αν στηριξουμε οσο γινεται ΤΩΡΑ και οχι πριν ή μετα. Οι μερες βεβαια ειναι δυσκολες...αλλα δειτε..
www.oculusvr.com/
8)

More
28 Οκτ 2013 17:12 #40754 by WickedMan
Αν πετύχει το στόχο, θα κυκλοφορήσει. Αυτό δε σημαίνει καθόλου ότι θα είναι αξιόλογο. Σόρρυ. :rolleyes:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...